Отговори
# 300
  • Някъде на път....
Добро утро, момичета и прекрасни бебоци!  Hug
Хайде, ставайте - вижте какво прекрасно слънце е навън!  Hug Hug Hug

# 301
Пловдивчанки айде днес на среща,аз отивам към градската градина и мисля да седя там цял ден защото е много прохладно ,така че ако някой има желание да заповяда  Grinning Grinning Grinning

# 302
а добър ден. някой ще прави ли нова тема??? ако не-давайте предложения за заглавие и колажиииииии!!!
 аз съм малко притеснена-снощи теглихме самуил на семейния кантар и показа 4700, на консултацията на 20-ти миналия месец беше 4200.......малко ми се струва 500гр за 1 месец  newsm78, вие какво ще кажете??? дано нещо сме объркали сметките, че от тогава ми е много притеснено!!! А детето изглежда добре-пълни си памперса най-редовно, пишка си, ака поне веднъж на ден, не плаче много......

# 303
а добър ден. някой ще прави ли нова тема??? ако не-давайте предложения за заглавие и колажиииииии!!!
 аз съм малко притеснена-снощи теглихме самуил на семейния кантар и показа 4700, на консултацията на 20-ти миналия месец беше 4200.......малко ми се струва 500гр за 1 месец  newsm78, вие какво ще кажете??? дано нещо сме объркали сметките, че от тогава ми е много притеснено!!! А детето изглежда добре-пълни си памперса най-редовно, пишка си, ака поне веднъж на ден, не плаче много......

Емма,не се притеснявай !
Моята Доротея първия месец също наддаде само 0.500 кг.,но док каза,че има страхотен тонус и кг.-те не са повод за притеснение !  bouquet

# 304
Здравейте и от нас сладурковци!  Hug
Аз в Петък писах, писах, писах един мноооого дълъг пост и накрая взе че ми се саморестартира компа и като побеснях, че и малкия ревна и така и не сколасах до края на деня пак да се включа, а през уикенда пък се борихме с малкия, та така чак сега успях да ви прочета...
Емма на мен пък не ми се струват малко 500 гр., а може и нещо с кантара да не сте го уцелили теглото, така, че не прибързвай с изводите, а си изчакай консултацията, тогава ще разбереш колко е качил Самуил наистина  Peace
И ние трудно спим в жегите, много е нервен малкия и майка му покрай него  Embarassed
Sisee видях, че и твойте нерви не са издържали, та да ти кажа, че не си единствена  Peace Както неведнъж съм писала и моя е много ревлив и капризен, иска само на ръце, като излезем навън на разходка за разлика от всички нормални деца ние не спим, само придремваме за по 20-30 мин евентуално и това е. Непрекъснато иска да му се обръща внимание. Няма такова нещо като да е буден да си кротува сам в кревата или шезлонга и да си гука на играчките. Дори и да успея да го залъжа да го занимавам с нещо, точно след 10 мин му омръзва и трябва да измисля нещо друго иначе реве. И така по цял ден ставам луда, правя се на клоун, до 00 дето се вика не мога да отида. В Петък се къпах близо 3 часа заради него, тамън го приспя, вляза в банята и след 10 мин рееееев, айде навън с пяната в ушите и така 3, 4 пъти. За целия ден спа точно 3 часа. За това време успях да се доизкъпя, да се наям, да прибера една пералня, да пусна друга и това беше  Crossing Arms През останалото време до вечерта дондуркане, залъгване и прочие. Та накрая на деня толкова бях бясна, че го туширах два пъти дребния на кревата от яд, че и по памперса го шляпах, за което после естествено съжалявах, но бях останала без сили и нерви от него, добре, че баща му се прибра накрая иначе не знам докъде щях да стигна  ooooh!
Момичета както казваше stefinka ще си посегна вече! Аман от проблемите с тая кърма!  #Cussing out Преди ви се оплаквах, че ми е свършила кърмата, след това почнах да се тъпча с ядки, бози и тем подобни простотии, не знам дали от тях, но по едно време тръгна, миналата седмица гърдите ми преливаха, стигнах до там, че почнах да кърмя от една гърда на хранене. Е от вчера кърма пак няма, или е в такова нищожно количество, че думи нямам. Е обяснете ми моля как е възможно това!!!!  #2gunfire Вече ми писна! Всеки ден е тука има, тука няма!
Ние вече ревем и искаме внимание! Изчезвам милички, надявам се после пак да успея да вляза!

# 305
да му се не види, до сега си играх за новата тема и накрая ми се изтри  #Cussing out, сега отивам да върша малко домакинска работа и ако след това никой не е пуснал - почвам пак на нова сметка 

# 306
  • София
Galivo,
да видиш, че не си сама : http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=305865.0 Доктор Нивеа Baby твърди, че това са колики.
Не знам дали ще ти прозвучи успокоително,  но и Косьо беше така...не съм го шляпала, но му повишавах тон 1-2 пъти  Embarassed От известно време (да чукам на дърво!) е съвсем различен - има много моменти, когато кротува. Преди важеше правилото "буден=ревящ" (особено в количката), сега вече не се плаша като го видя буден навън Simple Smile
Така че...търпение му е майката...кога повече, кога по-малко.

# 307
Пловдивчанки айде днес на среща,аз отивам към градската градина и мисля да седя там цял ден защото е много прохладно ,така че ако някой има желание да заповяда  Grinning Grinning Grinning

Маги изчисти  си кутията .

# 308
Здравейте Hug
Първо и аз да поздравя Сиси за чудесния начин по който изглежда. Аз съм свалила само 5 кг. Остават още 8  Cry
На мен от няколко дни също ми намаля кърмата - но много намаля - след "приятен' разговор със свекито. Сега се чудя какво да правя. Ще пробвам това с житото и елдата...
Като ви чета как спите облечени ми прилошава. Аз може би прегрявам бебчо. Ние сме по боди без ръкав и тънки ританка и ризка. С пеленка или чаршафче  -  на отворена врата(към терасата).
Да попитам : някоя знае ли дали е нормално когато малкия е изпотен, ръцете му да са влажни и студени? А крачката са О'К.
Не знам - дали наистина не го прегрявам !

# 309
А по колко пъти на ден извеждате бебчовците?

# 310
Аз май съм до тук засега, че взехме доста да плачем Cry

# 311
ето новата тема......със стария колаж http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=307829.0

# 312
  • Някъде на път....
Аз най-накрая съм готова с колажа  Embarassed .Извинете ме ,че толкова се забавих ,ма то от разходки не ми оставаше много време.Ако искате го сложете чак на новата тема,че то тази почти сме я изписали.Когато се съберат повече снимки в албумчето"Само за новия колаж" ,ще направя още по-актуален  Wink .Ето го и сегашния от старото албумче:

Ако не ви харесва казвайте да се опитам да сътворя нещо друго  Peace .

При нас преди малко валеше,а сега пече слънце и все още се чудя дали да излезем малко по-късно  newsm78 .

Приятен ден за сега от нас   bouquet

Емма, ето го новия колаж!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт