Лято с пеперудени крила, идва при СЕПТЕМВРИйските деца!

• 22 234
  • 293
  •   1
Отговори
# 195
Честит рожден ден, Плами и от мен с малко закъснение!

# 196
Плами и Ави, честит ви празник! Да сте ни живи и здрави!

# 197
  • Пловдив
Честит РД на Плами и Ави!!!

Не ми остава временце тия дни да пиша,но чета страхотни разкази за палави човечета, детски РД и едни весели и ваканционни морски снимки гледах.............. Hug Wink Зареждате ме много с вашата положителна енергия!
Марлелка, върна се у дома и вече ти идва голямото вдъхновение за сериялчето,а.... Praynig
Меги, ако имах девойка веднага го взимам Лаци за зет....страхотен морски гларус е... Joy
yoana77, да оздравявате бързо!
алфира, леко раждане и очакваме хубавата новина!
DZ , Amaretto , другия месец може да ви навестя за по кафенце!
Доника , на неприятните съседи не обръщай никакво внимание!
Ирини, как мина посрещането на планинара Спаси?! Ти по-добре ли си?!  Rolling Eyes

Още имах да пиша,но Стенли ме дърпа за млякото.....имаме си ритуал преди лягане.... Hug
Ще пиша пак при първа възможност!

# 198
steli-ssdзаповядай  Hug

# 199
Здравейте, мили момичета!

Малко със закъснение да ви почерпя и аз за рождения си ден!     party023 Благодаря ви за поздравите и пожеланията!

Днес наш Дани става на 3 месеца. Голям юнак е вече и той.

Плами, астрална близначко, честит рожден ден и на теб на патерица! Много щастие и любов ти желая!

Алфи, можем да се видим в познатата ти градинка когато кажеш. Стискаме палци и чакаме вести за бебко!

Йоана, бързо да оздравява Ради!

Рени, весел купон сте направили за Ичи! Детето е супер щастливо!

Включвам се между две кърмения - засега толкова! Хубав и усмихнат ден на всички!

# 200
ЧРД на Плами и Ави!!!
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 201
Мили рожденички, Ави и Плами, честито на една гоооляма патерица!
Рени, да ти е жив и здрав големия юнак! Супер р ден!
Йоана, бързо да оздравявате!
Денис, и тук е много разпространено карането на колела с деца на столчета, ако не бях в това дебеличко положение, със сигурност щяхме да се оборудваме, ама напролет.
Алфи  Hug
Яни е на ясла, днес за първи ден не плака сутринта, жалко че тъкмо ще свикне и идва ваканцията. Вчера се срещах с докторката, при която ще раждам - говори доста сносен английски, вдъхва ми доверие, ще бъде на 24 часово повикване за раждането. Сега ще трябва да си направя всичките изследвания и ще засписваме тоновете редовно. Беб е добре, адски рита, Ян беше по-споко бебе, или пък сега госпосжицата има повече място Simple Smile
Целувам ви

# 202
нямам времеза писане...
Радвам  се, че сте добре.
Супер снимки!
АВИ,ПЛАМИ - С огромно закъснение ЧРД и от нас със Спаси!
Ради да оздравява,а малък Дани, вече не е малък!
Алфи  Hug
За отделната стая на бебка - оборудваме я по-скоро за вечери, в които ще някой ще я гледа отделно. Иначе първоначално ще си е с нас с тати.

Спаси си е у дома и вече трети ден хвърчим по задачи. Толкова сме хепи заедно. Научил се е да си отваря камерата и да си вади сладолед от там...  Simple Smile

# 203
Добър ден! bowuu
С малко закъснение, Честит рожден ден на Плами и АвиbouquetС пожелание да се чувстват най-красиви и обичани сред жените!
Меги, Рени, много хубави снимки, толкова щастливи и хубави са Малчовците! Heart Eyes
Алфира, Чочи, Ирини, Доника, почивайте си повечко! Hug Тази седмица поне няма да са големи жеги... Цвети Б не пише, дано да е добре!
Йоанка, съжалявам за болничкият Ради, дано скоро не ви навестяват вируси! Praynig
Ние сме добре, в къщи сме си, плануваме почивка чак за началото на септември, но още нямаме идея къде.
Алекс е в някакъв мрънкащ период, и малко след събуждането му, започва да ме ръчка да ставам и е в ръцете ми поне половината ден. Напоследък не плаче с глас, ами рева е един скърчащ, мрънкащ, доста неприятен. Дори когато падне, пак така си плаче. За дучики напредък нямаме.
Но пък Ивето е такава бърборинка, че не може да си кажем нищичко, нито в къщи, нито с приятели. Вземе ли думата, и говори ли, говори... Та е ясно, че и отговарянето и непослушанието са неизбежни Tired
От друга страна се радвам, че съм с двамката, представям си как след време ще изпитвам носталгия при спомените когато са ми били малки децата и сме се гледали в къщи Sad

# 204
Ави, честит празник!

Моите пожелания да бъдат твои желания! Много щастие ти желая!

Рени, супер рожден ден! Май всички четиригодишни ги е погалила музата на костекурките-нинджа. Сладури! Да са ви живи и здрави!

DZ, как добре те разбирам... луди калинки сме и ние у дома.  Crazy

алфира, прегръдки за най-хубавото събитие! Да мине леко!  Hug

dennis
, съветът ми беше от опит. Искахме да донесем нещо на кумовете си при завръщането ми от Америка, но какво да вземеш на хора, които имат всичко... и аз като теб. Мислих, мислих и това измислих.  Hug

steli-ssd
, сериалът още не е започнал, но скоро, скоро...

Chochy, и на теб желая приятна подготовка за щастливото събитие!  Hug

yoana77
, да оздравявате бързо!  Hug

irinii, един сладолет за Спаси от мен.

tzvety roussimova, радвайте си се, после с умиление ще си спомняме изблиците ни на лудост покрай децата.

Момичета, ние сме си ОК засега, т.е. нищо необичайно. Концертът беше един път, разбира се. И Форинър естествено бяха несравними. Има снимки, ма не много, а и трябва да ги кача. Видях само бели хора. Чувствах се като на Уудсток'69 - насядали по тревата, с бирички в ръце... ех, супер беше. За организацията на паркиране и изнaсяне след концерта дума няма да отварям, че такова нещо в България няма как да се случи (по ред причини).
За сметка на това обаче показвам малко снимки от съботния парк да видите маймуната ми!

Brook Run Park

Хубав ден!  Heart Eyes

# 205
Честит рожден ден на Ави и Плами! Честита месе4инка на Дани!

Ние в4ера имахме - 2 месеца.Толкова бързо минава времето, а Виктор расте с 4асове. Ве4е гука и се смее с глас, като му говорим. Филип плямпа по цял ден над главата му, и Виктор не спира Аууууууууу, Аххх, Агуууууу
Алфи, леко раждане и да гу6не6 скоро сладко здраво беб4е! 4акаме 6търкелова новина от теб!

За спането - вси4ки сме в об6та спалня. Аз я нари4ам коню6ната, така сме се наместили  newsm78 , 2 легалца, на6та спалня с 2 но6ни 6каф4ета, 2 гардероба, скрин за дре6ки + 1  фотьол за кърмене. Имаме отделна детска, но тя е само за игра. Не искам да изолирам Филип и да ревнува. И бебето не мога да отделя, все пак се буди за но6тни кърмения и така-вси4ки заедно...

# 206
Добър вечер, сладурки! Grinning
И аз на бързичко да се разпиша. И веднага да ви се оплача, че вече ме е "гепнала" склерозата. Confused Днес тръгнах да водя Мими на логопед. Но тъй като вчера в нашия район се подпали един влак, днес се движеха с огромно закъснение, та не успяхме да идем на урок. Отидохме на сладкарничка "Неделя" с приятелки, купих си разкошни сандалетки и... Ами едва като слязохме от автобуса в Стамболийски, разбрах че съм ги зарязала някъде. Sad Много ми докривя. Васко ни качи светкавично в колата и тръгнахме да дебнем автобуса на последната му спирка - гр. Кричим. Но не бяха в автобуса. Другият вариант е да съм ги забравила в кафенето на автогарата, от което купувах на Мими сок и списание. Утре непременно ще ида до там. Ех, че съм блейка на последък. На вас така ли ви се отрази майчинството?
А вчера в детската градина ме сюрпризираха, че трябва да си гледам Мими цяло лято у дома, че групата била сборна и нямало места. А аз и без друго я пусках само до обяд и тя легло така или иначе не заемаше. Confused
Йоанка, скорошно оздравяване на Алекс! Praynig
МарияФ, много ми е приятно да чета за малкия Виктор. Heart Eyes
ЦветиР, и Веси тези дни е много мрънкалива. Зъбки ли ще вади, идея нямам (кучешки още си нямаме). Интересното е, че като я гушна, усещам тялото и много горещо, все едно е с висока температура. А като я измеря, всичко е на ред. Що за чудо е това?! Thinking Днес имаше и разстройство.
Чочи, Hug Heart Eyes
Ави, честита месечинка на Дани! Heart Eyes
Ей, Rени, купонът е бил супер! Ама каква торта има само, сигурно е бил много горд рожденника! Heart Eyes
Прегръщам ви! Hug

# 207
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МАРИАНКА!ЖЕЛАЯ ТИ МНОГО ЗДРАВЕ,МНОГО ЛЮБОВ ,КЪСМЕТ И ДА СИ ВИНАГИ ЗАОБИКОЛЕНА ОТ ЛЮБИМИТЕ ТИ ХОРА!ХУБАВ ПРАЗНИК!

# 208
Мари_Анка, мила, честит да е рожденият ти ден! Да бъдеш все така обичана жена и майка!
Много щастие, късмет и здраве ти желаем аз и Мими!

# 209
                Мари_анка, пожелавам ти повече усмивки, повече щастие, повече радостни мигове.

Общи условия

Активация на акаунт