Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са опциите за транспорт от центъра на Виена до Гринцинг?
Как да се върна от Гринцинг до центъра на Виена с трамвай 38 и до колко късно работи трамваят?
Къде се намират големите търговски центрове във Виена и как да стигнете до тях?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са опциите за транспорт от центъра на Виена до Гринцинг?
-
Как да се върна от Гринцинг до центъра на Виена с трамвай 38 и до колко късно работи трамваят?
-
Къде се намират големите търговски центрове във Виена и как да стигнете до тях?
Големите търговски центрове във Виена включват Shopping City Süd (SCS), който се намира в посока Грац, на 7 км от центъра на града. Освен това има и шопинг център "Shoping city" в посока Линц. За да стигнете до тях, можете да използвате автобус или влак, като се консултирате с местните транспортни възможности за точни маршрути и разписания.
-
Как да стигнем до Shopping City Süd (SCS) и валиден ли е билетът за градски транспорт за този маршрут?
-
Къде се намира Музеят на съкровищницата в Хофбург и как да стигнем до него?
и се зареждам да преглеждам сайтове и теми и да си записвам .
,защото от налични вчера 30 билета днес са останали едва 11,а на мен ми трябват 4 и като гледам май ще се простим с "Бохеми" -те на Пучини.
. Old Sport, благодаря ти за отзивчивостта и се възползвам от нея,като те питам-доколкото си спомням беше писала ,че си взела билети от 11 евро и понеже сега са останали такива в Logen Parterre и Logen 1 Rang,дали не си била някъде там и като как беше?

)!
) .Гледахме балета "Лешникотрошачката",бяхме и на операта "Вълшебната флейта",разходихме се из градините на Шьонбрун,посетихме "Музея на техниката"(страшно интересен е,препоръчвам), ядохме печени кестени и картофки,отчетохме се в един"Сантиметър" и в една "Аида"и много,много разходки из улиците.Опитах се и да открия около Stefansdom ресторантчето с най-вкусните ребърца(така им се точех),но следвайки описанието преписано от темичката се намърдахме в един италиански ресторант-пицария(нещо явно сме объркали крачките и метрите
,но пък хапнахме вкусни пици.Тази тема много ми помогна да организирам стегнато времето ни и лесно да намираме това,което търсим и съм много,много благодарна на всички споделили и разказали по нещичко тук!