На море в Турция - all inclusive (тема 2)

• 180 396
  • 852
  •   1
Отговори
# 570
  • В една Дупка.

newsm10

# 571

Пусни някоя снимка на хотела и плажа, ако имаш.  Wink

# 572
Затова в Турция се ходи юни или септември, тогава не е адска жега. Ние бяхме през юни и температурите през деня бяха около 30 градуса.  Peace
Съгласна съм с dolface, даже бих уточнила , началото на юни и края на септември.Ние тази година бяхме от 24 Май и беше супер, през деня чудесно за плаж 28-30 градуса, а вечер се разхлаждаше,но не и да става студено разбира се.Миналата година ходихме от 28 Април, за морето не ставаше,но на басейна си беше супер и вечер беше по-хладничко.

# 573
  • В една Дупка.

В автобуса  от хотела до летището мъжът ми без да иска изтри всички снимки в апарата. Тези дни ще ми препращат приятелите , с които бяхме и ще пусна. Хотела беше  хубав.
Някъде по - нагоре в темата има мн снимки от съфорумки...Crystal Admiral Suite Spa  в Сиде. Коментиран е.

# 574

В автобуса  от хотела до летището мъжът ми без да иска изтри всички снимки в апарата. Тези дни ще ми препращат приятелите , с които бяхме и ще пусна. Хотела беше  хубав.
Някъде по - нагоре в темата има мн снимки от съфорумки...Crystal Admiral Suite Spa  в Сиде. Коментиран е.

Ок, мерси.  Hug

# 575
За разликата в цените на автобусните почивки и самолетните, ще ме извините, но определено не е 100 лева. За 4-ри членно семейство само летищните такси са 220 Е, да не говорим, че от Варна има само за Анталия, примерно нашата почивка ще е 1148 лева в Кушадъса, а за същото нещо със самолет трябва да приготвя около 1500е в същия хотел, но не мога да летя от Варна, което напълно обезсмисля упражнението, за Анталия е още по-скъпо да не говорим, че май месец когато ние резервирахме не се знаеше дали изобщо ще има полети и т.н.
За протокола и ние ще пътуваме от Варна на 12 септември с двете деца, на оптимистите като мен стискайте ни палци!

# 576
ние сигурно ще пътуваме на 06.10 в кемер в хотел DAIMA RESORT 5зв ултра ол не съм превела още капаро фирмата е welcome trarel и се двоумя още , някой има ли мнение за хотела или фирмата?

# 577
Момичета здравейте и от нас!

Ние ще пътуваме на 19.09. за Кушадасъ и ще отседнем в Ephesia holiday club,ние сме с Fun Travel и разбрахме, че с нас ще пътуват само още едно семейство, но били възрастни,ако има някой които ще е по същото време в този хотел ще се радвам да пише. Peace

Прочетох че може да се наеме и кола за 45 евро на ден,но за съжаление на мъжа ми му взеха книжката за 1 месец и няма да може да наемем,но ако си намерим някой на партия с книжка Wink,може да си ходим на екскурзиите и сами,което според мене ще е много по-приятно отколкото с автобуса.

Малката няма да я взимаме тази година, защото сме с автобуса и ще разгледаме как е.За догодина ще видиме!

Приятна почивка на всички!  bouquet

# 578
Някой може ли да каже нещо за "Клуб Инсула". Препоръчаха ни го от тур. агенция

# 579
Момичета , днес много ме притесниха познати, които споделиха, че в Мармарис октомври месец валели дъждове newsm78Ние миналата година, в Анталия случихме на прекрасно време, но за Мармарис дали е така?Вярно ли е , че октомври започвал дъждовен период?

# 580
  • Бургас
Миналата година бяхме в Мармарис  от 12 октомври и времето  беше разкошно нямаше  дъжд.

# 581
  • Бургас
Ох момичета кой хотел  бихте предпочели в Кушадасъ  ,ако  се тръгва на 26.09.08 Кущур Клуб или Аква Фeнтъзи.  newsm78

# 582
Миналата година бяхме в Мармарис  от 12 октомври и времето  беше разкошно нямаше  дъжд.
  bouquetблагодаря ти за бързия отговор!

# 583
  • Варна
Прочетох че може да се наеме и кола за 45 евро на ден,но за съжаление на мъжа ми му взеха книжката за 1 месец и няма да може да наемем,но ако си намерим някой на партия с книжка Wink,може да си ходим на екскурзиите и сами,което според мене ще е много по-приятно отколкото с автобуса.
На нас представителката на турската фирма ни каза, че не е много изгодно да се ползва рент а кар, защото горивото било скъпо в Турция.

# 584
  • Бургас
Да скъпо е Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт