МАЙското човече лакомо яде, по-бързо то да порасте! (5)

• 11 223
  • 284
  •   1
Отговори
# 60
Ако знаете каква дискотека по пижами се вихри тази сутрин у нас  Joy ! Голям купон беше!
Ние продължаваме да се храним на поискване и нямаме точно установен режим. Понякога се случва да яде и през нощта, друг път чак сутринта към 5-6 часа. Нямам намерение да я мъча. За захранването ще почакам, мисля че е още рано за каквото и да било.

# 61
  • Варна
Що толкова много шишета ползвате бе хора  newsm78 Аз имам 4 ама ползвам само 2 и понякога вадя още едно за чая.В голямото слагам водичка,  в малко млякото и айде .
Водата- даваха им още от болницата неподсладена ( АГ- Варна) Peace И аз такава давам, рядко пие но все е нещо.И аз си мисля, че бебетата които не са на кърма е добре да си пият водичка.
До дете си е това за боледуването.Синът ми е кърмен 20 дена и не боледува много.Дори бих казала доста рядко-  два максимум 3 пъти годишно .Да не чуе Дявола Praynig
Режим няма кой знае какъв ама е мъничка още.Давам да яде когато тя поиска.Понякога яде на 3 часа понякога на 4 понякога пропуска едно ядене, а понякога и след 2 часа писва от глад...Бебешка му работа Crazy
И синът ми го захраних рано  на 3 месеца беше.Сега ще видим не съм решила още Peace
Честито на всички месечинки днес  Hug

# 62
  • Варна
Тука яко ме натискат да съм му давала сокове и не знам си к`во. Че ми излязоха и с номера, че бил недохранен!  #2gunfire  ooooh!
Не се поддавай на атаките!!! Grinning Ако те притеснява: казвай "ок" на когото трябва, пък си прави твоето. Те така и не могат да се обосноват смислено защо сега сокове...
Аз ползвам едно шише за изцедена кърма, като излизам навън, за да обръщам внимание на баткото. Иначе половин час трябва да съм закована на пейката.
За кърменето: казват, че децата болдуват по-рядко, но аз не съм кърмена и съм от рядко боледуващите. Мисля си, че е въпрос на личен имунитет, както и да се постига. Но определено и аз съм с идея да кърмя до към годинка, ако е възможно.
Режим нямаме и не знам кога ще имаме. Много ми куца организацията с двамата Embarassed
Хайде на разходки Hug

# 63
  • Луната ни пази
Здравейте,мацки! Да почерпим и ние за нашата месечинка! Кики днес също става на месец!

Честита месечинка на Мони на Нелесита, на Цецко на Белла04, на Кристиян на Мамче82, на Дария на Наня и на Теодор на Писанче ! Целувки от Кики!!!

# 64
mmagy Благодаря за пожеланието  bouquet-та да се включа и аз в темичката за кърменето Аз кърмя малкия и съм много доволна Partyне мога ди си представя да ставам през ноща и да правя храна за бебо-но пък съм израснала в Домовете без родители  и не съм кърмена-но рядко боледувам smile3503-тъй че МАМИ не се притеснявайте smile3521 newsm64 дали ще кърмите или не-то си е всичко до човек

# 65
За кърменето и аз имах голямо желание и в началото всичко си беше ок но иэведнъж както имах много кърма сега нямам мъчим се колкото мога да изцедя и дохранвам с АМ няма как.За сефтето мен ме е шубе и за това отлагам макар че вчера бях на преглед и доки ми изписа ПОЛИЖИНАКС че имам някакво течение вероятно появило се след лохиите и след като ми свършат глобулките ще трябва да се престраша вече че то два месеца почти минаха откакто родих

# 66
  • Варна
Здравейте,
честита месечинка на бебоците!
Аз смятам да кърмя докато мога.
За  нощното хранене от самото начало си спи от 12 до 6 сутринта и не ми се е налагало да я залъгвам с вода.
 В събота ще идват шефовете в нас на бебе , дайте идея за някоя салатка, че искам да се представя добре. За основно съм решила едни свински пържоли да направя в гювеча с гъби, че да не се занимавам много с основното, но освен домати и краставици не знам какво още. Исками се да се представя добре, че идват за първи път в нас.

# 67
  • София
Днес излязохме към 9:30 и оставих Алекс по боди потник, отвит, в количката. Само едни чирапки му сложих.
Аз имам много шишета, но ползвам само едно - за чая.

# 68
Хайде и аз да почерпя за първа месечинка на Теди!  chef Кой с каквото си избере, само да не е мноооого трудоемко Grinning. Вие как сте с готвенето, ние май повече на полуготови неща караме.
    За кърменето - много се надявам поне до 6 месеца да кърмя. Преди седмица имах проблем - рязко ми намаля кърмата, едва успях да се справя с този проблем. Но успях Simple Smile!
    Ние се кърмим на 3 часа, включително и през нощта. След проблема с кърмата не смея да правя голяма пауза, че четох че честото изпразване на гърдите е в основата на многото кърма. Пък и Бебчо засега си огладнява нощем.
    Гледам, че отворихте въпроса за дрешките. То си е направо проблем според мен, голяма жега, а дрешките все едни дебели ги правят, от плътно трико. Аз не смея да го оставям само по боди навън, обличаме боди с к.р., тънки ританки и блузка (много съм доволна от фирма Захитекс, тънки дрешки с фигурки мечета, а самите мечета са направени чрез дупчене и така е много проветриво, не запарват). Но нещо по така официално нямаме тъничко, все дебели гащеризони.

# 69
Здравейте! И аз да се запиша в тема най-после, само ви чета.

Нашият мъник днес също става на 1 месец. Черпя виртуално   cook (как се слагат онези големи картинки с кулинарни изкушения така и не се научих).
Честито на наборите   bouquet (Kissing Heart - специално за Кики  Wink)

И аз кърмя засега без да дохранвам. Много ми е лесно така, дано да изкараме по-дълго, че с баткото дохранвах с АМ и отиваше един час  в приготовления, кърмене, дохранване, за през нощта да не говорим  ooooh!.

Да попитам: на кой ден ви спряха лохиите? Аз вече взех да се отчайвам, че това чудо край няма  Tired.

AIvanova, майка ми прави една салата - нещо като предястие, аз лично направо се наяждам с нея, но е доста "тежка" и незнам как ще ти се върже със свинското. Иначе става доста ефектна: редят се най отдолу настъргани сварени картофи, маже се с майонеза, ред риба тон от консерва, пак майонеза, кисели краставички, майонеза, а най отгоре се стърже кашкавал и сварено яйце - белтъка и жълтъка отделно за по-голям ефект. Реже се на парчета като торта.
Ама на свинското с гъби най му върви една шопска  Peace.

Днес ще се опитам да съчетая разходката с посещение при зъболекар, дано да е кротък малкия, че предния път тъкмо ми сложи упойката и махна една стара пломба, малкият се разрева и се изнесохме набързо към къщи.

Чао от мен и приятни разходки!

# 70
А ДОБЪР ДЕН и от нас....
Малееее колкоо време не съм писала  newsm78
Дано не сте ни забравили
При нас всичко е едно и също - подготовка за кърмене, курмене...след това докато заспи..и когато заспи - племенника ми запо4ва да пеееее и до там със спанете..... всичко отначало - малкия ми племенник е на 2 г....Страшна работа е и е луд за 10 като него
Мъчат ни страшни колики, но добре поне, че през нощта спи. Много рядко се буди за храна. Само на кърма сме и да стискам палци дано да изкараме повече време. Но имам проблем с едната гърда - много ме боли зърното, разранено е. Мажа се като луда всеки път с Гармастан, но имам чувството, че няма промяна, а вече изхабих една туба... Докато задуче болката е ужасна. Утре сме на консултация и като се приберем ще пиша колко ме качили.
По цял ден сме на двора и там спи.
Исках и нещо друго да пиша...но ми избяга от главата. Sick   Като се сетя....ще пиша
За сега чао от мен и спокоен ден на всички ви - по-малко рев и повече усмивки    newsm51

# 71
Сетих се какво щях да ви питам Thinking
Може ли някоя мама да ми каже дали ще имам някакъв проблем ако си направя кола маска на цял тръгълник. Мина вече месец от раждането а и шевовете са ми зараснали отдавна.   
Та питам дали някоя от вас вече си е правила, защото аз мисля в петък да ходя ???????, но да ви питам все пак

Извинявам се за неудобния въпрос
Благодаря ви

# 72
Здравейте. Минавам да се запиша.
Алабала, как ти остава време за темите - Благодаря

Аз ползвам едно пластмасово шишенце за чая на Хип и хич не смятам да го сменям със стъклено. Журналистът от това живее - сензация!
Освен чая друга вода не давам. Педиатърката ни каза да давам подсладена, защото имахме жълтеница, но след като сме минали на чайче друго няма нужда. Кърмя на около три часа и малката и гърдите ми вече си имат режим. Е, случват се и разминавания от около половин час и през няколко дни режима ни се поизмества. Нощем поне около пет - шест часа Бояна спи. Събужда се за малко, помрънква си или се пъне заради коремчето, мъжътми става тогава да я наглежда, но гледаме да не я закачаме и самичка си се приспива.

Bella04
, пишеш в гуглето примерно "торта" и ти излизат безчет линкове. Ти обаче кликаш горе, където пише "изображения" и ти излизат сума ти картинки, свързани с тази дума. Избираш си картинка, кликаш на нея и се появява сайта, в който тя е поместена. Теб обаче те интересува самата картинка и най-горе на този сайт кликваш върху "виж изображението..." нещо такова беше, за да ти излезе само и единствено картинката. Тогава вече копираш линка на картинката и го пействаш тук между две [img]-чета
 Grinning и така.

# 73
Привет и от нас! Редовно ви чета ама нещо за писането  Embarassed
Днес ставаме на 2месеца
http://images25.snimka.bg/005787115.jpg
иначе и при нас е както при повечето от вас: кърмене, памперси ,разходки, колики, сълзи и сополи - семейна идилия  newsm03
Ние се кърмим на поискване, т.е. никакъв режим.Вчера педито ми каза че трябва да ядем по 6 пъти и през ноща да спим е да ама не как да стане той реве като че го колят щом огладнее така че да се надявам сам да спре.
За захранването аз лично ще изчакам до 4-5 месец, но това си е избор на майката.За сокчета не мисля да давам преди 6 месец че ние и така сме със зверски колики не мога да си предствя какво ще стане ако му дам ябълка
ох за колата и аз се интересувам записах се за вторник , досега се притеснявах нали съм със секцио
Ами засега толкова чао и дано бебоците не плачат   love001

# 74
Сетих се какво щях да ви питам Thinking
Може ли някоя мама да ми каже дали ще имам някакъв проблем ако си направя кола маска на цял тръгълник. Мина вече месец от раждането а и шевовете са ми зараснали отдавна.   
Та питам дали някоя от вас вече си е правила, защото аз мисля в петък да ходя ???????, но да ви питам все пак

Извинявам се за неудобния въпрос
Благодаря ви
и аз мислех ама нещо ме е страх
 а току що бях наакана докато мия дупе:)
иначе  като заспи Ати отивам да  wash hang 1ironing newsm28 newsm79

Общи условия

Активация на акаунт