На море в Турция - all inclusive (тема 2)

• 180 401
  • 852
  •   1
Отговори
# 555
  • Sofia
Пътувала съм до много места с автобус, преди доста години бях и на екурзия до Лондон...с автобус  Confused Гадно е, вмирисах се, 3 дена не знаех след това къде се намирам... Поне като е поивка да е почивка

# 556
  • Бургас
Здравейте дами ние всяка  година пътуваме с  автобус до Мармарис или Кушадасъ  и всичко е ок.може би  вече сме свикнали   Grinning

# 557
  • Бургас
Някои ходил ли е в AQUAFANTASY скоро ,има ли някакви  отзиви каквито и да са .И аквапарка до кога работеше .

# 558
На 28.09 заминаваме! цък

С автобус бях пътувала до Бодрум преди години с приятелка. Беше забавно и интересно, но изморително.
С деца не бих пътувала никога с автобус (или поне не с моите деца  Laughing - на първия час няма да ги свърта вече).

# 559
Пинета парк де лукс.
Ха и ние сме там. Grinning
Вие на коя дата пътувате?
По- напред ти писах, на 27.09 пътуваме с полета от Варна.

Значи ще сме по едно и също време! Peace

# 560
  • Sofia
И аз не бих пътувала с автобус с моето дете, защото си го знам, че няма да издържи или поне аз няма да издържа с него Crazy.Иначе, сама и пеша бих тръгнала. LaughingНо си зависи от детето, миналата година в автобуса до Кушасадъ имаше една майка с три деца най-малкото на 2 год., едно на 5 и третото малко по- голямо, ех гласа не им чух на тия деца. Hug
baby_doll поздравления за прекрасния избор на хотел, изглежда страхотно newsm09, задължително да разкажеш после  Hug

Последна редакция: пн, 01 сеп 2008, 08:35 от kyky_

# 561
Уж автобуса ни щял да бъде хубав /накакъв NEOPLAN/- ще видим!!! За сега това ни е първата почивка до такава далечна дестинация с децата. Може да се окаже и последната с автобус.
Аз от сега си мисля дали да не търся хапчета против прилошаване. Знам, че има, но не знам как се казват. Иначе ще си подготвя спец. възглавнички, спец. торбички и т.н.

# 562
Аз от сега си мисля дали да не търся хапчета против прилошаване. Знам, че има, но не знам как се казват.

Има едни хомеопати4ни, Кокулин се каzват  Peace

И ние ве4е се готвим, след 1 седмица летим  Sunglasses По напред ставаШе въпрос zа гуменки zа плажа, в събота купих на Щерката теzи на Адидас.

# 563
baby_doll поздравления за прекрасния избор на хотел, изглежда страхотно newsm09, задължително да разкажеш после  Hug

Обезателно ще разкажа като се върнем  Peace

# 564
  • Sofia
Вземе деган и преди тръгване дай по 1 на децата

# 565
Здравейте, средата на септември заминаваме за Алания, ще отседнем в Beach Club Doganay , вече сме капарирали, хотела изглежда на снимките много добре, но ако някой е бил там ще ми е интересно да прочета какви са условията за да не се изненадам неприятно на место.

Преди два дни се върнах от Анталия, само че от Кемер. Не мога да споделя лични впечатления за Beach Club Doganay, но в самолета ни имаше хора, които бяха настанени в този хотел. Общо взето на повечето мнението ни беше, че отзивите за Анталия са преувеличени...няма нищо по-различно, освен понадутите цени. Аз лично съм била във всички курорти на Турция и смятам, че наистина е така. 5* хотели са на едно ниво...принципно не очаквай да са по Бг стандарти. Ако е скоро реновиран, ще е най-добре обстановката вътре... Хората, които бяха в хотела, в който ще бъдете и вие бяха доволни като цяло. Естествено и те имаха своите забележки и недоволства, но не мога да конкретизирам. Трансфера ви от летището до хотела ще е минимум 2 часа...и дано да не се окаже, че има хора, които трябва да оставят преди вас - в този случай ще се попътувате повечко. Но пък е интересно самото пътуване и автобусчетата за трансфер са удобни.
95% от летуващите са руснаци - изключително нагли и невъзпитани.
Ако сте на all inclusive са ви оферирали всичко включено в цената, не очаквай да е точно така...първият пример, който ми хрумва е за турската баня - безплатна е да влезнеш вътре и да се самомасажираш, което реално не е точно турска баня. В този случай мога само да посъветвам, ако ще ходите на турска баня или някакви масажи - да го направите извън хотела. В хотелите цените са завишени поне 3 пъти на тези услуги...пък и по-трудно се пазариш.
Времето е горещо...отвратителна жега е и ако си мислите, че имате представа как е...подгответе се за изненада.
Като цяло и в заключение мога да кажа, че туроператора, с който пътувате играе доста важна роля за това да сте добре настанени и да си прекарате добре. И в този ред на мисли - дано да не пътувате с Астрал Холидейз. Ако сте си капарирали в сериозна фирма, която наистина мисли за клиентите си съм сигурна, че ще останете доста доволни.
Приятна почивка.

# 566
  • Sofia
Мъжа ми организира почивката и за това съм с големи резерви, защото като всеки мъж видя двете водни пързалки на басейна, ултра ол инклузив и даде капарото  Tired  Почивката я купихме от Компас.

# 567
Видях доста хотели в Анталия...всичките с водни пързалки. В нашия имаше 6 за възрастни /и по-големи деца, разбира се/ и една за малки деца. Ултра ол инклузив не знам какво повече от ол инклузив включва... Thinking
Може пък да е за добро, не го мисли толкова...настройвай се положително, пожелавам ти всичко да е супер! Peace

# 568
  • В една Дупка.
Здравейте момичета.
Онзи ден се върнахме от Анталия, никога повече няма да ходя там лятото. Отвратителна влажна топлина(горещина), потиш се като прасе постоянно и непрекъснато.  Измъчих си децата от тая горещина. Ужас, сега трябва да ходим на почивка Wink В самолета нямаше един доволен от климата и горещината. Хотела беше хубав, храната също, но това не го забелязваш от топлината Laughing
Анталия е за по - зимните месеци.  Wink

# 569
Здравейте момичета.
Онзи ден се върнахме от Анталия, никога повече няма да ходя там лятото. Отвратителна влажна топлина(горещина), потиш се като прасе постоянно и непрекъснато.  Измъчих си децата от тая горещина. Ужас, сега трябва да ходим на почивка Wink В самолета нямаше един доволен от климата и горещината. Хотела беше хубав, храната също, но това не го забелязваш от топлината Laughing
Анталия е за по - зимните месеци.  Wink

Затова в Турция се ходи юни или септември, тогава не е адска жега. Ние бяхме през юни и температурите през деня бяха около 30 градуса.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт