Лятото дойде и морето НОЕМВРИйчето зове!!!

• 16 184
  • 282
  •   1
Отговори
# 195
  • София - Дианабад
Късно го видях  Cry

# 196
Здравейте и от мен. Най-после се прибрахме за малко до Благоевград - бяхме на село, в петък заминаваме на море. Измежду всички пътища, дето изпътувахме, се разбра, че пак съм бременна, и ако е рекъл Бог, през март ще прибавим нов член към фамилията.

# 197
Здравейте,мадамки Hug
Да се разпиша преди да сме тръгнали за морето.Симонката вече е напълно здравичка,чвства се прекрасно,дано никога вече не ни сполетяват тия болести.За сега сме я спрели от градинката,малко да се стабилизира,че доста поотслабна,но пък тия дни направо не можем да и смогнем да и готвим GrinningВсе нещо и се хапва и мама от този факт е много хепи.
Ние утре вечер пътуваме за Дюни,дано да е хубаво времцето,за да осолим малко Бонбончето Laughing
На всички почиващи и непочиващи им желая хубави и спорни дни,а на малките сладури много целувки от нас Hug
Ана,честито миличка,много хубава новина,много се развълнувах!желая ти лека и спокойна бременност и на финала едно здраво и хубаво бебче,а може и момиченце Grinning

# 198
  • София - Дианабад
Билянче, честито! Пожелавам ти много лека и изпълнена с положителни емоции бременност, а баткото мнооого да те слуша и да ти помага! Много се радвам, наистина с две дечица е много по-хубаво  Peace.
Между другото ти празнуваш ли имен ден? Питам те заради малката ни госпожица, нали ти е адашка  Grinning. На нас в черквата ни казаха, че празнува на Цветница.

Мише, честити панделки на теб! Двамата батковци трябва да се гордеят и да пазят малката принцеска!  Hug

Честито и на всички останали, които имат хубави поводи! Няма да ги споменавам поименно, за да не сгафя нещо  Embarassed.

Целувки  Heart Eyes!

# 199
  • София
Ей много обичам такива новини Laughing Ана честито! Лека и спокойна бременност!!! Peace

# 200
Привет, момичета!  Hug

Не съм писала известно време.Миналата седмица имахме с Теа лек инцидент с колата, но слава богу наистина беше лек и сме добре ние двете и бебо.Татито не беше с нас, аз шофирах.Колата е посмачкана малко, но това да е, ще я оправим.Само се поуплаших повечко, но още на другия ден ми беше минало и сега само да имам кола, пак ще си карам  Mr. Green
Клю, много се загуби бе душицо, имаш черна точка да знаеш   Naughty  Wink  Hug Ивко много е пораснал, още по-голям чаровник е станал.
Ана, много хубава новина, мила.Честито и лека бременност ти желая  Hug Знаех си аз, че е времеда се присъедини още някоя мама към нашия отбор, а тя ето коя била  Wink Wink

Момичета, ние утре окончателно се пренасяме, а в събота заминаваме за Анталия.Та следващия запис от мен ще е може би след средата на август.Хубава почивка на всички и само положителни емоции.   bouquet

Целувки на мъниците  Hug

# 201
Добро утро и от мен!

Аз да се похваля, че си имаме племенник - Георги се казва, роди се на 27.07 и от вчера вече са си в къщи  Party Още не сме го виждали, но сигурно към средата на месеца ще ги посетим. Не искам да се врем сега всички при малкия бебок.

Ана, честита бременност, здраво, послушно и красиво бебче през март  Hug

SIMONA_S, браво на Симонка, дано сте все така здравички и болестите да не ви спохождат повече. Весела и приятна почивка ви пожелавам и ще чакаме снимки  Peace

lightblue, добре че сте добре с малката бонбона и бебо, пак е бил малкия дявол. Колата лесно ще се оправи, не се коси за това. Бързо пренасяне, приятна почивка след това и чакаме да се отчетеш като се върнете  Wink

Клю, Ивко наистина е мнооого пораснал и с тези къдрици е голям пич  Heart Eyes

Ние сме добре, работа, вечер с Алекс - излизаме на разходка, обикновено в НСА. Лошото е, че напоследък там е много пусто, няма много деца, кой при баба, кой на море и ние с тати влизаме в ролята на маймунки  Mr. Green
Ето малко снимки от снощи - Алекс сам си сложил служалки в ушетата, видял ни нас и решил и той ... смях - http://www.snimka.bg/album.php?album_id=199097&pid=6710161&lp=-3950
Нашата отпуска ще бъде или края на август или началото на септември, още се чудим ...

Сега ви оставям и пожелам приятен и слънчев ден на всички  Heart Eyes

# 202
     Ехеее не писахете,не писахте ама като се втурнете и то с такива хубави новинки-бъдещти бебоци-честито Ани;вече появили се бебоци,новодомци и мнооого почивки-БРАВО,а и една хубава новинка от Ради-че всичко е наред с вас,а за колата-това се оправя.Ради аз малко съм пропуснала ама какво е бъдещото бебче?За Мишенце разбрах,че най-после ще си има мацка smile3501 smile3501 smile3501Хубаво да се насладиш на почивката и да забравиш бързичко за инцидента,а като си дойдеш много снимки и от новия дом също.
    Момичета как мина срещичката вчера,аз нямаше как да дойда-нали книжката ми още се печата smile3508
   МОНИтрябва да се разберем нещо за срещичка или МАМИ ХАЙДЕ ДА СЕ ВИДИМ В ГРАДИНКАТА НА БИВШИЯ МАВЗОЛЕЙЙЙЙЙЙЙ-КАЗВАХТЕ КОГА??????????????????????????????????????????????
    БЕБКА И БЕБКО НЯМАМ ПАРОЛАТА И НЕ МОЖАХ ДА ВИДЯ СНИМКИТЕ

# 203
http://picasaweb.google.com/mamaminion/Sreshtichka/photo?authkey … 28950064185596722  Heart Eyes
Eто малко снимчици от вчерашната срещичка, наистина са малко, но ми падна батерията на фотото.
 Големи са сладури Ивко и Алекс, много са пораснали.  Hug
Ана, лека и безпроблемна бременност и накрая здраво и послушно бебче  Simple Smile
Лек ден на всички!!!

# 204
Клю, паролата е като на другите албуми в общия албум noemvri  Wink

Кязи, добре сте си изкарали на срещичката, личи си от снимчиците, нищо че са малко  Hug

Аз вече чакам края на работния ден и се втурвам към къщи при малкото човече  Party

# 205
Здравейте! Благодаря за пожеланията! Ние утре вечер пътуваме за морето, дано пътят не ми се отрази много зле, че вече почна сутрешното гадене, а дано и Румчо спи по време на пътя, за да не го мисля и него.
goris, аз също знам, че на Цветница е имения ден на Биляните, но аз не съм го празнувала досега. Нямам такъв навик:)
lightblue, дано повече не се случват подобни работи. Всичко е добре, щом свършва добре.

# 206
Здравейте, момичета. отдавна не съм се мяркала, но си имах перипетии, а и нямах нет, че се местих на друго място.
Първо, честита сватба на Гадамер! Много настроение, любов и хармония излъчвате двамата...  bouquet
Ние бяхме 11 дни в болница с Мишо. Направи гноен отит, пневмония, гнойна ангина, възпалена трета сливица и за финал - повръщане и разстройство.... Не ми се говори изобщо, но не пожелавам на никого да стига до Педиатрията. С едно влизате, с друго излизате... Сигурно във всички болници е така. Надупчиха ръце и крака на Мишо да търсят вени за абоката... Голям стрес изживяхме и двамата. Много лоша кръвна картина имаше на влизане..... Отслабна накрая с около кило и половина. И всичко, защото на третата седмица, откакто почнахме да ходим на ясла, се появи кашлица и зелен сопол, на които джипито му не обърна внимание да пресече навреме с нещо сериозно като медикамент... Жалко, защото след това минахме през три антибиотика.... През няколко лекари, докато накрая си платих за пълна кръвна картина, та да лъсне утайка 70 при норма 12. А  на малкия му хареса в яслата и му понесе. Сега треперя над него и го тъпча с рибено масло, витамини и хомеопатични за имунитета, че от една седмица сме си вкъщи. Ще го водя на санаториум най-вероятно идната седмица....

за бибите - повече от месец и половина сме без биберони. Отрязах две ритуално пред Мишо и ги хвърлих, така че бойните викове "биби" престанаха.

Бъдете здрави!

# 207
Мила Маша,
съчувствам ви...   Hug

Правиш най- доброто за Мишо, дано укрепнете бързичко на санаториума... Нали уж по- силен ставал организма след такива инфекции... ИСКРЕННО ВИ ЖЕЛАЯ ДА НЕ СЕ ПОВТАРЯТ ТИЯ ПРЕЖИВЯВАНИЯ... и да може Мишока пак да ходи при дечицата в най- скоро време...

Целувки от нас с Данни!!!

# 208
  • Отвъд алеята зад шкафа
Ана честита бременност, дано мине леко  и успешно!

Маша ужасни неща сте преживели двамата. Дано не се случва никога повече. Но децата са жилави и бързо се възстановяват. Или поне така се надявам. Започва да ме хваща страх от тръгването на Ема на ясла, заради такива боледувания....

И аз ви пиша днес за последно до края на август, защото заминаваме на дълга почивка - първо на планина, после на море. Ще наминем да видим и варненки:)))

# 209
  • София
Маша ужасно е това, което сте преживяли с Мишо. И аз като Гадамер все повече започвам да се плаша от тези болести в яслата Sick Дай боже децата все по-малко да боледуват Praynig
Приятна почивка на всички, насочили се към море или планина Hug

Общи условия

Активация на акаунт