На море в Турция - all inclusive (тема 2)

• 180 131
  • 852
  •   1
Отговори
# 480
ами аз носих аптечката, както винаги, някой от тях бяха с опаковки, други само блистери, като естествено не бяха в ръчния багаж и няма проблем никакъв. Е, до серум глюкозе, системи и бяла престилка не бях стигала (шегувам се), но ако не са в ръчния багаж, не мисля, че ще има проблем. Макар че, аз имах в ръчната чанта един блистер Коколин (против повръщане) за детето евентуално, но никой дори не ме попита нещо по въпроса - и на отиване и на връщане - нито на нашето, нито на летището в Анталия. Така че споко.
Ей, Цвете, ти не тръгна ли вече, ееее, верно ще се побъркаш, само пишеш тука, оттука, вместо да не пишеш нищо, оттам..... Ама малко време ти е останало и на тебе да чакаш. Приятно изкарване ти желая и да пиеш по едно и за нас. Ама и блазе ти, защото ние вече сме на спомени, а на теб ти предстои...

# 481
Аз носех един плик с лекарства и то в ръчния си багаж (2 дни преди заминаването си направих бъбречна криза, заради диетата на Дюкан  Cry ), и нямах проблеми заради тях.

# 482
Ние сме с автобус и предполагам няма да има проблеми да са в ръчния поне част от нещата  Peace

# 483
Казабланка,благодаря за отговора,а серум глюкозе нося ,ако не дай си боже пипне някой чревен вирус дъщеря ми,бяла престилка и аз няма да взимам Wink Hug

# 484
  • Варна
Казабланка,благодаря за отговора,а серум глюкозе нося ,ако не дай си боже пипне някой чревен вирус дъщеря ми,бяла престилка и аз няма да взимам Wink Hug
Аз лично мисля, че няма нужда от такова презастраховане и мъкнене на толкова много лекарства. Ние често пътуваме с децата /малкия беше на 40 дни когато го помъкнахме за първи път на почивка/, но винаги нося лекарства само от първа необходимост - за Т, деган против повръщане и ентерол с/у разстройство и за мен аналгин, че обикновено при пътуване ме боли главата.  А ми то на свсякъде има аптеки и доктори, имате и медицинска застраховка  newsm78

# 485
  • Paradise
Лекарствата, които нося, слагам в куфарите. Гледам да са най-необходимите.
В ръчния багаж не нося никакви лекарства, ако не е необходимо, естествено.

Аз съм имала здравословни неразположения в Турция и от опит мога да ви кажа, че най-доброто нещо е да се обадите на екскурзовода, който ще извика лекар и срещу вашата застраховка ще получите адекватно медицинско обслужване, за което няма да плащате.

# 486
Да,сигурно сте прави наистина,че не е необходимо чак такова презастраховане,ама досега не сме ходили извън страната с детето и съм притеснена малко,ама верно,че там сигурно има аптеки Peace

# 487
Поничка на мен ми предстои пътуване до Мармарис.Можеш ли да разкажеш нещо повечко за комплекса, места за разходки, развлечения,барове,аквапарков....Къде си заслужава да се отиде-от предлаганите екскурзии? Какво представлява самият курорт Мармарис?И изобщо каквото се сетиш  bouquet
Благодаря ти предварително!

# 488
  • В една Дупка.
bubica  HugТова чакане може да ни съсипе Mr. Greenвие сте на финалната права.Кога точно заминавате?
На 23.08.,  Laughing Crazy Joy

# 489
  • София
Поничка на мен ми предстои пътуване до Мармарис.Можеш ли да разкажеш нещо повечко за комплекса, места за разходки, развлечения,барове,аквапарков....Къде си заслужава да се отиде-от предлаганите екскурзии? Какво представлява самият курорт Мармарис?И изобщо каквото се сетиш  bouquet
Благодаря ти предварително!

Много е симпатично курортчето - доста натъпкано обаче (особено плажовете) . За разходки е просто чудесно, защото имат крайбрежна алея дълга 12 км - от единия край на Ичмелер до края на Мармарис - абсолютно без прекъсване - добре поддържана и много приятна. Ние по барове не ходихме, но  си има улица само с дискотеки и барове. От екскурзиите най си заслужаваше тази до Родос (макар че излиза 2 пъти по скъпо от обявената цена, защото са пропуснали да отбележат такса порт - по 15 Е на човек и такса за екскурзовод от 12 Е на човек), защото всички други екскурзии могат да се намерят буквално на половината от цената ако се разходиш малко и огледаш предложенията на агенциите по главната улица или пък директно на корабчетата.
Много ме  впечатли и турската баня - непременно я пробвай - страшен кеф - но пак е хубаво да поогледаш предложенията, защото се предлага и за 10 и за 50 лири.

# 490
Здравейте. И аз се нареждам сред отпускарките тук. Ние сме си резервирели места за Мармарис от 26. 09. и ще сме  в хотел Пинета Парк Делукс. Някой ако е ходил ,нека да сподели?

http://www.pinetapark.com/main.html

Това беше първоначалния ни избор за почивката тази година. Но след негативните мнения, които четохме за този хотел по чуждите форуми се отказахме и отседнахме в отсрещния хотел Grand Pasa.
След това в трансфера до самолета, едно семейство почиващо в Пинета парк делукс, доста се оплакаха от хотела- липса на шезлонги, чадъри и тн. общо взето бяха разочаровани. Просто да имате едно на ум, въпреки, че предполагам ще си изкарате хубаво.  Ето една снимка на Пинета, която направихме от нашия хотел.

Благодаря за инфото ! Hug

# 491
Поничка, Благодаря ти за отговора   bouquet

# 492
здравейте , ние 2 поредни години почивахме в мармарис 1-во в мармарис парк 2-ро в нергис бийч и двата хотела ни харесаха като цяло в 1вия условията са по хубави но пък е далече от центъра ,а 2рия е на смия център когато си поискаш си излизаш и се разхождаш.като курорт е много симпатичен ние бяхме на всички екскурзии с изключение на памуккале НЕ СИ ПЛАЩАЙТЕ ЕКСУРЗИИТЕ ОТ БЪЛГАРЯ В МАРМАРИС ГИ ПРЕДЛАГАТ 2 ПЪТИ ПО ЕВТИНО ние се излъгахме така първия път но втория...... Wink

# 493
Здравейте, момичета/е, и момчета, ако има/ края на септември имаме оферта ол инклузив за Анталия, Конаклъ- хотел Club Oasis Beach HV. Моля ви, ако някой вече е бил там да сподели- какви са условията- стаите, храната, басейна. Какво може да се прави на територията на хотела освен да се печеш на басейна. И какво значи- HV? Embarassed Предварително благодаря на отзовалите се. 

# 494
HV означава ваканционно селище - голям откъснат комплекс с ниско строителство, големи зелени територии (паркове), плаж, ресторанти, басейни, анимация.

За този хотел в tripadvisor откривам само 3 отзива - 2 добри и 1 недобър. Това е надобре, никога не са всички на едно мнение.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт