- да са ти много здрави и двете красавици!Момичета, аз да споделя за Чепеларе с голяяяяяяяяямо закъснение.
Първо да благодаря на Мишенце за поканата - мястото беше наистина страхотно за деца!
Второ да благодаря на Ива и на Григ (Деси) за помощта с дрешките. Мисля, че мога да спечеля приза "гъска на годината" с изпънението си. Ние пакетирахме, тръгнахме и на 3 км. от Чепеларе установих, че сме забравили куфара с дрешките на децата...
И така - благодарение на Ваяна и Дана нашите маймунки бяха с топли дрешки
Трето - ние отидохме, възстаноняващи се от един вирус. Искрено се надявам децата да не са били заразни и никой да не е пострадал! Ако сме заразили някого - кажете, да знам.
Радвам се, че се запознахме и се надявам пак да се срещнем (моля, дайте линк и парола за снимки).
Поздрави и хубава седмица на всички

, но предполагам че ти по-скоро се интересуваш от стаи или хотел и цени за нощувки...?
. за сега знам че 15лв върви на човек нощувка в стая без собствен санитарен възел, а за дете от 2-12 е 50% от тази цена за възрастен...
Много ми епритеснено и натоварено, все се карам с някоя фирма по телефона.Просто съм отвратена от това какви непрофесионалисти има в България.Ни това е действителността.
За Продавалника има условия и правила, но аз като се ровя сега и нещо не схващам,
,че малките ви любими същества са в отлично здраве и готови за всякакви лудории,като крясъци,викове,разхвърляне,катерене и.... безброй белички.

Друг път бременна на море не отивам 
ние не можем да се отучим и това е...

Никакви ви няма тук
Аз да кажа на мамите с момченца - има седалчици за WC-то, които имат отпред място за пишлетата
Та на пазара имало и седалки за момченца. Златна, не я чакай малката да започне първо да ти казва като има пиш. Аз поне няколко седмици си изпишквах Вики през около час и половина, или два часа. За да започне само да казва детенце е необходимо време и търпение. Андрей един ден каза, че се чудел как имам толкова здрави нерви и така внимателно да обяснявам на малкия.Аз бих казала, че това да махнем памперсите, се оказа една много по-лека задача, отколкото си го представях. След около месец ще махнем и нощния, още не ми стиска да го направя, а повечето сутрини памперса е напълно неупотребяван. Бих ви посъветвала - махайте памперсите още от сега, сами ще видите как само на третия ден изпраните гащета ще са много, много по малко от първия ден. Най-трудни са първите 2 дни. После ще видите как мъниците стискат вече. Хубав ден ви желая