На море в Турция - all inclusive (тема 2)

• 180 581
  • 852
  •   1
Отговори
# 510
  • There I was on a July morning
 Hug Мерси за инфото, момичета, ще реша какво да ползвам, като отидем на място    car003  grinning039.

Последна редакция: пн, 25 авг 2008, 00:36 от скубиду

# 511
  • Дъблин
Jerry F, благодаря за отговора. Аз се попритесних, защото днес майка ми се прибра от Анталия и сподели, че ги затворили за 3-4 ч. в малка заличка до ръкава за самолета, в която нямало абослютно нищо, не се пушело, нямало wc... Не останах очарована от това, но ще видим, дано всичко е наред  Simple Smile
Нашия полет също закъсня с 2 часа на връщане и въпреки, че предварително беше обявено закъснението пак ни затворириха в тази зала преди ръкава..... На всичкото от горе вкараха и пътниците от друг самолет там и нямаше места дори за сядане - хората сядаха на земята. И като прибавиш, че полета ни трябваше да е в 1 през нощта......... Много съм недоволна от обслужването на турскат авиокомпания - стюардесите гледаха сърдито и говореха отвратителен английски. Ние бяхме по средата на самолета и до като ни сервират и дойдоха да ни дърпат подносите, защото сме щели да кацаме........... А за качеството на храната да не говорим............
Анет, коя авиокомпания е това - Atlasjet или Pegasus Airlines? То май няма голямо значение де, всичките са един дол дренки.
Колкото до храната, аз не знаех, че изобщо сервират нещо за тази цена  Simple Smile

# 512
Някой ходил ли е в Хотел Royal Dragon 5*- Анталия, Сиде?
Отзиви?

# 513
Здравейте пътешественички,
КАкто знаете ние имаме резервация за 4 октомври за Мармарис. За съжаление, обаче две от дружките ми няма да успеят да дойдат, по много уважителни и неприятни причини CryТа техните места си остават свободни. Имаме още седмица и половина, в която можем да развалим договора с Алфа тур без да се плаща неустойка, но капарото така или иначе изгаря! Ако има желаещи, от вас, да почиват през този период моля да ми пишат.стаята е двойна в хотел Begonville-6 нощувки-7 пълни дни, с полет от Варна!ето и линк към офертата http://www.alfatour.bg/cms_show_hotel.php?id=8375

# 514
  • София
Някой в Канде фестивал след 4 дни? Simple Smile

# 515
Здравейте на всички които се готвим за почивка. И аз вече нямам търпение. На 26.09 пътуваме за Мармарис ще сме в хотел Марис Бийч, дано ни хареса. До сега сме били все в Кушадасъ. От прочетеното тук май в Мрамарис  ще ни хареса повече.  Ще се радвам ако има и други българи за Мрамарис /26.09/, защото и ние сме от тези дето сами  ще почиват, но на нас не ни е за първи  път. Все сами си почиваме и не е чак толкова зле. Laughing

# 516
pepolina ще чакаме като се върнете да споделите пресни впечатления1Ние заминаваме след вас!

# 517
Някой може ли да каже как са температурите през октомври. Обмислям варианта за почивка от 04.10?

# 518
Има ли някой който да е бил в омер холидей кушадасъ 5* или гранд ефе кушадасъ, или клуб виктория 5*белек. Ако може да ми дадете малко информация и кое е по-добро като вариант. Като искам да пътувам със собствен транспорт и към коя фирма да се обърна Grinning Simple Smile

# 519

x_diabet_mama, за Кушадасъ ли става въпрос. Ние бяхме началото на юли

# 520
  • София

x_diabet_mama, за Кушадасъ ли става въпрос. Ние бяхме началото на юли

Да, Кусадаси

# 521
Здравейте пътешественички,
КАкто знаете ние имаме резервация за 4 октомври за Мармарис. За съжаление, обаче две от дружките ми няма да успеят да дойдат, по много уважителни и неприятни причини CryТа техните места си остават свободни. Имаме още седмица и половина, в която можем да развалим договора с Алфа тур без да се плаща неустойка, но капарото така или иначе изгаря! Ако има желаещи, от вас, да почиват през този период моля да ми пишат.стаята е двойна в хотел Begonville-6 нощувки-7 пълни дни, с полет от Варна!ето и линк към офертата http://www.alfatour.bg/cms_show_hotel.php?id=8375
tsve_te,сигурна ли си,че ще изгори капарото,защото и ние първоначално щяхме да пътуваме с Алфа тур и бяхме оставили капаро,но в последствие се преместихме в Астрал,понеже те предлагаха полети от Варна и от Алфа тур ни върнаха капарото.В договора имаше някакъв срок упоменат,който не помня сега,че може да се върне капарото и да се развали договора без неустойки.

# 522
  • Варна
Някой може ли да каже как са температурите през октомври. Обмислям варианта за почивка от 04.10?

Миналата година бяхме по това време... Беше идеално за плаж... Температурите бяха както са днес и вчера тук в момента. Денем около 28-30 градуса. Вечер към 21-22ч. леко се поразхлаждаше - около 18-20 градуса... Peace

# 523
Здравейте, момичета!
Много полезна информация получих от темата и предварително благодаря.
Ние ще пътуваме със самолет от Варна на 04,10 и ще сме в този хотел
http://www.profi-tours.bg/more_turcia/pochivka_v_alanya/ananas_hotel_alanya.html
Ако някой има впечатления от него моля да сподели.
julisa, мерси за информацията, че и мен това ме притесняваше.

# 524
julisa, благодаря за отговора.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт