Хайде, ставайте - вижте какво прекрасно слънце е навън!
, вие какво ще кажете??? дано нещо сме объркали сметките, че от тогава ми е много притеснено!!! А детето изглежда добре-пълни си памперса най-редовно, пишка си, ака поне веднъж на ден, не плаче много......
, вие какво ще кажете??? дано нещо сме объркали сметките, че от тогава ми е много притеснено!!! А детето изглежда добре-пълни си памперса най-редовно, пишка си, ака поне веднъж на ден, не плаче много......

Както неведнъж съм писала и моя е много ревлив и капризен, иска само на ръце, като излезем навън на разходка за разлика от всички нормални деца ние не спим, само придремваме за по 20-30 мин евентуално и това е. Непрекъснато иска да му се обръща внимание. Няма такова нещо като да е буден да си кротува сам в кревата или шезлонга и да си гука на играчките. Дори и да успея да го залъжа да го занимавам с нещо, точно след 10 мин му омръзва и трябва да измисля нещо друго иначе реве. И така по цял ден ставам луда, правя се на клоун, до 00 дето се вика не мога да отида. В Петък се къпах близо 3 часа заради него, тамън го приспя, вляза в банята и след 10 мин рееееев, айде навън с пяната в ушите и така 3, 4 пъти. За целия ден спа точно 3 часа. За това време успях да се доизкъпя, да се наям, да прибера една пералня, да пусна друга и това беше
През останалото време до вечерта дондуркане, залъгване и прочие. Та накрая на деня толкова бях бясна, че го туширах два пъти дребния на кревата от яд, че и по памперса го шляпах, за което после естествено съжалявах, но бях останала без сили и нерви от него, добре, че баща му се прибра накрая иначе не знам докъде щях да стигна 
Преди ви се оплаквах, че ми е свършила кърмата, след това почнах да се тъпча с ядки, бози и тем подобни простотии, не знам дали от тях, но по едно време тръгна, миналата седмица гърдите ми преливаха, стигнах до там, че почнах да кърмя от една гърда на хранене. Е от вчера кърма пак няма, или е в такова нищожно количество, че думи нямам. Е обяснете ми моля как е възможно това!!!!
Вече ми писна! Всеки ден е тука има, тука няма!

.Ето го и сегашния от старото албумче:
.
.