СТРАСТИ - класиране, записване, ГРАДИНИТЕ В СОФИЯ

• 97 036
  • 2 001
  •   1
Отговори
# 1 230
Никьде не се писа за родителите кандидатствали от чужбина,и записали децата си.Има родители от този град,които се врьщат в София.Ще си влагат парите в София,защото са родени тук.Тях май "ги нема у целата схема"за новите критерии Twisted Evil

# 1 231
  • София
Никьде не се писа за родителите кандидатствали от чужбина,и записали децата си.Има родители от този град,които се врьщат в София.Ще си влагат парите в София,защото са родени тук.Тях май "ги нема у целата схема"за новите критерии Twisted Evil
Ами ще си кандидатстват на общо основание, по съществуващите правила. Едва ли толкова много хора ще се засилят да се връщат, та да им измисляме критерии.

# 1 232
  • Върху лъчите на Слънцето.

Какво трябва да се направи? Да ги чакаме на летището с хляб и сол?! Има и такива, които цял живот влагат тук парите си.

# 1 233

Какво трябва да се направи? Да ги чакаме на летището с мед и сол?! Има и такива, които цял живот влагат тук парите си.
А те,докато живеят на вьн през цялото време си плащат даньците/за апартаментите /си тук.И продьржават да си ги плащат WinkНо на практика излиза,че Пенчо и Пенчовица са с повече права Rolling Eyes

# 1 234
  • Върху лъчите на Слънцето.
То и аз си плащам данъците тук. А те като са живяли някъде си не са ли сменили адреса си? Ами, ако пак решат да заминат? Никой не ги е карал да напускат родното си място, нали?!
Хайде стига! Такива родители все ще са изкарали дотсатъчно, че да могат да "бутнат" на който трябва в общината и да си вредят детето!
На Марийка и Иванчо ("обикновените" родители) ни писна от разни привилегии... АМАН!

# 1 235
                     Отново се заформя интересен спор! Като има записали се "Пена и Вуте" с рушвет ,ами напишете ТОЧНО име,градина,директор и стига сте дразнили останалите с приказки от 1001 нощ.Има си медии,инспекторат,министерство.Напишете точно и ясно конкретните данни и искайте проверка!

# 1 236
  • София
Това писах и аз снощи, ама....

# 1 237
Може и грубо да е прозвучало, съжалявам.
Исках да кажа, че в другите страни има квартали и магазини - за богатите, квартали и магазини - за по-бедните. Богатите не ходят да пазаруват в магазините на по-бедните, понеже видите ли плащат по-големи данъци! Naughty

Както и да е, да кажем, че не съм права, не го изключвам.
Значи против практиката с рушветите съм!

# 1 238
Искам да попитам онези,  чиийто деца ще ходят тази година на дет градина - Кога започва учебната година? Защото днес се обадих и ми казаха най-рано на 15 септ ще приемаме деца, а една съседка отишла на място в същата градина (и нейното дете е прието там и е на същата възраст като моето) и като казала от 1-септември давам детето и те казали - ами добре! Просто нямам думи.
А трябва да се правят изследвания, все пак.

Последна редакция: чт, 21 авг 2008, 18:50 от priviledged

# 1 239
Искам да попитам онези,  чиийто деца ще ходят тази година на дет градина - Кога започва учебната година? Защото днес се обадих и ми казаха най-рано на 15 септ ще приемаме деца, а една съседка отишла на място в същата градина (и нейното дете е прието там и е на същата възраст като моето) и като казала от 1-септември давам детето и те казали - ами добре! Просто нямам думи.
Не знам за вашия случай, но нас ни казаха 15 септември. За 51 ОДЗ иде реч.

# 1 240
ПО принцип на 1-ви септември започват, НО ако има ремонт - когато свърши.
Не искам да те плаша, но миналата година моите момчета тръгнаха последната седмица на Октомври. Вярно, че имаше и стачка, но стачката на учителите свърши, а нашата градина все още не беше довършена. Обаче стискахме зъби, все пак за децата се правят ремонтите.

# 1 241
  • Ланкър, планините Овнерог
Обикновено от 01-09 до 15.09 са смесени групи. След това вече са си всеки в групата. Ако твоята приятелка е казала, че е на зор-да, но иначе няма смисъл, особено, като ще тръгвате за първи път. Поне, като свиква, да свиква направо с групата си. Поне в нашето ОДЗ(71-во) е така.

# 1 242
на мен ми казаха след 15и, което за мен в тази ни ситуаяция на малки първолачета си е суепр - колкото по-късно, толкоз по-добре Praynig Heart Eyes

# 1 243
Блазе ви, че поне ще почвате градина. Ако вие започвате на 15.09, то тогава ние от списъка на чакащите сигурно ще чакаме до Октомври да станат ясни нещата....с някое и друго свободно място:(((( Надявам се поне в някакъв момент да спре това пренареждане на желанията след като децата тръгнат на градина.......Ние неможахме да ползваме предимството на каката, понеже беше предучилищна група и сега чакаме в първите резерви....но напоследък почнахме да вървим назад и от 2-ра резерва станахме 4-та.....пред нас са все деца записани в други градини..

# 1 244
           irenako , как си представяш ,че 22 нови деца тръгват изведнъж всичките на 1 септември??? Винаги приема е бил поетапен и то съобразен с желанията на родителите.Така,че понякога се приемат деца и в началото на октомври.Това се прави за по-лесна адаптация на децата.Така всяко ще може да бъде гушнато и успокоено.А ти в средата на 22 ревящи  Laughing как ти звучи??? Peace

Общи условия

Активация на акаунт