ДЗ , АХА Честито , много работа посвърши, но ето, че е имало ефект.. сега почини, наслади си на славата и с нови сили продължи по професионалното си развитие или по едно братче за Ники...
Йоана, браво , че сте по- добре, браво и за килцата.. най- вече да сте здрави
Рени, много гот с моминството ама Ха! казаха ти го ... като с деца на баня..
Марлелка, съжалявам, че няма да се запозная с Мими , а и ти ще ни липсваш в реалното пространство.. дано си постоянна във виртуалното като хванеш пътя...
Стели, никой не ме пита.. пък и ако спра да пътувам сигурно ще ми е по- зле..само в Сф няма да издържа, ама и само тук на морето също ще полудея... така, че разнообразие му е майката.. Как си ти , и Додо, беше писала скоро,че не си много на кеф мина ли ти...
Цвети, често за годишнината макар и на патареци, пожелавам ти много мир и съгласие в следващите поне 50 години любов и разбирателство
Ириин, не се коси за сополите, аз поне вече им свикнах на нашите, дали от водата , дали от това, че все ходи гол Лаци си е все със сополи.. това с черешите много ми хареса, но те призовавам да не се сърдиш на момчето, щото ще пратя Animal Police да те питат що му даваш череши за вечеря.. хехе Иначе беше права - ще те споменавам за саксията защото от онзи ден поставихме началото на гърнето и вече 3 дни последователни Лаци ака в гърнето и на 80 % пишка там, е верно , че ходи гол, щото ако се налага да сваляме панталоните може и да не е така успешно, но като ходи гол като му се прави нешо отива и сам сяда на гърнето и си върши работата.. Така, че смело искам да се похваля, макар че Лаци никога не е ползвал гърне вече сме в играта.. сега работим по това да казва ако е с гащи да ги свалим .. а и като пътувахме в събота по пътя сам ми каза "Мамо пиш " и спряхме - първия път фалшива тревога , втория дървото беше препикано!!!!
Много съм горда най- вече с голямата работа защото от три дни не съм бърсала дупе.. а и след сън е само малко мокър памперса , а не като гуле както беше преди.. Еееех порасналото ми момче..Стига с нашето дупе..
Друго 20 и то много неприятно за мен, днес си загубих телефона или ми го откраднаха, бяхме на края на плажа да си покараме с Лаци джетчета и си оставих телефона на джапанките, ама там е пуст плаж и хора няма освен няколко момчета, които държат някакви банани и така имаше и от нашите хора там, но като тръгнах да си ходя взех джапанките и тениската на Лаци и тръгнах, на 20 крачки се сетих и за тел. -а и се върнах, а него го нямаше , дали някак го метнах в морето, дали някой ми го прибра така, както няма никой и никой не гледа.. незнам , но факт е ,че беше изключен и сега нямам тел и ще ви помоля, тези с които си комуникирахме и онзи начин да ми метнете по някой телефон , за да започна отново със събирането на новия ми "фон бук".. сори за неудобството .. Още повече ,че трябва и телефон да си търся сега..
Е това е за сега от нас, прибираме се в сряда по обед и ще съм в София някъде до другия петък, така че съм готова за всякакви рандевута...
Фиби , радвам се че сте изкарали хубаво в братска Германия , аз харесвам Мюнхен, но си предствям колко е било красиво през лятото, аз съм била зимата и си беше супер за хапване на прасешки крачета и пийване на биричка - вътре в кръчмичките... Като се приберем на свествен нет убезателно ще разгледам снимките..

Поне за сега успявам да се преборя със следобедната почивка, ако не сън то просто си мълчим
, но съм сигурна, че не си се оставила без наблюдение... Оправяйте се бързо със Спаси 
Ще се чуем!
Няма ли кой да те замести поне в това по4истване? Тук при изследванията на кръв при бременност пускат и изследване за токсоплазмоза. Аз нямам имунитет и гледах да нямам контакт с котета, ку4ета и особенно изпражненията им. Съ6то не се яде недопе4ено месо - алангле
Може да е малко рано, но ...
а Фиби , няма някаква спешна работа при нас.. в тоя край
/