Лятото дойде и морето НОЕМВРИйчето зове!!!

• 16 173
  • 282
  •   1
Отговори
# 180
Ради, желая ти леко преместване и хубава почивчица Simple Smile

Симонка, пускам снимки от почивката, но Ран и Неда там няма да ги видиш, защото бяхме сами. Много си починахме, беше супер, но децата ми липсваха още повече. Ран не съм го виждала от 12-ти юли, сега е на море със свекърва ми, за толкова време не сме се разделяли, направо ще се пръсна!

Неда е много дива, само иска на вън и на вън, и на вън. Като вали дъжд изпада в истерия. Научила се е като не й угодим нещо и да се тръшка на земята. Скорпионче малко, какво ще я правим като порасне, не знам, много и е серт характера. С Ран си имат нова стая, трябва да сложим само пердето и ще я снимам да я видите, много е приятна. Днес им купих от нашия магазин за нея картина на Мечо пух, а на Ран- със спайдърмен. Много са хубави и големи и са само 20-тина лв. Нямам търпение да се прибера да ги сложа на стената!

Ето и снимките, паролата е marmaris

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=265718

# 181
ЧРД на Ивето, ЧРД на Момчил, много хубавини и на двамата Simple Smile

Ще гледаме снимки от утре натам, че днес след малко отиваме на концерт.

Роси, честита къщурка!!

Участваме в ей този кОнкурс, който иска може да ни пусне по едно ЗА Simple Smile
(на едно оранжаво диванче сме полегнали)

http://www.bg-bebe.com/index.php/home/konkurs/konkurs2008/

Ми това май е за сега от нас..  Hug

# 182
Жени,имате и нашия глас,успех Peace
Цвети,снимките са невероятни,много добре сте си изкарали!А скоро да пуснеш и малко снимки на сладкишите Peace
Хубав и спокоен уикенд ви желая HugЗа мен ще е невероятен защото моята майчица утре се прибира в отпуск за 1 месец и съм много щастлива.

# 183
  • Отвъд алеята зад шкафа
Вчера концерта беше много хубав с изключение на пияните и миризливи фенове, мятащи мазни косици навсякъде. Ето  и снимки

http://picasaweb.google.com/gadamers/Metalika02/photo?authkey=2H … 27217052289253602

Не ме питайте къде бях скрила фотоапарата, за да не го намери охраната на входа  Mr. Green

Имаше страшно много хора, поне 50 000 човека. Ние бяхме най-отпред  и в един момент не издържах на липсата на кислород и пространство и на мятащите се като риба на сухо пийнали  хорица и се преместихме на седалките. Следващият път ще си гледам от вкъщи  Sunglasses  Иначе мечтата ми е да отида на концерт на AС DC и Rammstein, но май няма да ме огрее.

# 184
Жени, и от мен имаш един глас! Сашко - голям сладуран.

Цвети, супер снимки, добре сте изкарали, личи си.

# 185
  • Отвъд алеята зад шкафа
Цвети много са ви хубави снимките от Турция. Аз само не разбрах в Бодрум или в Мармарис сте били?

Ето снимки и от нашето ходене на Витоша и на басейн с Ема

http://picasaweb.google.com/gadamers/Liato2008/photo?authkey=XOt … 27573074307645762

Жени имаш глас и от мен

# 186
  • София - Дианабад
Привет!
Честито на Точка, Момчил и Ивето!!!!!!!!! Много здраве, щастие и прекрасни неща!!!   bouquet  bouquet  bouquet

Днес ми беше изпита, изкарах 6 Grinning. Сега малко почивка и после пак на изпити след около месец.

Жени, гласувах за вас! Страхотни сте!!!  Hug

Всички снимки са страхотни - и от почивките, да не говорим от сватбата. Направо ме върна в деня, в който и ние се венчавахме, беше точно в Семинарията. А фотосесията е върхът!  Peace

Приятен ден!
Целувки!  Heart Eyes

# 187
един глас и от мен Peace

# 188
 newsm20Привет момичетааааа
   Ние най-после пак сме си сред вас!Много ми липсвахте txtloves
     Гледам тук страхотни новинки за Вени(бях във Варна но за толкова малкичко,че не успях да се видя с вас момичета за което много съжалявам,но се надявам август пак да ни огрее да дойдем и тогава задължително ще се видим)и за Мишенце(ако не бъркам ,нали тя беше "Сбъдваща мечти")честито момичета много си вдигнах настроението като ви видях в списака на бъдещите мамки  love001
   Естествено съм пропуснала много новинки тук ,както и стещи ,но се надявам да наваксам.
    Жени имате глас от нас,а СНИМКИТЕ НА ЕМА СА МНОГОООО ФЕшЪН-Мариянка каде е този басейн?
   ще кача снимки на Ивайло-МОХЕРА -така му вика вече татко му tooth

# 189
  • Отвъд алеята зад шкафа
Здрасти Клю, добре завърнала се. Вчера точно питах за теб в чата, че никаква те няма от много време.
Иначе този басейн е Макси, до Амбасадор, ама не го препоръчвам.

# 190
Благодаря ти Мариянка-на Ивко много му липсва морето и трябва да измисля нещо за плацикане:)
   Аз взех успешно книжка и за това ме нямаше два месеца ама сега вече съм тук и ще пиша често пък и ми се ще да се видим?
     Ето и обещаните снимки на МОХЕРА
 http://www.snimka.bg/album.php?album_id=268250

# 191
  • София
Миленчеееееее добре завърнала се Hug А Ивко толкова много е пораснал. Направо като първокласник е LaughingЧестита книжка и къде бяхте на море, че не разбрах newsm78И давай скоро да се видим щом вече си в София Hug
Гери браво на теб! За пореден път ме изумяваш!
Цвети страхотни снимка - като младоженци сте с Момчил Laughing
Ако изпускам някой да извинява Hug

# 192
  • Отвъд алеята зад шкафа
Виждам , че никой не е писал, затова да кажа - Утре, в сряда, от 16.00 часа ще има среща на къщичката на Баба Яга в градинката срещу БСФС, казвайте кой ще идва

# 193
# 194
 Party и ние  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт