Лятото дойде и морето НОЕМВРИйчето зове!!!

• 16 212
  • 282
  •   1
Отговори
# 135
  • Плевен
[sfkbfk], линка ти е грешен. Дай верния!

# 136
  • София - Дианабад
Привет!  Grinning
Аз ви чета, ама чета и за изпити. Като си легнат децата /особено каката  Wink/, оправям набързо тук-там и сядам да чета. Имам по-малко от две седмици, а изпитите са два, при това на английски. Дано да ги взема, че...

За гърнето - и ние ходим без памперс през деня, слагам й само ако излизаме и чакаме голямата работа да свършим. Иначе и ние като при Цвети не си казваме и ходим с парцала. От време на време се сеща да хукне към тоалетната или да клекне, ама след като е пишкала вече. А аз невинаги мога да я заведа в тоалетната - по-специално когато съм заета с кърмене. Но поне винаги показва къде е пишкала и даже си бърше с парцала. Напоследък като че ли разреди пишкането. За мен най-важното е, че не се запотява в памперса и свиква да носи гащички. И другото ще дойде от само себе си.

Утре сме за ваксина, а вдругиден на ортопед. Мони, благодаря ти за отговора за 17 ДКЦ. Като се върнем, ще пиша. Поне по телефона човекът изглеждаше печен.

Днес си писахме малко с Миленка /Клюкарката/. Изпраща много поздрави на всички! Отиват на море и като се върнат, обеща да стане мнооого редовна в темичката  Hug.

Хайде, продължавам да чета.

Целувки! Heart Eyes

# 137
  • Пловдив
Здравейте и от нас с Гого   bouquet
Гледам,че всички сте на тема гърнета и памперси,та да се отчетем и ние .От 3-4 дена го пускам вкъщи без памперс,но след като белята е свършена,тогава идва и ми казва "пиш".Поне разбира какво е направил,ама не на правилното място  Thinking В началото ревеше от гърнето,лека-полека се престраши и седна на него ,но не иска да пишка вътре  ooooh!,вчера като стана от него и тогава се изпишка.Ох,като гледам ,че пишете зора ще е само няколко дена на мен не ми се вярва.Та и аз така с парцала след него и само обяснявам...
dreben78 ,много интересни неща си написала за Поморие Flutter
sfkbfk,аз много харесвам количките на Кангароо,макар,че аз имах триколката на Бертони,а сега сме с Чиполино пРИМА(МНОГО СЪМ ДОВОЛНА ОТ НЕЯ)
Pal4eto ,за такива правила в Продавалника не съм чула досега.ОБАВИ МОЖЕШ ДА СИ ПУСКАШ ВЕДНАГА СЛЕД КАТО СЕ РЕГИСТРИРАШ.За определен брой публикации става въпрос за тук  в бг-мамма,за да публикуваш обяви,трабва да имаш 50 публикации и то  се отчитат не във всички теми.

Последна редакция: вт, 15 юли 2008, 09:22 от ivanka1979

# 138
  • Пловдив
Лелееее,докато се разпиша в темата и малкия се е нарисувал целия с химикал  #Crazy отивам да го мия  ooooh!

# 139
Здравейте момичета!  Hug

И аз отдавна не съм се появявала, та се записвам да следя темата.  Peace

Ходя на кормуване всяка сутрин, а през останалото време Лина не ми дава миг спокойствие - спим вече в къщи следобед, но е ужасно трудно приспиването  - понякога ми заспива чак в 16 - 16-17 часа. Затова пък вечер ходим на плажа да пием бира и тя си играе кротко край нас.

За махането на памперса -реших да изчакам, защото дори ако като имаме Лина си мълчи  Thinking

На плажа се виждаме в чудо - Лина иска само във водата - не я спират вълните, нито я примамва басейна. Полудява от радост, като вляза с нея да плувам. Хубавото е че след това спу по 4- 5 часа  Grinning

Неделя следобед бяхме на гости в "ранчото" на ДИЛ Simple Smile Марти, Гого, Даркича и Лина + двамата батковци щъкаха на воля из двора, а ние пихме (без Вени) мента със спрайт, по идея на Мина с чуден домашен кекс приготвен от майката на юнаците.

Предната седмица случайно се засякохме и запознахме с Елимира от Ямбол, която се оказа, че е във Варна. Чакаме и другите майчици в морската столица!

Отивам да ви чета и да гледам снимки, че много има....До скоро!

# 140
Привет,
да се разпиша да не ме забравите.
Иначе новини при нас няма. Ники няма напредък с памперса, аз не му давам особено зор. Явно ще е като батко си - научи се на гърне на 2г.4м. само за няколко дни, свалихме почти веднага и дневния и нощния памперс и след това почти нямаше произшествия. Така че не съм особено притеснена в това отношение.
Пола на новото бебе продължава да е мистерия, аз ставам все по-любопитна и само се чудя каква причина да си измисля за следващ преглед Simple Smile
Това е засега от нас, хубав ден на всички!

# 141
Здравейте мами! Едва преди няколко месеца ви открих и се чудя просто как не съм го направила по-рано.Върнах се почти 2 години назад и ми стана толкова мило....Така или иначе нямам време да чета и пиша често, но надявам се ще се отчитам отвреме навреме и най - вече ще чета - когато мога. Деничка - аз съм ноемврийска мама, но дъщеря ми се роди октомври - казва се Лорейн.Поздравявам мамите,които чакат вече второ бебче, страхотни сте!
Поздрави на всички

# 142
  • Бургас
Здравейте мацки  Hug

Tami добре дошла в нашите редици!Разкажи повече за вас  Hug

И при нас положението с гърнето е доста зле.Реших да махаме памперса, купих гащи, но сега Велизар е при свеки е тя не му ги слага, защото не си казва и се опикава.Просто не знам как ще го уча като само събота и неделя ще е при мен.Яслата е спряхме за юли и август.Толкова много боледуване просто няма.Едва се разминахме с болницата последния път.Сега свекърва ми предложи да го гледа до към 20 август (тогава другата й снаха ще ражда второто си дете)До края на месеца ще го погледа майка ми и през септември пак сме на манежа, но толкова се притеснявам заради тези болести, че...Иначе сега сме добре всичките.Ние ще сменяме дограмата и очакваме тези дни да се обадят, че ще идват да монтират.Въпреки, че инициативата беше изцяло моя, вече взе да ми става лошо като си помисля колко къртене и мръсотии ще има.

T@LI  мерси за инфото, че и без това смятах да взимам седалка, сега поне ще знам какво да търся   Peace Макар, че както казах само по два дни в седмицата не знам как ще се отучваме  ooooh!

Няма да пиша повече, че и без това няма кой да чете  Wink Като се наплажувате да станете по-редовни бре  Grinning

Айде това от мен, изпращам ви морски целувки на всички, а на тези които не са ходили още на море - изпращам по две  lovekiss  Mr. Green

# 143
Привет, мадамки! Heart Eyes

Отдавна не съм се появявала тук Blush ама...няма да се оправдавам, вие знаете как е Simple Smile
Общо взето при нас положението е същото - Тедката проявява скорпионския си нрав и инат, за гърне не иска и да чуе... напоследък яденето ни е голям проблем, но го отдавам на жегите...яде предимно сутрин и вечер, а на обед и за следобедна закуска похапва плодове и кремове...
От октомври месец ще е "ученик", както казва татко му - тръгва на ясла...първоначално смятам да ходи няколко дни в месеца и ако всичко е наред ще го пускам редовно...

Поздрави на всички и целувки на дребосите! Heart Eyes

Tami, добре дошла сред нас!  bouquet Кажи кога е родена Лорейн, за да мога да ви включа в списъка?

# 144
Айде и аз да се разпиша,че голямо затишие е тук.
Ние вече ползваме гърнето по предназначение, но понякога имаме и изпускания, но търпение му е цаката
Да ви се похваля, имаме си бебе  newsm44, на кумовете им се роди момиченце-Лора. Малката е голяма сладурана и страхотен разкош, и ми се видя толкова мъничка,а е с почти 500 гр. повече от Никол и 3 см. по дълга.
Иначе нищо друго ново около нас. Дени и ние напоследък нямаме много апетит,но го отдавам на жегите.
Лека вечер от нас!

# 145
Деничка,Мария - благодаря!Деничка, Лорейн е родена на 23.10.2006г. -  зодия везни.Терминът ми беше през ноември и заради това бях се записала в редиците на мамите ноемврийки.Не си спомням със сигурност дали изпълних намерението си да благодаря на нашето щъркелче, затова го правя сега - Цвети, благодаря ти  Grinning.Още си пазя в телефона смс-а,който ти изпратих.
Иначе и ние сме още с памперс, Лори знае кога какво прави и в някои от случаите си казва какво е направила,в други ме послъгва, но е наясно с нещата,на гърнето обаче не иска да седи и това е.Мисля да не я насилвам,когато е готова, всичко ще стане от раз.И бибероната много си обича, но от няколко дни гледам да не я давам през деня и само заспива с нея.
Спирам засега,много ми се спи.Лека нощ на всички будни мами.

# 146
привет и запис от мен

Добре дошла на мама Тами и Лорейн!

За памперса ние вече сме без дневния но нощем още не го махам защото Ина спи дълбоко и не се буди-така със сигурност ще се наишка.Ние иначе сме добре-с нетърпение чакам да дойде август и на море

Включете ме в чата ако има-благодаря и приятна вечер

# 147
  • Ботевград
Добро утро мами Hug
Хайде на кафето и обилната закуска Grinning

Ще може ли да помоля на ЛС за паролата за ноемврийското албумче, явно съм я забравила или е подменена, а така ми се гледат снимки  bouquet
Благодаря на ДЕНИЧКА за паролата Hug Hug Hug
Лек и спокоен, и приятен, и прохладен, и готин, и изпълнен с емоции ден Hug

Последна редакция: чт, 17 юли 2008, 10:53 от ZLATNA

# 148
Добро утро и от мен и хубав ден!  Моля и аз за парола на ЛС за албумчето!

# 149
  • Пловдив
Добро утро, newsm64 . Ние с Гого закусихме и сме пред компа!
Tami ме подсети да се похвалим,че бибероната я отказахме отраз преди месец.Разрязах я на две и веднага я хвърли сам и неискаше да я види. hahahaМислех,че ще е доста трудно,но наистина зора е само първата вечер да го изтърпя.Оставих го няколко пъти да заспи без нея и реших ,че и е дошъл края. Laughing Обаче сега без нея не може да спи по 3-4ч следобед както преди,сега без бибата се буди и спи само по 1.30-2ч ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт