Отговори
# 30
  • Popovo
А какво значи породени деца???  newsm78
Само съм го чувала това определение,ама не знам какво значи  Peace

С малка разлика са породени деца, мисля, че беше до година или нещо такова.

Гого днес става на два месеца, честито и на останалите месечинки.
Ясмина, днес е 17 април, а не юни  Mr. Green

# 31

Koketka, и ти си добре с календара, като Ясминка.  Laughing

Честити месечинки на всички, които ги навършват днес!

# 32
Сиси , много се радвам за вас. Как искам и аз да имам достатъчно кърма.

# 33
  • София
Здравейте и от нас!
ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА НА МЪНИЧЕТАТА!
ДОБРЕ ДОШЛИ НА НОВИТЕ МАМЧЕТА!
ЕММА,БЛАГОДАРЯ ЗА ТЕМАТА newsm51
  Днес и аз водих Криси при доц.Маринова.Разреши ни след три седмици да пробваме сокчета от ябълка и морков,а като навършим 4 месеца започваме зеленчукови пиюрета.
Миленая ,жалко,че не сме се засекли!Щях много да се радвам да се запознаем smile3521

# 34
  • в илюзия
Днес ходихме на консултация - биха ни ваксините , порева , вече сме 5 кг , и сме дълги 55 см- въобще идеални мерки Heart Eyes
Обаче има друго , което ме притеснява от 2 седмици Боряна има едни пъпки

не се вижда много добре , но ако някой може да ми каже какво е Thinking
Днес я заведохме и на кожен лекар , най-добрия в Габрово и ни е познат , каза , че това било болест на имунната система  #Crazy newsm78 Какво е това , някой знае ли? На мен много страшно ми звучи. Каза , че така не можел да каже със сигурност и за да каже със сигурност трябвали бопсия  #Crazy направо изтръпнах като чух , но нямало да й направи , защото били по лицето , само в краен случай.

Честито на всички бебоци , които имат месечинка днес   bouquet

# 35
Здравейте и от нас!
ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА НА МЪНИЧЕТАТА!
ДОБРЕ ДОШЛИ НА НОВИТЕ МАМЧЕТА!
ЕММА,БЛАГОДАРЯ ЗА ТЕМАТА newsm51
  Днес и аз водих Криси при доц.Маринова.Разреши ни след три седмици да пробваме сокчета от ябълка и морков,а като навършим 4 месеца започваме зеленчукови пиюрета.
Миленая ,жалко,че не сме се засекли!Щях много да се радвам да се запознаем smile3521

Ееее , жалко . Ние бяхме там в 12.40ч. Вие в колко часа бяхте ??

# 36
  • София
От 11 ч.до 11,30ч.,бяхме пети номер.Следващият път може да се видим!

# 37
  • Popovo

Koketka, и ти си добре с календара, като Ясминка.  Laughing

Честити месечинки на всички, които ги навършват днес!

Уф, че съм смотана, исках да кажа, че са родени на 17.04., ама много съм зле значи. Crazy

# 38
  • Някъде на път....
Бебоци, хайде по леглата, че да си лягат и майките ви, че иначе нямат изчитане, толкова много пишат!  Hug  Laughing

# 39
  • Варна
Дона вярно бе  doh то и аз се усетих и й намазах гънките с Бочко, та да видим утре как ще е. А иначе кожата й е сухичка и като почна с Мустела карам навсякъде.

koketka Поне деня улучихме.  Joy Нали все пак е 17-ти днес  newsm78

arodoet2 Наистина не се вижда на снимката какви пъпки има, ама чак пък за биопсия.... Предписа ли ти с нещо да ги мажеш?

sisee Браво на Дани! Как го носиш този юнак, не ти ли откъсва ръцете вече?  Mr. Green

# 40
  • Русе
Здравейте и от нас  Hug !!!

Емма благодаря за темата   bouquet !Ако до утре никой не се включи с нов колаж аз ще се пробвам и ще ти изпратя резултата  Whistling .

Аз съм с шишетата на НУК и не мисля да ги сменям.Бебероните ми са от каучоковите,и за тях казват,че трябва да се сменят ма аз не мисля да им се връзвам  Peace .

Днес пък реших,от утре да започвам със захранването със пюре от ябълка и морков(ей така на своя глава).Взех едно на Ганчев да пробвам малкия.На бурканчето пише ,че е за деца над 3 месеца,ма аз си мисля че където са 3 там са и 2 и половина  Mr. Green .

Сисе браво на вас двамата със Дани   bouquet

Лека вечер на всички   bouquet

# 41
Ясмина   да само на кърма сме ,но защо по 7 дена може да не ака немога да си го обясня,на теб педиатър ли ти го е казал.Аз много се притеснявам като неака толкова дълго ,но пък пръцка много .

# 42
За мазането - почнах да ползвам мляко, а иначе гънките - все са ни зачервени Rolling Eyes - тях ги мажа с крем за подсичане Peace

Ясмина, и на Лидия кожата е много суха Shocked Между другото вчера си пропусна къпането, защото спинкаше сладко, за сметка на нощта Mr. Green и днес кожата не й беше така суха.  newsm78

arodoet2, какви са тия пъпки, че чак за биопсия. Shocked Не каза ли какво ги е причинило?

m_a_g_i_vs, пита ли педито за този запек? 7 дена ми се виждат доста newsm78

Да ви кажа, че и Лидия имаше днес слуз в акото Tired А последното за деня беше в зелена окраска Confused Нищо по-различно не съм яла, само един банан днеска Thinking, което не бях яла отдавна и вчера сок от праскова Rolling Eyes Хапвам и по нещо млечно, или малко сирене, или малко кисело мляко! Незнам на какво се дължи?

Лека вечер, мами Hug

# 43
  • София
arodoet2 аз не съм специалист, но си мисля, че не може да се дават такива заключителни мнения без да са правени съответните изследвания. Все пак биопсията е доста крайна мярка, и си мисля че ако изобщо има някакво заболяване, което непременно се нуждае да бъде установено с биопсия, то би трябвало да има някаква промяна в някакъв друг показател - кръв, урина и т.н. Нито едно заболяване няма само един симптом и не влияе само на едно нещо, то засяга целия организъм, затова не се шашкай, а ако приемаш съвети потърси второ и трето мнение  Peace

Стискам ви палци  Praynig Според мен не е нищо толкова сериозно  Peace  Praynig

За сухата кожа - на Ради много странно му е суха само на краката и то достааа, а на останалата част не, много странно Shocked

# 44
Привет, момичета!
Като ви чета, такава люта завист ме обзема - да си имате такива кротки дечице, дето спят вкъщи... Нашата госпожичка спи само навън, ако все пак успея да я излъжа да заспи вътре през деня, то няма да е за повече от 20 мин. Не само домакинска работа не мога да свърша никаква, ами и да си поседна понякога не ме оставя.
За мазането - аз до скоро я мажех с преварен зехтин, но понеже вече е горещо, започнах да я мажа с лосиона за тяло на Мустела.
С акането и ние вече имаме проблем - след като спря да дриска, минахме в другата крайност - спря да ака. Но важното е, че сме изтребили гадините от черевцата.
Във връзка с храненето исках да питам вашите бебчовци по колко пъти ядат на ден ? Марта от около седмица така си е нагласила режима, че яде по 5 пъти, като повечето пъти ядем с голям зор, никак не се храни това дете. Гастроенетроложката каза, че са малко за нея 5 хранения, трябва да яде поне по 6 пъти и да изяжда по 130 г, а тя понякога изяжда едва 50-60 г. През тази седмица ще я водим на консултация и ще видин дали е наддала.
Вчера и ние бяхме на ортопед при д-р Драганов (много смешен тоз човек:)) и всичко ние е наред.
За повръщането - мисля, че е нормално да връщат след хранене и няма място за притеснение. МАрта като повръщаше на фонтан, лекарката ни каза, че само ако се случва да връща на фонтан повече от 3-4 пъти дневно, тогава е притеснително.

milenag, много неприятно, че се е потвърдила диагнозата!

Може ли да опишете, моля, слузта в акото! Че нали и ние вече сме на смесено хранене и като ви чета, поразрових и аз тая вечер акото на Марта, за да видя има ли слуз..
sisee , да ти е жив издрав големият юнак! Страхотно е, че така убаво расте!

Общи условия

Активация на акаунт