Кога проходиха Вашите съкровища?

• 11 292
  • 271
  •   1
Отговори
# 75
Алекс проходи на девет месеца и половина. Около месец преди това му бяха първите самостоятелни крачки.

# 76
Големият проходи на 1г., а малкия на 11м.

# 77
  • На черешата
Каката на 1г. 2м.,малката на около 11м.  Peace

# 78
  • Пловдив
Моята дъщеря се пусна на 1 г и 20 дни,но проходи стабилно около седмица след това.
Моят съвет е,да не препираш...това не се учи,детето тръгва,когато е готово САМО!

# 79
  • Пловдив
На 1г. 5м., но падна и се уплаши. Сега само от време на време се пуска на къси разстояния или тръгва сам нанякъде и като се усети, че никой не го държи сяда и започва да се сърди. Какво ли вече не сме пробвали. Няма такъв случай сигурно в България здраво дете да не иска да ходи. Crazy И на мен не ми стига акъла как ще ходи на ясла септември, ако не му мине тоя страх. 

# 80
  • София
На 11 месеца без един ден. Преди това лазеше и ходеше като се държеше за мебелите. Почти не съм я водила за ръчичка. Обикновено не й харесваше посоката, в която я водя.

Моят съвет е,да не препираш...това не се учи,детето тръгва,когато е готово САМО!

Абсолютно подкрепям.  Peace

# 81
Дъщеря ми проходи сама на 14 месеца.

# 82
ние сме на 10 месеца и сега върви като го държа за ръце сам още изобщо не може да се закрепи

# 83
Да и аз мисля, че детето трябва да е готово и да се пусне само. С първото дете така процедирахме и проходи около 1г 1м., а второто не ни даде възможност да го учим и да го водим за ръчичка. На 10 навършени месеца започна да се изправя и с всеки ден все по-дълго оставаше права сама, след това започна да прави по крачка и да спира, после по две и така. Не е ползвала нито проходилка, нито каишки за прохождане, а и лично аз не исках да бързам с опитите за прохождане, но тя беше на друго мнение.

# 84
  • Пловдив
Първите си две самостоятелни крачки направи на рожденния си ден. Пуска се сама да ходи чак сега 15-тина дни по-късно. Но водена за ръка ходеше доста по-отдавна, може би от 9-10мес.

# 85
За ръчичка или ако се държи някъде ходеше от годинка, но се престраши сам на 15 месеца.

# 86
между 11-12 месец. На РД ходеше като пате, но ходеше... Mr. Green

# 87
  • Велико Търново
Аз за сега мога да дам пример само с брат ми - той проходи на 9 месеца и пощури всички около себе си, защото тичаше като торпила на всякъде Simple Smile Аз за сметка на това съм била тежичка и мързелива  Embarassed та стабилно съм проходила чак към година и 3 месеца...Така че не се притеснявай  Simple Smile Интересно ми е моето дали ще се падне на мен Simple Smile

# 88
На 9 месеца в къщи на 10 и на вън..

# 89
  • Варна
Около 12 месеца

Общи условия

Активация на акаунт