"Тортено предизвикателство" Юли 2008

• 75 552
  • 1 189
  •   1
Отговори
# 435
  • У дома
Хайде на куп, че и аз нямам търпение да разгледам.

# 436
Tandoori
Ванче, до 15 би трябвало да сме свършили! Peace
УРАААААААААААААААААААААА!!!!
Ако предпочитате аз мога и на порции да отключвам албумите, не е проблем? newsm78 Кажете как искате да направим? newsm78
Аз съм за порциите. В смисъл: Днес ще гледаме тази и тази торта - нека ги видим тях.....Нека и другите да се изкажат по въпроса......
Въпреки че съм много нетърпелива, бих си наложила този мазохизъм.....

# 437
  • София
И аз си мисля, че ще е добре да виждаме всяка торта в деня й за обсъждане, въпреки че ме гони страшно любопитство да видя всичките  Crazy

# 438
Spored meн няма смисъл да ги гледаме на порции. Аз съм си за началната идея. не мисля, че някой ще се обърка, а и да се обърка, ще го вкараме в правия път.
Перипетиите, които ме сполетяха за това предизвикателство не 700 думи, ами 7оо стр. няма да ми стигнат да ги опиша  Sad , не че имам намерение да ги опусвам де, ама то нямаше край, проблем след проблема, 4 дена не съм излизала от кухнята, по цял ден пустата торта правих  Sad . Сега май съм готова и съм в пълен шок от резултата, но каквото такова  Confused
Сега тепърва трябва да я префасонирам, за РД на кандидат свеки, който е след 2ч....и официално си обявявам отпуска от торти за целия август месец  Crossing Arms
Тандури при първа възможност ще ти пратя снимки  Peace

# 439
Ииии, резултата е 2:2 Simple Smile Значи сме до под кривата круша Simple Smile
И аз си мисля, че няма смисъл по малко по малко да ги гледаме, но и да ви пита някой за тортата ви( преди изтичането на цялостното обсъждане говорим), като не е денят ви за обсъждане няма да отговаряте  Crossing Arms Laughing

Клеърет, чакам с нетърпение!!!

# 440
Ванче, ти ли пита-
31 юли публикувам албума и списъка с това кой кога ще обсъждаме!
30 е последният срок за предаване на снимките!
1-ви юли ( БГ време ) започваме обсъждането на първите 2 торти.  Peace

# 441
  • Vaudreuil Canada
shemet_neveroiaten - Добре че не разбирам от намеци....... Grinning Благодаря де.
Ми тъй де ... колкото пъти ида да ти видя албума с тортите и получавам комплекс за малоценност  newsm50 - да не говориме че се чудя кога успяваш да направиш толкова много торти ... и не само ти има още няколко мацки като теб ... млъквам че голям ....  spam2

# 442
Готова съм!!! Урааааа -  newsm44 и сега отивам да smile3524. Пратих материала на Тандури.
Аз съм за това да се видят всички снимки накуп, а да се обсъждат после. Не съм мазохистка като някои  Wink, няма да казвам кои, и не мога да чакам толкоз.

Доскоро момичета.

# 443
  • София
Оказва се, че може и да ме огрее за отпуска някъде м/у 10-15 /а, дано  Praynig /, моля да не ме слагате в този период за обсъждане!

# 444
  • София
Здравейте, след 3 1/2 часа сън - давам отчет, че приключих и се нареждам на края на опашката на нетърпеливо чакащите. Днес по обяд ще пресея снимките, ще довърша файла с обясненията и рецептите и ще ти ги пратя, Тандури.

Мисля, че и двата варианта - поетапното и едновременното показване на всички торти има +/-. Все пак, може би ако някой види торта, която му е много интересна, но е за 10-ти август, ще знае, че иска на 10-ти да следи обсъждането, т.е. така ще се поддържа интереса докрая, иначе, може и да не надзърташ 2 седмици ежедневно, за да видиш какво се обсъжда в темата...Знам ли...За мен е все едно, ще следя ежедневно, както предполагам и всички, които участвахме, но за по-широкия кръг заинтересовани си мислех по-горе...

# 445
  • у дома
ааааааааа без такива, една по една, то не стига, че ни се изчака чакалото, пък сега и още да чакаме Mr. Green
нека на 31-ви видим целият албум с ВСИЧКИ торти  Peace нямааааааааааам търпение  Crazy Crazy

# 446
  • Пловдив
Аз пък няма кога да се отплесна и да се сетя, че чакаме предизвикателството  Blush Не стига, че имам 4 торти предстоящите дни, ами и едната ми я изместиха един ден по-рано и увеличиха парчетата  Sad На всичкото отгоре ме потърсиха да спретна една презентация и съм яко в джаза  Crazy Ама да не мислите, че ще се предам.... само да имаше кой да ми поеме малкото палаво детенце и всичко щеше да е в пъти по-добре.
Та даже не знам дали ще успея на 31-ви да видя снимките. Чак на 2-ри вечерта ще съм свободна да гледам спокойно  ooooh!

# 447
Тандури, благодаря. Аз питах, да.....
А за другото..... както решите..... Излизам отпуска от 4ти, което ще рече още от 1ви вечерта, така чееееееееееее..... до 17ти ще си глееееееедкам..... и обсъъъъъъъъждам.... и ще ви намирам кусууууууууууури... и ще ви хвааааааля...... абе, ще се забавлявам яко!!!
И между другото, Тандури,  опитай се да поспиш малко, а? Не може да се съобразяваш постоянно с БГ времето.....

# 448
Момичета, аз съм ЗА целия албум да бъде видим още на 31 юли, а не малко по малко, торта по две и моля да вземете молбата ми предвид!  Praynig  Уебшотс, където ще бъде албума, доколкото разбрах, ми забива при 7 от 10 опита. Има дни, в които изобщо не мога да отворя никакъв албум там. Същото ми е и с Мултиплай - тези 2 сайта са ми кошмарни.... Има голяма вероятност няколко дни да не мога да видя тортите, но ако се закучи повече от 2 дни, ще отида в някоя зала за интернет и там ще гледам. После ще обсъждам по спомени, ако отново не ми се отваря. Не мога да ходя всеки ден по зали, за да виждам новите торти за деня!
За този проблем споменах по-рано, но нямаше как да моля само заради мен, албума да бъде поместен в друг сайт за снимки.

# 449
Може лиииииии малко да поспамя  Embarassed
Ако може да гласувате за нас http://www.bg-bebe.com/index.php/home/konkurs/konkurs2008/ Предпоследната (засега) - бебе Антон Simple Smile
Много ви благодаряяяяяяяя  Hug

А аз отивам да тортоправя, че имам 4 часа.. каквото стане стане Simple Smile Нещо не ми върви да хващам срокове на конкурси напоследък  Joy

Общи условия

Активация на акаунт