Лятото дойде и морето НОЕМВРИйчето зове!!!

• 16 178
  • 282
  •   1
Отговори
# 210
Маша, ужасно, настръхнах докато четях ... Дано повече не се повтарят такива ужасни неща при вас ... нямам думи ...

Целувки на всички  Heart Eyes

# 211
Билянка, честита щастлива новинка! Пожелавам ти лека бременност и на финала една здраво бебче  Hug
Маша, от сърце ти пожелавам повече никога да не преживяваш подобен кошмар. Аз настръхвам като чета как тежко боледуват децата в яслите  Cry
И аз пожелавам приятна почивка на почиващите  Hug
Ние заминаваме другата събота към Албена и след това ще идем и близо до Банско малко на планина. Надявам се да прекараме добре  Praynig
Хайде до скоро  Hug

# 212
Привет красавици   bouquet
Жива съм  Laughing Простете за дългото отсъствие, но все не мога да се организирам и да се отчета  Embarassed Хвърлям обаче по едно кьораво око в темата  Embarassed
Гого е добре /да не чуе рогатия/ - беснее и щурее с пълна пара, вече си има пълен набор от зъби / за което съм много щастлива - спя по нощите  Grinning/. Отказахме пампите през деня, а нощем от 1 седмица е сух/  шубе ме е да не стане някоя авария и още не го махам/, но само за пиш си казва детето и дори се опитва да си събува сам гащетата и препикава целия двор, но любими са му мравуняците. Бибата махнахме преди три седмици - едната я даде на кучетата и те естествено я разкъсаха, а втората сам скъса, също като тях и сега обяснява, че те му ги били изяли...  Говори много /дори на сън/, обаче малко му се разбира / май някой индокитаец или патагонец сме имали в родата, ама никоя от бабите не си признава  Mr. Green/ Още го тресе манията по конете / с тях ляга и става и само дебне някой да се наведе и да го яхне/ и много се радва на снимките на младия  ездач Вики  Hug В този ред - ПРЕКРАСНИ са ноемврийските ни слънчица!!!! и огромно БЛАГОДАРЯ на мамите, които не пропускат да ни радват с чудесни снимки на чаровни дечица, места и чудеса  Hug   bouquet
Батковците също са добре. Играят на воля и правят пакости и щуротии без спир...
Поздрави и най-добри пожелания на всички, чиито празници съм пропуснала   bouquet   bouquet   bouquet
Честито и леко да е бременеенето на Ана2! На финала да се похвалиш с прекрасно, здраво и добро бебче!
Маша, дано никога вече, дори и на сън не ви случват подобни преживявания!  Praynig Мишо е герой  Hug
Приятна и весела ваканция на почиващите!
Спорна на работещите!
Здраве и щастие за всички!  Hug

# 213
  • Отвъд алеята зад шкафа
Ами ние вече се върнахме от Пирин, един ден по-рано от планираното, защото зверски изгоряхме. Качихме се през Безбог, после Тевното езеро, оттам за хижа Вихрен. Щяхме да се качим и на вр. Вихрен или да отидем до хижа Синаница, но...следващия път.

На Безбог в петък бяхме 120 човека, а на Тевното езеро в събота сигурно поне 80, ако не  и 100 човека. През цялото време на преходите постоянно срещахме хора, стори ми се доста населена планината, почти като Витоша. Иначе природата е невероятна, въздухът също. Само малко след прехода от Тевното до Вихрен м исе привиждаха морени пред очите даже и на следващия ден  Laughing

Ето и снимки от мен
- http://picasaweb.google.com/gadamers/Pirin/photo?authkey=Nji6ctA … 30745735972134562

# 214
  • Бургас
Здравейте мацки  Grinning

Гадамер всички снимки са чудесни най-вече тези от сватбата   Heart Eyes Изглеждате страхотно!

Ana2 честито за страхотната новина   bouquet Желая ти леко бременеене и едно здраво и прекрасно бебче  Hug

Маша дано това ви е първото и последно сериозно боледуване и влизане в болница.Напълно те разбирам, последния път и ние за малко я отървахме.Сега от септември не ми се мисли какво ще е пак на яслата.Дано всички болести са далеч от децата ни  Praynig

Клю добре си ни дошла  Mr. Green Малкия сладур е станал още по-голям сладур.Да му изядеш къдриците  Crazy а и още повече е заприличал на теб.

Роси честит ви нов дом.Нека в него преобладават хубавите емоции и все с такъв мерак да го чистиш  Wink

бебка и бебко  да ти е честит, жив и здрав племенника!А Алекс ми се струва много пораснал, въпреки че скоро гледах негови снимки.Все така здрав и хубав да ти расте  Hug

lightblue  най-важното е, че всичко е свършило добре и сте живи и здрави.И да ви подминават вече такива инциденти.

dil   наистина имаш дъъълго отсъствие.Радвам се че децата са добре, само това да се чува.

Гери, а ти за пореден път ме изумяваш.Не знаеш просто колко ти се възхищавам за това, че гледаш две деца, въртиш къщата и успяваш и да учиш.Невероятна си  Hug

Слави и вие сте имали големи преживявания.Добре че Симончето вече е здрава  Heart Eyes
Охххх...Ако съм пропуснала някой да ме извинява.

Аз от 18 до 31 август съм в отпуска.Тази година почивката ни се размина.Надявам се, че поне зимата ще можем да отидем някъде  Tired
Велизар е добре, но аз никак не съм.Вече цял месец е на вилата при свеки и аз го виждам само събота и неделя.Ужасно ми е мъчно.Въпреки, че знам, че там му е добре, не боледува както на яслата, но все пак не си е при мен  Cry Нямам търпение да излизам в отпуска и цели 2 седмици да сме неотлъчно с дребчо.Тогава смятам и сериозно да се заема с махането на памперса.

Е стига съм писала, че ще заема цяла страница  Laughing Пожелавам ви приятни отпуски и почивки и повече слънчеви усмивки  Grinning

Последна редакция: вт, 05 авг 2008, 22:09 от 'МAРИЯ'

# 215
Гадамерец, без срам ще си призная, че направо ви завидях!!!  Sunglasses  Невероятно красиви са върховете и така ми липсва, че не съм ходила скоро... Аз съм се качвала на в. Вихрен, там такъв вятър ме е духал, че едва се задържах да не падна  Whistling /но тогава бях слаба/ Страхоно е било  Hug
бебка и бебко, веднъж видях Алекс с татко му в НСА-то и си казахме здрасти с Алексчо  Wink Голям сладурко!
'МAРИЯ', не се ядосвай, че няма да идете на почивка, най-хубавото за теб ще е, че ще си с малкия  Heart Eyes
Приятно на всички ''скитни'', аз нямам търпение да заминем в събота  Party
МО!

# 216
  • София - Дианабад
Привет!  Hug
Мариянче, страхотни снимки, изглеждате готини  и щастливи горе в планината. Браво на вас!
Вие с какво ходихте до Безбог - с лифта ли? Има ли начин да се стигне с кола? Ние искаме да ходим до Тевно езеро, но по възможност да стигнем с кола до Безбог. А хижарят на Тевното същият ли е? Не знам дали сте чели за инцидентите с него   Crazy.

Мария, приятно изкарване на отпуската с Велизар! Сигурна съм, че ще бъде страхотно!  Peace

Маша, много кофти случка с Мишо! Дано това бъде последното такова преживяване  Peace! И браво, че ви е харесало в яслата!  Peace

# 217
Здравейте момичета  Hug, да се разпиша и аз, че май не съм го правила скоро  Thinking.

Ana2, това което ти предстои е прекрасно. Поздравявам те и ти желая сладко, здраво бебче напролет.

Гадамер, страхотни снимки.Нека всички предсоящи лета да са така вълнуващи за вас, както е това  Peace.

Клю, новия "псевдоним" много му ходи  на Ивко  Mr. Green. Брей, какъв готин мъж е станал... Heart Eyes.

Маша, много ми стана мъчно за Мишо като ти прочетох поста  Sad Искрено се моля да не преживявате повече подобни ситуаци  Praynig.

Ние се върнахме от Созопол миналата седмица, където изкарахме 10 дена. Може много да не почерняхме, но си изкарахме чудесно, макар и да беше уморително за мен. Контактът с нови хора и  както и промяната на средата определено дръпнаха Ая напред. Разприказва се доста детето, запя "Ааа мойетооо" /Ах, морето/, стана още по-енергична. От няколко дена крия бибероната и да си призная отказването и се оказа доста по-лесно, отколкото си мислех. За сметка на това сега не заспива сама, но това да е. Апетита и неща куца обаче. Основното, с което се храни е кисело мляко и ако хапне нещо от други деца навън. Гроздето е на особена почит при Анелия.

Пожелавам на всички, които ще почиват август, незабравими моменти и приятни емоции  Hug

Ето малко снимки на Анелия: http://picasaweb.google.bg/eelimira/2008/photo#5228022267504508786

# 218
Здравейте и от мен!

'МAРИЯ' Hug Пожелавам ви приятно изкарване с малкия човек, сигурна съм че ще бъде страхотно.

gadamer , снимките са №1, просто върха  Peace Браво на вас, герои!

T@LI , таткото каза, и аз за вас се сетих, рекох си няма кой друг да е бил, та значи съм познала  Wink

Elimira , Ая е голяма сладурана и снимките са мнооого хубави, вече се пренесох на морето, ах, морето ...

Момичета, стискайте ни мноооого силно, силно палци, имаме да свършим една доста важна работа, пък като стане ще се похваля, обещавам! Ако нещата вървят както сме замислили от 25-ти август сме на Поморие. Вече нямам търпение да отдъхна малко, да съм по цял ден с дечко, да сме на плажа, да строим замъци, да ги разваляме и т.н. и т.н.

Пращам по една  Heart Eyes на всички  Wink

# 219
Здравейте, мадамки! Hug
Напоследък не ми остава време да пусна компютъра, пък камо ли да вляза тук или в чата Sad

Започвам с новините около нас : Купихме си апартамент, а днес продадохме стария Simple Smile До края на септември трябва да сме в новата къща...майсторите са вече на фаза боядисване и се надявам преди морето (от 23 август сме с Мина на "Магнолиите") да е останало само преместването...Общо взето по цял ден търча по задачки или след младежът Crazy Голяма панта е станал...пийва ми соса това дете...ама да е жив и здрав...иначе Тедката е добре...расте, щурее и показва, както всички останали, скорпионския си характер Mr. Green ама нали и аз съм скорпион, та не му се давам лесно... Grinning

gadamer, присъединявам се и аз към групата на благородно завиждащите Wink Страхотни снимки, ама и няма как да не са...В Пирин, а и не само там, има невероятна природа и гледки...
Ana2, лека и безпроблемна бременност Peace Много ме радват такива новини... smile3521
masha, съчувствам ти за това, през което сте минали Hug Стискам палци това да е било последното изпитание, през което сте минали двамата с Мишо Praynig
клю, загуби се, бе жена Tired Много е сладък Мохер-чо и е много пораснал Heart Eyes Красавец! Честито ти шАфьорство newsm01 леко и безаварийно!
Роси, честито ви новодомство! newsm10 Много приятни мигове и детски смях в новото къщЕ! smile3503
Радинка, аз от толкова "невлизане" съм пропуснала неприятното ви преживяване Sad Радвам се, че всичко с теб, бебо и кака Теа е наред Hug
dil, ама много ми липсваш ...да знаеш...стискам палци скоро да се похвалиш с добри новини, относно очепроблемите Praynig
Гери, нямам просто думи...Евала ти правя! omm
T@LI, велик жокей май ще е Вики..приятна почивка и много положителни морски емоции Simple Smile
бебка и бебко, стискам палци и да се похвалиш после...да не забравиш, ей... що ми се струва, че и вие ще сте новодомци Thinking
Elimira, много е чаровна къдрокосата Ая Simple Smile Определено сте обиколили всички атракциони в Созопол yes

Май стана много дълго, ама ще ме извините...така е, като не влизам редовно...и ако съм пропуснала някой, да не ми се сърдите...този път не си водих бележки, а и съм на две ракии, защото празнувахме с мъжо продажбата на апартамента Mr. Green...и продължаваме....

Спокойна нощ и целувки на всички малки и големи! Kissing Heart

P.S. Ауууу, цели 4 гости преглеждат темата smile3534 Свиркайте, бре хора, да слагам масата...

# 220
   Ех ,че хубаво-да прочета няколко поста .....тук вече рядко се случва подобно явленийце!Ама за сметка на това все хубави снимки и добри новинки.
   Първо да не забравя да поздравя Мариянка за сватбата: Мила пожелавам ви да доживеете и всички останали сватби чак до златната-ама тогава и мен да поканиш family6заедно с цялото ми семейство"хихи шегичка"-купона е бил страхотен а булката невероятна!!!
   Маша мила искренно ти съчувствам и ти казвам ,че това няма да го забравиш. нАЛИ И НИЕ С ИВКО МИНАХМЕ ПО ТОЗИ ПЪТ -ВСЕКИ ДЕН ПО 10 АБОКАТА на крачета и где що намерят ,даже и в главичката-от чиста некадърност-накрая ни пратиха в хирургия и хоп там успяха от 1-я път-май трябваше да ги осъдя тия boo #Splatот Варненската "Св.Анна"Единственното успокоение май е ,че Мишето няма да помни-но дано всичко бързо се стабилизира!
   Благодаря на всички за хубавите думи за Мохерчо-ама да ви кажа много ме ядосва.Ту е кротък и благ,ту истински скорпион.Не ми дава да му слагам памперс а с гърнето сме тооолкова много назад smile3515Голямо насилие и инат влагаме и двамата,за капак на всичко иска да ходи бос по улицата-събува се и не ми дава да го обуя.
   Елимира-малката -голяма приказливка май ще става певица-взимаме я в нашия оркестър:Китарист-татко Ники,хармоника Ивайло-Мохераи аз в ролята на бек(май с К се пише )вокалист
   Бебка и бебко- дано има с какво да се похвалиш,а ние че ще стискаме,ще стикаме!!!
   Денииии ха честит ви нов дом-дано всички се "оплакваме "с такива новинки-приятно изкарване на моренцето и да поздравиш Мина от мен-още много се срамувам,че не успяхме да се видим.
    Целувки на всички

# 221
P.S. Ауууу, цели 4 гости преглеждат темата smile3534 Свиркайте, бре хора, да слагам масата...

Слагай я, Дени, само после да не ни изгониш пак "тактично" , като  ни махнеш от списъка на ноемврийчетата.  Rolling Eyes

# 222
SANTANGELA,
Дени те е изтрила от списъка, защото рядко си писала предполагам. Не е нищо лично и не е "тактично изгонване". Тук никой никого не гони. Хора идват, отиват си, ако ти е станало криво че са те изтрили, да беше пратила едно ЛС на авторката на темата- сигурна съм, че щеше веднага да се поправи, че и да ти се извини даже... Дени е много организирана, благодарни сме и, че се занимава с пускането и оформянето на темите, а това да държи нещата актуални си е не- лека задачка.

По постингите ти виждам, че си интелигентно и мило момиче, не се сърди, моля   bouquet, ами пак заповядай... и без това сме го зациклили нещо- народа е по почивки, децата не слушат и кой да пише ми кажи Wink...

Хайде със здраве, и това с изгонването си го избий от главата, никой не е искал да те засяга, бъди сигурна.   bouquet Приятели?

# 223
И аз като Миленка се радвах на многото постове и на хубавия сМиНков маТриал  Hug

Първо, да пожелая на мама Иви и Мишо бързо да се възстановят от преживяното  Peace

След това да честитя на Мариянка   bouquet - Желая ви дълги години семейно щастие  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes Снимките гледах на работа и всички ми се чудеха защо се пуля пред монитора с такова умиление  Mr. Green А като разглеждах тези от Пирин, направо ми идваше да си тръгна и да хвана първия самолет  Sad Благодаря ти, Мариянка!

Вече ми е мило всичко от БГ, всичко и всички ми липсват .... но няма как!

Страхотни са снимките и на Ивко, Ая и Вики   Grinning

Дени, Честит ви нов дом   bouquet

Дилянка, радвам се, че зетчето ми е добре, да го нацункаш много, много от нас  Heart Eyes

Габи е станала голяма бърборанка, истинска американка - казва Хай и Бай на всички, усихва се любезно, заприказва ги  Joy Непрекъснато е със синини по главата, и може да си имаме проблеми тук. Попитаха ме къде е падало детето, а Бейбиситърката ни й казали съседите да прибере децата, защото може да си има проблеми със социалните. Аз какво да направя, че детето ми  е пълно с енергия и не се спира  #Cussing out Сега има само една малка синка в ъгъла на челото, което е нищо за нас  Mr. Green
В неделя бяхме в един парк до нас, който се казва - Mount Trashmore Park и е направен от ... Боклук! Направили са един голям хълм от боклук, покрили са го със специални пластмасови мрежи, отгоре са насипали пръст и отгоре са засадили страхотна зелена трева! И всичко това на брега на едно красиво езеро, пълно с патици и други хвъркати. Хорта си пускат хвърчила на хълма или четат налягали по земята. В подножието са направили страхотни детски площадки. Направили са замък от дървени дъскички, заковани една за друга със стъпала нагоре надолу и много "стаи", кули, пързалки - страхотно нещо! Всичко е направено толкова просто и в същото време е толкова практично и хубаво. Парка е недалеч от нас и след работа отиваме там с Габи. Непременно ще направя много снимки и ще ви покажа.

Поздрави и Целувки на всички   bouquet

# 224
Малко да ви позанимавал с наша милост... Надявам се, като рядко пишем, да има кой да чете  Whistling Crazy.

Днес бяхме на педиатър, защото на Данни, на 3 пъти вчера му се разкървавяваше нослето от нищото.
Както и очаквах, казаха, че всичко му е наред.
Горкия ми младеж се бори геройски и със стетоскопа, и с уреда за гледане в нос, и в уши. Преди това, на докторката която се опитваше да му прави театър и надничайки през вратата питаше "Може ли да влязааа?", той отговаряше "Нье! Нье!" и я притискаше отвътре. Имахме и обичайното треперене на крака, въпреки, че нищо страшно не се случваше... Излизайки от сградата и ревейки, през сълзи и хлипане, каза "бай- бай" по мое настояване, което прозвуча доста трагично  ooooh!.
Сега ми се струва смешно изказването на докторката "Уверявам ви, второто няма да е такова!"  Mr. Green Laughing... Абе, явно не си въобразяваме, че ни е трудничък младежа, но по- добре с характер, пък макар и чепат, нали така...
Достигнали сме рекордните 10.830кг, ако има момчета по- слаби от нас да свиркат  Whistling Whistling Whistling!

Охо, Изабела се включи!
Целувки, мила!!!
Сорри, че не се обаждам, но или нещо правя или спя- егати извинението, но наистина главата ми е празна та дрънка. Мисля си за вас честичко, обаче!

Клю, Мохера е голям красавец и наистина ти е одрал кожата, не му се ядосвай за гърнето и за босоходенето... ох, само като си го представя и  Joy... а, май видях и една снимка където се тръшка на асфалта по улицата и хората го гледат ей така  #Crazy... що ли ми е познато това...

Нашия син наскоро яде от купичката си, забележете къде- на пода в Таргет, ама нали знаете поговорката за зелника...

Ах, и нещо съвсем ново от снощи: след като обикаля голичък за сравнително кратък период от време и чат- пат идваше да ми казва "нямаааа", а аз го питах какво няма, Данни благоволи да се скрие в най- отдалечения ъгъл на къщата и да се "изтропка" там... Докато почиствах още топлото и меко л...о си умирах от смях, под неодобрителния поглед на нашия татко  Joy hahaha... Но кажете какво да правя, като види ли Данни гърне, казва "нье- нье", взима го, занася го в банята и затваря вратата от външната страна. Единствения начин да го сложа на гърне е да го залепя за него, което досещате се- няма да направя  Stop

Хайде стига толкова от нас. Дано не ви досадихме... За габаритите си ще пиша другия път, че дълго стана.   bouquet  bouquet  bouquet
Цалуфкиии!

Общи условия

Активация на акаунт