Лятото дойде и морето НОЕМВРИйчето зове!!!

• 16 243
  • 282
  •   1
Отговори
# 75
  • Бургас
Гери, честито.Желая ви много любов, семейно щастие и след 102 г. пак да ни почерпиш  Mr. Green

Мони и мен ме морят жегите.Цял ден в офиса съм на климатик и ми е супер, но като изляза за обяд или като се прибирам  sweating Вече почти и цигари не излизам да пуша, заради пустата жега  Wink

# 76
Гери, честито! Винаги щастие и смях в дома ви!

За Чепеларе - до днес беше срока, кой се обадил - обадил. Ще си изкараме страхотно и ще се хвалим със снимки. Останалите ще въздишат, че не са дошли  Wink

Да не пропуснете освен Чудните мостове и Пампорово, да отделите време и за да посетите Асеновата крепост (малко след Асеновград) и Бачковския манастир.

До скоро !

# 77
Гери,честита годишнина и от мен!Желая ти  щастие и любов да греят  винаги във вашето семейно огнище! newsm51 1dating smile3525
Относно жегите и ние с Поли излизаме сутрин само за храната от кухнята,и се прибираме,слетобяд излизаме пред блока към 17часа и се прибираме чак към 22часа.Моята Поли днес е кисела като лимонче,отказа да яде на обяд и постоянно се сърди за нещо,май и на нея и се отразяват зле горещините sweating

# 78
Гери, честита годишнина! С пожелание да сте преди всичко живи и здрави, да откриете истинското щастие заедно, да може винаги да разчитате един на друг, да се подкрепяте, уважавате и обичате винаги!

Ние тази сутрин ходихме да ни слагат Тетраксим, за сега няма реакции, дано мине безпроблемно. Милия ми мушморок докато да каже не-неее и вече го бяха боцнали, но се държа геройски и не плака въобще  Wink

Мария, добре си го написала - през деня на климатиците е добре, но после жегата ни изцежда ...

Току що ми сервираха, че за почивката ни на морето няма да бъдем на мястото където искахме, а едва ли не цяла година си мечтая как ще си изкараме ... скапа ми се настроението  Confused

Оставям ви, секна ми музата да пиша

# 79
  • София

Току що ми сервираха, че за почивката ни на морето няма да бъдем на мястото където искахме, а едва ли не цяла година си мечтая как ще си изкараме ... скапа ми се настроението  Confused

Оставям ви, секна ми музата да пиша

Е как така? Имахте ли резервация? Защо така се е получило newsm78
Мария ти покрай жегите ще вземеш да откажеш цигарите май а Grinning

# 80
Гери, честита годишнина   bouquet Пожелавам ви още дълги години семейно щастие, любов и разбирателство  Hug
И тук жегите са нетърпими. В общи линии прекараваме по-голямата част от деня в къщи.
Ние това лято, за съжаление, ще почиваме без Моника  Sad Повръщането й вече достигна върха си - докарахме я дотам, че дори и в града я качвам в колата само, когато е много належащо; примерно трябва да отидем на лекар, а навън вали.  Не знам дали е временно явление, но определено положението е много зле  Confused

# 81
  • Бургас
ВечеПетя, дано наистина е временно и да отмине скоро това повръщане по време на път.А педито какво казва (сигурно си писала, но нямам спомен  Embarassed )

Ооох Мони, едва ли.Такова тютюнджийско говедо съм, че  ooooh!  Mr. Green Не пуша по много, но дозата за деня трябва да си я взема smile3546 Вечер наваксвам (защото и в къщи пушим само на терасата и там е същия ад)

бебка и бебко защо се получи така?Не се ядосвай, събирай багажа и към Бургас, ще си изкараме супер  Grinning

# 82
Мария, ами какво да каже - има и такива деца; евентуално ще го израсте  Tired Мисля и при хомеопат да я водя, макар че съм скептично настроена  Confused

# 83
  • София - Дианабад
Петя, мога да си представя какъв ти е кошмар и как се мъчи милата Моника с това повръщане. И аз преди като пътувах, гледах да не ям че и на мен ми ставаше лошо така. Сега просто гледам да не ям много когато пътуваме из много завои.
На жегата и ние сме доста зле, не си подаваме носа навън. А и шапка с мъка й слагам на Софи. Вие как сте в тази насока?

# 84
Привет!

Петя, дано наистина е временно положението с повръщането и съвсем скоро да го израсте детенце, стискам силно палци, сигурно е много много неприятно ...

Мони, Мария, благодаря за съчувствието Hug Майка ми е учителка и съответно от Почивно дело в Хасково се полагат някакви карти за Общинска база на морето, подаде молба за по-крайна смяна с надеждата, че всичко ще е наред, но се оказа, че не са я одобрили ... Нямали сме резервация, не сме изгорели с пари, но местенцето е чудно - чисто, приятно, близо до плажа, но в същото време тихо и спокойно, идеално за деца и наистина много се разочаровах ...

Тези дни сме захванали да мислим и един друг мнооого важен въпрос, а тя каква излезе и море трябва да си мислим допълнително, знам че все някъде ще отидем щом сме решили, но това местенце не мога да го прежаля...Ох наоплаквах ви се хубаво  ooooh!

За сега нямаме реакция от ваксината, само крачето има червено петно с големината на монета от 1 лев, но и миналия път така му стоеше боцнатото, та не се притеснявам много. Дано скоро да мине и то.

Оставям ви, момичета и пожелавам слънчев, не много топъл и приятен ден с малчовците!
 Heart Eyes

# 85
  • София
Петя много кофти така с Моника. Пробвай наистина с хомеопат поне няма да навреди, а току виж помогнало Praynig
Гери Митко стои с шапка. Е от време на време я маха, но аз пак слагам, забаламосвам го малко с нещо (обикновено му казвам, че всички батковци носят шапка и е много хубав с нея и той почва да се върти и да повтаря "аууу батко") и няма проблем! Той малко конте си пада та затова Grinning

# 86
  • София
Йоана много харесва шапки, ама има претенции кои да слага. Иначе щом я махне я изкомандам да я слага пак и тя го прави.
И тя е коконка и ходи да се гледа на огледалото като и кажа Аууу колко хубаво ти стои...

Петя, дано го решите проблема с повръщането. Много е неприятно, аз като малка бях така...

# 87
  • София - Дианабад
И Софи е кокона и много обича шнолки, дрешки, особено като й кажа: "Покажи на тати колко си хубава!" Ама точно за шапките не иска. Всъщност може би са й поомалели, трябва да видя в магазина дали ще остави някоя на главата си. А пък откакто й връзвам косата на опашчица, вече не иска и шнолки  Sad.

# 88
ехо -привет и от нас

дано не сте ни забравили

аз отдавна не съм писала ама ще почваме строеж и е страшна бумащина-вече сме почти на финала

Честито на всички имали повод

А за Чепелари -има ли още възможност за двойката стая

# 89
Честита годишнина на патерици, goris! Здраве, любов и късмет!
То и ние утре правим четири години брак, явно този месец има много, дето трябва да почерпят:)
Румен иначе горе-долу приема шапка, маха я понякога, и то на най-непродходящи места - като пресичаме улицата например, само тази пролет изгубихме две някъде по пътищата, но през повечето време е с покрита глава, което е добре.
Петя, много е неприятно това с Моника. И аз бях така като дете, после и като бременна - дори такси не можех да хвана, а и сега ми се случва да ми стане  гадно при пътуване, но гледам да не стига до повръщане. Дано е временно!
Тук е отврат жега, ние сме и на последен етаж и вътре сме като в сауна - термометърът показва 30 градуса. Вече незнам къде да ходим и навън, на децата им омръзва толкова бързо всичко, а не са много местата, които са подходящи за тях, а и хладни едновременно....

Общи условия

Активация на акаунт