Лятото дойде и морето НОЕМВРИйчето зове!!!

• 16 196
  • 282
  •   1
Отговори
# 255
Честит рожден ден на Надя /на патерички/! Много здраве и късмет, лични и професионални успехи! Честита Ви годишнина - много любов и все така да се обичате!

Честит рожден ден и на Рени /пак на петерички/! Здраве,любов и благополучие ти пожелавам  Hug
Рени, жалко че сте се разминем на Поморие  Sad

SIMONA_S честито и на вас - дълги години да сте заедно, да се обичате и уважавате, много възходи ви желая и нестихваща топлина и юут в дома!
Много са ви хубави снимките от моренцето. По всичко личи, че Симонка е била от доволните Hug

Ами това от мен за сега.
 Heart Eyes на всички

# 256
ЧЕСТИТИ РОЖДЕННИ ДНИ НА ВСИЧКИ РОЖДЕННИЦИ ДО СЕГА

Ние сме добре и се стягаме за море -ако всичко е наред в сряда вечерта тръгваме

Желая на всички -здраве и весели летни почивки

Целувки от Ина на всички

# 257
  • София, Дианабад
И мен ще ме изтрият скоро от списъка, но напоследък изобщо нямам време да пиша тук, нещо ми е трудно писането  Grinning
ЧЕСТИТ РОЖДЕН НА ВСИКИ ПРЕКРАСНИ ЛЪВИЦИ!

# 258
Предполагам, че времето в БГ е само за разходки и плаж и затова няма никой тук Simple Smile)

Качих снимките от парка - Mоunt Trashmore, направен от боклук и тъй като ги качвах всичките заедно сега незнам как да сложа отдолу коментарите, но все пак ще ги споделя с вас, мисля, че нямат нужда от коментар  Mr. Green

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=236579&pid=6923651

Разгледах снимките на Сими, много е сладка  Heart Eyes

# 259
Изабела, страхотни снимки!  Peace

Времето тук е дори много горещо, за съжалене нашия плаж ще бъде другата седмица надяваме се!
Оставям ви, нещо нямам муза за писане  Mr. Green

Heart Eyes

# 260
Изабелкаа, леле каква сладурка е станала Габчето  Hug. Много е лъчезарна. Чудесни снимки. Поздрави от нас двечките с Ая   bouquet.

Мацки, да ви питам за миенето на зъбките. Аз едва преди няколко дена купих на Ая четка и паста за зъби. Много и се хареса тази процедура, което много ме зарадва. Вие изплаквате ли устичките им някак  Rolling Eyes, защото Анелия гълта водата и после вика "пу-пу" ? Нещо не мога да я науча да изплюва водата.

Вече тайничко завиждам на майките, кърмили по-дълго  Mr. Green. Моята щерка като ме види гола и ми натиска с двата показалеца гърдите и вика "бибииииип"  Crazy.

Сега ви пожелавам хубав следобед  Heart Eyes.

# 261
Здравейте мацки!
Благодаря на всички за милите думи и за пожеланията,да ви се връщат стократно Wink
И аз няммам много време за писане,след почивката оставих много работа в офиса,та още не мога да насмогна.Иначе Монка е добре,сега е при майка ми на гости,там се гледат по цял ден,та малко и аз поотдъхнах.За сега е здравичка,дано все така да е и мисля след 2 седмици да я пускам на градина,дано този път всичко да е наред и да няма повече болести.
Изабела,снимките са страхотни ,а Габи е много готина,много е пораснала,истинска дама е станала.Да я нагушиш от нас със Симончето Hug
Елимира,за зъбките не мога да коментирам,защото Симона изобщо не дава да и сложим паста в устата,иначе на суха четка много обича да си ги търка LaughingМного е смешна и все и обяснявам и и викам че така не може,а тя все ми се кара и ми вика Мамо,моее-в превод Мамо,може Grinning
На всички почиващи желая хубави дни и много слънце,а на останалите да са здрави и усмихнати.
Прегръщам ви и ви желая хубав ден Hug
П.С.Честит рожден ден на Йоана на Салви/на патерички/!Да е жива и здрава и само радост да ви носи!

# 262
Елимира,
ние имаме детска паста за зъби- без флоурид, прозрачна е. Обикновено аз започвам да го търкам Данни по зъбките с детската четчица, и тои ми я издърпва от ръцете и започва да си я смуче, та борбата ми е да го търкам аз повече. Имахме известен успех като двамата едновременно си миехме зъбите- гледа ме и той търка там нещо си... ИЗОБЩО НЕ ИЗПЛАКВАМ, защото не виждам смисъл.
Между другото- докато се кърмихме давах на Данни флуоридни капки, а след това сме само на флоурирана вода за бебета...
При последното ни ходене на доктор- миналата седмица ни похвалиха, че зъбките са ок и са чисти... Имаме 16, или може би 18 зъба- не мога да кажа със сигурност.

# 263
Ей, Бела, много е сладка Гъбка!  Grinning И от мен и Дани гунки! Hug
..ама как така от боклук бе? Shocked
Дани пък не обича да си мие зъбите, обича да лапне \смукне\ пастата и ..дотам. Рядко успявам да му бръкна в устата и да бутна напред назад четчицата. Иначе си сменяме четката на всеки три месеца Mr. Green Mr. Green Mr. Green А това с изплакването ..едва ли някое дете го може.  newsm78Все едно да искаш да направи гъргара на тази възраст. Ели, ако гълта пастата мий ги без паста, с малко количество или пък с хомеопатична паста на "Билка", която е без захар и без флуор.

ЧЕСТИТИ РОЖДЕНИ ДНИ НА БУБИТЕ, КОИТО АВГУСТОВСКИ ПРАЗНУВАТ Heart Eyes

# 264
Хелоу Simple Smile

Моя пикльо вчера ми съсипа клавиатурата и днес съм с нова Simple Smile

Иначе нищо ново при нас. Зяпах снимки, всички са хубави, мнооого !!

# 265
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ КОИТО ПРАЗНУВАТ ДНЕС  bouquet
ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ!
ВЕСЕЛ ПРАЗНИК! smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525
АЗ ДНЕС СИ ИМАМ ДВЕ ИМЕННИЧКИ,МАЙКА МИ И ПЛЕМЕННИЦАТА МИ!ДА СА МИ ЖИВИ И ЗДРАВИ!  party023 Tada

# 266

Да са здрави и обичани всички именнички !!! Марийче, де си?  Hug Много приятни изненади ти пожелавам в този ден!

Симона - да са ти живи и здрави, и мойта мама е именничка днес, ще я изненадам  Flutter.

Хубав ден на всички!

# 267
Честит празник на днес празнуващите - малки и големи, много здраве им пожелавам!

SIMONA_S, за са ти живи и здрави, много щастливи именничките   bouquet

Роси74,   bouquet за майка ти!

Ние довечера пътуваме за при бабите, а другата седмица е финалната права преди отпуската, вече нямам търпение ...

Лек и спокоен ден, пазете се, че днес ще е голяма жега

# 268
Честит имен ден на всички, които днес празнуват!!! Да са здрави, късметливи и щастливи.

Да са живи и здрави и майките на SIMONA_S и Роси74   bouquet.
Днес и моята сестричка и баба ми са именнички  beer3.

Бебка и бебко, броим дните, а  Wink

Благодаря ви за споделеното, относно миенето на зъбките  Hug.

Хубав ден и от мен  Heart Eyes.

# 269
Благодаря на всички за милите думи! Hug
Роси,честито и на твойта майчица  bouquet
Ели,да са ви живи и здрави именничките,само да ви радват!
Бебко,не остана,хубава почивка още веднъж ви желая Hug
Хубав ден ви желая Hug

Общи условия

Активация на акаунт