Целувки на всички

/. Отказахме пампите през деня, а нощем от 1 седмица е сух/ шубе ме е да не стане някоя авария и още не го махам/, но само за пиш си казва детето и дори се опитва да си събува сам гащетата и препикава целия двор, но любими са му мравуняците. Бибата махнахме преди три седмици - едната я даде на кучетата и те естествено я разкъсаха, а втората сам скъса, също като тях и сега обяснява, че те му ги били изяли... Говори много /дори на сън/, обаче малко му се разбира / май някой индокитаец или патагонец сме имали в родата, ама никоя от бабите не си признава
В този ред - ПРЕКРАСНИ са ноемврийските ни слънчица!!!! и огромно БЛАГОДАРЯ на мамите, които не пропускат да ни радват с чудесни снимки на чаровни дечица, места и чудеса

Мишо е герой 

Изглеждате страхотно!
Желая ти леко бременеене и едно здраво и прекрасно бебче 

а и още повече е заприличал на теб.

Нямам търпение да излизам в отпуска и цели 2 седмици да сме неотлъчно с дребчо.Тогава смятам и сериозно да се заема с махането на памперса.
Невероятно красиви са върховете и така ми липсва, че не съм ходила скоро... Аз съм се качвала на в. Вихрен, там такъв вятър ме е духал, че едва се задържах да не падна
/но тогава бях слаба/ Страхоно е било 
Голям сладурко!

.
! И браво, че ви е харесало в яслата! 
, да се разпиша и аз, че май не съм го правила скоро
.
.
.
Искрено се моля да не преживявате повече подобни ситуаци
. 
Пожелавам ви приятно изкарване с малкия човек, сигурна съм че ще бъде страхотно.
Браво на вас, герои!
на всички

До края на септември трябва да сме в новата къща...майсторите са вече на фаза боядисване и се надявам преди морето (от 23 август сме с Мина на "Магнолиите") да е останало само преместването...Общо взето по цял ден търча по задачки или след младежът
Голяма панта е станал...пийва ми соса това дете...ама да е жив и здрав...иначе Тедката е добре...расте, щурее и показва, както всички останали, скорпионския си характер 
Страхотни снимки, ама и няма как да не са...В Пирин, а и не само там, има невероятна природа и гледки...
Много ме радват такива новини... 
Стискам палци това да е било последното изпитание, през което сте минали двамата с Мишо 
Много е сладък Мохер-чо и е много пораснал
Красавец! Честито ти шАфьорство
леко и безаварийно!
Много приятни мигове и детски смях в новото къщЕ! 
Радвам се, че всичко с теб, бебо и кака Теа е наред 

Определено сте обиколили всички атракциони в Созопол 

Свиркайте, бре хора, да слагам масата...
заедно с цялото ми семейство"хихи шегичка"-купона е бил страхотен а булката невероятна!!!
от Варненската "Св.Анна"Единственното успокоение май е ,че Мишето няма да помни-но дано всичко бързо се стабилизира!
Голямо насилие и инат влагаме и двамата,за капак на всичко иска да ходи бос по улицата-събува се и не ми дава да го обуя.
Свиркайте, бре хора, да слагам масата...
, ами пак заповядай... и без това сме го зациклили нещо- народа е по почивки, децата не слушат и кой да пише ми кажи
...
Приятели? 
- Желая ви дълги години семейно щастие
Снимките гледах на работа и всички ми се чудеха защо се пуля пред монитора с такова умиление
Благодаря ти, Мариянка!

Непрекъснато е със синини по главата, и може да си имаме проблеми тук. Попитаха ме къде е падало детето, а Бейбиситърката ни й казали съседите да прибере децата, защото може да си има проблеми със социалните. Аз какво да направя, че детето ми е пълно с енергия и не се спира
Сега има само една малка синка в ъгъла на челото, което е нищо за нас
.
.
!
... а, май видях и една снимка където се тръшка на асфалта по улицата и хората го гледат ей така
... що ли ми е познато това...
... Но кажете какво да правя, като види ли Данни гърне, казва "нье- нье", взима го, занася го в банята и затваря вратата от външната страна. Единствения начин да го сложа на гърне е да го залепя за него, което досещате се- няма да направя 

Препоръчани теми