Лятото дойде и морето НОЕМВРИйчето зове!!!

• 16 230
  • 282
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте  Hug!

Да споделя и аз моя опит по въпроса с шапките. Отначало Анелия не търпеше подобно чудо на главата си, но откакто сложих връзчици и вече е друго нещо  Whistling. Стремя се да и отвлека вниманието като я задърпа да я сваля. А от няколко дена и казвам "Аууу колко си хубава", а тя отговаря " пу-пу"  Mr. Green .
Ох, и при нас жегата е нетърпима - следобед вадим басейнчето на терасата и голяма игра пада /до гъбясване/.
Опашки връзвам, ако не забележи. Иначе всичко се сваля.
Вече успешно прави изречения от две думички  Crazy.

# 91
...
 А от няколко дена и казвам "Аууу колко си хубава", а тя отговаря " пу-пу"  Mr. Green .
...

Това много ми хареса  Grinning.

# 92
  • София
Привет на цялата банда  Hug

Ние от една седмица сме с развален компютър и затова не мога да се включвам  Tired Обикновено работи около 20 мин. и после забива. А времето, в което работи компа е за Алекс - да си гледа филмчетата, така че ние не се вреждаме  Mr. Green

Петя, дано се справите с повръщането  Peace
Гери, Ana 2, честита годишнина   bouquet
Шапките са любим аксесоар на Алекс - без тях не излиза. Понякога ги носи и в къщи Mr. Green
Руми, много кофти за почивката, но да знаеш че винаги има и по-зле. В случая това сме ние - защото няма да ходим на море тази година Cry
Весело изкарване на Чепеларци  Mr. Green

# 93
  • Плевен
Да се запиша да ви чета,че нещо изпускам новата тема.

# 94
  • София - Дианабад
Ana2, ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА!!! БЪДЕТЕ СПЛОТЕНИ И ВЛЮБЕНИ ВИНАГИ!!!   bouquet  bouquet  bouquet

# 95
Здравейте мами  Hug

Много ми е интересно да чета като споделяте как растат децата, как минава бързо времето....
Габи също расте с часове, напоследък ми обува токчетата и се разхожда из къщи като се фръцка  Crazy Вече смесва английски и български думички и определено прави разлика между двата езика.
Хайде чакаме снимки от Чепеларе  Grinning

# 96
Изабела, ей ти доказателство, че дамите са по- умни, и моя казва, което му е по- лесно на съответния език, ама май не прави разлика, хич, кое е на български, кое е на английски...
... и ходи да говори на някакъв екзалтиран бебешорски език на децата, които намира симпатични, а те го гледат странно и не му обръщат внимание... а които му обръщат- той бяга от тях и ги наблюдава тайно, абе изобщо нещо бъркам с възпитанието му май...  ooooh!...

Аз от темата за шапката да скоча на очилата. Днес установих, че Данни е истинско конте, защото ми се тръшкаше, докато не му закрепих едни слънчеви очила на темето и се разхожда така половин ден... и надаваше вой, ако паднеха случайно... гъзЕ ще бъде, сори за израза.
http://images26.snimka.bg/006208675-big.jpg  Mr. Green
Иначе шапки ненавиждаше, но напоследък ни имитира и дори си донася шапката сам като му кажа... опитва се и да си я слага... абе наистина растат с часове децата... ДА СА НИ ЖИВИ И ЗДРАВИ!!!

Днес срам несрам ще си призная, че без мъж и дете тътрузих задник из мола, откъдето се върнах с доста слаб "улов", но поне си взех пижама за кърмачки с чудно красиво раирано долнище и горнище с лесен достъп до млекоценталките.
Очаквам включване от "чепеларци" и богат снимков материал, моля!  Grinning...

Извинявам се за недотам изящната си словестност, но напоследък все след полунощ пиша тук и ми се спи, та две не виждам.

ДОБРО УТРО НА РАНОБУДНИТЕ!!!

# 97
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ,КОИТО ПРАЗНУВАТ ДНЕС!САМО  С ДОБРО ДА СЕ СПОМЕНАВА ИМЕТО ИМ И НАЙ-ВЕЧЕ ДА СА ЗДРАВИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ!
ЧЕСТИТО И НА ВСИЧКИ,КОИТО СА ИМАЛИ ПОВОД ЗА ПРАЗНУВАНЕ!ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ!
ЩЕ СЕ ВКЛЮЧА ПО КЪСНО,ЧЕ СЕГА ЩЕ БЯГАМ НА РД Simple Smile
СОФКО,ПАК МЕ УТРЕПА С ТВОЯ ПОСТ GrinningА ДАННИ  Е МНОГО СЛАДЪК С ТЕЗ ОЧИЛЦА.
БЕЛА,БРАВО НА ГАБИ,УМНИЦА Е ТЯ,ЩОМ Е ЗАПОЧНАЛА ДА ГОВОРИ И НА АНГЛИЙСКИ.

# 98
Честит имен ден на всички, които носят името Петя и Петър. И тъй като човека прави името, нека си го носят със здраве и вдъхновение.

Бела, откога се каня да ви изпратя поздрави на двечките с Габчето  Hug.Редовно разглеждам снимките ви и се възхищавам, че успявате да се оправяте самички там без никаква помощ. Ще видиш как неусетно малката ще научи и двата езика. До пет години дечицата запомняли най-много.

Софко, на кой прилича Дани такова конте бе  Wink .Толкова са  малки още, а колко обичат да се кипрят. Чудя се какво ли ще е след 10 години  Thinking?
Моята Анелия от сега събира мъжете под прозореца  Mr. Green. Вчера  от терасата с пълно гърло викаше "Касьоооооо" /Красьо/ на едно момченце, което си играеше навън. Вече официално е без памперс /само нощем и слагам/. Детето си казва кога му се пишка, дори понякога се ядосвам, че прекалява, защото за едното "браво" пишка по няколко капки през десет минути Crazy.

# 99
Ох, умирам си да слушам сладки историйки, кой- какво бил направил от нашите сладури, направо ми е мания и всички са ми интересни... Анелия направо си я представих като на кинолента  Laughing!!!

За контенето- ще допълня, че си събува и хвърля сандалите, и ми носи маратонките си моя... представям си сестричето му още отсега какви ще ги прави и то...  ooooh! дупе да ми е яко!

# 100
Здравейте отново Hug
Ние се завърнахме от РД,беше много хубаво,Симона се налудува на воля,имаше по големи дечица и много внимание и обръщаха,та мама на спокойствие хапна и пийна Simple Smile-
Ние също можем да се похвалим че вече сме без пампи-ни денем,ни нощем.Симона си казва като има ако или пиш,много рядко се изпуска в гащичките.Вечерно време преди да заспи я слагам да се изпишка и по някое време като и се допие водичка през нощта едновременно и пие и чишка на гърнето и така до сутринта сме сухички.И да ви кажа честно някак си е по спокойна вечер,спи си почти цялата нощ,без да мрънка или да се върти и си мисля че това има нещо общо с пампито newsm78
Ели,браво на сладката Ая HugКак сте вие,как е малката бонбонка,отдавна не си пускала снимки newsm78
А относно бравото и ние сме така,хихи Simple SmileГолеми са дяволици,ей Grinning
НИе вече открихме първите слънчеви бани и най-щастлива е естествено Симона,по късно ще кача малко снимки да я видите колко е доволна.
Ох спирам,че стана дълго.Желая ви една хубава и спокойна седмица,а на работещите много търпение!

# 101
  • Отвъд алеята зад шкафа
Здравейте и от мен. Нашето семейство се завърна от почивката в Гърция. Качила съм снимки в общата регистрация. Иначе изкарахме страхотно и незабравимо. А и сватбата мина повече от чудесно, но снимки оттам ще кача през следващите дни. Като се върнахме Ема ми се стори много порастнала и не само, ами страшно  е нахитряла. Обува ми пантофите и обувките и се препъва из къщи с тях, умирайки от смях. Вчера пък си затисна пръстта и взе да реве, ама насилвайки се и отива при баща си и му бута ръчичка да цунка да й мине. И той я цунка  итя спря да реве. Обаче преструваната се обръща и идва при мен и пак започва да реве и ми бута и на мен ръчичка да цункам, много беше смешна.

# 102
Здравейте и от мен.Момичета,споделете с какво да мажа Поли,че се е много обринала от жегата ,и по крачетата,и по гушката и ръчичките.В неделя си ходихме до село и за капак я нахапаха 4 оси.Добре,че имаше Фенистил гелче от племенника ми ,та я мацнах.Като чета за дечицата ви как вече си казват,че ще пишкат и акат,ние сме далеч от този резултат.Оставям я по гащички,и резултата е 2-3 чифта за пране,когато има ако си казва.Напоследък нон-стоп ни търси само вика "мама-тати" и ни търси ако не сме около нея.

# 103
Благодаря за честитките - е ние сме се уцелили Петя и Пепи newsm03 newsm53, голямо честитене пада и ...и подаръци! Бяхме на село малко, а там няма нет, но сега сме си тук, аз още незнам дали съм бременна -  ще чакам ултразвука, ще ходя днес или утре.
Май ще ходим на море - аз не бързам да се радвам, щото последните 6 години не съм го видяла морето, но дано сега стане.
Да и ние се изринахме от жегата ли не знам... цялата е в пъпчици, ще чакам да минат, мисля да купя Мустела - да я мажа, но ме притеснява че ще се изрине - досега със каквото и да я мажех се обрива - със бебешко олио, със крем Евелин - една приятелка на село ми даде. Май е с чуствителна кожа като мен - аз нищо не понасям, какви ли не специални кремове съм имала и нищо..., по добре е като не се мажа а седя на сянка.
Да оздравяват болните дечица и да радват мама...

# 104
  bouquet

Последна редакция: вт, 01 юли 2008, 13:43 от Вени

Общи условия

Активация на акаунт