Лято с пеперудени крила, идва при СЕПТЕМВРИйските деца!

• 22 223
  • 293
  •   1
Отговори
# 60
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН, АМАРЕТКА и всички останали именници!

# 61
Честит празник на Амаретка и от мен! Бъди все така лъчезарна и щастлива!

# 62
Амаретке, да си ни жива и здрава!!!И Мишето бързо да оздравява. Батко му да даде пример!

Марианка, прегръщам те. Аз досега плаках почти час и половина. Гледах един филм "P.S. I love you" От тези любимите на жените - романтични с драма елементи, но и със свежи реалности от живота. Защо си г опричиних не знам...и някак не плаках за героинята, а съпреживявах сякаш на мен ми се е случило това, което на нея. По този повод си напомних някои важни неща. Колко много обичам мъжа си и как за нищо на света не бива да допускаме битовизвма в интимните ни взаимоотношения, защото никой не знае на кого колко време му е дадено. Погледи от тази гледна точка на нещата и се опитай повече за момента да живееш и да си благодарня, за това което имаш и което нямаш /визирам много по-тежки изпитания от тези, които се случват на нас..../ За депресията знам само един лек - споделяне и да не й се даваш. Тъгата поглъща по-бързо от радостта. Hug

# 63
Mарианка, съчувствам ти... Hug Ние сега на последък, дали заради зачестилите проблеми в къщи, все се караме с моя мъж, така че напълно те разбирам да ти кажа... Аз като се връщам назад във времето също се натъжавам, страшно, колко беше хубаво (не че сега не е). Сега като погледна ми е още по хубаво, с добър съпруг до мен и сладко детенце, не ми се иска да ги няма... Понякога човек има и такива настроения, ти си смела и силна ще се справиш, аз съм с теб. Прегръщам те силно!!! Hug

Ние бяхме на голяма разходка с Дани и близнаците, сега ще вечеряме и всеки по къщята Laughing

Да ви почерпя, нашия тати е Петър и има днес имен ден.

# 64
Здравейте и от мен и честит празник на всички празнуващи днес!
МарианкаHug Hug Hug Силна си,убедена съм и ще се справиш с всичко!
Днес и моя мъж е именник,затова ви черпя виртуално Hug

# 65
Момичета, не можах да се включа овреме в темата, но снощи имаше профилактика на форумите и ...

Да са ви живи и здрави мъжете, Кузманка и Йоанка, да ви носят щастие още дълго време!

Амаретка, много, много, много щастие ти желая - на теб и на близките ти! Да си все така усмихната!  Hug

Мен ме е гепил ПМС и аз като вас, момичета, вчера се наревах едно хубаво като магарица. Каквото и да ви кажа, ще е излишно. Искам само да ви прегърна - и теб, Мари-Анка, и теб, irinii, и всички, на които тези дни им е било тъжно по една или друга причина.  Hug

Аз пак да благодаря, момичета, и на Фибичка, и на всички вас за успокоението и куража за проблема на Мими. Вече записах час и за невролог, и за ортопед в София, пък като има развитие на нещата, ще споделя.  Hug

Бягам да се фризирам, да си търся летни обувки, че тези 6-годишните най-сетне сдадоха багажа, да стягам и аз багажа, че време не остана. Мразя дните преди заминаване, че и дните преди връщане. Пак отново ще свиквам с обстановката. От 3 години не съм се спряла да пътувам, после що съм уморена.  newsm78

Хубав ден!  Hug

# 66
Марлелка, благодаря ти! Hug

По късно ще се включа, че зверчето ще спи! Rolling Eyes

# 67
Честит имен ден на всички които вчера са имали празник   bouquet
Ирини, както винаги много точно казано. Понякога живота ни грабва и забравяме за истински ценните неща. Заинтригува ме с този филм не бях го чувала но ще взема да си го сваля.
Марианка  Hug
Отивам малко да почина че след малко пак имам работа  Whistling

# 68
Здравейте сладкишчета!
Целувки за празнуващите Петровден - да са здравички и с късмет.
Ирини хормоните са ти по-силнички явно и преливниците работят? как си вече с по-голямото коремче? Ще запзваш ли стволови клетки сега?
Ави тандема ви как се канализира вече? Не смея да ви се обадя Thinking по тел.
Аз като в осми месец още се държа геройски.На втори имамсреща с Диков ако ще раждам в Токуда.

Все бягаме на заленичко че жегите са нин в повечко.
цунки

# 69
Здравейте, момичета! Пиша с 2 пръста на лявата ръка и не знам докъде ще стигна.

ЦветиБ, честито за прекрасната новина!!! Габи ще е кака! Лека и безпроблемна бременност ти желая с пухкав и сладък завършек!

ЧИД на всички именици на патерица!

Фиби, чакаме снимков материал от Берлин.

Марлелка, да не забравиш да се обадиш преди да отлетите!

Венуш, Алексал, радвам се да ви видя.

Стели, Марианка, моля ви, недейте да се поддавате на лоши настроения. И аз съм склонна понякога, но слава богу, не ме държат дълго.

Кузманка, разсейват ли се здравословните облаци над едното близначе?

МарияФ, и нашият батко е с биба. Много са ти сладки юнаците!

Пожелаваме бързо оздравяване на всички болни приятелчета!

Весели летни почивки и игри!

Последна редакция: вт, 01 юли 2008, 19:06 от Ави

# 70
  • София
Куку, как стеее? Ние сме вече тук. Ей ви и малко морски снимки
Първо да честитя на ЦветиБ хубавата новина. Как се зарадвах, ако знаеш, че ще си имам и аз дружка-ей Ави и МарияФ бяха с близки термини, Ирини и Чочи и те, Алфи мога да я присъединя към тях...Кога ти е термина? Моя официално вече е 30.01. Днес бях на преглед, видях сърчице и ръчички. Бате и той видя бебе. Него пък го водих на лекар, че нещо покашля, но не било сериозно-да му давам Стодал и билков чай с мед.
За морето какво да ви кажа-изкарахме страхотно. Меги ви е писала, че се видяхме. А най-случайно се видяхме и с Калея и Кари на плажа. Направих им една фотосесия на двамата
ето ги преди

и сега

Това е от мен набързо, обещавам пак да се включа Simple Smile

# 71
ехооо  Laughing

Как сте дружина?
Поздравления за именници и рожденици   bouquet
Марианка една голяма прегръдка, силна си  Peace
Ирини да се пазиш ти  Naughty
И аз чакам Фиби с разкази и снимки..
Видях страхотни снимчици на нашите дечица... еййй много сладки беее
Ние снощи акостирахме... А аз още вчера на плажа се сецнах и не мож се изправя, седя приведена на около 30 градуса или полегнала, а цял ден изкарах с двете диванета, и багажа, който разровиха  ooooh! пусках някакви перални, които мятках по сушилки, щото до простора не мога да се изправя... всъщност от един час установих, че мога да разкърша снага до положение побит колец, или да си стоя като приведена бабичка  ooooh! уфффф лесно беше като спортиска, като ми се случеше една-две инжекцийки и готово, а сега няма кой  Close
Иначе морето си е море, изкарахме си супер, бяхме в ПримаСол на св.Влас с още две семейства, децата къде повече къде по-малко дивяха, плануваната почивка от деца връчвайки ги на аниматори не се осъществи много, щото анимацията се оказа на немски  Close Плажът и басейна много им хареса, но не и морето... Ивайло последните дни пак се престраши и влезе, Боян не, цопкаше крачета на брега и толкова... Майката на децата ми взе че се пропи, люскаше ментички със сода солидарна с татко им  Mr. Green За разходки Влас не става, но за това пък посетихме яхтеното пристанище(еййй много гот са го направили, много ме изкефиха всички сгради докарани във възрожденски стил), както и всички околни градчета...
това за сега от мен, както и малко снимчици... Доника, Хриси е страшен както винаги  Laughing
http://share.shutterfly.com/action/welcome?sid=8AbN2zFo5ctWh3&notag=1

Последна редакция: вт, 01 юли 2008, 20:54 от Rени

# 72
Хайдеееееееееее, морските се завърнали. Супер сте си изкарали като гледам. Аз и тая година пропуснах, ма с тия килограми вече нямам и желание за бански. То не че са кой знае колко много, ма съм като плисирана пола, не сам гледка.
Ние сме в София, Мими забавлява домашните ми с номерата си и ... пак яде само краставици, домати и кисело мляко. Абе от какво живее това човече, дайте ми идеи за някаква разнообразна храна за лятото?! Не е гаранция, че ще я яде, ма все пак.

Ави, при първа яснота за програмата ми, ще ти се обадя да се видим, а се надявам и не само с теб.

Ще драскам пак.

Лека!  Hug

# 73
Добро утро,слагам кафенце(отдавна не съм го правила)

То за нас утрото не е много добро,защото Ради се събуди в 6.30 с повръщане,преди малко пак повърна.А вчера и двамата по един пък имаха разтройство,явно ги е хванал гадния вирус,дано бързо да се оправят,че съм доста притеснена.След малко ще зъня на педиатъра да ми каже какво да им давам.Уж казаха,че бил лек вируса  и бързо минавал,дано Praynig
Хубав ден на всички!

# 74
  • Русе
yoana77 ,това с вируса го изкарахме и ние и вси4ките ни приятелски семейства + майките на децата и себе си вклю4вам също! ле4ение на вси4ки беше : свещи4ки ВОМИТУСХИЛ на всеки 4ас+ ле4ебна хумана по 50мл +в 200мл вода разтворено 1 пакет4е Хидратин Алфа. водата се пие на малки глътки и не много на 4есто да си по4ине стомаха-най-ве4е глад и диета ( хранителна). снощи даже поредната майка приятелка ми звъна д апита как да лекува дъщеря си на 1г и 3м....ама тя я наливала с вода и кисело мляко и онва дете повръщала нон-стоп Sick #Crazy незнаела 4е стомаха трябва да по4ива,така 4е ако мога с друго да помогна,но да знаеш свещи4ките са супер ефикасни,но само в слу4ай ,4е няма диария,ако има и диариа-най-4есто инжекция ДЕГАН и вси4ко се оправя-и такова детенце имахме болно ( те4еше от горе и от долу Tired )
ема днес беше 6-ти ден на ясла и сякъш малкоооооооо по-спокойна.реве,не иска д аходи,но осъзнава ,4е наистина ще дойда да я взема,само това повтаря "мама дойде". и все пак си пием успокояващ сироп-не намерих киетюд,но я водих на доктор ( при една доцентка на 4астно,много разумна и то4на жена) и тя ме прати в една аптека да ми забъркат сиропа! давам 2 пъти на ден по 1 ч.л.
лек ден на вси4ки и с ерадвам,4е има още и още бременни Mr. Green  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт