НОЕМВРИйчета ритничета раздават, мамите им да се радват!

• 8 635
  • 293
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Добро утро!
Аз първо да почерпя, че моят мъж стана голяяяям и умен Mr. Green

И изчезвам smile3535 преди Тонеска, да ме е подгонила.
Тонеска,  браво много се радвам, че бебока е в ред! Хайде оплачи се ако можеш трима мъже ще имаш да те глезят :hug

Последна редакция: пт, 20 юни 2008, 11:33 от valya_76_08

# 256
Добро утро на всички и от мен!!!
Тонеса честити ти сини гащи  bouquetМъжки майки ще сме и това е ooooh!
Мая,браво.Страшното с иглите е минало HugСигурна съм и че резултатите ще са добри!
А сега на отчет:Доктора не отдаде такова значение на моите гадини и каза че е нещо нормално.Даде ни да пием антибиотик за 15 дни ooooh!(каза че няма да навреди на бебчо)и никакъв секс Mr. Green
Резултатите от БХС са 1:10000 newsm44

# 257
Тонеске много хубав град!!!

# 258
  • Попово

pepena ма ти кога спиш-майй по тъмно ставаш Thinking
ами да, нали снахи ще посрещам  Mr. Green да свиквам  Crazy

# 259
  • София
Тонеса, честити ти сини гащи  bouquet
Мая, радвам се, че всичко е минало добре вчера. Ще видиш, че и резултатите ще са ок.
Все пак днес си почивай Hug
На мен ми се размина днешния преглед, защото доки имал някаква работа. Тъкмо другата седмица ще отидем с татито

# 260
Валеееееее да ти е жив и здрав рожденника , много да те слуша  Mr. Green и да те цени Hug
А ноември да е най-щастливия и горд татко на една малка госпожица  bouquet  bouquet

Ти за Тонеска нИ сЪ притИснявай , тя нЕма да ни бий , нали си на обича Mr. Green Mr. Green
Дианка , все пак ви е изписал да си пиете АБ , а и щом док казва че не е толкова опасно , значи не е  Hug Ама вие с Тонеска не се ли видяхте newsm78

# 261
Вале айде честит ти рожденник! ще ти се размине днес, ама утре Mr. Green
Да ти е жив и здрав и много да те глези и да те обича!     bouquet  bouquet

Дианка браво за добрите резултати, а щом трябва да пиеш АБ за 15 дена, ще пиеш - важното е че няма да навреди на бебо Peace

Последна редакция: пт, 20 юни 2008, 09:41 от tonesa

# 262
  • София
Валя, ЧЕСТИТ ти рожденник и от мен с най-хубави пожелания!!!

# 263
Вале,честит ти рожденик newsm59Да ти е жив и здрав!
Хриске не успяхме да се видим с Тонеска,ама другия път newsm10
Момичета аз съм с две ръце за антибиотика,защото миналата година направих спонтанен аборт в 16 седм.и май е било от хламидите Thinking(спукване на околопл.мехур)

# 264
Валя, ЧЕСТИТ ти рожденник и от мен да ти е жив и здрав.

# 265
Добро утро! Тъкмо се връщам от пазара днеска съм на диня, малини и червен касис Grinning.....ех голяма жега се задава. Момичета от Варна, незнам дали ще мога да дойда, "мама свекърва" иска да ходим при тях, а на мен така ми се иска на плаж Cry, надявам се да убедя мъжа ми да не ходим.
В сряда съм на доктор, пак ще ми гледат с ехограф. Засега сме с момченце ама мъжа ми казва че усеща че ще е момиче (на мен нещо не ми се вярва, все пак с 4Д ми гледаха).
Резултатите от БХС са добри и аз се чудя дали има нужда от амнио,  доки нищо не ми каза.
Момичета, измислихте ли имена на своите бебчета????

# 266
  • София
Irinka83, за при добри резултати и щом докторът не го предписва - аз не бих се подложила. Но всеки сам си решава  Peace
За името - измислих го, някак си едновременно ми дойде с предчувствието, че ще е момиче. И сега така си му викаме на бебето, пък да видим на есен.. че няма мъжки вариант на името  hahaha

# 267
  • Sofia
Добър ден сладурани
Днес аз черпя по едно кафенце.

Валя- честит ти рожденик, да ти е жив и здрав nbirthday
Irinka83 -щом резултата ти е добър и ФМ ти е ОК, според мен никаква амниоцентеза. NaughtyАко не се налагаше аз не бих се подложила на това нещо доброволно.
Norass  Hug
Лек и спорен ден момичета, прегръщам ви всички Hug

# 268
  • София
Вале, честит ти рожденник и от мене!

Тонеска, радвам се за прекрасните новини и честити ти сини гащета
Майче, сега малко почивка и стискам палци за резултатите, макар да съ мсигурна, че всичко ще е наред!

Продължаваме със стискането на палци по ред на номерата... макар че не помня дали имаше прегледи днес  newsm78  И да има, и да няма - палците са стиснати  Wink

Ох, още нещо щях да пиша, ама пуст бременен мозък  newsm78 а и свекъвата дойде малко на гости по средата на писанията ми и съвсем забравих вече какво ми беше в главата  Embarassed

А, да! Ели, никакво притеснение за килата, и аз вече се присъединявам към клуба 80+  Hug

# 269
Здравейтееее!
Ще си имам МОМЧЕНЦЕ!  newsm44 newsm44 newsm44. Много се радвам, въпреки че малко ми се искаше момиченце. Но съм много доволна,все пак ми е първо детенце и си го искам такова, кавото татко му го е направил.
Иначе всичко мина добре на прегледа. Бебчо се развива точно според седмиците. Моето злато направо се разтрепера от удоволствие.
И така, няма да изпадам в повече подробности.
Тонеса, ще те помоля да ме оцветиш в синичко. Чак сега осъзнавам какво значи това. Hug  Hug  Hug

Общи условия

Активация на акаунт