Лятото дойде и морето НОЕМВРИйчето зове!!!

• 16 514
  • 282
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Ама да взема да дойда и аз довечера? Rolling Eyes
Но понеже не се появявам често на срещите, най-много аз да седя на една маса, а вие на друга hahaha Joy

# 46
  • София, Дианабад
Анита, ние се забелязваме от далеч, мисля, че няма да ни сбъркаш.
Мисля да седна в началото, където ни беше първата среща преди време, но стига да има маси.  Laughing

# 47
  • София
А мога ли да те помоля да носиш голяма табела с надпис:
НОЕМВРИ? Mr. Green

# 48
  • София
Извинявай за шегата, но в края на работния ден ме избива на лиготия Hug

# 49
  • София, Дианабад
Ако не забравя ще взема лист за табела  Laughing Laughing Laughing
Хи хи, а аз съм се посдухала и ти се вързах.

# 50
  • София
Добри закачки Grinning
Да дам отчет след прегледа - червено гърло както обикновено. Това му е слабото място на Митко. Не са зъби ами си е вирусче. Ще пием едно сиропче и имуностимулатор, а температурата продължава да е около 38 гр. Надявам се да спадне и да не дига през нощта!

# 51
  • София - Дианабад
Привет!  Grinning
Вече съм бакалавър по педагогика, на държавния изпит имам 5.
Сега заслужена почерпка за стискането на палци:

Сега ми остават изпитите по английски, дано да ги взема.  Praynig

Разгледах снимките, всички дечица са страхотни!  Heart Eyes
Ние отново не сме приети на ясла, ама нали знаете, надеждата умира последна.
Иначе сме добре, Софи е все така добричка с Биби, носи шишета, пелени, играчки... Даже днес й беше взела ръката и си я слагаше на бузката  Simple Smile.
Опитваме се да излизаме само с количката на Биби, но Софи бута известно време и се пуска после /може би й омръзва да си държи ръката нагоре/. Та ще видим.
Мишенце, вие колко време го ползвахте борда за количката? Чудя се и Софи дали ще иска да стои на него.

Всички болнички да оздравяват!

Целувки!  Heart Eyes

# 52
  • София
МОНИ, стискам палци Митето да се оправи скоро.
Съжелявам, че неможа да дойдеш на срещата.

goris, ЧЕСТИТА БАКАЛАВЪРСКА СТЕПЕН!

# 53
Горис, честита ти бакалавърска степен!!!   bouquet  bouquet  bouquet
Ти си гордостта на ноемврийки, нали знаеш!? Това съвсем сериозно ти го казвам. Продължавай все така!!!

Аз да кажа, избрах си за романтична вечеря един стекхаус с австралийска ориентация наречен Outback...
Тука се отплеснах да ви описвам какво поръчах и какво успях да изям, обаче бях много обстоятелствена за една панирана лукова глава и се отказах най- накрая, защото реших, че едва ли ще ви е интересно. В крайна сметка "остатъците" си ги взех в кутии и ще имам за два дни напред морски деликатеси и гъби соте  Joy...

Обаче какво забелязах  Mr. Green- ц*ц*те ми са толкова порастнали, че ми падаха трохи в деколтето  Joy и аз си ги вадех чат- пат под въодушевения поглед на рожденника. Пих и лека бира, която изключително много ми се услади   chef Whistling... В крайна сметка романтичната ни вечер беше доста кратка, щото трябваше да прибираме и приспиваме шефа, но решихме другия път да излезем по- рано и да наваксаме...

П.С. Слагам си една изключително дебилна снимка която ще гледам да махна утре като стана:
кой видял- видял  Crazy

Добро утро на всички и докладвайте за срещата деееее!!! Някой снима ли? Кажете кой албум да гледам, че още възстановявам мозъчни клетки след кърменето.

Последна редакция: пт, 20 юни 2008, 14:07 от [sfkbfk]

# 54
  • Бургас
Софкооо това цялото твое ли е ма жена  Mr. Green НЕблагородно ти завиждам  Twisted Evil

Гери честито, сигурна съм че и с английския ще се справиш повече от добре  Peace

Мони, Слави бързо да оздравяват дечицата.Аман вече от болести, сиропи, лекарства.Само като чуя и лошо ми става.Велизар оздравя, но от понеделник е на ясла и да видим до кога ще е здрав  Tired

Пепипетя стискам палци за двете чертички  Hug и бързо да ни осведомиш  Wink

Роси пожелавам ти бързо да се подредите и настаните в новия дом.Сега е хаос, но после ще ви е много хубавичко  Party

А дечицата на всички са страхотни.То не знам има ли нужда въобще да го казвам - наше лошо няма  Grinning

Айде давайте снимки от снощи, сигурна съм че сте си изкарали страхотно.Искам и аз излизане по женски! Sunglasses

# 55
Горис,честито Бакалавър HugЩе стискаме палци и за Английския,но съм сигурна че ще го вземеш и него с Отличен HugЦелувки на двете принцески и пусни някой снимчица на двете когато имаш време разбира се.
Софко,честито на мъжа ти!Да е здрав и все така влюбен в прекрасната си жена.А за циците,нямам думи,завиждам ти бе жена Grinning
А Данни,както винаги е голям сладур.
Благодаря на всички за милите думи и за подкрепата.Ние днес сме по-добре,има още кашлица,но не е страшна,даваме АБ и капим капки в нослето,но е по веселка и по жизнерадостна от вчера.Дано вече няма болни дечица,че идва лятото,морето,сините вълни Wink
И аз като Мария се нареждам в отбора на чакащите за снощни снимки Simple Smile
Хубав и слънчев ден ви желая,отивам да бачкам.

# 56
Ей, да взема да се включа, че сигурно сте ме позабравили, каква съм досадница Simple Smile

Изпуснах я Софко, цъ-цъ. Нищо!
Виждам, че и Петипетя се е наредила сред повтарящите мами. Чакам новини

За нас, какво да ви кажа- децата са много пораснали, Неда много говори и да я похваля- всяка сутрин ака и пишка на гърне. От време на време я оставяме по гащи без памперс,но естествено опикава всичко. После идва и ми се оплаква- мамо, има пиш. Аз обяснявам, че трябва преди това да ми каже, но още не ме е разбрала Simple Smile

Ран на 13- ти юли заминава на Пазарджик, от 20-ти ще е на море. Ние искахме да ходим на разходка по  Дунав, но местата свършили, за това май ще се ориентираме към Анталия. Мислим да вземем и бебка Недка

И за да не ни забравите физономиите ето и една снимчица
http://images26.snimka.bg/006071970-big.jpg

# 57
Привет мадами  Hug,

Горис, честита бакалавърска степен мила. Ти си истински герой. Браво! Възхищавам ти се.Пожелавам ти още много върхове да покориш  Peace.

Славе, разгледах ви снимчиците - чудни сте двечките с Монката. Благородно ти завиждам, че връзваш опашчици. То Ая не понася фиби, ластици и други подобни по главата си. Дано всичко отмине бързо с този вирус.

Мони, и при нас вчера беше същото положението - висока температура /над 39/ и така цяло денонощие. Не бях го преживавала този ужас, но слава Богу се разминахме без АБ. Аз си помислих, че съм го прегряла детето в колата, но според педито е лепнала нещо вирусно. Важното е, че вече е ок.

Пепипетя, стискам палци предчувствието ти да се окаже вярно. Много позитивизъм струи от теб  Simple Smile.

Софко, голяма си скица  Mr. Green. Задръж прочутата снимка моля те, че нещо май бъркам паролата за албума ни. Моля да ми я пратите на лични, че да разгледам новите снимки и да пусна няколко.

Аз да не дърпам дявола за опашката, но през послентото денонощие имаме само един изхабен памперс. Вкъщи Ая си пишка в гърнето и казва "атьо" /естествено и много ме лъже/, ама навън пикае като куче  ooooh!.

Нещо не виждам снимки от срещата ...

Лека и мека от мен и доскоро   bouquet.

# 58
Привет на бандата!
Вече сме на БГ земя. След няколко изтощителни дни в София от снощи сме в планината на хладно и чисто. Децата се чувстват добре, аз се каня да си почина хубаво.
Пътуването беше много изтощително, но сега ще разпускаме.
Срещата в О'Шипка беше много весела. Не виждам някой да е пуснал снимки, а доста мами папараци имаше. Аз лично избягвам да пускам мои снимки в нета, но съм много любопитна за снимките от срещата.
За Чепеларе сега да докладвам. Вчера минах през хотела. Имаха една голяма група гости, но успяхме да поговорим. До понеделник вечер искат окончателно да сме готови с капаро и списък. Все още апартамента е свободен, двете единички също. Има някаква вероятност и едната двойка да се освободи. Ако някой реши да идва в последния момент, нека ми пише на лични.
Как да стигнете до Чепеларе? Пътя е Пловдив-Асеновград-Бачково-Наречен-Хвойна-Чепеларе-Пампорово-Смолян. Това е единствения път от Пловдив за Смолян, няма как да сбъркате и да се отклоните. Следвайте табелките за Смолян и Пампорово и ще се оправите.
Като влезете в Чепеларе продължавате по главния път за Смолян. Ще видите голяма рекламна табела на хотела - Хотел Айвън. Около 1000 метра по-нагоре ще видите и жълти насочващи табели с името на хотела, там завивате надясно и ги следвате. Добре насочват табелите, трудно ще се объркате. Всички ще сте с коли, така че паркирането го обсъдихме със собственика.  В двора на хотела има място за 4 коли, на улицата пред него за още 4-5 , а на съседната уличка за останалите.
Градината им е разкошна, с тревичка, удобна за малки деца. Има малка пързалка, люлки, играчки, къщичка, батут, масички за мамите. Там ще изкарваме доста време, затова се подгответе с връхни дрешки - в Чепеларе е винаги по-хладно.
В самото градче няма нищо за разглеждане. Има малък музей на пещерното дело за който се интересува. Но непремено си отделете няколко часа в програмата за посещение на Чудните мостове - изключително красиво и величествено място, чудо на природата. Те се намират на 30 мин. от Чепеларе, отклонението към тях е на главния път от Пловдив - ще видите табелката на идване. Може също така да посетите и Пампорово (на 30 мин. от Чепеларе в посока Смолян)- разходка с лифтовете и качване на кула Снежанка (от където при хубаво време се вижда Бяло Море) винаги гарантират весело изживяване.

Извинявам се за дългия постинг, постарах се да бъда максимално полезна.
Писах го 2 часа, отвикнала съм от нормална клавиатура.

# 59
Привет и от мен.
От както моето ангелче тръгна на ясла се предполагаше аз да съм по-свободна (като се има предвид че съм и отпуска) ама уви.
И сега пак препускам набързо през трите страници - бързо оздравяване на болничките, леко бременеене и весело изкраване на Чепеларе. Как ми се идва, ама то на другия край на България ми се пада. А тати не се знае кога ще си е в БГ
Приятен уикенд

Общи условия

Активация на акаунт