... не ми звучи нормално, но е факт... и не е като да не му предлагам нищо, даже напротив.
Не съм се вясвала скоро тук ама много грижи ми се насъбраха напоследък и нямам никаво време.
Дано ти хареса в нашата компания.Очакваме скоро снимки :hug:

Заспиването определено й беше трудно, но устисках
На няколко пъти ми идваше просто да извадя биберона (все още не съм го хвърлила, а е само скрит), да й го дам и да приключим драмите
Все още й е зор заспиването, но мисля, че трудното свърши
Затова пък с гърнето сме доникъде
Но когато е готова, тогава 

Децата са добре,мама е куку
Биберони не джвакат-жалко,защото за сметка на това единия си смуча палеца,другия яде конци и косми.Изабела е права за седалката-купих такава на Марти и на него му беше много интересно.Малките няма да се пробвам да ги отказвам засега-според мен на моите хлапета им е още рано.БРАВО на мамите,успели да махнат памперса.

Похвалени сте 

Браво на таткото! 
Ние сме много напреднали, вече дори и като пътуваме някъде не слагам памперси. Само нощем, а след морето ще махнем вероятно и него.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=237706&pid=6569162&lp=-6032
) Сега много внимавам какво говоря, че Вики повтаря всичко.
ентусиазъм ли ме е обзел, що ли... хихи.

новина и от мен.Ще видиш какво удоволствие е да връзваш панделки и да контиш една малка госпожица.
,който са успели в това начинание.
.И аз имам притеснения ,че като тръгне Поли септември на ясла ще се почне с болестите,дано да не съм права 
.Имаме и проблем с влизането във водата, въобще неиска да се къпе в басейнчето си моята щерка,а напоследък не дава и да и мия и косата,направо съм в голяма чуденка на какво се дължи това
.Относно бибите,Поли никога не е ползвала,но и до сега не мога да я отуча да пие от обикновенно шише,цокаме си от шишето с бибата.Надявам се след време сама да пожелае .
Препоръчани теми