След дълго и вълнуващо пътешествие, ето ни вече у дома. С Йоанка си изкарахме страхотно, видяхме толкова много неща, посетихме много места и остана още толкова много невидяно, че обещахме да отидем пак. Като истински пътешественици не се задоволихме само с Берлин и половината от времето си прекархме в Мюнхен. За толкова кратко успяхме само да хвърлим по едно око на повечето места, но поне усетихме атмосферата и на двата германски града и на Германия като цяло, че 6 часа пътувахме с влака Берлин - Мюнхен. И за да не бъде всичко прекалено хубаво, за да е истина, Йоана взе че се разболя още първия ден и за мое огромно учудване изкара отново
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=260592
Сега ви оставям, че съм на среща с бивши съученици, цели 10 години минаха откак завършихме....
И като стана дума, Цвети, честита годишнина! С любов и споделени усмивки да се събуждате свяка сутрин, дългииии години.
Марлела - според мен всичко изглежда ОК с изследванията на Мими, въпреки че по принцип при децата фосфатазата е с по завишени стойности от тези на възрастните, заради растежа на костите. Но съм чела, че ниските стойности нямат практическо значение. Пожелавам ви бързо нещата да тръгнат към подобрение и тревогите ти да намалеят.

yoana77 - и твоите юнаци бързо да оздравяват!

дали е възможно? Снимките са чудесни. Дали заради бременността или просто съм емоционалана, но някаква лека носталгия изпитах като ги гледах - след години ще са чудесни спомени от неповторими неизпуснати моменти!
Горките ти дечица. Тези летни вируси са направо 

В повече ми идва това куче, честно.... ама карайте - осивновено е вече.
Сега сме на лек режим на хранене,за да им се оправят изцяло стомахчетата и да не им се натоварят изведнъж,5 дни не са яли почти нищо.Този вирус наистина е ужасен,аз го изкарах за 1 ден,а децата много се измъчиха.От всичкото лошо само едно е хубаво,че с диетата,притесненята покрай болните деца и това,че и аз изкарах вируса, за 2 месеца вече съм свалила 15 кг.Имам още за сваляне,но съм амбицирана и ще се справя