Мен така ме е завъртяла шайбата,че за първи път от незнам вече колко време мога да седна пред компютъра ей така с цел кеф и да ви прегледам подробно.
Аз от сега си записвам в тефтера тази важна дата 20ти септември и час,за да не пропуснем веселието.Добре ,че е събота също така.
Добре дошла,sisi_miami !Разкажи повече за Рая,какво обича да прави,бърбори ли?Как и понася яслата?
Муцката,как е Ема с яслата и повръщането?
DZ,честито ти дипломиране.Сега ще ни кажеш къде ще прилагаш наученото
Разгледах чудесни снимки на Доника,Рени,Ави,Фиби
Поздравления за напредъка на някой от дребчовците ни с гърнето
Рени,сама мома с двама щури младежи...кажи каква план програма им измисляш денем

Мариаф и аз имам кошница от Арен,нямам против да я дам но е в Пловдив.Ще гледам да я взема при следващото ми ходене.
Ирини,каква е тази безотговорност с тези лекари в Св.София?!Направо са за разстрел.Сега кой ще хвърля по едно око на балеринката докато дойде ред да се яви на белият свят?Нали поне уговорката с твоят лекар си е в сила за раждането?
Доника,ЦветиБ как са симптомите от първите месеци на бремеността?
Чочи,Алфи..кажете и вие как сте?
Amaretto къде ви е новата къщичка?
Марианка,посъвзе ли се поне малко от тежките мисли и депресията?Как си?
Ние очакваме утре Арен да си дойде у дома придружен от баба,дядо и леля.И да разкаже в картинки как е изкарал пътешествайки.Разбрахме,че харесва водопадите,реката,пещери...да танцува вечер в механата на ръченица,да тича с хвърчилото по полянките,че се карал на кравичките който му стъпвали на неговото място край реката.Прави се,че плува в едно малко басейнче на балкона като заляга по корем и си потапя главата под вода,а после изскача задъхан.Отприщил се е напоследък да повтаря каквото му се казва и всеки ден има по 3-4 нови думи.Обича игри в който има някакви трудности ,препядствия за преодоляване и после доволен ляга по гръб изморен и се търкаля докато се посъвземе от умората.
Ние с татко му докато го няма малкото ни тигърче много бързо си влязохме в предишния ритъм на живот,когато нямахме дори план за малко човече у дома.Срещи с приятели,вечери,разходки и танци на вън до късни доби,бяхме на концерта на Уайтснайк,снощи имахме покана за "комиците",успяхме да идем до Тетевен и любимият ни Гложенски манастир.Имах няколко много интерестни срещи с хора и разговори с тях на силно духовни теми,който ме заредиха невероятно.
Хайде спирам,че се отприщих пак...
Прегръдки за всички вас и красивите ни дечица

И са толкова различни .
)и съответно беше черна около очите,но имаше и на миглите 

щото много работа имали и не смогвали. Ми да бяха казали по рано бре, още с първото приемно време щях да тръгна, за 2 седмици и половина ехеее щях да съм приключила... карай, утре ще ходя да се боря с един дето го нямаше, конструктора точно, а кабинета му бе зарит в папки (горката му колежка) и се надявам следващата седмица да минем през съвет... иначе проблеми с подписите нямам за сега пу-пу, като на заверки се чувствам, само Да! получавам
, но няма как. Трябва да измътя докрай здрава сладка сестричка за него.