Лято с пеперудени крила, идва при СЕПТЕМВРИйските деца!

• 22 237
  • 293
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Алина, ЧРД и от мен Simple Smile Какво се оказва, че ще бременеем заедно Simple Smile Лека и успешна бременност ти желая Praynig
Ох, и аз се влюбих в банския на Рая Joy
А мойто диване е превзело стаята на баба си, изгонил я кажи речи и вече 2 дни спи там...Не че се оплаквам-и аз подремвам, ама...ще иска да си дойде той при мама Twisted Evil
И такава глава ме цепи, че я заменям с другааа

# 136
Добро утро, сладурки! Grinning
Слагам ароматната доза и сядам на бързичко да драсна два реда.

Депресивните мисли отшумяват. Опитвам се да ги "напъхам" в най-далечното местенце. За стимул просто се връщам две години на зад и правя равносметка - от къде тръгнахме с Мими, а докъде стигнахме.  Grinning Истината е че се чувствам самотна тук, а понякога имам нужда да споделя и дори да поплача на нечие рамо. Но днес ще пътуваме за Бургас и съм заредена още от сега с много емоции. Grinning Ще останем там до 20-ти, ще се видя с мама и сестричка, малкия племенник, приятелите от детинство (повечето от тях си ми останаха такива, въпреки огромното разстояние между нас). Grinning
А след малко ще оставим с Веси Мими на градинка и ще идем да пийнем по нещичко. На обяд си взимаме кака и отиваме у дома, където пада щура игра в басейнчето на двора, преди сън. Grinning
Алина, отново искам да ти честитя за бременността. Радвам ти се от сърце! И непременно ще се видим в Бургас, писах ти ЛС.
irinii, сега не се безпокой излишно, гледай да си почиваш повечко. Целувки на Спаси! Heart Eyes
dennis, и аз чакам с нетърпение завръщането на Арен, та да ни разкажеш за неговите подвизи. Голям сладур ни е той! Heart Eyes Браво за интересните срещи и разговори! И аз в този момент се нуждая точно от такива.
stes, Рая е голяма кукла!  Heart Eyes Гледам и тя добре се забавлява в летните жеги. Laughing
sisi_miami, здравей! Hug
АвиHeart Eyes
Момичета, извинете че не успях да коментирам всичко, а толкова ми се щеше, но е време да тръгваме към детската градина.
Желая на всички ви красив и емоционален ден! Hug

# 137
sisi_miami, аз не разбрах откъде си, но в друга тема, не помня коя, обсъждаха че трябва специално разрешително от ХЕИ за поставянето на климатик в детска градина.

От Свищов съм,мисля че самта градина са взели такова разрешение.
Стес ,цункай адашката  от нас Laughing
Момичета ,къде в Бургас има хубави заведения за деца?

# 138
Привет девойки!

Писах, писах и без да искам всичко изтрих - голяма бяла птица съм аз  Crazy ooooh!

Сега вече не мога всичко отначало да изложа.

Алина радвам се да те "видя". Здраво бебче ти желая и целувки на Мими. През август предлагам да си направим една бургаска среща на мамите септемврийки.

Ири почивай повече, не остана.

Dennisмного хубаво звучи ежедневието ти, искам и аз.  Hug Арен сега ще ти се види пораснал. Дори и за малко да се разделяте, мъниците растат с часове направо.

Добре дошла на Сиси

Приятно бургаско летуване на Марианка. Мацко, ти няма ли през август пак да прехвърчиш до нашия роден град?

Стес Рая е страхотна, всъщност аз заради нея си изтрих първия пост. Отворих да гледам снимки и тя такава кукла, че на последната просто затворих прозореца и всичко ми изчезна... Confused

Ние сме добре, чакаме с нетърпение планинската почивка, която започва на 20-ти. Отиваме в Рила, Паничище, където се надявам на максимален релакс.
Лошото е, че счупих фотоапарата и сега спешно трябва да купувам нов. Но искаме да е качествен и здрав и сме в търсене.
Иглика е станала голяма бърборана, повтаря всичко като папагал, даже и неща, които не е желателно. Трябва да внимавам какво говоря, вчера нещо се обяснявам с една приятелка по телефона и й казвам "сори", при което чувам "сои" от нея. Научила е също "ужас" и все го повтаря и се смее. Вече си е голямо момиче, целува ни с татко й и ни казва "бича", хвърля се и на разни нейни приятелчета да ги целува и "бича" - много е любвеобилна. Това може би е защото ние с татко й постоянно си се целуваме пред нея и тя това си вижда вкъщи.
Много обича да й чета прикази и вечер заспиваме с по една. Абе голямо момиче си е вече.

Иначе съм в голяма дилема какво да правя наесен. Не сме приети в нито една ясла и сега трябва да реша дали да остане с леля си Ели вкъщи или да я пусна на частна градина през есента. Като финансова тежест двете са равностойни - просто трябва да реша кое ще е по-добро за нея.  Виждам, че иска да си играе с децата и ще й бъде скучно в компанията на нашта леля. Още повече пък цяла зима, когато се стои повече вкъщи. Не знам, посъветвайте ме и вие нещо. Аз май клоня към ясла, но ще видим.

Ох, трябва да приключвам. Весел уикенд на всички. А, и ние сме на линия за втория рожден ден задължително. Целувки!

# 139
  • Sofia
Момичета,

Хубави новини, пораснали деца и щастливи майки видях Heart Eyes

Пожелавам ви весело лято, изпълнено с много емоции и преживявания.
Стискам палци на нащите бремелинки за успешен завършек!

За 2-ри РД сме на линия заедно с Али!

Ние от утре сме в отпуск и първо сме към Бургас. Марианка, Фибичка, чакам повикване на бургаска територия Hug

# 140
  • Пловдив
Здравейте и от мен!!!

Темичката се е оживила!

Честит РД на всички празнуващи! Много здраве и любов!

sisi_miami, добре дошла!
Ирини, и аз да се присъединя към другите с момичета с молба да си почиваш повече,защото наистина малко остана... Hug Спаси ще те разбере....нали вече е голямо момче! Смях се на поразиите на Бошидо, въпреки че на теб не ти е било много смешно.... Rolling Eyes
Dennis, вълнуващо лято имате и вие и Арен...Явно разнообразието му се отразява добре!
Мари_Анка , приятно прекарване и на вас в Бургас! Да пишеш по-честичко!
venush, аз не мога да бъда много полезна със съвет, защото няма да давам Стенли на ясли! Но ако яслата е с малко деца и има добри условия за мъниците може би ще добре за Иги!
stes, ти вече си имаш една малка дама! Прекрасни снимки!
Rени , успех в борбата с общинарите и дано скоро се похвалиш с първата копка.... Laughing Peace
Ави , прекрасни са и 2-та ти младежи!!!

За нас -моите неволи продължават...в понеделник мъжа ми го хвана летния вирус, а след него и Стенли.... ooooh! Трябваше да се грижа за моите големи и не толкова големи момчета и да тичам по задачки....и вече имам крещяща нужда от почивка...и моренце...  Tired дано вече не се разболява никой!!! Няма да се оплаквам повече.....решила съм да бъда по- оптимистично настроена и да не се поддавам на мрачни мисли!!!

За РД - датата е чудесна,защото Стенли е роден тогава - това е неговия РД! Аз още нямам планове за това какво ще организираме за партито му,но ако всичко е наред може пък да дойдем да го отпразнуваме с вас! Ще ми бъде много приятно!

Приятен уикенд!

# 141
Здравейте, мили момичета!

Ние с Йонито утре заминаваме на планина или по-точно на гора  Wink, че ще сме в Странджа за една седмица. Затова можем само да пожелаем приятно изкарване на всички временно пребиваващи в нашия красив БУргас. ...Лятото тъй ни е завладяло, че нямам време да остана за повече във вашата приятна компания..
Чао и много слънчеви дни на всички!

# 142
Фиби, весело изкарване!
стели,....  Hug Адски неприятно с тези вируси... Айде похвали се вече, че сте по-добре.
Денис, взехте ли тигъра?
Марианка, едва ли ов Бургаско ще ти остане време за форум, но все пак да ти пожелая зареждащ престой  там  Hug

На мен Спаси много ми липсва и ако тази вечер не бяхме на парти, със сигурност щях да си го взема преждевременно  Sad  Иначе почивам активно и гледам да се ангажирам с приятни неща. Днес бях на фризьор, педикюр и сега ще хапна и ще полегна. Тук при нас в Симеоново жегите са много поносими и на сянка си е даже прохладно...
Прохладни напитки и горещи нощи, мацки  bowuu

# 143
Здравейте  Flutter
Малкият тигър спи сладко с две вдигнати на горе ръчички опърлени от слънцето.Тази раздяла и на 3мата ни се е отразила чудесно и любовта ни един към друг е придобила повече вкус.Пристигна си детето в четвъртък по обед,порастнал,с омалели дрехи,щастлив,страшно бърборещ.Непрекъснато обяснява,изяснява неща.Свързва по 3-4 думи една след друга.Което за мен е нещо много ново и интерестно предвид,че не си падаше изобщо по издаването на звуци и повтаряне.Сега се разбираме някак по-добре.Научил се е да пишка на вън ,че и даже да си подбира място за това.Друго ново е ,че сам яде например кисело мляко с лъжица.До сега нямаше желание да се храни сам и не правеше опити.Вече не пие от месец адаптирано мляко,а редуваме айрян и прясно мляко,на който мнооого държи преди да си легне,като част от ритуала му ....докато му чета приказка.Първата нощ у дома спа при нас на спалнята,поради това че във всички стаи имаше по двама гостуващи и цяла нощ отваряше очи и се смееше с глас виждайки къде се намира и казваше :"бавооо"/браво/.В петък вечер посрещнахме вече силно разрастналото ни се семейство у дома,за да изпратим сестра ми към Италия.Братовчедите бяха с техните деца и имаше игри-"балона се надува","криеница","пускам,пускам кърпа",скачане по леглата,лазане под масата в колонка,всеобща веселба в банята под душа.Установихме,че едва ни побира апартамента и сигурно след още някоя друга година в такъв пълен състав ще ни е доста сложновато освен ако някой не си построи къща  Laughing и не си купи микробус,че да се превозваме напред назад.Ще пусна и снимчици само да сколасам да ги кача.

Ирини,представям си как ти липсва компанията на Пако.За беболинка дреболинка сигурно се тревожиш и е нормално,но съм убедена че изпълнявайки съветите на твоят доктор,ще се справите заедно в опазването на красивото ти момиче в бърлогичката нужните седмици  и в наддаването на грамчета и см.Много гушки за двете ви.А за храненето ти,сега е сезона на разнообразните и интерестни неща за хапване.Ти си майстор в измислянето на вкусотии.Достави я тази радост на себе си и беба.
Фиби,Марианка,Весана весело изкарване на море,планина...
Амаретто ,изкарайте едно чудесно море и на есен ви чакаме в София.
Стели,бързо преборване на вируса.Кога заминавате на моренце?
venush аз като виден представител на зодията си.Все имам двуумения по някой въпрос и обикновенно не мога да се лиша от нито едното ,затова  съм се научила да не се тормозя и да се възползвам едновременно от двете възможни ситуации.Затова ти предлагам да не мислиш,кое е по-добре ясла или лелята ви.А да я запишеш Игличето на частна ясла,като временно задържиш лелята /например да я пребира вечер/и решението само ще дойде според адаптацията и реакцията на детето и дали боледува или не зимата.Тя сама ще ти подскаже.
Rени стискам палци с тази бюрократщина да се справиш и да се похвалите с пъра копка  Laughing
Отивам и аз малко да полегна .Прегръдки  Hug

PS.ето и малко нови снимки http://www.snimka.bg/album.php?album_id=235123&pid=6429939&lp=-1470

Последна редакция: сб, 12 юли 2008, 16:23 от dennis

# 144
венуш, аз съм за ясла  Peace определено мястото на децата е сред връстниците им... ако пък не върви ще си я оставиш...

Денис, страхотно звучи тигърчо, голям мъж, чак си подбира къде да се маркира  Grinning Много е готино това с родата ви, все така да сте, желание да има, ще се намира къде да се събирате и превозвате.

На пътешествениците и от мен хубаво изкарване  Peace

Стели, много ти се насъбра, хайде гони всички неприятности и газ към морето  Peace

Права е Ирини, друго си е в планината. Днес и ние направихме едно импровизирано ходене до мястото на бъдещата ни къщурка и децата 3 часа не излязоха от басейна, сега героите са уморени и спят.... а майка им гледа малко ей така  Crazy складирахме цял един орех  ooooh! и какво ли още не... та се пльосвам и аз някъде...

# 145
  • София
Леле, Арен ми прилича на вече мноого пораснало дете Simple Smile Сладурчо.
Венуш, и аз мисля като Рени, че по-добре ще и е на Иги на ясла. Хриси от 15 септември започва...пък да видим как ще му се отрази. Аз мисля, че добре, защото му липсват децата и постоянно си търси с кого да играе...
Ирини, погали балеринката от нас Simple Smile
Фиби, весело изкарване по време на планинските ви приключения, както и на Марианка в Бургас...
Стели, оздравяха ли ти мъжете?
Момичета...то не знам още да се хваля ли, но 3-ти ден сме със сух памперс през деня...Не знам дали Боби ще се научи от батко си, но Хриси беше силно впечатлен как пишка бате Ичи прав и вече 3-ти ден препикаваме дърветата на вън hahaha Добре, че е майка ми да го подсеща де, но той засега е много ентусиазиран. А тукашната баба се бъзика - какво ще правим зимата на студа-викам тогава ще е още по-интересно, ако има сняг остават следи hahaha Та дано се запази този навик. Жалкото е, че майка си заминава другата седмици и да видим да ли ще съм все така съвестна, та да продължавам традицията newsm78 Embarassed
А днес преди обяд поскача на батут в градинката на Св. Троица и спа близо 4 часа следобяд Shocked
Аде, както казва Хриси, когато иска да идем някъде, че се е нагласил за разходка Simple Smile

# 146
Ехо, здравейтеееееее! Wink

Как сте мацки, отдавна не съм писала...

Дани в момента е във вихъра си казвам ви, направо е побесняла. Награбила е Пламен и играят с него и с дядо си на "Дий конче" и всички се смеят. Направо ако ги видите... Crazy Смеят се подскача Даная пискат... Във вторник ще отиваме да и правим изследванията за ясла и директорката миказа, че като ги занеса ще ми каже от кога да я водя, щото то беше за 1-ви август ама то се пада петък, така че сигурно ще е от понеделника там която дата се пада. Дано само бързо да свикне. Аз за сега съм си намерила работа в една фирма Строителен надзор, нещо като секретарка ли незнам какво точно се води. Иначе сме добре, Даная расте и дивее много, незнам вече супер е луда не се осмирява направо ooooh! Crazy. Поръчах и на скоро един много сладък Клоун от един сайт (Играчките там между другото са много ефтини и са много хубави) казва се: www.vegatoys.com. Mного му се радваше и продължава де, танцува и свири една много сладка мелодийка, много е забавен наистина и е само 10 лева а е висок 45 см. и го доставят още на другия ден.
Бременилките как сте??? Hug

МОмичета това е засега чао и лека вечер на всички!!! Hug

# 147
привет дами...
Сега ще се дооправя и отивам към Витоша с Бошидо, където ще ни чакат майка ми, леля ми и Спаси!  Heart Eyes Толкова ми е домъчняло за него... А 3 дни бяхме разделени само.

Снощи бяхме на парти. Наша приятелка празнуваше юбилей в стил 70-80те. Така бяхме облечени и гостите  Grinning В тази ми бременност на толкова партита си занесох корема, а и алкохолец ми се допива /не че си позволявам нещо кой знае какво де, но ми е странно, защото със спаси само от миризмата ми ставаше гадно/

Марлелче, приземи ли се, душата? От любов ли не ти остава време да драснеш редче?
Вениш, пропуснах преди да ти отговоря за чуденката относно яслата...ко си намерила качествена гледачка си я задръж за зимата,а напролет пусни сладурката на ясла. Трудно се намира качествена жена. И Аз самата имам подобна дилема, но като че ли не ми се иска докато си гледам бебето в къщи, да ми се мота чужд човек /малко съм афектирана от предходната гледачка/. Мисля да направя маркетинг на яслите в района и септември да започна лека-полека да водя Спаси за по няколко часа да си играе с децата. Като родя, татко му ще го води сутрин, а ние с бебка ще го прибираме по обяд и така докато свикне... ако свикне. Ако не - ще му търсим начина.
Стели, как си?
Кузманка, бесовица е Даная, няма спор. Успех с яслата и пиши как се адаптира!
Ренка, чакаме те вече задълго на планински терен. Всъщност като се върне Спаси от Боровец си ви чакаме у нас!
Ето го и моя  корем /както  винаги по-малък от на другите  Embarassed/http://images.september2008.multiply.com/image/3/photos/12/400x4 … amp;nmid=87673172

Последна редакция: нд, 13 юли 2008, 11:48 от irinii

# 148
ехооо

ей Иринии, много сладко коремче  Heart Eyes Уффф и аз търпение вече нямам за къщата, но няма как... по важното е, че нашите мили приятели се съгласиха да ни я построят  newsm68 сега здраве да има, че яка гърбина ни трябва... а иначе ние сме на линия, само свирни  Peace

Мен по това време на годината ми е едно носталгично-еуфорично... трябва и аз да ви кача снимки от моите бременности, мисля че не съм показвала...

А за дневния ни график, все забравям да споделя... ами поради невъзможност да заминем по за дълго, редуваме... В полите на Витоша, в полите на Стара планина, равно поле... лошото е, че равно поле най-често  Wink  И така... днес ходихме до Локорско, пръсках ги с маркуча и падна голямо забавление... слънце-вода и съня е гарантиран  Grinning Боян се опитва да скалъпва по някоя дума... на брат си казва Ити, а като му се кара Алооо (идва от Ивайлооо  Mr. Green ) или пък си лягаме онази вечер, а той пее... Мама ми, ку-ка-ти... сигурно на петия път разбрах, че пее за Мама ми, купи днес...  Laughing

# 149
 Ехоло.. привет
 Както се казва Калимер.. ние естествено сме на морето и бързам да драсна щото лаци вече дава зор за плажа и сам си носи кема да маше.. И той много плямпа и е много смешен защото като иска да каже нещо сложно и дълго поема дълбоко въздух срича 3 минути пак поема възух и вече задъхан накрая изстрелва нещо ... как да го нарека странно, повтаря всичко , а е много готин защото тук сме с една приятека с дъщеря й на почти 4 г и тя повтапя " Баси колко си секси"... голям смях. Иначе продължаваме да си ползваме гърнето с леки проблеми вечер , имам предвид по ресторантите , защото е много улисан и ако не го следя яко кога му се пишка се изпуска, ама аз пък упорито го държа по гащи и панталони , просто нося по 5 компректа и джапанки.. абе и той расте с 300 и много ме кефи. И ние меналата седмица нали го оставихме за три дни и като се върнахме и при нас любовта беше една по- друга.. полезни са разделите , за да оцениш какво ти липсва и да починем един от друг и той и ние.. сега пак ще го оставим при баба и деди тук на морето.. ще си изкара той лятото тук , ама не е зле с тоя път само го скапваме.. а вече е станал като негърче , като се усмихне блесват едни зъби и едни очички.. Имам една приятелка, сестра й е женена за Афри- американец и детето е на година и половина .. естествно лек о мургаво, та си говорихме , че като си дойде кристиянчо лятото няма да се чувство чужд в наша компания...
 Венуш, за апарата първо препоръчват на олимпус имат един модел ударо устойчив, водо устойчив и търпи да го стъпче чодек до 100 кг. .. мисля, че при наличието на деца е добър вариянт.. имаме такъв и за сега отствоява на фронта. Иначе за яслите и аз съм ЗА, е до сега не сме ползвали гледачка , но мисля че ако детето го приема като промяна не е лошо да се учи да общува , а и там при леличките на 6-5 всичко е дисциплина, аз още нямам точен план по въпроса, но ще търся къде за го запиша.. естествено, че и ние не сме приети в държавната..
 Стели, дано се приключва с болестите вече и бързо на морето или на почивка...
 Трябва да изчезвам, че Лацо вече е във вихъра си...
 Весана , радвам се да те видя
 Бургас и морето весело да си изкарате..
 Ирини пази се .. до скоро

Общи условия

Активация на акаунт