Лято с пеперудени крила, идва при СЕПТЕМВРИйските деца!

• 22 231
  • 293
  •   1
Отговори
# 120
Ехинцаааа,какви неща обсъждате тук.Рожденни дни,ремонти,пътувания.....
Мен така ме е завъртяла шайбата,че за първи път от незнам вече колко време мога да седна пред компютъра ей така с цел кеф и да ви прегледам подробно.
Аз от сега си записвам в тефтера тази важна дата 20ти септември и час,за да не пропуснем веселието.Добре ,че е събота също така.
Добре дошла,sisi_miami !Разкажи повече за Рая,какво обича да прави,бърбори ли?Как и понася яслата?
Муцката,как е Ема с яслата и повръщането?
DZ,честито ти дипломиране.Сега ще ни кажеш къде ще прилагаш наученото  Laughing
Разгледах чудесни снимки на Доника,Рени,Ави,Фиби  Hug
Поздравления за напредъка на някой от дребчовците ни с гърнето  Peace
Рени,сама мома с двама щури младежи...кажи каква план програма им измисляш денем  Grinning
Мариаф и аз имам кошница от Арен,нямам против да я дам но е в Пловдив.Ще гледам да я взема при следващото ми ходене.
Ирини,каква е тази безотговорност с тези лекари в Св.София?!Направо са за разстрел.Сега кой ще хвърля по едно око на балеринката докато дойде ред да се яви на белият свят?Нали поне уговорката с твоят лекар си е в сила за раждането?
Доника,ЦветиБ как са симптомите от първите месеци на бремеността?
Чочи,Алфи..кажете и вие как сте?
Amaretto къде ви е новата къщичка?
Марианка,посъвзе ли се поне малко от тежките мисли и депресията?Как си?
Ние очакваме утре Арен да си дойде у дома придружен от баба,дядо и леля.И да разкаже в картинки как е изкарал пътешествайки.Разбрахме,че харесва водопадите,реката,пещери...да танцува вечер в механата на ръченица,да тича с хвърчилото по полянките,че се карал на кравичките който му стъпвали на неговото място край реката.Прави се,че плува в едно малко басейнче на балкона като заляга по корем и си потапя главата под вода,а после изскача задъхан.Отприщил се е напоследък да повтаря каквото му се казва и всеки ден има по 3-4 нови думи.Обича игри в който има някакви трудности ,препядствия за преодоляване и после доволен ляга по гръб изморен и се търкаля докато се посъвземе от умората.
Ние с татко му докато го няма малкото ни тигърче много бързо си влязохме в предишния ритъм на живот,когато нямахме дори план за малко човече у дома.Срещи с приятели,вечери,разходки и танци на вън до късни доби,бяхме на концерта на Уайтснайк,снощи имахме покана за  "комиците",успяхме да идем до Тетевен и любимият ни Гложенски манастир.Имах няколко много интерестни срещи с хора и разговори с тях на силно духовни теми,който ме заредиха невероятно.
Хайде спирам,че се отприщих пак...
Прегръдки за всички вас и красивите ни дечица  Hug

# 121
 Ави, много сте сладки... пу на леля дицата...
 Денис, беше ми много плиятно да прочета за лудориите на "Малкия Пират".. сладкото момче , трябва да успеем да се съберем преди 20 септември...
 А това, че е събота верно го пропуснах, то също е умишлено, предвид работещите
 Рени, как е програмата..
 Моите графици са общо взето всеки сряда и четвъртък в Софията... може и петък ама е под въпрос

# 122
dennis Мерси .Решила съм да се подвизавам като  Интериорен дизайнер на частна практика.
Но ще видим  Hug

Мен не ме броите за рождения ден -обещавам за 3-тия да дойда Peace
Ники не понася дългия път и ще е едно постоянно мрънкане и пищене и ще пристигна изнервена и пребита като куче  Crazy

# 123
Добро утро
Първо да сервирам кафенце със закуска

Не съм ви забравила прочитам ви когато имам време но ми е трудно да пиша.
ДЗ честито дипломиране.
Ави много са сладки момчетата ти Heart Eyes И са толкова различни .
Денис завиждам ти за времето прекарано без Арен.
За Рождения ден аз съм ЗА.Където и както кажете.
Ако позволят да си внесем домашна торта мога да направя ,но съм сигурна че готовите са по хубави (от към украса де) и колкото и да се старая няма да я направя перфектна(но мога да гарантирам вкусна)
Ванеса става все по интересна и все повече ме изненадва с уменията и пакостите си.Копира всичко което правя-слага си гланц,спирала си беше сложила(добре че не си е бръкнала в очите ooooh!)и съответно беше черна около очите,но имаше и на миглите Rolling Eyes, обожава да се маже с крем по лицето.Не излиза без да си е сложила очила(аз не съм им фенкаи често си ги забравям,но тя си ги търси) и без любимата чанта куче. Помага ми да сервираме вечеря и после да изнесем масата,бърши прах .Ами всичко което аз правя и тя се стреми да копира.Преди няколко дни я заварих седнала на леглото бръмчи хванала епилатора(не включен разбира се)и си епилира краката.Понякога се чудя да се смея или да палча.
Сега бързам да ви почерпя защото моята половинка днес става на 29 години.Ако имам време ще пиша пак и ще кача няколко снимки на Ванеса.

Целувки и не сме ви забравили

# 124
Добро утро Laughing!!!
Ние  пак не сме на ясла(много е топло там),но другата седмица смятам да ходи.Аз  смятам да пообиколя местните бизнесмени,някой да спонсорира един  климатик Mr. Green. Рая си говори разни неща Laughing,с гърнето имаме голям напредък.Ами това е от нас за сега.
Лек ден на всички

# 125
 Мил@, да ти е жива и здрава половинката, много да ви слуша и обича!
 Ави, MariaF  много са сладки дечицата.
 Денис, страхотно сте си изкарали като младоженци.
 sisi_miami, аз не разбрах откъде си, но в друга тема, не помня коя, обсъждаха че трябва специално разрешително от ХЕИ за поставянето на климатик в детска градина.
 Ние днес си тръгваме, ако не ме привика половинката, може и чак септември да дойдем. Ако имате път към Варна обаждайте се.

Последна редакция: чт, 10 юли 2008, 09:43 от Amaretto

# 126
Добро утро!
Рая още спи и аз набързо да хвърля едно оЧо....
Много се радвам за хубавите новини около вас. Снимките, които разгледах са страхотни!
 ЦВети Б -   Hug лека и безпроблемна бременност!
За рождения ден съм ЗА - когато и където решим, 20 септ.  ме устройва. Peace
Мария,  аз мога да ти услужа с нашата кошница. В момента съм я дала на една приятелка, но бебчо вече е голям и мисля, че не я ползват.
sisi miami, добре дошла!  HugПоздрави на адашката Рая  bouquet
ДЗ, честито дипломиране!  bouquet
Денис, направо ви завидях на програмата. Ние сме с подобна, но в по- олекотен режим, защото сме само с Рая, а баткото е при баба и дядо от 2 седмици.
Мила, честит празник на твоя любим! А Неси е истинска малка госпожица. Моята дребосъчка отскоро откри женското у себе си. Wink
До скоро си играеше основно с мъжки играчки, копирайки брат си, но сега обожава роклички, кукли, фибички и др. женски глезотийки.
Ирини, поспряха ли контракциите? Почивка му е майката, ама с малко дете наистина не знам как може да стане тоя номер... Но вярвам, че ще намериш формулата. Hug
Приключвам, че дребното се събуди и направо отваря   хладилника...

Вече закуси и аз добававям няколко снимки и тръгваме към Борисовата градина
Хубав ден! Heart Eyes

http://images.stes.multiply.com/image/4/photos/8/orig/29/IMG_019 … amp;nmid=63900604
http://images.stes.multiply.com/image/3/photos/8/orig/30/IMG_018 … amp;nmid=63900604
http://images.stes.multiply.com/image/3/photos/8/orig/31/IMG_019 … amp;nmid=63900604
http://images.stes.multiply.com/image/3/photos/8/orig/32/IMG_017 … amp;nmid=63900604

Последна редакция: чт, 10 юли 2008, 10:44 от stes

# 127
мама-Меги , Денис, Стес   Hug благодаря ви моми4ета. Пратете по един телефон на ли4ни, и 6те звънна като кацнем на 31 август... Ако едната няма ко6ни4ка, на друга и така...  Heart Eyes

Записвам си дата 20 септ!

Ави, много са сладки мом4етата. Дани синеок ли е или о6те са му мътни о4ите? За гърнето и бибата  - хи4 не му мисли, Филип не съм го у4ила, просто си дойде времето и сам иска да сяда на гърнето. Минахме на памперс-га6ти /има ли ги в България?/ и той се опитва да си ги сваля сам.

# 128
Честит Рожден ден, Алина! Желая ти една щастлива и безпроблемна бременност и здраво бебче! Бъди здрава, все така борбена и щастлива!

# 129
nikol5, честит празник! Много сбъднати мечти!

Мил@, да ти е жив и здрав съпругът!    bouquet

# 130
Честито на всички рожденници   bouquet

MariaF
  Има Памперс гащи  в БГ Peace

# 131
Хеййй

Браво на тайния съвет, много хубава работа са свършили и са избрали страхотна дата... любимия ми зет, както и един приятел са родени тогава, там сме  Peace

Денис, на един дъх прочитам постовете ти, много увлекателно бре, роман вземи напиши...  Grinning и браво на тигърчо  Peace

Стес, много сладка Рая... ама къде ги намери тез бански, уби Ма  Laughing

Мацки днес пак се борих с общинарите и независимо, че си откарах 2 часа в чакане и разкарване от кабинет в кабинет, искренно се забавлявах на цялата им организация... все едно днес ме чакаха за да ми връчат 21 папки и да ме пратят при колегите си за да си искам подписи  hahaha щото много работа имали и не смогвали. Ми да бяха казали по рано бре, още с първото приемно време щях да тръгна, за 2 седмици и половина ехеее щях да съм приключила... карай, утре ще ходя да се боря с един дето го нямаше, конструктора точно, а кабинета му бе зарит в папки (горката му колежка) и се надявам следващата седмица да минем през съвет... иначе проблеми с подписите нямам за сега пу-пу, като на заверки се чувствам, само Да! получавам  Mr. Green
Та Ирини, това е одисеята ни за сега, чакаме си разрешителното. Позабавихме се с проектите, но аз съм оптимист и се надявам да започнем скоро...

# 132
Денис, Стес, страхотни новини около вас! Рая е толкова красиво момиченце, а арен - представям си го вече какъв истински другар и компаньон е станал.
Ренка, успех с общинарите. Да не ти нарушавам оптимизма, но вече 2 години по-късно ние още свлачим разни документи, още се занимаваме с корумпирани архитекти и ... абе оптимизмът ще спаси света.
За 2рия РД - на линия сме. Ако отсъстваме ще представя официлен документ.
Накратко за мен - онзи ден новият доктор в Св.София ме преглежда точно час и половина. Каза, че трябва да лежа заради контракциите - не били безобидни, но още, слава Богу шийката не е изгладена, нито пък има разкритие. Та така ще трябва да се организирам за следващите 6 седмици да полежавам повечко... Днес бях при моя док /Денис, цялата бременност си ходя при него, че ако чакам на ЖК.то  ooooh!/ Малко съм разтревожена, защото балеринката е с около 2седмици по-малка... Знам, че е нормалнода има подобно разминаване, но въпреки това ми стана кофти... Проверихме как се "храни" от плацентата - уж всичко е наред. все пак ще пия някакви съдоразширителни лекарства 10тина дни, за даподобрим  обмена... Трябва и аз да започна да се храня качествено  Embarassed От началото на бременността съм качила някъде към 10-11 кг...
Спаси до неделя е при баба, после ще е 2-3 дни при нас и после на екскурзия в Боровец. Много ми липсва  Cry, но няма как. Трябва да измътя докрай здрава сладка сестричка за него.

Алина, пожелавам ти много здраве, любов и благополучие и нека най-хубавият подарък за РД ти бъде пратен от съдбата!

# 133
Ще лежиш щом трябва Ирини, точно това се очаква, една прекрасна балеринка, Спаси е в добри ръце  Peace Пфууу знам си ги аз общинарите, но няма сега пък да им се даваме  Wink абе непоправима оптимистка съм аз, ще се чуе(изреве)  Mr. Green

Да ме извинят рождениците, но се отвях одеве   ooooh!

Алина, ЧРД, много здраве и любов  Hug

ЧРД и на Мили-ния мъж  Grinning Много да се обичате и слушкате, а коконка Ванеса кога ще я видим?!

Ави, мъъъничко само ми задоволи любопитството, но доколкото виждам, загладил е косъма Дани, браво на мама му  Peace

# 134
  • Бургас
Благодаря ви за пожеланията  Hug  Hug  Hug
Не съм ви забравила, често се осведомявам за радостите и неволите ви  Peace

Мари_Анка   - ако искаш звънни в Бургас да се видим  Wink

Общи условия

Активация на акаунт