Лято с пеперудени крила, идва при СЕПТЕМВРИйските деца!

• 22 232
  • 293
  •   1
Отговори
# 210
Честит рожден ден, Марианка!

Желая ти много щастие, любов и късмет!  newsm51

П.П. И да си намериш сандалките!

# 211
Честит Рожден Ден на Марианка   bouquet Здраве и много щастливи мигове с любимите ти хора  Hug

Мацки, много ви се радвам на всички, но нямам време за писане, заминаваме на ексклузивна мини-почивка в Долна баня с една приятелка... не ми завиждайте, ще сме 2 мацки с трима юнаци, но важното е да сме далеч от дома  Mr. Green

Heart Eyes

# 212
Здравейте и от нас!

Най сърдечно Честит Рожден Ден Мари_анка!
Желая ти много здраве, любов, щастие, усмивки и много, много късмет във всяко едно начинание!

Gift Gift Gift Gift Gift Gift Gift Gift Gift Gift Gift Gift Gift Gift Gift Gift Gift Gift Gift Gift Gift Gift Gift Gift

# 213
  • София
Марианка,

Желая ти много щастие, здраве и радост, всичко останало се купува Simple Smile

# 214
  • Бургас
Бъди все така силна, целеустремена и красива !!!

Ние пък двечките с Мими все още се възстановяваме от летен вирус  Sad
И по случая тази седмица прескочихме моренцето, на което тя толкова се радва .
 Ето ви една снимка 

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=264547&photo_id=6498285
До скоро !

# 215
  bouquet  bouquet  bouquet

# 216
Здравейте прекрасни!
Горещи, летни целувки от нас!
Веднага първо поздравявам рожденничката....

Марианка, честит рожден ден! Подарявам ти едно букетче от незабравки, за да не забравяш никога, каква щастлива жена си!

С огромно удоволствие прочетах всичките многобройни разкази за пъстри летни преживявания, разгледах страхотни, весели снимки,  които наистина така зареждащо изпълват лятната ни темичка! Hug

Ние се прибрахме вчера. Йониче-бонбониче пак беше болно – летен вирус, че покрай нея и всички ние. Какво да се прави, това са негативите на общуването с деца. За щастие обаче не се чувстваше отпаднала, беше все така пълна с енергия и на чистия, планински въздух бързо неразположенията станаха минало. Минало е и нашата хубава почивка, но останаха спомените и впечатленията, които с Йони грижливо колекционираме. За Йоана всичко беше извор на емоции и радост - и гората, и реката, и басейна и животните на село....а аз съм щастлива да съпреживявам всичко с нея, че ей го, края на нашето така изпълнено със съзвучие ежедневие се вижда.  Sad Две години бяхме страхотен тамдем за всичко - наистина имам чувството, че страшно съм се подмладила, ако изобщо някога съм остарявала, може би просто позабравила.... Grinning Планувам сега една последна екскурзия в Родопите, пак двете, че Димитър милия така се е разработил, че няма време, а само огромно желание да ни придружи. Е, позволява си и той глътка свеж въздух и затова на концерт на Металика ще ходи човека. Пък ние с Йоанка няма тука да стоим я - отиваме с него. Утре тръгваме, но не знам колко време ще сме в София. Ако поостанем и уикенда, а не хванем към някой по-прохладен край ще да звънна да се видим. Ави, на теб ще звънна, че знам, че ти си "винаги готов" да си едната част от нужните две за среща  Wink ...

Ето и малко снимки от нашата лятна, странджанска ваканция!
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=266533&pid=6590334&lp=30
Ми това е мили момичета...Много, много пъстри емоции ви пожелаваме!

# 217
Честит Рожден Ден Мари_анка!  bouquet Честит Рожден ден на патерици на Ави и Плами!  bouquet  bouquet  Много положителни емоции и щастие около вас!

Аз все не успявам за по-дълго да се задържа във форума...
Много се радвам на прекрасните снимки на порасналите ни вече дечица Heart Eyes
Ние сме добре, Рая расте и хубавее, не е от най-разговорливите, но вече има отсрещтна комуникация Wink, коментира всичко, което вижда или прави с нейни си думи - неразбираеми за околните без превода на мама или тате. Още сме с памперс, но все по-често я оставям и по гащи, като редовно пишка в тоалетната, когато я поставя на седалката,  но иначе сама рядко си казва може би се е случило 3-4 пъти.
Ядосвам се, че пак се пристрасти към бибата, а беше се отказала от нея за повче от месец, но я откри случайно и явно лошите навици трудно се забравят. Ползва я при заспиване само, но ако не я намери изпада в истерия. Трябва пак да предприема някакви мерки...
Плануваме да отидем на море в Турция за 10 дни веднага след рождения ден на Рая на 24 август и сега съм в търсене на подходящ ресторант с градина за празника. Вие имате ли някакви идеи  за  рожден ден ?
Ставам, че трябва да се приготвяме - на детски рожден ден сме и  дано не вали повече, че е градинско парти...

# 218
МАРИАНКА, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Алина, много е сладка Мими на пясъка! Как е коремчето?
Rени, приятна мини почивка!
Ави, аз май пропуснах да честитя и твоя рожден ден Embarassed , така обаче като получаваш поздрави няколко дни пак не е зле  Hug
Марлелка, хубаво Миме в хубав парк! Май ми се струва, че е в БГ е понаддала малко или просто е пораснала от последните снимки на които съм я виждала. И е мноого силна - как само се набира.
tony1166, добре дошла, разкажи ни повече за Александра!
Amaretка, влязохте ли в ритъм вече, видяхте ли го плажа на мястото си ли е?
Доника, много ти е оправно детето, научило е най-важното изречение  Laughing
mama_meggie, много ти е готино момчето!
DZ, добре се е налудувал Ники.
алфира, всичко да мине успешно когато дойде момента!
yoana77, как е Ради? Дано бързичко да се оправи, а за вас повече такива почивки!

В неделя си взехме Никол от селото на свекърите и сега още не мега да й се нарадвам. Цяла седмица не я бях виждала, струва ми се пораснала, по-често употребява малкото думички (срички), които знае и то на място. Като я питам нещо, на което знам, че може да отговори, вече отговаря. Това си е голям напредък. Последно е научила "пам" - падна и хвърля разни предмети, за да каже, че са паднали. Днес така вместо на земята хвърли една пластмасова чаша по главата ми и сега имам комбалче-рогче  Confused, направо ми се дорева от болка. Ама познайте кой я научи така - майка й хвърляше това онова по земята, за да се кефи на новата думичка.

А, Фибичка ме изпревари. Хе, ще гледам снимки на Йониче-бонбониче
Че и stes...

Последна редакция: ср, 23 юли 2008, 15:20 от tonitta

# 219
Летни рожденнички да сте живи и здрави  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
 Мария Ф та Виктор ми изглегда ооогромен Shocked а колко ли е на Ави малкия  великан...
браво на вас - обнадеждавате ме Flutter

благодаря ви за мисличките са нас с малкия беб! днес ми казаха че плацентата ми започва да калцира и като нищо може да си тръгне по-рано.
Денис, при Диков съм заявила раждане с дата, но какво ще се случи само беб е планирал.
Сега активно се виждам с приятели, че ато се почне кърмене на 2,5часа Close почва моето  монашество. Ох нахъсвам се от сега да се стягам и отслабвам бъъъъъър-зо!!!
Доста ме втриса от второто секцио Sick Sick Sick
Цунки  bouquet

# 220
Мариянка, честит рожден ден   bouquet Здраве, любов и благополучие   bouquet  bouquet  bouquet
Снимките на всички са страхотни. Специално благодаря на Алина, че откога искам да я видя тази красавица  Hug
Алфи, и аз днес точно за отслабването и разхубавяването след раждането си мислих. Въпреки, че имам доста време дотогава и тепърва ще се разраствам, но за мое успокоение си имам програма максимум. А по отношение страховете... и аз така първи път - страх от неизвестното, втори път - от известното  Wink

# 221
Здравейте момичета Laughing,ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ КОИТО СА ПРАЗНУВАЛИ И ПРАЗНУВАТ  bouquet.
Ние с Рая бяхме в болницата и вчера ни изписаха,беше лепнала вирусен бронхит.Нашата ваканция май ще ни се размине ,но до края на август има много време.Отивам че нещо ме викат Laughing.
Чао и цунки от нас

# 222
Ето ни и нас отново...

За второ дете темата за сега я оставяме на страна, аз ще започвам работа, това съм пропуснала да ви кажа, за сега така сме си решили... А, и искам малко да ми мине от Даная. Боже незнам само моето ли е такова, ама тя е невъзможна кавам ви. Понякога се чувствам безсилна да се боря с нея да я вкарвам в пътя, като гледм снимките на другите незнам, не ми изглеждат така. Тя вярно е че е много любопитна и иска все всичко да е видяла и научила, ама и е много дива казвам ви спор няма. Постоянно бяга и понякога даже проявявва агресия, което ме п-лаши. Днес ме ухапа, посяга да ме бие като не и дам нещо или я моля да не прави така, днес ми се изплю на лицето защото и се скарах да не скубе братовчед ми и т.н. ooooh! Нямате си на идея за какво става въпрос. Дали тук се лигави, защото в Стара Загора не че не прави така ама е по смирена Thinking. Казвам ви толкова пъти ме е разплаквала и днес след изплюването също. На яслата такива шамари ще яде ми се струва, защото там не вярвам някой така да и позволява да прави.
За гърнето: Никакъв напредък... Не иска да седи на него, не иска да ака, като седне се стиска а до преди малко се е напъвала да се изака и като я сложа се стиска и така... А бе нямате си на идея, тя даже като яде не сяда 5 минутки. Сяда започва да се храни и след малко става и хуква и изобщо не и дреме, яла ли е или не, неможе така да продължава, гледам да хапва малко от малко, ще се разболее. То и ние да бягаме цял ден без да ядем мисля че ще се разболеем... Confused За сега как ще влизаме в пътя не знам...

Много се извинявам, че ви натоварвам по някакъв начин с нашите неща, ама днес ми се събра в повечко и.......Тук цари такова лятно настроение, а моето съвсем не е такова.

Фиби, снимките са повече от страхотни, супер сте всички, а пейзажа е перфектен, аз много обичам природата. Hug

Това са снимките от язовира Батак.

Всички болни да оздравяват Peace

P.S. Вчера изяде 2 червила на леля ми...........!!!

Хайде ставам да я гледам че редовно се събува и сега даже е боса и е в локвата на терасата.Чао!

Последна редакция: ср, 23 юли 2008, 19:20 от Кузманка

# 223
  • София
Фибииии, как ми се ходи и на мен някъде на планина. Казвам ти, най-благородно ти завидях... напоследък са ме хванали лудите, че искам да се кача на Рилските езера-поне докато е малък корема...С Хриси бременна в 5-я месец се катерих до пещерата Снежанка и като стигнахме до горе, не ни пуснаха да влезем #Cussing out Идеше ми да ги разстрелям...Но май май няма да ме огреее да си осъществя плановете. Мартин са го напънали в работата, отделно го пращат командировка в Румъния...та най-вероятно ще подраним с гостуването при майка ми...То не че има какво да правя там цял месец. Но и тук няма да е по-различно.
Алфи, и аз като си помисля за секциото-от сега тръпки ме побиват. Ще чакам да кажеш, как е преминало второто...А за отслабване-ще му мисля догодина-с две фитнесинстукторчета мисля, че бързо ще стане-то и сега Хриси не ми позволява да кача нещо-за 3 месеца 1 кг, а с него за 3 месеца бях 6 вече отгоре. Та в този ред на мисли, Кузманка, абсолютно ти влизам в положението-нали си го имам същото чудовище в къщи...Оня ден беше решил в лудница да ме вкара, но не му се отдаде hahaha И не се притеснявай за червилата - Хриси редовно яде крем или тоалетно мляко. Добре че сапуна не му се услади, когато го опита.
Алина, не каза кога ти е термина-като гледам май е около моя-януарски Simple Smile Мимката радва ли се, че ще става кака. Нашия бате репетира усилено с кукленската количка...Страшна гледка сме-вървим по улиците и всеки си бута количката Joy
Хайде до скоро, че си изгорих крем карамела Close

# 224
  • гр.Русе
Мила,Мари Анка,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!
Желая ти здраве,много обич и топлина в семейството,бъди все така красива,силна,борбена,ИСТИНСКА ЖЕНА!!!

Общи условия

Активация на акаунт