Лятото дойде и морето НОЕМВРИйчето зове!!!

• 16 176
  • 282
  •   1
Отговори
# 165
Тали, много бях смаяна да види малкия ти ездач в акция!!!
Ама, той е направо за професионалната лига, и колко спокоен и стабилен изглежда... Браво на вас!!! Дано намериш понита в околностите на София...

Аз съм се замислила за горкия ми Данни, чийто рожден ден ще се падне 2-3 седмици след появата на сестричката му и май хич няма да ни е до детски партита тогава, а толкова исках да му спретна един истински рожден ден в парка, с много дечица- той вече ще си е голям мъж, все пак- на 2 годинки...
Та съм си наумила, да му празнуваме годишнината няколко месеца по- късно, а цялото това встъпление е, защото гвоздея в програмата мислих да бъдат точно понита за яздене... Още го бистря, де...

Наминавам отново да си изплача болката- боли ме дирника, хорааа, не се издържа...
Ще ме прощавате за откровението.
Обичам ви всички, та не ме е срам да си кажа  Mr. Green
Приятен ден на всички от нас!!!

# 166
Привет и от мен!

И аз като всички други се изгубих, но ви чета редовно  Peace

Тами, добре дошла  Hug

Мария, Слави, дано дечицата са добре и повече не ви спохождат болести   Praynig

Тали, много е сладък малкия ездач, браво на момчето!!! И аз съм се зарекла да ходим при понитата в Южния парк.

Сбъдваща мечти, честито розово щъркелче   bouquet

Роси74, честита нова къща, много хубави моменти да имате в новия дом Hug

Софко, не се шашкай мила, дечковците знаят колко да папкат, казват си вече мишоците  Mr. Green

ki4o22, весело изкарване на моренцето и ще чакаме снимки.

Сега за нас да разкажа малко - ние бяхме няколко дена отпуска и ходихме към Хасково, към село. Добре изкарахме, починахме, малко работа свършихме. Алекс много игра и дивя с двамата братовчеди, само от малкия братовчед малко пострада - ухапа го 3 пъти за два дена. Но разбойника не получи никаква "отплата" и продължи с опитите да хапе, само дето ние бдяхме повече ... Но като не е твое детето как да му се скараш ... а родителите като не казват нищо  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Иначе направихме доста снимчици, утре ще пусна да ни видите  Simple Smile

За бибата, не цока бибата мноооого отдавна, не съм я хвърлила, скрита е за екстремни ситуации, но скоро не се е налагало да я ползваме, дори и при доки на последно посещение нямаше нужда  Party

За гърнето, нямаме особен напредък, това ми е болна тема и не искам да коментирам ...

Отивам на обяд Heart Eyes

Последна редакция: вт, 22 юли 2008, 14:01 от бебка и бебко

# 167
  • София
Хайде да почна първо с честитките!
Мише много се радвам за теб, че след двамата страхотни юнака ще връзваш опашки и ще избираш роклички Hug Hug Hug
Роси честито ново жилище!!! Пожелавам ти само хубави моменти в него Hug Hug Hug
Софко много рано бе мацка почва да те боли опашката newsm78Искрено ти съчувствам много е неприятно. Гледай винаги когато имаш възможност и Данни спинка да почиваш повече Hug
Да ви кажа скоро не бях гледала снимки, но снощи го направих след като Тали пусна линка. Страхотни са ни децата наистина всички до едно! А вики ми обра точките чак виках Иван да го види и той Laughing
Кичо преди известно време имахме и ние същият проблем с къпането. Митко пищеше само като влезнеше в банята. Не искаше нито в корито, нито прав с подвижния душ. Не знам защо така, но за радост бързо отмина и вече повече от месец къпането у нас е изцяло мъжка работа. Влизат двамата с баща си и се къпят прави с душа. Аз отивам накрая само да облека хавлията. Е не обича да му се мие главата т.е. не му е приятно да минава вода през лицето, но като изключим това от банята се носи луд смях. Къпят се едни рибки, пръскат се с вода...Та мисълта ми е пробвай да превърнеш къпането в игра при нас това подейства. Успех Hug
Бебка и бебко аз бих направила забележка на родителите при това положение. Не може заради безотговорни хора да страдат децата ни. Аман вече от такива хора #Cussing out

Аз май пак прекалих и затова спирам! Хубав ден на всички! Оппа за малко да забравя - кажете с какви шишета (с биберони, накрайници, сламки) или въобще с какво пият вода децата ви? Замислила съм се какво да купя на Миташки за яслата newsm78Сега пие с едно със сламка ама нещо изпуска и подозирам, че като е сам ще се мокри та затова питам. Иначе го пробвах с малко шише от минерална вода от тези спортните с бибероните ако се сещате, но много смуква и съответно се дави.

# 168
Благодаря на всички Hug за пожеланията относно нашата почивчица и съветите относно къпането.Ние Поли я къпем с подвижният душ,а не в коритото още от миналата година.Надявам се да е временнен период и да премине, ще заредя и аз в едно легенче рибки,патета и т.н,дано я разсеят моята щерка по време на баня.
Роси,честито жилеще и от мен.Пожелавам ви само приятни мигове в него Hug
Бебко и бебка,това е ужасно,че родителите не правят забележки на дечицата си,аз моята винаги я наблюдавам,макар,че тя не хапе,не удря и си дава играчките.А нея по често някое детенце ще я удари,но аз тактично казвам на майка му,но понякога и това няма ефект.
Относно шишетата,както писах и преди  Поли си пие от "шето" както му казва тя с биберона.Купих и шише със сламка,а резултата беше всичко във вода.

# 169
Здравейте и от мен!Бяхме на вилата, но ще пиша подробно после,когато не съм на работа!
Много,много благодаря на всички за поздравите и ........момичета,ще ми изпрати ли някой парола и user name за албума. А как аз да кача снимки.....и понятие си нямам......
Поздрави на всички и хубав следобед от мен  Wink

# 170
  • Отвъд алеята зад шкафа
Здравейте след толкова много време. Ето ги и дългоочакваните снимки от сватбата. Да живее Пикасата.

http://picasaweb.google.com/gadamers/Svatba/photo?authkey=LifQf5 … 26140432770218914

http://picasaweb.google.com/gadamers/Sesia/photo?authkey=2dufqqu … 26166144044043410

Отивам да чета, за да съм в час с новините.

Последна редакция: ср, 23 юли 2008, 15:59 от gadamer

# 171
Честит рожден ден, Иве! Желая ти много хубавини, мнооооооого здраве, щастие, късмет, кошница със сбъднати мечти, изпълнени желания и постигнати цели!

gadamer, страхотни са ви снимките, върнах се към хубавите моменти от нашата сватба, и то тъкмо на време, че в събота имаме годишнина   Party

Ето и обещаните снимчици от нашата кратка отпуска - http://www.snimka.bg/album.php?album_id=199097&pid=6608253&lp=-3320

Сега ви оставям, приятен и спокоен ден на всички!  Heart Eyes

# 172

ИВЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!! Здраве, щастие, усмивки, любов и каквото още си пожелаеш![/b]

Гадамерец, много хубави снимки! И фото-сесесията е страхотна! А как съм се смяла от сърце на снимките, на които хвърляш букета и Карил е като истински лъв  Joy Не бих й се изпречкала да се докопам до букета  Mr. Green
Момичета, мерси за комплиментите за малкия прериен ездач  Sunglasses
Хайде ''мо'' и до скоро! Пишете по-честичко де!

# 173
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,ИВЕ!ЖЕЛАЯ ТИ НИЗ ОТ ЩАСТИЕ,ЗДРАВЕ И СБЪДНАТИ МЕЧТИ!ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!

МОМИЧЕТА,БЛАГОДАРЯ ВИ ЗА ЗАГРИЖЕНОСТТА Hug
НИЕ СМЕ МАЛКО ПО ДОБРЕ,ЗА МОМЕНТА СЕ ЛЕКУВАМЕ ВКЪЩИ,НО ОЩЕ Е МНОГО СЛАБА,ВСЕ И СЕ СПИ,НЕ И СЕ ЯДЕ,МРЪНКАЛИВА Е,НО ГО ОТДАВАМ НА БОЛЕСТТА!ДАНО ВСИЧКО ПРИКЛЮЧИ В НАЙ-СКОРО ВРЕМЕ,ТА ДА СИ ОТДЪХНЕМ ВСИЧКИ!
АКО ИМА БОЛНИЧКИ,БЪРЗО ОЗДРАВЯВАНЕ,НА ПОЧИВАЩИТЕ-ВЕСЕЛО ИЗКАРВАНЕ И МНОГО СНИМКИ!
РОСИ,ЧЕСТИТ ВИ НОВ ДОМ!САМО ХУБАВИ МОМЕНТИ В НЕГО ДА ИМА И МНОГО ДЕТСКИ СМЯХ!
БЕБКО,АЛЕКС Е СТАНАЛ ОЩЕ ПО ГОЛЯМ СИМПАТЯГА,ПУ-ПУ!
СОНЧЕ,А ВИКИ  Е НЕВЕРОЯТЕН,ГОЛЯМ СЛАДКИШ!

# 174
благодаря ви, момичета ! Hug

Слави, дано се оправи Симито скоро.

ще пиша пак по-късно. имам за споделяне. Wink

# 175
Иве, честит рожден ден, мила!
Бъди жива и здрава...
Бъди обичана и обичаща...
Бъди все така слънчева, усмихната и готЕна...

# 176
Иве, честит рожден ден!
Много щастие и усмивки ти желая!
Предполагам купонът е бил щур, чакам да разкажеш.

SIMONA_S, дано по-скоро е здрава Симито!

ki4o22, ми пробвай с корито пак, може пък да се заиграе във водата.

# 177
С малко закъснение, но този пост го пиша от вчера Simple Smile

ИВЕ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕН!!!! Пожелавам ти много здраве и да си останете все така невероятно, страхотно, суперско семейство и да сте все така УСМИХНАТИ!!!!!

Днес ние празнуваме рождения ден на любимия   party023 скромна почерпка, но от сърце, а довечера сме на МЕТАЛИКА!!!!!!!!

МИШЕ, ЧЕСТИТА ГОСПОЖИЦА! ДА СЕ РОДИ ЖИВА И ЗДРАВА! МНОГО СЕ РАДВАМ ЗА ВАС!

Здравейте, мацки! С много хубави новини ме посрещате Simple Smile ГАДАМЕР снимките са разкошни, много си красива, а сватбата изглежда мнооооооого весела Simple Smile

Нашата почивка мина повече от добре, сега имам малко работа, но после ще попрочета какво друго се е случвало тук и ще пусна малко снимки

ЦЕЛУВАМ ВИ!!

# 178
Цвети,ЧРД на Момчил!Да е все така добър и грижовен съпруг и татко!Бъдете щастливи и се обичайте както досега!Весел празник!  bouquet
Очакваме снимки от почивката,дай да видим тез сладури Ран и Неда,че им забравих личицата направо Simple Smile
Ние днес сме сравнително по добре,но да не дърпам дявола за опашката WinkНе повръща и няма разстройство...
Хубав и усмихнат ден ви желая Hug

# 179
Привет, момичета!  Hug

Отдавна не съм писала, но нещо не ми остава време напоследък.Стягам багажи по преместването, тичам след Теа и гледам да си отпочина всяка свободна минута.

ИВЕ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН (на патерички)!БЪДИ ВСЕ ТАКА СЛЪНЧЕВА И ЛЪЧЕЗАРНА, МНОГО ОБИЧАНА И ЩАСТЛИВА!  Hug
Вчера цял ден си мислех, че си рожденничка, но понеже цял ден бях по лекари, когато приключих бях тотално изключила. Embarassed

Цвети, честит ти рожденник!Чакаме снимки от почивката
Тами, добре дошла отново  Hug
Роси, честито ви ново жилище  Peace Много щастливи мигове в него !

Ние сме добре, Теа е по-енергична от всякога, така че едва й смогвам на темпото.Също сме от децата, които ядат по малко.Яде основно всякакъв вид мляко, без АМ, плодове и малко чисто месо(примерно пилешко бутче).Праскови, кайсии, пъпеш не иска да опита и това е.След черешите сега сме на грозде и круши основно, както и банани.Иначе е станала много висока, вече е 87 см.
Бебто расте и ме рита като на световно.Имам по-голям тумбак от колкото с Теа, а колко време има още  Shocked

Момичета, другата седмица се местим и доста време няма да ме има, че после заминаваме и на почивка.Ще се включа може би към края на август.
За това от сега желая хубави почивки на всички, които тепърва ще почиват  Hug
Да са послушни и здрави дечицата  Peace

Целувки на всички  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт