На море в Турция - all inclusive (тема 2)

• 180 451
  • 852
  •   1
Отговори
# 495
  • Дъблин
И ние очакваме с нетърпение почивката в Мармарис от 14.09. Доколкото разбирам е приятно местенце за разходки, а ние искаме да се получи нещо като втори меден месец за нас  Heart Eyes
Искам да ви попитам - винаги ли полетите на обратно към БГ закъсняват? От няколко места чувам вече, че поне с 2ч. по-късно излитат. Последното което чух беше за Atlasjet, ние ще сме с Pegasus, но дали и те са така?

# 496
Ние бяхме с Pegasus, но от Измир, на отиване всичко беше точно, но на връщане закъсня с около час. Не е проблем има чакални.

# 497
  • Дъблин
Jerry F, благодаря за отговора. Аз се попритесних, защото днес майка ми се прибра от Анталия и сподели, че ги затворили за 3-4 ч. в малка заличка до ръкава за самолета, в която нямало абослютно нищо, не се пушело, нямало wc... Не останах очарована от това, но ще видим, дано всичко е наред  Simple Smile

# 498
  • Бургас
Здравейте момичета  има ли някой от Бургас  който ще  пътува към края на септември началото  на октомври за  някой  от курортите търсим си  компания понеже тази година ще сме сами и не можем да вземем  решение  къде да отидем били  сме в Кушадасъ  и Мармарис и сме много  доволни . В краен случай бихте ли препоръчали  нещо за самотни двойки  Cry

# 499
gicka , ама ти защо така тъжно?!  Simple Smile  Че ние винаги сме сами, ако аз не съм сама  Crazy Толкова е хубаво да имате време да си поговорите, да споделяте впечатленията от видяното и т.н. Отидете на повече екскурзии, ще имате много за споделяне. Може да ви е като втори меден месец, ако сте имали първи, ако ли не, ето ви го първия!  Hug

# 500
  • Бургас
Ходили сме на всички екскурзий  ,но  ако  изберем Кушадасъ любимата ,която  винаги повтарям е пазаруването в soke  Grinning иначе  двамата  като някой пенсионери . Cry

# 501
  • Варна
Jerry F, благодаря за отговора. Аз се попритесних, защото днес майка ми се прибра от Анталия и сподели, че ги затворили за 3-4 ч. в малка заличка до ръкава за самолета, в която нямало абослютно нищо, не се пушело, нямало wc... Не останах очарована от това, но ще видим, дано всичко е наред  Simple Smile
Нашия полет също закъсня с 2 часа на връщане и въпреки, че предварително беше обявено закъснението пак ни затворириха в тази зала преди ръкава..... На всичкото от горе вкараха и пътниците от друг самолет там и нямаше места дори за сядане - хората сядаха на земята. И като прибавиш, че полета ни трябваше да е в 1 през нощта......... Много съм недоволна от обслужването на турскат авиокомпания - стюардесите гледаха сърдито и говореха отвратителен английски. Ние бяхме по средата на самолета и до като ни сервират и дойдоха да ни дърпат подносите, защото сме щели да кацаме........... А за качеството на храната да не говорим............

# 502
Ходили сме на всички екскурзий  ,но  ако  изберем Кушадасъ любимата ,която  винаги повтарям е пазаруването в soke  Grinning иначе  двамата  като някой пенсионери . Cry

Shocked  Ние сме винаги двамата и никога не ми е хрумнало да се 4увствам като пенсионерка   ooooh!  И винаги сме се zапоzнали с други хора. Но и беz това никога не ми е било ску4но с мъжът ми, вингаи имаме какво да си каzваме, ходиме zаедно на гмуркване, ве4ерта на дискотека и т.н.  Peace

# 503
Ами тогава защо не смените дестинацията - друга в Турция или направо друга страна - Гърция, Тунис, Хърватия или по-надалеч? Светът е пред вас, има толкова много за гледане!

Ние също не сме се чувствали като пенсионери. Най-ми е добре като сме само двамата.

# 504
  • Бургас
Защото за края на септември началото  на октомври  е запланувано за Турция след това  вече  са другите дестинаций ,но специално  там наистина си почиваш спокойно е

# 505
  • There I was on a July morning
Някой от ходилите наскоро в Турция, ще сподели ли услугите на кой мобилен оператор е ползвал? В смисъл заслужава ли си да си купя предплатена карта на турски оператор на място или да си ползвам моята. Извинявам се, ако въпросът е дискутиран вече.

# 506
  • Варна
Някой от ходилите наскоро в Турция, ще сподели ли услугите на кой мобилен оператор е ползвал? В смисъл заслужава ли си да си купя предплатена карта на турски оператор на място или да си ползвам моята. Извинявам се, ако въпросът е дискутиран вече.
Да и освен това когато те набират нищо не плащаша!

# 507
  • There I was on a July morning
Мерси Анет   bouquet Добре ще си взема турска карта, но аз ако въртя от Турция на БГ номера - те ще плащат ли?

# 508
  • Варна
Мерси Анет   bouquet Добре ще си взема турска карта, но аз ако въртя от Турция на БГ номера - те ще плащат ли?
За това не знам - не бях се замислила Crossing Arms! Те навсякъде раздават брошури за тези туристически сим карти /те са предплатени като примата/ и им пише тарифата, така че можеш да си направиш с/ка. Това, че не плащаш като те набират го пише в рекламата, а ма за обратното и аз не помислих. newsm78

# 509
Аз и двата пъти ползвах моята си карта!Роумингът  е около 1,09лв(когато те набират)и около 2 лв ако ти набираш на минута-ако си на Мтел, но мисля , че и за Глобул е същата цена.Аз като исках да чуя някой ги набирах и затварях и чаках да ми звъннат.Купихме се и от тези предплатени карти,с които набираш предварително някакъв номер и после номера на телефона в Бг, но са много неизгодни за мобилни оператори.По-добре е да си купиш обикновена карта за телефон,като тези за Булфон или Бетком, които и ние имахме едно време (то май още ги имаме де newsm78)Проблемът с тях е , че рускините като се наредят на една колометрична опашка........... и докато се наприказват с мамашенките си...можеш да откачиш от чакане!

Общи условия

Активация на акаунт