МАЙското човече лакомо яде, по-бързо то да порасте! (5)

• 11 211
  • 284
  •   1
Отговори
# 45
  • Варна
Алабала, благодаря за чудесната темичка   !
Честита рожба на Алекс, да ти е жив и здрав и много да те радва!
Ние още се приспиваме на ръце, че иначе се съдира о рев и от присвиване. Сутрин заспива сама, но от обяд на ръце!
За слънцезащитните вех на KLORANE 50 фактор. Много хубаво мирише имого лесно се разнася и личицето и не остава бяло!
лека вечер

# 46
здавейте мамчета,ние днес бяхме на консултация и нашата госпожица след всичкото повръщане е станала вече 4770кг което е супер.кило и двеста си е пергефктно каза.надупчиха и кълката,поплака си малко но като цяло беше голям герой.
имаме пъпчици по лицето и каза да купя на мустела от специалната им серия кремчето и да мажа с него.
сега ви оставям защото ще се къпим Hug

# 47
Опа! Дойдох да драсна два реда и лягам.
Stahl, страхотна е тая снимчица за колажа дето си я дала!  Heart Eyes Вие ли сте си я правили?
За шишетата не знам дали е истина. Алекс пие от шише много рядко чайчето на Хип. На погачата ни подариха две шишета Бифри и му го давам в по-малкото. За пласмасата не знам, но тръбичката работи много добре! Препоръчвам ги горещо на мамите, които си хранят децата с АМ. В тези не става вакуум като в другите и детенце не се мъчи да смуче силно.
Аз не знам до кога ще кърмя. Надявам се поне 6 месеца да е, за после...каквото сабия покаже.
Хайде, лека нощ!  Grinning

# 48
Момичета аз също не давам вода(отначало той не искаше а сега повече от 2 седмици не съм предлагала)но от нашето GP знам че може и да но се дава ако детето не иска но трябва да се следи да не хлътне фонтанелата.
ТОВА Е СИГУРЕН ЗНАК ЗА ОБЕЗВОДНЯВАНЕ!

# 49
АЗ давам вода отскоро, но не се радва на успех... Laughing

Докато бяха в болницата действително не им даваха вода  newsm78

Сега приключих ностното хранене, виждам, че само аз се отчитам в момента. А утре сте дремя... Wink

Къде се качват снимки За албума?

# 50
  • София
Не си единствената събудена Simple Smile Но понеже вчера бях гроги и легнах рано... сега няма заспиване, наспах се Simple Smile

В родилното вода не даваха. Алекс обаче започна много да сваля в килограмите, стигна до 2290 (следствие на жълтеницата и печенето на лампа), казаха че ще му дадат шише вода и да му давам добавка. Кърмата ми обаче тръгна доста обилна и се размина и с водата и с добавката.
Сега дребос кара само на кърма и чай. Вода дадох 1-2 пъти.
Дияна не е имала колики, беше на кърма и вода, много вода пиеше.

# 51
Добро утро момичета!

Муцунка я няма тези дни да ни направи кафенце та викам аз да сервирам!

Хубав ден от нас!
Ние след 30 мин се изстрелваме на разходка нищо че в къщи остана още за дооправяне особено играчки за нареждане ама аз съм се примирила че още поне 5 г ще е така:играчки, играчки.... Joy Joy Joy

# 52
  • София
Добро утро и от нас.
Маги,мерси за кафенцето ....
ние да ви се похваля вече не  ядеме  изобщо през ноща,
малката  яде последно в  22 часа,към 3 се пробужда,пиива малко водичка и после  чак 6 и 30, 7 става,
само да не  ме  чуе  дяволчето  Praynig
вие как сте  с нощните  хранения?

# 53
  • София
Добро утро и от нас Hug, мерси за кафенцето присъединявам се , че днес Петър ме събуди рано рано  Mr. Green, иначе ставаме към 9 и докато се оправим цяла сутрин та до обед  hahaha, и после на разходка Peace
Вики, ние си се будим към 3-4 и си хапваме няма това онова ooooh!, още се храним, даже снощи пак яде към 12:30 и си се събуди към 4 и половина малкия гладник Laughing
Относно водата - опитвам се да му давам ,ама той не ще да пие смукне и я изплюе
И днес се очертава хубав ден, аз ще се разкрасявам Flutter, ще ходя на фризьор, малко да се почувствам и аз човек Peace

# 54
Здравейте и от мен -и Аз се записвав в новата темичка!Вчера  ми  мина успешно втория кюртаж newsm44-но не в моя град !!!

# 55
Здравейте и от мен -и Аз се записвав в новата темичка!Вчера  ми  мина успешно втория кюртаж newsm44-но не в моя град !!!

Valantayn
много си се натеглила.Дано да няма повече и да се радваш на детенцето си!  bouquet
Хайде на разходка с дечковци!

# 56
Привет и от нас  Hug
Маги мерси за кафенцетоо  bouquet
Дойде ред и на нас да се похвалим със месечинка Flutter и да ви почерпим за Мони  Flutter Flutter Flutter

# 57
Добро утро и от мен!

Честита месечинка Нелесита!!!!!

Незнам при вас как е,но при нас никаква организация CrazyРешаваме нещо да направим ,или да излезем и след половин час нещата се променят Crazy
Вие успявате ли да си организирате деня??
Ето днес плана беше след 9 да излезем по магазините с мъжа ми,като се нахрани бебо,обаче и двамата сме като разглобени Confused Crazy
То не бе ставане в 2,не  бе ставане в 3,и после от 5 моя милост е почти през цялото време на крак-не ми остана кръст ,гръб,дори не съм се измила още ooooh!
Е как да ти се обикаля по магазините ooooh!
Иначе Вики питаше-аз не го храня нощното време от около седмица някъде.Умишлено започнах,и без особени проблеми засега успявам/то ако ревеше или се дереше аз нямаше да издържа и естествено щях да го храня/Въпросът е че не спи цялата нощ без прекъсване ,а се събужда към 3 и помрънква малко,но бързо заспива до към 5,5.30,когато започвам да го храня.Обаче снощи какво му стана CrazyНо пръцкаше -явно е било корем4ето Confused
Искам и друго да ви питам-сега нали ни се разредиха храненията-т.е.заспива пропуска едно или пък се храни не на часа си а огладнява един час по-късно..Та въпросът ми е трябва ли аз да му установавам нов режим сега-чух 4е една майка ве4е хранела на 3часа и половина вместо на 3.Защото аз давам когато бебето покаже 4е е гладно-и незнам-един ден  иска в 15ч да яде,друг ден в16ч...И така аз не мога да си съобразя деня,кога можем да излезем ит.н.,т.е. не знам точно кога на бебо ще му се яде newsm78
Извинявам се ако ми звучат тъпо въпросите Blush
И още нещо-давате ли му шишето в дадения час без бебето да дава особени признаци на глад newsm78Аз да призная почаквам така да разбера 4е  наистина иска да яде и тогава давам-грешно ли правя?
 newsm78

# 58
Евала Алабала! ТЕмата е отлична.

И аз съм с шишета на "Доктора" и няма да ги сменям, като минат 3-4 месеца ще се заредя пак, макар че това си е направо капиталовложение. На мен ми трябват 5 броя  Stop , все пак сме на изкуственяк.
А очичките на Ема са точно като тези на сестра и СИНИ
Казвам го, и го доказвам  Laughing, поредното мое копие, чудя се, казват че гена на сините очи много трудно се предава ...... дрън, дрън, дядо ми е синеок, майка ми, аз, двете ми щерки.....

За водата, никаква захар, Ема пие още от родилния дом МА - София, но там я даваха подсладена, заради жълтеницата. Изпива на ден около 100 мл., а сега в жегите по 200  Thinking, не съм фен на недаването на вода, пък и ние сме на изкуствено, може би при бебчовците на кърма е ОК без вода, ама тия лишените  Cry Cry Cry И сокче пие, мешано с водичка фифти/фифти, ябълка, вишнап, черешка ... по 30 мл. на ден.
Незная какво против имат "новите" педиатри, противници на ранното захранване  newsm78 newsm78 newsm78, трето бебе отглеждам, все по една и съща схема. Само мисля този път живот и здраве да ползвам детска кухня, а не да се боря като свиня с тиква да готвя!

За усмивките - определено вече са съзнателни, а на мама и тати даже са с глас, адски е готиноооооо  newsm03

Вчера бях с една приятелка КЪРМАЧКА, и почерпихме Ема на два пъти с кърма от цицата и... какво щастие! Нито повръща после, нито нищо. Изака се чудесно и спа непробудно от 22.00 до 4.00!!!
ЗАТОВА МАЙЧЕТА КЪРМЕТЕ СИ ДОКАТО ИМАТЕ!!!

Увлякох се
Айде хубав ден

# 59
не знам как го правите това с храненето-моят Гошко от самото начало съм му създала режим на хранене.На всеки три часа САМ той се събужда и иска цицата.Само нощем пропускаме едното хранене като първото не е в 12 ч а идва малко по късно-е тази нощ сме станали в 2,15 ч да се храним.Поне остава мама и тати да си поспинкат.
Относно посладената вода -аз давах .Нашата педиатърка ни каза да я даваме до 1-ви месец ,а след това вече чиста дори не преварена вода.Въпреки всичко аз продължавам да си му я преварявам.
Казаха ни да захранваме със сокчета от ябълка и морков ,ама аз още не мисля да го правя.
................за кърменето какво-аз съм ЗА с две ръце-чувала съм че децата кърмачета по рядко се разболяват.Друг е  въпросът до кога майката ще може да кърми-дали ще стига млякото и т.н.
....много ми е интересно кога намирате време за секс.ние когато се нагласим-бебо да нахраня и да заспи и той сякаш на пук не заспива ами почва да плачка.Та до сега нямаме сефте.То и лохиите имам още,а не трябваше ли вече всичко да е преминало.Даже ми се случва на моменти и кръв розова да ми се появи-да ми зацапа.И се чудя да не би някой конец да се мъчи да излиза newsm78
..........Ще спирам да пиша .
Весел и слънчев ден желая на всички.

П.С.Как обличате дечицата в жегите?

Общи условия

Активация на акаунт