Лято с пеперудени крила, идва при СЕПТЕМВРИйските деца!

• 22 229
  • 293
  •   1
Отговори
# 105
  Гутен абенд и от мен -- Фибии
ДЗ , АХА Честито , много работа посвърши, но ето, че е имало ефект.. сега почини, наслади си на славата и с нови сили продължи по професионалното си развитие или по едно братче за Ники...
 Йоана, браво , че сте по- добре, браво и за килцата.. най- вече да сте здрави
 Рени, много гот с моминството ама Ха! казаха ти го ... като с деца на баня..
Марлелка, съжалявам, че няма да се запозная с Мими , а и ти ще ни липсваш в реалното пространство.. дано си постоянна във виртуалното като хванеш пътя...
Стели, никой не ме пита.. пък и ако спра да пътувам сигурно ще ми е по- зле..само в Сф няма да издържа, ама и само тук на морето също ще полудея... така, че разнообразие му е майката.. Как си ти , и Додо, беше писала скоро,че не си много на кеф мина ли ти...
Цвети, често за годишнината макар и на патареци, пожелавам ти много мир и съгласие в следващите поне 50 години любов и разбирателство
Ириин, не се коси за сополите, аз поне вече им свикнах на нашите, дали от водата , дали от това, че все ходи гол Лаци си е все със сополи.. това с черешите много ми хареса, но те призовавам да не се сърдиш на момчето, щото ще пратя Animal Police да те питат що му даваш череши за вечеря.. хехе Иначе беше права - ще те споменавам за саксията защото от онзи ден поставихме началото на гърнето и вече 3 дни последователни Лаци ака в гърнето и на 80 % пишка там, е верно , че ходи гол, щото ако се налага да сваляме панталоните може и да не е така успешно, но като ходи гол като му се прави нешо отива и сам сяда на гърнето и си върши работата.. Така, че смело искам да се похваля, макар че Лаци никога не е ползвал гърне вече сме в играта.. сега работим по това да казва ако е с гащи да ги свалим .. а и като пътувахме в събота по пътя сам ми каза "Мамо пиш " и спряхме - първия път фалшива тревога , втория дървото беше препикано!!!! Peace Много съм горда най- вече с голямата работа защото от три дни не съм бърсала дупе.. а и след сън е само малко мокър памперса , а не като гуле както беше преди.. Еееех порасналото ми момче..
Стига с нашето дупе..
Друго 20 и то много неприятно за мен, днес си загубих телефона или ми го откраднаха, бяхме на края на плажа да си покараме с Лаци джетчета и си оставих телефона на джапанките, ама там е пуст плаж и хора няма освен няколко момчета, които държат някакви банани и така имаше и от нашите хора там, но като тръгнах да си ходя взех джапанките и тениската на Лаци и тръгнах, на 20 крачки се сетих и за тел. -а и се върнах, а него го нямаше , дали някак го метнах в морето, дали някой ми го прибра така, както няма никой и никой не гледа.. незнам , но факт е ,че беше изключен и сега нямам тел и ще ви помоля, тези с които си комуникирахме и онзи начин да ми метнете по някой телефон , за да започна отново със събирането на новия ми "фон бук".. сори за неудобството .. Още повече ,че трябва и телефон да си търся сега..
 Е това е за сега от нас, прибираме се в сряда по обед и ще съм в София някъде до другия петък, така че съм готова за всякакви рандевута...
Фиби , радвам се че сте изкарали хубаво в братска Германия , аз харесвам Мюнхен, но си предствям колко е било красиво през лятото, аз съм била зимата и си беше супер за хапване на прасешки крачета и пийване на биричка - вътре в кръчмичките... Като се приберем на свествен нет убезателно ще разгледам снимките..

# 106
  • София
мацкиии, като гледах прогнозата за времето...не знам дали утре ще дойдем. В тия жеги не съм много за на вън, а ми се искаше да се видим с Мими и Марлелка Sad

# 107
ехооо

ДЗ, Честито и от мен, хайде още една колежка, много успехи ти желая   bouquet

Ирини, трябва ми стройна програма за през лятото щото ще ме побъркат иначе тез деца, със ставането започват лудории и мрънкане, още по пижами, да до 11-12часа си ляга Ивайло  ooooh! Поне за сега успявам да се преборя със следобедната почивка, ако не сън то просто си мълчим   Mr. Green (с Ивайло де) А твоя четирикрак син  Laughing добре те е подредил, само да не беше трудна.... да се пазиш повечко, а това с Св. София е направоооо  #Cussing out , но съм сигурна, че не си се оставила без наблюдение... Оправяйте се бързо със Спаси  Peace Моите деца м/у другото страшно обичат да ходят боси и използват всяка възможност и ходят по невероятни терени...

Меги, браво за гърнето... аз още не съм слагала Боян... но не се и вълнувам много (егати майката  ooooh! ) абе уж си знам, че просто ще си стане, дано  Mr. Green Много тъпо това с тел... аз така преди около месец най-тъпашката си блокирах сим-картата...  #Cussing out телефон лесно ще си вземеш, ама събирането на контакт-листа ееее няма събиране  ooooh!

Марианка, Браво и на Веси з гърнето, от кога те чакам да се разпише подобаващо... да си изкарате хубаво на морето  Hug

Ави, Марлелка, утре уж сме на линия, много искам да ви видя, но в тази жега как ще е, утре щяло да е още по-топло  newsm78 Ще се чуем!

Преди малко се прибрахме от детски РД, беше страхотно, вече къпанки спят...

Heart Eyes

# 108
Привет моми4ета! Аз 4ета редовно, но не ми остава много време да се разписвам...
Честито дипломиране на ДЗ! Hug Каква инженерна специалност завър6и, колега? 
Ирини, внимавай с ку4е6ките лудории  Sick Няма ли кой да те замести поне в това по4истване? Тук при изследванията на кръв при бременност пускат и изследване за токсоплазмоза. Аз нямам имунитет и гледах да нямам контакт с котета, ку4ета и особенно изпражненията им. Съ6то не се яде недопе4ено месо - алангле

И пак по темата  Sick - да Ви се похваля, Филип от няколко дни си казва когато му се ака. Пипи - кака и иска да седне на гърнето. Винаги свър6ва не6то. Не съм го у4ила, просто си дойде времето и той разбира за какво става въпрос. Памперса оба4е не сме го махнали, 4е о6те е студено...
 Ави, от скоро сме и без биба. Виктор така и не я прие, та ре6их да действам и с Филип. Излъгах го, 4е бау-бау я е изял и той се смя. Един два три дни я търси, заспива6е трудно и мрънка6е. Но след седмица не се се6та за нея...
И сега няколко процедурни въпроса. Ние се прибираме в България от 31 август до 27 септември.  Sunglasses Може да е малко рано, но ...
1. 6те празнуваме ли 2ри рожден ден на децата? Много искам да присъстваме и ние,  да се запознаем
2. Търся си ко6ница за кола за период от 1 месец, някой да има изли6на да ми заеме? Аз 6те погледна и продажбите

Радвайте се на слънцето навън! тук не спира да вали, но пък се радваме на двете слън4ица у дома!  Heart Eyes

Последна редакция: вт, 08 юли 2008, 17:29 от MariaF

# 109
Благодаря на всички ви  bouquet
Нямам време да пиша Ники е голям бяс и яко го тресе бебешкия пубертет.Много рядко се заиграва сам Rolling Eyes

MariaF Инженерен дизайн Peace

# 110
Момичета, моля за извинение, но ще откажа срещата - прибрахме се преди малко с Мими от задачки, на мен ми е ужасно лошо от жегата, а Мими вече спи (и тя се скапа, миличката ми)! Съжалявам, но в тая жега не ми се иска да я влача и нея.
Ави, пращам ти лична бележчица.  Hug

# 111
Здравейте момичета  bouquet!!!
Да се представим първо Laughing, дъщеря ми се казва Рая и се роди на 29.09.2006г. ,3.400кг. 51см. До сега нямах много време за компа,но откакто малката е на ясла мога спокойно да си поседна.
Честито на всички дипломирали се  bouquet.
Ами това е засега от мен Crazy

# 112
Привет от нас!

Жалко за срещата днес! Но, сигурна съм, ще има и други!

ДЗ, честито дипломиране! Желая ти много професионални успехи!

Сиси, добре дошла сред нас! Пиши по-честичко!

МарияФ, честно казано и аз съм се замислила за втори групов рожден ден. Нали все отрано се организирам. Непременно ще се съберем като си дойдете. Поздравления за бибата и гърнето! Дано и аз ви се похваля някой ден. За съжаление не бих могла да ти услужа с кошничката за кола по обективни причини.

Ирини, пак ти е дошло в повече. Ах, този Бошидо! А и това с консултацията си е меко казано безотговорно. С втората бременност си смених ЖКто, че ми писна от напъните на гинеколожката да ме изнудва. С талон от ЛЛ просто отидох при друг, избран от мен, гинеколог. И пак ми покриха всички изследвания и прегледи по касата, че и още.

Сашко продължава да се мъчи от зъбоникнене и на моменти е абсолютен киселоч и става нетърпим. Дани расте и хубавее. На моменти е ужасно трудно, но има и проблясъци.

Пазете се от жегите!  Hug

# 113
пууу хем ми е мъчно, че отпада срещата, хем в тази жега с тези 2 деца да прекося цяла София не се виждах... но се надявам с Ави скоро да се видим, а с Марлелка в очакване на следващото и завръщане  Peace

Добре дошла на новата мама  Peace

МарияФ, много сладки братчета, пу-пу... за съжаление аз също не мога да помогна с кошница, сега е при една колежка, а после пък съм я обещала на приятелка, чиито термин е на 3.09... изобщо оборотна ми е, много ми е кеф, деца да се раждат да се ползват до дупка ресурсите  Mr. Green

Иначе за 2-ри РД се очертава да сме си тук тази година ииии къде без нас разбира се  Hug

Ави, като не можем на живо да се видим, дай някоя снимка на юнаците де...

# 114
 Уелкъм и от мен, ама като казвам мен само мен.. Лаци остана с баба си на морето да я води на плаж и да я учи да плува... Така стана по- добре , защото и аз ще си свърша работите необезпокоявана , а и детето няма да бие път пак за три дни.. още повече , че сега съм сама в къщи и за нищо не тичам и не барзам... еееееехххх
Мария Ф, аз имам кошница и нямам против да ти я дам, само че е пратена в отпуск на вилата и ще трябва да я взема.. дано само сме в софия, ако всички фактори са на лице нямаш грижи. За рожденния ден дайте верно да помислим, ще е много готино защото вече и мъниците разбират и ще е супер.. аз имам идея един ресторант с огромен двор и детски люлки и катерушки, но е доста далече - в Горна баня и за тези , които са без кола ще е малко трудно, но не и невъзможно, това също зависи и от времето, иначе този клуб , който Ави каза , ако е достатъчно голям да ни събере може би е по- добър вариянт... за дата незнам , що се отнася до мен аз от сега знам, че на 21 септември съм на сватба , може би 25 - 26 така, че да е към края и повечето да са навършили 2 , а и Мария да си е още тук.. ако го организираме по -читаво и по- овреме и Пловдивските мами тоя път могат да се организират.. незная Ст. загора или още някой.. за Варна и Бургас няма да нахалствам, освен ако Амаретка не покани точно по -това време ДЗ на гости в новия си дом..  Whistling а Фиби , няма някаква спешна работа при нас.. в тоя край
 Е няма си мама меги работа взе партита да организира.. ооо ами Ирини ако роди тогава , как ще празнуваме във фоайето на Шейново... еее колоко хубаво, пъсто и голямо е септемврийското ни семество... Чудо!
 Ще ям пица по поръчка и ще чакам мъжа си от дълъг път без мен от братска Румъния.. ех че са смотани тея румънци..
 Е хайде до скоро.. Марлелка, дано успееш да се събереш е ще ти пожелаем попътен вятър чааак утре вечер
 Чочи.. ти няма ли да си дойдеш до тогава..
 Айде бе мами, Стес, Мила, този - онзи .. къде изчезнахте.. Мила, тортата от теб ли ще е.. ?

# 115
mama_meggie   Mr. Green Те по това време може още да довършват ремонта /което не им го пожелавам де  Praynig/
Ще дойдем за 3-тия рожден ден  bouquet Hug

# 116
е не е честно - писах страшно много... и нетът  #Cussing out
нямам нерви отново

по-късно пак

# 117
 Aaa, до 15 септември трябва да сме готови, ако не ми забавят кухнята. Така че DZ да се чувства  поканена.

# 118
Днес протече едно тайно обсъждане на датата и часа възможни за това (рожденния ден) и се реши следното:

20 Септември 17 часа
Мотивите за това решение са , за да са навършили повечето от мъниците 2 годинки, за да е Мария Ф още тук, дано Ирини не е родила до тогава, за да мине за малко, Амаретка трябва да е завършила ремонта и ДЗ да е дошла на гости, Фиби не  е казала какви са й плавоте за тогава, а и всички много мили приятелки далеч от Софията , но едатата е  далече и дано успеете да наредите програмата та да се съберем... Марлелка каза, че има ангажимента за тази дата и няма да има възможност.. с нея няма да се съобразяваме.. хехех Та така, часа е този пак , за да са наспани и да имаме поне 3 часа до към 20 часа.. за сега мястото е Клуб Пчеличката Мая в Борово, но е ясно, че още нищо не е резервирано и може да се обсъди..
Та - приемаме коментари в случай,че има такива и си мислехме за краен срок за потвърждение 1 -ви Септември 2008.. та да имаме време.. пари, подаръци и други подробности ще си ги обсъждаме до тогава...

# 119
Кой каза снимка? Ето ни и нас.

Меги,   bouquet. Освен това 20 септември е събота, за да е удобно и за работещите мами.

Общи условия

Активация на акаунт