Лято с пеперудени крила, идва при СЕПТЕМВРИйските деца!

• 22 228
  • 293
  •   1
Отговори
# 90
Guten Abend, meine Damen und Herren!

След дълго и вълнуващо пътешествие, ето ни вече у дома. С Йоанка си изкарахме страхотно, видяхме толкова много неща, посетихме много места и остана още толкова много невидяно, че обещахме да отидем пак. Като истински пътешественици не се задоволихме само с Берлин и половината от времето си прекархме в Мюнхен. За толкова кратко успяхме само да хвърлим по едно око на повечето места, но поне усетихме атмосферата и на двата германски града и на Германия като цяло, че 6 часа пътувахме с влака Берлин - Мюнхен. И за да не бъде всичко прекалено хубаво, за да е истина, Йоана взе че се разболя още първия ден и за мое огромно учудване изкара отново Shocked Розеола. Но за щастие беше в доста добро общо състояние и в настроение, та и това не ни попречи на разходките. Тамън оздравя тя и дойде мой ред - някакъв летен вирус. ooooh! Mr. Green Абе изобщо - любезните ни домакини вдигнаха ръце от нас. Естествено с голямо удоволствие ще споделим нашите емоции с вас, за това ето кратък разказ в снимки за целият ни 7 дневен престой там.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=260592

Сега ви оставям, че съм на среща с бивши съученици, цели 10 години минаха откак завършихме....
И като стана дума, Цвети, честита годишнина! С любов и споделени усмивки да се събуждате свяка сутрин, дългииии години.

Марлела - според мен всичко изглежда ОК с изследванията на Мими, въпреки че по принцип при децата фосфатазата е с по завишени стойности от тези на възрастните, заради растежа на костите. Но съм чела, че ниските стойности нямат практическо значение. Пожелавам ви бързо нещата да тръгнат към подобрение и тревогите ти да намалеят.  Hug
yoana77 - и твоите юнаци бързо да оздравяват!
Целувки за всички!

# 91
ехооо

ЦветиР, Честита годишнина, много любов дъъълги години   bouquet

леле Фибичкааа, страхотни снимки, чувствам се като все едно съм била там... много сте с сладки с Йоанка и сестричката ти, приличате си Peace

Стели, дано успееш да си отпочинеш скоро Hug

Марлелка, ама как така пътуване... ааа искаш да кажеш, че ще изпусна запознанство с такава колоритна личност, нннццц да не си посмяла, Предлагам среща другата седмица!

Аз съм мома тези дни, нашия татко след снощното разочарование на Уйтснейк отиде да се утешава в Каварна  Mr. Green Мома, мома, ама с две деца  ooooh! Ивайло вече не ходи на градина, започна им ремонта... и трябва да измисля строга програма за 2 месеца кой, кога, къде, че на септември ще съм за жълта книжка  Mr. Green

Хайде лека  Heart Eyes

# 92
ЦветиР, честита годишнина! Много любов, страст и топлина в семейното огнище!

# 93
Приветки  Hug
Ей Фиби, добре завърнали се!!! Героини сте вие!  Въпреки болестите ви изглеждате страхотно!Розеола за втори път  Thinking дали е възможно? Снимките са чудесни. Дали заради бременността или просто съм емоционалана, но някаква лека носталгия изпитах като ги гледах - след години ще са чудесни спомени от неповторими неизпуснати моменти!  Hug сега каква ви е лятната програмка?
марлелка, кога отлитате? Поздрави за добрите резултати на Мария!  Hug Ти поуспокои ли се малко? Добре че ги пусна тези изследвания - направи всичко, което трбяваше да направиш!
Стели, много неприятно това с преумората... Направо не знам какво да те посъветвам - опитай се вечер да лягаш са Додо, т.е.по-рано, храни се с по-леки храни, пий вода и витамини... Ако можеш иди на масажче!
Йоанка, как е Ради днес?  Praynig Горките ти дечица. Тези летни вируси са направо  #2gunfire
Ренка, не е лошо да си мома, ама мома с 2 деца не е мома. Какво мислиш да им организираш за лятото на момчетата? Докъде сте със строежа? "Почна" ли се?

При мен както май ви писах, бремелинската ранобудност е налице. През деня се чувствам парцал, а не мога да спя до по-късно от 8.00 и тва си е... Днес ще си върша разни дейности в къщи и после ще си прибирам Спасун от баба му  Heart Eyes

# 94
Здравей, здравей, Софийска асамблея!
Здравей, здравей, Българийо добра!
За нови срищи нека да запеем,
за нови срещи птици на мира.

Извинете, нещо ми става.  Blush

Как сте момичета? Както става ясно, аз ще пътувам, давайте да синхронизираме свободното си време - ако може да е във вторник, ще съм много благодарна! По което време кажете и където кажете, само да е във вторник, моля!

Фиби, страхотни снимки и страхотни преживявания ( и положителни, и отрицателни, но като гледам, си запазила изключително свежия си дух). А моите трвоги ще намалеят... да не казвам кога, но благодаря още веднъж за оказаната помощ!

Rени, нищо колоритно няма вече в личността ми, освен килограмите и кривия нос, обаче ... аз не мога да изпусна среща с теб, затова - давай да даваме и да се видим, че в четвъртък... кой от къде е.  Hug

Мари_Анкааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа, разкажи за твоите хубави момичета, моля те!

irinii, почивай си, душа!  Hug И аз като теб - спях по 4-5 часа на денонощие, после по 10 часа на работа (това, когато не бях по болници де - тогава четях книги като побесняла). Всеки път се пресещам с умиление как в ноща, когато ми изтекоха водите, към 1.30-2.00 се мъчех над едно СУДОКУ с повишена трудност (в болницата го открих това чудо на забавленията). Целувки за теб и момчето ти!  Heart Eyes

Йоанка77, как са малчовците?

Цвети Р, у дома сме почитатели на тежката мизика, Мими и до ден днешен като чуе ритъма, започва да щурее. Как ви завидях за концертааааааааааа. Аз последно ходех преди ... 2 години и половина на моя любимец - Steve Vai, че и Ерик Сардинас. Ох, спомени, спомениииии (Тоника СВ).  Hug

Доника
, как мина сватбата, душа?

Ми... пак ще пиша, останете си със здраве!

# 95
Марлелка така се развика, че я чух чак през девет планини в десета. Mr. Green
Добър вечер, сладурки! Hug
Я, то вече за Добро утро е време, а моята Мимка още не спи. Shocked Че и аз покрай нея. Обаче все се надявам, че един ден и това ще отшуми. За сега издържам с мнооого кафета.
Купихме на двете кипри едно басейнче и сега не можем да ги извадим от там. Жаби! Мими даже бански слага. hahaha
С нея напредваме бавно, но славно! Скоро тръгва на конен спорт. Мисля да я заведа на невролог, няма начин ще трябва да включим някакъв стимулант, проблемът с концентрацията (липсата на такава) се оказа голям. Голяма мераклийка е да учи, но като седнем и...  Confused Страх ме е, но повече се плаша, че един ден ще се обвинявам че не съм направила всичко възможно.
Веселушка е добре. Пишка успешно в гърне, памперсите вече ги позабравихме, освен когато се налага да поспи. Много се гордея с нея, защото сама си се научи да си казва нуждите. Ама много се карат с кака си. Обаче аз и на това съм доволна. За Мими си е вид комуникация и... терапия. Mr. Green
В петък потегляме на море, при мама в Бургас. Ще постоим за седмица.
Фибичка, с огромно удоволствие разгледах снимките от вашето пътешествие в Немско. Йоничка е много сладка, а ти изглеждаш чудесно!
Марлелка, чудесно е, че резултатите на Мими са в норма! Heart Eyes
Йоанка, силно се надявам, че децата вече са по-добре. Praynig Утре непременно да докладваш, че се притесних.
irinii, гледай да си поспиваш следобяд, ако можеш. Че това с ранното ставане си е много неприятно и изтощително.
Хиляди среднощни целувки от мен!   Heart Eyes Тичам да строя Мими!

# 96
Добро утро и от нас!

ЦветиР, макар и със закъснение, искам да ви поздравя за годишнината от сватбата. За много години!

Йоана, как са Дари и Ради? Оздравяха ли вече?

Фиби, много сте хубави на снимките. Изплакнах си очите. Скоро май няма да пътешествам, а така ми се иска.

Марианка, радвам се, че се обади.

Марлелка, предлагам среща утре, вторник, в 17 часа пак в нашия квартал. Онова заведение с градинката на ул. "Хубча" вече е открито след ремонта и ни чака. Можем отново да се срещнем в градинката срещу у.ще "Максим Горки" и да се придвижим заедно оттам. Рени, надявам се този път и ти да се включиш с юнаците.

Хубав ден и прегръдки за всички от нас!

# 97
  на инж.DZ!

Много професионални успехи ти желая!             

# 98
DZ, честито! Попътен вятър от тук на татък!

# 99
ДЗ, айде честито! Ама вземи намини, пък се похвали, пък почерпи...   bouquet

Мен нещо доста ме мързи да пиша, ама седнах вече... Аз съм пак понастинала - подозирам течението, на което спах преди 2 нощи. Вчера пък Спаси го надухал вятър сутринта и сега е отново със сополи  ooooh! Тъкмо се беше оправил. Май пенетаксима верно ще му го бием на втория РД.
сутринта станах в 9, което си е постижение. Направих ябълков щрудел на момчетата, които станах в 10.30 и сега са в Борисовата градина с Бошидо. Аз 1 час мих с препарат двора и по конкретно зоната около къщата на кучето, което незнайно откъде беше вечеряло с череши и сутринта беше минирало с разстройството си половината гараж  Sick В повече ми идва това куче, честно.... ама карайте - осивновено е вече.

Днес съм от 16 на ЖК - втората откакто съм бременна. Тей смехотворци в Св. София ми казаха, че докторката, при която съм записана се е върнала от болнични /4 месеца/ и взела, че напуснала... а пацинетите й - "еми ако искат ги прехвърлят на д-р Кръстев", а ако не искаме - просто зи взимат парите по касата и  шапка на тояга.

За срещата утре - етре сме на градинско парти в кума ни, а и с този хремав Спаси ще ми е съвестно - да не ви напрегнем... Та зараради това най-вече май ще пропуснем. Иначе мног оми се идва... Поне заради Марлелка и Мария.

# 100
DZ, честитооооооо!

Мари_Анка, радвам се за забавленията на момичетата. А ти се притеснявай по-малко!  Hug

Аз съм ЗА срещата - в 17.00 в градинката. Може да ви отделя не много време, но ще дойда със сигурност с дребното. Ще се радвам да се видя с който може.  Hug

# 101
Много  ви благодаря  Hug Hug  bouquet
Най-накрая и аз се дипломирах Hug  bouquet

# 102
Здравейте мили  момичета! Hug
Честито дипломиране ДЗ! Аз още се мотам,ама да видим до кога Embarassed
Мога да кажа,че децата вече са добре Praynig Няма повръщане и разтройство,започнаха да хапват и пият повече вода,беше голяма мъка,особено с поемането на течности,изобщо неискаха и насила сме им давали,за да не се обезводнят  Tired Сега сме на лек режим на хранене,за да им се оправят изцяло стомахчетата и да не им се натоварят изведнъж,5 дни не са яли почти нищо.Този вирус наистина е ужасен,аз го изкарах за 1 ден,а децата много се измъчиха.От всичкото лошо само едно е хубаво,че с диетата,притесненята покрай болните деца и това,че и аз изкарах вируса, за 2 месеца вече съм свалила 15 кг.Имам още за сваляне,но съм амбицирана и ще се справя Blush
Поздрави на всички и до скоро! Hug

# 103
yoana77 радвам се че сте по добре Hug
Благодаря и на теб.

# 104
  • София
DZ, ей видя му се края значи-ха честито Simple Smile
За утре ще гледам да дойда(дано не ми мине котка път...)ще съм и с бавачка-майка ми, че да можем да се видим на спокойствие Joy
Иначе сватбата мина много добре-като на сватба. Оказа се, че певицата Роси Рос е леля на булката и тя изпя няколко песни. Потропнах и аз хорце, но не бях много активна, че от няколко дни ме цепи глава-страшно ми е паднало кръвното-70 на 55 и въпреки опитите на Хриси да ми го вдигне-тц...не става. Утре и аз ще ходя на изследвания за бебето..да видим.
Ирини, ти не си ли при същата гинеколожка, която те следеше първия път? Аз съм при друга сега, но просто предишната ми е вече много далече, тази ми е в квартала и съм доволна от нея.
Марианка, и мойта жаба не можем да я извадим от басейна. Вчера от 8.30 сутринта е запращал баба си да му пълни вода...
Йоанка, завидни постижения Peace Радвам се, че болестите отминават Simple Smile
Фиби, много пораснала Йоничка, страхотно сте си изкарали в Дойчланд Simple Smile
айде до скоро  Hug

Общи условия

Активация на акаунт