Лято с пеперудени крила, идва при СЕПТЕМВРИйските деца!

• 22 225
  • 293
  •   1
Отговори
# 75
Ави, разсеяха се да. Сега всичко е наред. Wink Вие как сте, как се справш и с двамката?

ЗА повръщане и разстройството, аз давахсвещички Вомакур за повръщане в дупето се слагат + Ентерол или Смекта за запичане. При нас винаги това е имало голм ефект Wink

Марлелка, моето човече ако видиш какво е хилаво Laughing. Сега и излиза един кучешки зъб и де на дене по 3-4 лъжички... И аз все се чудя от какво живее...

# 76
Йоанка дано бързо и леко им мине на твоите сладури. Тук при повръщане казват полвин час да не се дава обсолютно нищо и после по малко по малко вода и глюкоза, ако 2-3 часа не повръща може бисквити, сухари варен картоф и чак на другия ден друга храна.

# 77
 Момичета , привет...
 Ние днес бяхме с куфарите в ръка готови за евакуация. .. мъжът ми трябваше да спаси семейството си, като един истински герой, което е похвално, но за мен беше леко лудо, факт е, че се събудихме разтресени в 6:30 направо леглото се тресеше и тътена беше ужасен, първия път се чудиш, а като гръмна втори път направо се изкорках.. Рени, Доника, как сте вие .. в най- пострадалия район, дано всичко да е наред с вашите къщи... и така, тръгнахме и се върнахме все пак и слава богу, в двата дни , които имаме за софия да се евакуираме не ми се щеше... Мисля, че нещата се нормализират, но сутринта както никой нищо не казваше доста се уплашихме...
 И така, Йоана дано се оправят мъниците бързо , това е много неприятен вирус и си представям какво ти е в двойна доза...
 Е лек ден и данто другия склад с тротила не ни изненада...

# 78
  • София
Ние сме с 2 счупени прозореца и от 6.30 на вън, сега дребния заспа и мисля да го последвам. Ренката проспала събитието-в смисъл сънувала го, но тя ще ви разкаже Joy
Сега се чудя де да се евакуирам в тая жега, ама...
Поне разбрахме как се чувстват в Ирак hahaha

# 79
ооо, по-голям дебил от мен няма... чух гърма, огледах се, реших, че не е земетресение, а някой простак гърми и продължих да си спя... и си сънувам... сънувам как сме във военно положение и ни евакуират, и разни в този военен дух  Mr. Green в 8 си станах, цялата къща на крака, новини гледат, а аз нищо не усетила  Mr. Green хората в Люлин са разбрали, но не и аз... е няма такова чудо като мен...  hahaha но няма нищо пострадало при нас, явно не сме били на пътя на ударната вълна... на 3-4 км от там е и вилата ни де, баща ми отиде да огледа какво е положението... А нашия тате, Меги се "разпореди" да изкараме деня в мазето и отиде на работа... някой трябвало да обезпечава харчовете ми  Mr. Green И така, нищо не разбрах аз от паниката на положението  Laughing

Йоана, дано вече сте добре  Praynig

ЦветиБ, страхотна новина, от любимите ми, лека бременност и най-сладкото бебче на финала  Hug

# 80
Привет в днешният интересен ден.
То не бяха гърмежи,не бяха земетръси...дочух че в Пловдив горяла пък Водната палата http://plovdiv.dir.bg/2008/07/03/news3161800.html .Летището  беше затворено и имах милиард клиенти който звъняха и се чудеха какво да правят с полетите си.Като за капак си поемам въздух,и потегляме към апартамента на свекърва ми в кв.Левски да проверим за счупени стъкла,че ни се обадиха съседите,техните били на сол.
Рени,Доника.. Hug
Оставям ви...че докато се занесем до Левски от нас....ще стане нощ

# 81
Добрютро момичета!
добре завърнали се на морските!  Hug добре ви посрещнахме в София - и това ако не е заря, здраве му кажи.
Всъщност вчерашния ден бе доста напрягащ и за нас. телефоните от 7 и 30 се раззвъняха да ни предупреждават да не излизаме и т.н. Най-неприятното бе, че нищо не се знаеше. В последствие както от тв екран обясняваха, че няма нищо, така от върешни източници разбрах, че София е супер замърсена. Изрично ми казаха детето и аз да не мърдаме от нас. На 2 пъти бяхме аха-аха да тръгнем към вилата на родителите и към Банско. Както и мъжа ми беше в къщи, издишахме въздуха  Confused и към 19.00 се качихме на Витоша. Беше пълно с "евакуирани"  Laughing Та така. Днес май ще бием отбой.
Иначе аз съм сравнително добре. Започнаха ранните пробуждания.Най-късно в 8.00 съм кукуряк, а Спасуни става след 9.30 - 10.00. вечер си стои с нас докъм 22.30 - 23.00 и общо взето му стопяваме лагерите. Коремът ми вече се вижда  Wink - нали ме помнтие, аз съм оплакващата се, че има най-малкия корем.  Joy Уикендът Спаси пак ще гостува, а  пък аз ще гледам да отпочина и да свърша това-онова, че следващата седмица програмата ми е написана по дни!!!
Сега тръгвам на масажче  Hug а вие си останете със здраве и хапвайте превантивно кисело млекце  Wink

# 82

Искам да ви почерпя по повод имения ми ден и да благодаря за пожеланията. Особено ме трогна Доника, която ми се обади по телефона.
 Доника мила, сега 2 прозореца, наскоро наводнение, как е тумбачето.
 Амии..., по повод моето идване бяха тия салюти, не се притеснявайте. Шегувам се аз ,ама земетресението и аз го усетих. дано да няма други такива инциденти.
 Dennis, тъй като работата заема голяма част от ежедневието, страхотно е когато човек ходи с желание, много се радвам за теб.
 Доника, Рени, страхотно сте си изкарали, пък аз майтап още не съм стигнала до плажа.
 yoana77, как сте днес, дано бързо отмине.
 Мари_анка,  Hug .
 Приятен ден на всички, да ме извинят тези които пропуснах,  но тръгваме по задачки.
 Ирини и майка ми се обади по телефона да не тръгвам, но вече бях в автобуса. Завиждам благородно за масажчето.

# 83
  • София
Амаретка, спокойно, сега като станеш софиянка другото лято и ти ще идеш на море JoyТумбака слава Богу е добре, само дето Батко му от сега реши да прилага тормоз-вчера ме щипе по корема и вика бебееее. Нали го видя на "телевизорчето" и иска да излиза Joy
Имаме си още една баба от вчера-дойде майка ми да го гледа, че утре сме на сватба в Пещера, а те двамата ще се гледат тук...ама как. Хич не иска да стои при нея, защото го е страх да не го вземе на далекото...
Сега да взема и да му полегна докато хуната сои... Hug

# 84
Здравейте, момичета!  Hug

Леле, чудо си бяха тези гърмежи, ма и аз си помислих, че някой простак си "играе" нещо. Чух го в Люлин, събуди ме сутринта, но продължих да си спя сладко. Малката хич и не разбра. По някое време усетих, че някой затвори прозореца в стаята ни, зачудих се и ... продължих да спя. Хубаво е, че сте се отървали леко, момичета!

Тези дни програмата ми беше натоварена. Днес водих малката и на ортопед и на невролог. Драганов (ортопедът) пак рече: "Госпожо, това не е болест, а особеност, не се притеснявайте." Всъщност мнението му за крачетата на Мими е, че едното (лявото) е по-развито от дясното - и на дължина и по-едро. Това кара Мими да отпуска тежестта на дясното (по-късото) краче и затова от натоварването се изкривява повече, отколкото лявото. Според него обаче това е проблем (ако може да се нарече така), който се израства и тази минимална разлика с възрастта ще личи все по-малко. Разликата е такава, че аз не съм я забелязала, а и според него не се забелязва от непрофесионалист. Бях накарала пидиатърът да пуснем на Мими кръвно изследване на калций и алкалната фосфатаза (както Фибичка ми обясни), ама аз така завоалирано ги подметнах тези, хем педиатъра да се сети какво да пусне, хем да не го обидя, че му давам акъл. Ама аз така подходих и само това изследваха. Ако знаех, че така ще се получи, щях да кажа и фосфора да видим. Ма... та калция е 2.2 при референтни стойности 2.12-2.26 (демек в норма), а за алкалната фосфатаза педиатъра рече, че е ниска. Прибрах си изследванията, а на път за ортопеда погледах и какво да видя - за деца референтните стойности са 60-470, а на Мими е 75.9. Е, в норма ли е, или е ниска?!  newsm78 Драганов ги погледна, но ми каза да ги прибера, че нямало нужда дори да ги пускаме. Това е в кратце, извинете за подробностите! Фибичка, специални прегръдки за теб и момичето ти!  Hug

Отивам да спя при Мими, че от гръмотевиците и светкавиците се буди.
 Hug

# 85
   ЧЕСТИТА ДЪРВЕНА СВАТБА  на Цвети Русимова           

Нека любовта ви бъде все по-силна, мечтите ви се сбъдват с лекота, а домът ви да е винаги огласен с детски смях!

# 86
  • Пловдив
 ЧЕСТИТА ДЪРВЕНА СВАТБА  на Цвети Русимова !!!!

Желая ви да се обичате безгранично и още следки бебоци да си направите.... Wink

Момичета, големи преживяванията сте имали тези дни! Аз се информирах само от новините и пак ми беше страшно!
На мен пак не остава време и сили да пиша,защото работата ми се увеличи инцидентно тази и може би другата седмица,а вече ми се ходи на моренце....... Hug
Rени, разгледах красивите ви морски снимки......Личи си че сте се забавлявали и малки и големи!
Марлела, не зная дали са нормални тези изследвания, но  явно нещата за лекаря не са толкова обезпокоителни,въпреки че сранно ми е да не иска да прави изследвания! newsm78
Доника, да пазиш коремката от Хриси! Rolling Eyes
mama_meggie, много жертвоготовен е вашия тати!!! Вие сигурно пак сте отпътували за уикенда...... как ти се иска все на път...
yoana77, и Стенли беше болен в тия жеги с висока температура и зная колко е неприятно! Дано вече са оздравели мъниците!
ирини,почиваш ли си?! Хубаво е че имаш възможност поне за уикенда да ходи Спаси на бабина градинка,за да може вече повече да мързелуваш! Сега ти е времето! Peace Hug

Ние този уикенд ще ходим по срещи с приятели, запланувала съм им шопинг за Стенли и мъжа ми, защото имат нужда от някои неща, а аз да ви кажа съм толкова уморена,че вече и по магазини не ми се ходи.......а и тази година имам една ужасна мания за обувки....чак вече ми е странно... #Crazy На всички морски да се покъпят и за нас в морето!

# 87
Момичета,балагодаря ви за загрижеността,за съжаление Ради вече е на инжекции след 4 дена висока Т и отказ да пие и яде.Доста се притесних да не се обезводни,добре,че не повръща,само първите 2 дни,вече се подобрява.Дари я хвана 2 дни след него и сега и тя е зле,но задържаме все още положението без инжекции,дано поне тя се размине.
На всички много целувки и специални поздрави за Цвети Русимова, за хубавия празник!  bouquet

# 88
Здравейте,
днес наистина имаме годишнина от сватбата, първата петилетка. Смешно ми е, че се отбелязва дървена сватба и се подаряват дървени предмети.
Амаретка, как хубаво ме изненада снощи, откъде знаеш? И то че са толкова години? Sunglasses
Стели, благодаря ти и на теб! За още бебоци не съм сигурна обаче. Пълна къща ще стане.
Ето почерпка по парченце торта за всеки:

Йоанка, благодаря ти! Бързо да оздравявате! Този вирус го изкараха моите през март, Алекс също тежко. Лечението ни беше точно същото, дето го описа Муцката.
Цвети Берова, малко късно, но искам и аз да ти честитя прекрасната новина! Много се радвам за теб!  bouquet
Тези дни отсъствахме, програмата ни беше пълна. Учудих се на себе си, че издържах няколко дни без нет. Но поне бяха все хубави емоции. Най- приятното беше рожденият ден на сестра ми на 3 юли, тогава за пръв път отидох в новият й дом и беше доста вълнуващо за всички. От скоро живее в Панчарево, с нейният приятел. Гледката от етажа е приказна, вижда се цялото Панчаревско езеро. И на Ивето много й хареса. Като стана дума за нея, снощи беше с татко си на концерта на Whitesnake. Много са й любими, много й е харесало, но дъжда ги прибра по-скоро.
Това е засега от мен, чакат ме почти на вратата, излизаме на малко шопинг. А празнуването ще е утре, че отсъстват от близките ни хора. Grinning Поздрави на всички! Hug

# 89
Цвети, честита годишнина и от мен! Още много щастливи годишнини ви желая!

Йоанка
, само мога да предполагам как се чувстваш.  Hug Малчовците да се оправят бързо, а на теб - кураж!

steli-ssd
, почивка, почивка, стига с тая работа - лято е!  Hug И на мен ми е странно за изследванията, но да се надявам, че нещата наистина са в норми. Живот и здраве, ще я заведа и на друг лекар, а ако имам възможност и на някой американски, макар там ... друга тема.

Моето дребното пак не пожела да обядва - отиде и си легна сама в кревата - това се случва за първи път, та ми събра очите.  Crazy Аз отивам да пера дрешки на ръка, а после - на гости на кумовете ни. Програмата е пълна като за пред тръгване.

Хубав уикенд!

Общи условия

Активация на акаунт