На море в Турция - all inclusive (тема 2)

• 180 534
  • 852
  •   1
Отговори
# 525
И ние ще ходим в Мармарис от 04.10, но не знам в кой точно хотел. Знам само, че ще е 4-звезден. Като рабера ще се включа да обменим впечатления.

# 526
Силви за Ананас имаше добри отзиви от нашата агентка .

Аз ще съм в комплекс Тархан в Дидим / септември средата /  - води се 5 звезден , но ще видим .  Wink

# 527
Silvyy, мисля ,че сте направили добър избор.Не сме били в Ананас, но сме били там в района в др. хотели и този изглеждаше доста добре, почти на самия плаж е(пътя ги разделя), и до центъра е сравнително близо 20-30 мин. пеша разходка по крайбрежната алея,която е страхотна.Алания е много приятно градче и е доста на юг,така че със сигурност времето ви ще е чудесно.Ние бяхме преди 2 години последната седмица на септември(при това не толкова на юг, а в Кемер) и времето беше страхотно.
Пожелавам приятно изкарване на теб и всички които им предстой почивка в Турция. Hug

# 528
Здравейте на всички които се готвим за почивка. И аз вече нямам търпение. На 26.09 пътуваме за Мармарис ще сме в хотел Марис Бийч, дано ни хареса. До сега сме били все в Кушадасъ. От прочетеното тук май в Мрамарис  ще ни хареса повече.  Ще се радвам ако има и други българи за Мрамарис /26.09/, защото и ние сме от тези дето сами  ще почиват, но на нас не ни е за първи  път. Все сами си почиваме и не е чак толкова зле. Laughing

Здрасти и ние пътуваме на 26 .09 .от Бургас, но ще сме в Пинета Паркс де Лукс. Нямам си и ни най -малка представа къде е newsm78? Важното е ,че ще сме без хлапетата и се надявам най- после да се на спа. Може пък да се засечем . Grinning

# 529
  • Sofia
Ще сме в същия хотел, в същия период, с полета от Варна. Нямам големи очаквания за хотела, отиваме основно защото ще сме голяма компания и несъмнено ще си изкараме добре.

# 530
Ще сме в същия хотел, в същия период, с полета от Варна. Нямам големи очаквания за хотела, отиваме основно защото ще сме голяма компания и несъмнено ще си изкараме добре.
Za кой период и хотел   newsm78става дума, че аз нещо се обърках?

anira за капарато съм сигурна-за съжаление-изгаря. Но ако до понеделник или вторник намерим някой, който да заеми двете  свободни места всичко е ОК. Ако ли не -прекратвя се резервацията, капарото изгаря, но поне не се плащат неустойки.

# 531
  • Sofia
Za кой период и хотел   newsm78става дума, че аз нещо се обърках?
Пинета парк де лукс.

# 532
И ние ще ходим в Мармарис от 04.10, но не знам в кой точно хотел. Знам само, че ще е 4-звезден. Като рабера ще се включа да обменим впечатления.

Вече разбрахме- ще сме в хотел Marmaris Palace. Изглежда приличен на снимките. Някой има ли впечатления. Кажете около Мармарис какви забележителности има.

# 533
Пуки  Hug хайде като се върнеш ще разказваш как си изкрала.
Момичета, много благодаря за информацията.
Да питам аз още нещо, казаха чи че плажовете били с много камъни и се купували някакви специални гуменки за влизане във водата. Моля, ако е така да ми кажете от къде мога да си купя такива чудесии от България.
Цвете, и аз така знам за капарото, изгаря ако не отидеш. Стискам палци да намерите някой да попълни бройката.

# 534
  • Дъблин
Хайде и аз да се запиша в списъка на пътешествениците: ние ще сме в Мармарис, хотел Emre & Emre Beach (на място се разбирало точно в кой от двата) от 14.09 до 20.09. Това ни е първото ходене в Турция и се надявам да сме направили добър избор.
Може да се засечем с някои от вас там bye

# 535
Здравейте на всички които се готвим за почивка. И аз вече нямам търпение. На 26.09 пътуваме за Мармарис ще сме в хотел Марис Бийч, дано ни хареса. До сега сме били все в Кушадасъ. От прочетеното тук май в Мрамарис  ще ни хареса повече.  Ще се радвам ако има и други българи за Мрамарис /26.09/, защото и ние сме от тези дето сами  ще почиват, но на нас не ни е за първи  път. Все сами си почиваме и не е чак толкова зле. Laughing

Здрасти и ние пътуваме на 26 .09 .от Бургас, но ще сме в Пинета Паркс де Лукс. Нямам си и ни най -малка представа къде е newsm78? Важното е ,че ще сме без хлапетата и се надявам най- после да се на спа. Може пък да се засечем . Grinning

Страхотен хотел сте си  избрали. Разгледах хотела  в няколко сайта, ако не е тайна колко ви излезе на човек.
Така както го гледам на картата на мармарис, може да се каже  че  ще сме близо. Нищо чудно и да се видим.

# 536
Силви, аz Ще купя на хлапето гумени сандалки, ето такъв тип https://www.hood.de/img/full/1019/10198273.jpg  А zа въzрастен може и Крокс, стига да не са толкова Широки 4е да ги губиШ във водата  Wink

# 537
  • СОФИЯ
Момичета, четох, четох .... оферти, форуми, tripadvisor, какво ли не и признавам, че се чувствам много объркана.
Ситуацията е следната - искам да заведа малкия на море в Турция със самолет и то на 13.09  Crazy
От Алма Тур ми препоръчаха  Xanthe 5*Side, Emirhan Hotel 4* Side и Saphir Hotel 4* Alanya. Тук единственият проблем, който се появи е цената - броят ни като двама възрастни  Confused
Естествено, започнах да гледам и други оферти на др. туристически агенции. Претенциите ми бяха само да не правим излишни усилия от масата, леглото и плажа. Ясно е, че повечето хотели имат басейни, разбирам, че е проблем, защото пък няма достатъчно места и всъщност се оказва, че вероятните проблеми са многобройни. Спрях се на няколко в Анталия: Long Beach Resort, Arancia Resort,Kervansaray,Aydinbay Gold dream, Miracle Resort.  За Arancia Resort четох не много хубави неща, което до някъде обяснява сравнително ниската му цена.

Ще ви бъда много благодарна, ако от опит ми препоръчате някой хотел, без значение дали е сред изброените.  Praynig  Praynig  Praynig

# 538
  • Sofia
Да питам аз още нещо, казаха чи че плажовете били с много камъни и се купували някакви специални гуменки за влизане във водата. Моля, ако е така да ми кажете от къде мога да си купя такива чудесии от България.
Такива специални гуменки има в Комсед, на втория етаж.
П.П  Сега видях че си от Варна. Може да провериш на морска гара, има един яхтен магазин, а също и в един специализиран магазин за подводно оборудване, който се намира малко след катедралата отляво като се слиза от общината, близо до Бизнес Хотел Варна.

Последна редакция: чт, 28 авг 2008, 15:13 от mi_sy

# 539
  • Варна
Момичета, четох, четох .... оферти, форуми, tripadvisor, какво ли не и признавам, че се чувствам много объркана.
Ситуацията е следната - искам да заведа малкия на море в Турция със самолет и то на 13.09  Crazy
От Алма Тур ми препоръчаха  Xanthe 5*Side, Emirhan Hotel 4* Side и Saphir Hotel 4* Alanya. Тук единственият проблем, който се появи е цената - броят ни като двама възрастни  Confused
Така е за съжаление, защото няма голяма разлика м/у двойна и единична стая. По-евтино е ако са 2 възр + 1 дете /детето идва като допълнително/
Вие нямате много време - единственото, което ми идва а ум е да търсите ласт минит оферти - тогава наистина ще ви излезе по евтино - нашата почивка беше 2500 евро, но заради ласт минит платихме 1600.

Общи условия

Активация на акаунт