"Тортено предизвикателство" Юли 2008

• 75 556
  • 1 189
  •   1
Отговори
# 420
 Joy Хич и не видях, че е в рима  Laughing
Уф.. прибирам се аз, фризерът се разтекал, 5 перални чакат за пране, 10 чанти си играчки за разтоварване.. Багажи, щуротии.. Сумати задачи за през седмицата, че май трябва план график да си правя  ooooh! И след седмица пак заминаваме  #Crazy Простоооо няма такъв филм.. Ако успея и една торта да направя между другото  Mr. Green
 Hug

# 421
Лелее, в 700 думи няма да се съберете, в какви формати си пишете презентациите.... Аз съм написала 100-120 думи, направо в имейла...  Thinking семпла история...  Simple Smile

Айде, в петък е първи, остават 4 дни! Започва обратното отброяване....  Crazy

# 422
Аз ще съм от последните -съжалявам Тандури . То с това моето главоболие вече втора поредна седмица , даже си мислех да се отказвам. Не става - и да се мъчи човек . Иначе украсата си я направих горе долу , утре да не ми мине черна котка път ще пека.

# 423
Рая, нямаш грижи, всичко се движи по план засега, мисля че няма да има драма по качването на снимките Simple Smile Освен ако всичките останали 12 човека не се изсипят на 30 вечерта  Laughing

# 424
Леле, колко много съм изпуснала тука за 4-5 дена, а в тортената тема не ми се мисли....  Shocked

Щях вчвера да си приключа тортата, но ми се прецака покритието, после и следващото и 00.30ч се отказах и го оставих за днес  Cry  Иначе тортата е шпаклована от всякъде и стои кротко в хладилника  Mr. Green

И като чета по колко мноооого пишете в обясненията си, а при мене са не повече от десет реда  newsm78   Моля ме светнете какво точно да описвам, за да не направя някаква издънка на финалната права  Praynig

Tandoori, ще направя всичко възможно да пратя тази вечер снимките, но ако не сколасам ще е утре вечер (29.07.), а разреза на 30-ти в 20ч БГ-време  Mr. Green

# 425
  • У дома
Tandoori, току що ти пуснах всичко. Ако има проблем се обаждай.

# 426
Лелеееее, умиргам! Няма да сваряяяяяя.....  Embarassed
Има някакъв малък шанс тази седмица, но и гости чакам. Как по дяволите ще сваря с всичко? Rolling Eyes

# 427
Тандури, снощи ти пуснах мейл-а.Описала съм всичко, което е правено по тортата, снимки от всички страни плюс разрез  Wink
Разреза си го снимах аз-пратиха ми парченце от тортата-много се е харесала.

# 428
  • Vaudreuil Canada
Tandoori, снощи ти пуснах снимките - то тортата ми е ужасна де, но нали идеята е да се учим ... та поне 10-тина работи мога да кажа как не трябва да се правят  ooooh!  но това или ще го напиша в обясненията или на обсъжданията ще го пусна.

# 429
Voletblue, не се притесявай, има хора които са писали по няколко изречения също. Ако има допълнителни въпроси можеш винаги да отговориш допълнително като обсъждаме.  Peace

Аталанта, Силрай, получих ви е-мейлите, всичко е качено Simple Smile

Шемет, нищо не съм получавала от теб обаче?  newsm78 Да не си го пратила на грешен е-мейл? newsm78

# 430
  • Vaudreuil Canada
Шемет, нищо не съм получавала от теб обаче?  newsm78 Да не си го пратила на грешен е-мейл? newsm78
Ъхъ .. е-мейла е грешен ама това съм получила със съобщението - ще го оправя и пращам наново.
Кажи ако не получиш нищо до половин час та да доуточняваме мейла.

# 431
Тандуриии - аз пак с въпрос от рубриката "Недоразбрали". Всички торти наведнъж ли ще видим, или ще ги подаваш по 1-2-3 на ден? Щото.... аз както разбрах ти ще отключиш албума на 1ви. Ама ние няма ли да видим всичко накуп по този начин?
Лелееееее, започвам да се срамувам от себе си.... Само тъпи въпроси задавам, ама .... малкия го няма, каката се забавлява сама /но и тя чака с нетърпение, де/ и на мене акъла ми е само в това предизвикателство.... Дребния като беше малък и като чакаше нещо, Коледа например и вечер ми викаше: АЗ СИ ЛЯГАМ ПО-РАНО, ЗА ДА ДОЙДЕ ПО-БЪРЗО УТРЕ..... тааааааа..... и аз така..... Лека нощ..... Чакам smile3558

# 432
  • Vaudreuil Canada
van444eto аз доколкото разбрах ще видим всички торти накуп а обясненията ще са на порции.
И предпочитам да правя хубави торти и да задавам тъпи въпроси ама за сега не ми се урежда въпроса Simple Smile

# 433
shemet_neveroiaten - Добре че не разбирам от намеци....... Grinning Благодаря де. А, ти недей да скромничиш толкова......
Ако е така с тортите...... няма ли да се загуби част от интригата? Да се наситим наведнъж на гледките и като дойде времето...... да е отслабнал интереса към конкретната торта? А, и си мисля че ако е така, ще има хора които няма да са разбрали и ще има безразборни въпроси към торта която не е за деня...... ама че го обясних...... newsm78
И още една питанка към Тандури?
По сегашни планове, към коя дата очакваш да приключим с обсъждането, че аз на 17ти по първи петли отлитам..... Rolling Eyes и ако пропусна нещо......  newsm50 cry cry cry

# 434
Шемет, аз вече ти писах, но и тук да кажа- получих всичко! Simple Smile

Ванче, точно така, обсъждането ще е на порции, албума ще видим нацяло Simple Smile Който не е разбрал, ще му кажем. Всеки си отговаря на въпроси за тортата в уречения ден, както казах списъка ще го пусна заедно с албума.  Peace

Ако предпочитате аз мога и на порции да отключвам албумите, не е проблем? newsm78 Кажете как искате да направим? newsm78

Ванче, до 15 би трябвало да сме свършили! Peace

Общи условия

Активация на акаунт