Лятото дойде и морето НОЕМВРИйчето зове!!!

• 16 193
  • 282
  •   1
Отговори
# 225
Мина, честит рожден ден, мила!
Бъди непозната, за да си интересна...
Бъди недостъпна, за да си желана...
Ако говорят нещо лошo за теб - не се ядосвай!
Щом говорят, значи завиждат,
а щом завиждат, значи има за какво.
Пожелавам ти това от все сърце заедно с много здраве , щастие, късмет и любов!

# 226
P.S. Ауууу, цели 4 гости преглеждат темата smile3534 Свиркайте, бре хора, да слагам масата...

Слагай я, Дени, само после да не ни изгониш пак "тактично" , като  ни махнеш от списъка на ноемврийчетата.  Rolling Eyes

Не мисля да се извинявам или нещо подобно...просто ще те помоля да провериш от кога не си писала в темата (аз го направих преди да ви махна от списъка)...ако в списъка бяха включени всички четящи темата, първата страница нямаше да побере имената на всички...
Нищо лично... не мисля, че трябва да има сърдити...
Всички сме заети покрай децата и другите задачки, но все се намират по няколко минути да драснеш някой - друг ред...
А за "тактичното" изгонване, дай да се сменим...аз ще чета темата и ти ще си играеш да я обновяваш и следиш...няма проблем от моя страна,даже ще ме улесниш...

Искам да заявя на всеслушание, че оттук нататък няма да правя никакви корекции по заглавната страница...то не бяха нападки, обиди, ЛС и т.н.
Ако някой има желае да поддържа темата, да свирка...

# 227
Дени, честит рожден ден! Бъди все така позитивна, много усмихната, щастлива, обичана! Нека се сбъднат най-съкровените ти желания! Весел празник!

Мина, Честит рожден ден и на теб! Бъди здрава, усмихната и много обичана. Пожелавам ти незабравим празник с много целувки и подаръци!

# 228
  • Ботевград
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДЕНИ И МИНА!!!

Бъдете много обичани и винаги желани жени!
Нека се сбъднат всички Ваши желания!
Весел празник, много усмивки и подаръци днес!
Винаги да имате повод да се усмихвате!

Дени, честит НОВ ДОМ! Пожелавам ти нови и красиви неща в него Hug

Честита новинка за ново ноемврийско бебче на мама АНИ Hug
Да си жива и здрава и всичко до края да е наред Hug
Леле Rolling Eyes това с болничките мъници все повече ме натъжава, знаех, че дечицата боледуват, но наистина ми става много болно като чета за някое ноемврийче, или като гледам злати болничка. Мислех, че като мине зимата и гадните вируси ще се отървем поне от болестите, а то ooooh! Confused
Дано повече няма такива новини Sad за болни мъничета Hug Hug Hug А болничките да оздравяват най-скоро и вече само положителни емоции да ни създават дребосите Grinning

На мен ми остава още малко до срещата с бебо Rolling Eyes вече ме обвзе паниката и предродилната треска Sick
Гери дай малко информация как се живее с 2 деца, трудно ли е много Embarassed

# 229
ЧРД НА Мина   bouquet
Всичко най-най-хубаво Simple Smile

Достигнали сме рекордните 10.830кг, ако има момчета по- слаби от нас да свиркат  Whistling Whistling Whistling!

Свир, свир... килце надолу е положението при нас.  Whistling Whistling Whistling Whistling

Последна редакция: пт, 08 авг 2008, 11:51 от jenny_b

# 230
Мацки, благодаря за пожеланията, ама аз празнувам през ноември Mr. Green Съименничката, която празнува днес се е регистрирала като "Деничка", а аз съм "Дени4ка" Wink Иначе благодаря за пожеланията...много сте мили...нали сте ноемврийки Hug

# 231
  • Ботевград
 HugНищо Дени Joy hahaha
Аз вече пих една бира за твое здраве, за новият дом  bouquet

# 232
Леле, Дени, извинявай,  Embarassed Embarassed Embarassed. Не съм догледала  Blush Честит нов дом, че забравих. Много здраве пожелавам на цялото семейство   bouquet

Иначе другата седмица ако е късмет ще ви се похваля, продължавайте да стискате палци  Mr. Green

Heart Eyes

# 233
Мина, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН !!! newsm59ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА, МНОГО УСМИХНАТА И ВСЕ ТАКА ДА ТЕ ОБИЧАТ МЪЖЕТЕ ТИ ! ДАНО ВСИЧКО ОКОЛО ТЕБ СЕ НАРЕДИ ПО НАЙ-ХУБАВИЯ НАЧИН ! newsm51

# 234
  • София
Мина
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!! МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И КЪСМЕТ ТИ ЖЕЛАЯ И САМО ПОЛОЖИТЕЛНИ ЕМОЦИИ!!!  bouquet  bouquet  bouquet

Дени чета аз тук, че ти честитят и на теб и за момент се обърках. newsm78 Уж бях сигурна, че си скорпион пък накрая взех да се съмнявам Laughing И молба от мен - не изоставяй оформлението на темичката ни PraynigСправяш се чудесно и винаги ми е кеф като погледна първа страничка  bouquet Не обръщай внимание на обиди и нападки и апел към всички - нека няма сръдни детинско е Hug За малко да забравя - ЧЕСТИТ НОВ ДОМ!!! Само хубави моменти в него  bouquet

Златна сега ти погледнах лентичката - май и твоето време наближава Laughing Мацки давайте да мислим от сега подходящо заглавие за новата темичка!

Снимките на всички малчугани са страхотни! Не е истина колко бързо растат мъниците Hug

Бела с нетърпение чакам снимки на този парк направен в/у боклук. Много ми е любопитно да го видя.

Малко дълго стана. Лек и приятен ден на всички и весел уикенд Hug

# 235
Мина, честит рожден ден! Пожелавам ти всичкото щастие на света, гарнирано с много любов и късмет!

Дени, честит нов дом  Hug

Ние утре, живот и здраве, потегляме на почивка. Моника ще остане при бабите, поради трудното й пътуване  Sad Днес по обяд вдигна температура и ми е свита душичката. Ще видим как ще е като се събуди  Praynig Дано да е нещо моментно  Praynig

# 236
     newsm51 smile3525 newsm51  МИНА чЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,МИЛА newsm51 smile3525  newsm51

МОНИ ИЗГУБИ  СЕ БЕ ЖЕНА-ХАЙДЕ ДА СЕ РАЗБЕРЕМ ЗА СРЕщИчКА.АЗ СИ МИСЛЕХ ,чЕ ВЕчЕ ПЛАЖУВАТЕ и за това не се обаждам!
    Софко бофко-това с Дани е смешно ама какво ще кажеш да чуеш"мамо,мамо"-да отвориш очи защото е 7 сутринта и да видиш как любящия син си е събул пампата и ти я носи-по-точно напъхва пред лицето за да ПОДУшИш  едно бая ароматно Л....о
   Мами да ви питам знаете ли нещо за частната градина"чудната къщичка"-в понеделник ще ходя да я посетя и евентуално за запиша Мохера.И знам ,че трябват изследвания май кръв и урина ама трябва ли да се ходи до ХЕИ? и ОщЕ НЕщО-чУХ,чЕ РОДИТЕЛИ КОИТО НЕ ИСКАТ ДА БИЯТ ВАКСИНИ МОГАТ ДА ПОДАДАТ МОЛБА В ХЕИ-за да не им правят проблем при приема в яслите.Вие знаете ли нещо по-въпроса?
    Белааа много ми е приятно като ми разказваш за парковете и ми се ще по-скоро снимков матерял,а кокото до БГ оо има и много други снимки -които със сигурност ще ти напомнят ЗАщО СЕ ПРЕМЕСТИХТЕ през 9 планини в 10-та......Радвай се на красотата и не съжалявай,А ЗА СИНИНИТЕ НА МАЛКАТА ЗНАМ ,чЕ ТАМ ДОСТА УСЪРДНО СЛЕДЯТ РОДИТЕЛИТЕ как се дърйат с дечковците-ама такива са ни скорпионите бе палави ,щури и инати
    ЦУНКИ НА ВСИчКИ

# 237
МИНА,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,МИЛА!ЖЕЛАЯ ТИ ПРЕДИ ВСИЧКО МНОГО ЗДРАВЕ,СЕМЕЙНО ЩАСТИЕ И СБЪДНАТИ МЕЧТИ!ВЕСЕЛ ПРАЗНИК! smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525
Ние снощи се завърнахме от почивката,беше невероятно,много добре изкарахме,малката буба се побъркваше от радост всеки път щом видеше морето.Не можехме да я изкарахме от водата,все ревеше и викаше икам моето,много смешна беше.
По късно ще кача малко снимчици,да ни видите Wink
Разгледах снимките на малките сладурковци,всички са много пораснали и са станали още по чаровни.Ивко,Ая,Алекс,да са ви живи и здрави малките сладкиши.
Дени,честит нов дом,само радост и детски глъч да се чува в него Hug
Петя,весело изкарване и да направите много снимки.Целувки на Монито и дано не е нищо сериозно Praynig
Бела,радвам се че не ни забравяш,очаквам снимките с нетърпение.Да нагушкаш Габи от нас със Симончето Hug
Бебка,стискам палци за положително развитие на нещата около вас PraynigПриятна почивка и на вас.
Относно любезното изказване на Сантанджела,мисля че няма за какво да се сърдиш,все пак не си писала от сумати време.Явно нашата компания не ти харесва и може би си търсиш оправдание .Нищо лично към теб,ноо аз мисля че Дени се справя страхотно и се грижи наистина темичката ни да е винаги СУПЕР.ЗА което още веднъж и благодаря.Дени това е  за теб  bouquetНе мисля че трябва да има сърдити,все пак не сме деца.Дори винаги съм се чудела Дени кога намира време за всичко което върши и как се справя и със задачките и с търченето около Тедката и с нашата темичка.
Златна,то не останало бе душко,стискам палци в най скоро време да се сдобиеш с най-прекрасното бебоче.
Ох,много дълго стана,но спирам.
Хубав и приятен уикенд ви желая Hug
Дано не съм пропуснала някой,за да няма обидени WinkАко ли не се извинявам предварително  bouquet

# 238
  • на странно място ......
Мина честит рожден ден, бъди винаги заредена положително, усмихната и ведра и най-щастливата майка на света!!! newsm51 smile3525

Момичета аз изчервявайки се ще кажа че напоследък нямам време за нищо, това малко чудовище /да ми е живо и здраво/ направо ми стопява лагерите, не знам вашите скорпита как са, но моята мома не спира на едно място дори за секунда. Имаме си гадже вече и той се казва ПАУЛ /Павел/.
И ние бяхме болни около месец се влачихме с Т, хрема кашлица и на всичкото отгоре дрис. С гърнето сме постигнали доста голям напредък, не си казваме но пък когато я сложа винаги пишка, за разлика от голямата нужда която ако сме без памперс просто не я вършим Confused, та не знам как ще се развият нещата нататък.
Заминаваме и ние на морето за малко другата седмица, дано успея да почина поне малко.

Искам да ви помоля и за за едно стискане на палци до средата на септември, май се очертават големи промени в живота ни ................ Mr. Green

Клю
, за яслата е необходимо изследване на кръв /не съм сигурна/, урина, проба от акото и васерман на някой от родителите /поне за държавните е така/, както и контактна бележка която важи само един ден /не знам какво представлява/ и аз ще се сблъскам с това в началото на септември. За ваксините не мога да помогна.

Весело изкарване на всички почиващи! Grinning

И надявам се да не чувам вече лоши новини и болести по малките сладурковци!  bouquet Hug

Май стана дългичко, но така е като пиша веднъж в месеца   love001

# 239
Как се зарадвах на писаниците ви   Hug
Мила, МИНА, бъди жива, здрава, безкрайно щастлива, обичана и все така красива    

ДЕНИ, много целувки от нас! Честит нов дом - да бъде изпълнен с вашето щастие и още поне едно бебешорче Wink   И изобщо не се ''коси'' за глупости ...
И ние утре живи и здрави потегляме за Албена. Ще тръгна явно със свито сърце - преди 2 дни имаше малкия Т, а днес се събуди с кашличка и малко сополи. Давам хомеопатичното, дано се подобрим бързо. Стискайте ни палци да сме здравички  Praynig
Софкооо, имаш едно гуш от нас с Вики. Що не вземеш на Данни една седалка за тоалетната чиния. Вики не искаше да сяда на гърнето, но на седалката се получаваше. но гледай на седалката отпред да има една дупчица за пишлето, че на повечето няма.
 Бела, много ни е приятно, че се сещаш и отделяш време да ни пишеш   bouquet
КЛЮ, много сладък малкия ти палавник!  Heart Eyes
Момичета, Вики МНОГО говори вече. Прави разлика от едно и две неща /ако примерно му дам два сока той казва ''мамо де'' /
Вчера след банята се размотаваше гол и отиде при баща си и му казва ''тати'' и се тупа по пишлето /показва го/ после сочи към него и му прави знак с ръчичка да си свали гащите и баща му  Joy Щях да падна от смях - от сега е седнал да си мери пишката с баща си  Party
Аз толкова отвикнах от тези памперси, че една вечер дори забравих да му сложа и се чудя защо той рано , рано към 5ч ми вика ''мамо, доу'' демек да слиза от леглото. Скарах му се набързо и той пак заспа. На сутринта видях че малко се е напишкал. Много ме беше яд на мен си - сеедно го накарах да се напишка. Ама така ми се спеше, че изобщо не си и помислих, защо Вики иска да слиза. На нас ни избиват долни кучешки и отново е великото неспане за мен Sad
Ааайде стига ви толкоз от моя милост!
Мо на всички! Дано да сме живи и здрави и родители и децата  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт