Лято с пеперудени крила, идва при СЕПТЕМВРИйските деца!

• 22 248
  • 293
  •   1
Отговори
# 180
Ехоооо,
ето ни и нас Hug
Ави, радвам се, че си се сетила къде се изгубихме.
Всъщност миналата седмица си бяхме в къщи, но много задачки имах. Откакто Ивето е ваканция/цял месец/, все по-малко време имам за компютъра, а и желание толкова нямам. Предпочитам да прекарвам повече време с тях, тъй като стоенето пред бюрото ги ощетява откъм внимание. А тази седмица откарахме на гости при моите родители ,пак в София , но на другия край. И аз като Меги, искам да сменя за малко обстановката, но като се случи това и бързо ми доскучава. Така или иначе, макар да бяхме при тях, целият ден прекарвах почти сама с децата и отмяна не почувствах никаква.
Ирини, и Алекс е от непроговорилите. Никакви думички не ще да каже, преди годинка казваше мама, тата, кака...сега нищо. Всичко разбира и върши, но само се чува ЪЪЪЪЪЪЪЪ. Успокоявам се с това, че Ивето проговори към 2 г и 3 мес, но все пак преди втората си годинка казваше по някоя думичка, сега не мога да й затворя устата, разбира се. Въпреки това, чакам с нетърпение Алекс да говори.  Емоциите с апартамента напълно ги разбирам , на мен ми се случи същото, бременна с Ивето, разбиха ни дома в промеждутък от 3 часа, в които не сме си били в къщи, и в най-натовареното време, когато се прибират хората от работа/на 1 етаж сме.
Дано всичко с малката балеринка е добре и най-важното ти желание да се сбъдне. Hug
Марлелка, Чочи, радвам се, че сте пътували добре и вече сте си по чужбинските домове Wink, с любимите хора.
Марлелка, притесненията ти за  Мими относно походката се отнасят за мен и Ивето, а притесненията ти за кривогледството- за мен и Алекс! ooooh!
Меги, Марианка, Йоанка, приятно прекарване на морето и  наистина да е релаксиращо! Heart Eyes
Тонита, Ивелина, страхотни дечица си имате!
Денис, радвам се, че Арен се чувства толкова добре извън къщи, аз не си представям някой да вземе децата ми за по-дълго време от 1 ден Simple Smile
МарияФ, Ави, знам, че ви е трудно сега, но след няколко месеца ще се чувствате значително по-уверени и улеснени, дечковците ще си играят заедно, само да разбират малко повече бебоците. А щом са и еднополови, няма как да не направят хубава игра!
Рени, с малко закъснение, Честит ти рожденник! Много здраве и късмет и безгрижно детство!  bouquet
Успех в начинанието за новия дом/ и по-късно и в другото начинание! Peace
Доника, неприятно е това със съседите, но съм сигурна, че  си намирате и приятна компания. Нали не би искала такива дребнави хора да са твои приятели?
За общ рожден ден сме ЗА! Това е денят след рожденият ден на Алекс!
Ако някой има идея как и къде да го направим, нека сподели!
Аз ставам, пописах си повечко, но толкова време не бях се вясвала.
Прегръдки и целувки на всички сладури! Heart Eyes

# 181
Привет, привет!

Пак съм аз - да драсна някой ред.

irinii, и моята Мими като Спаси и Алекс, и Никол все още не говори. Това ЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪ просто ме вбесява понякога. Опитва се де, аз не мога да си изкривя душата, но всичко е на някакви срички, или с ЪЪЪЪЪЪ и сочене с  ръчичка. Правя опити да я карам да казва азбуката - повтаря след мен, но се запъва на Ж и З, а след това и на С, Ш, Щ. Ето и част от репертоара й, който записвам на един залепен лист на хладилника:
бие (ударението е на Е) - "Обели го" (за банан);
вуво - вуйчо и вуйна;
гого - грозде;
бавааааааа - браво;
пу - температура (нали беше на дневен ред след ваксините);
гага - магаренце;
ака - така...
И още не ми отговаря с думички, а с Ъ, когато й задам въпрос. tonitta, ма какви изречения, това за Мими е mission imposible!?

Момичета, за вас летния сезон е сезон на разнообразието, за което много се радвам. Аз пак влизам в релси и това си е. Днес ходихме на среща с приятели пак в един страхотен парк, че децата да потичат де, после си купих сандали и понеже рядко си купувам ще се похваля, нищо че са оutlet за 15 $, ама страшно удобни са. Имам и друг повод за хвалба, че и за черпене, ма да финализираме нещата и ще кажа.

Кузманка, и наша Мара обича всякакви забавления на колела. Опознават света и грабят с пълни шепи от него. Много добра идея!  Peace

dennis, възхищавам се тайно на организираната ти личност.  Heart Eyes За подарък - едва ли нямат, ама една дигитална фоторамка за снимките от сватбеното пътешествие?  newsm78

Доничка, само можеш да се радваш, че Хриси е такъв разбойник, любознателен и искащ. На комшиите ще им дойде (да се надяваме)  акъл в главата, ма тогава на Хриси те няма да са му интересни.  Hug

mama_meggie, ти пък с твоята енергия, какво ли се учудвам за скучната сутрин!  ooooh!

Ави, надявам се неприятностите да са се уталожили!  Hug

yoana77, поздрави и за твоите слънчица.  Hug

MariaF
Hug

Chochy, пълноценно е било пребиваването ви в България. Честито за спалнята (аз тайно да си призная, че в България спях на единични легла с Мими и по разни дивани, та те разбирам напълно).  Simple Smile

stes, steli-ssd, Мари_Анка, viki81, AmarettoHug

Rени, в тон с героите - онзи ден мъж ми донесе една костенурка у дома, ма гледах ей така  #Crazy , щото долната й черупка се "чупеше" и затваряше към горната, така че костенурката хич не се виждаше. Егати немската каска, фабрична си беше.  Shocked

Аз и от днес имам снимки, ма някой ден като кача и цял един пост ще е посветен на снимки и филми, дет' се казва - фестивал ще има.

Поздрави!   bouquet

# 182
Здравейте!

Вчера си направихме една голяма разходка до язовир Батак, бяхме на Пикник там и даже влизахме с Дани във водата, е на плиткото но влизахме. Тя много се радва, тя обожава водата. Crazy Супер беше, на връщане минахме през курорта Св. Константин и Елена и през едно параклисче да запалим по една свещичка и хайде в къщи да спим. Беше чудесно. След обеда ходихме в едно близко село да субират калеко ми една слива а ние с Дани поливахме цветята и играхме на шадраванчевто в двора, пак беше забавно, а бе общо взето на всички ни е много хубаво тук. Flutter Сега ще пълним басейна на терасата и ще има плаж, водната жабка ще има да църка от радост... По късно ще се включа и със снимки.

Ставам , че ме викат, Мамоооооо, мамооооо, дай - басена...Което означава да и пълня басейна. Чао, до после. Hug

# 183
Здравейте, момичета newsm51 Приемате ли още септемвриийчета Simple Smile Научих за вас от Доника- с нея се запознахме в Отчетните за януари 2009 г. Имам девойка, родена на 04.09- Александра и живот и здраве януари ще става кака Simple Smile  Ще се радвам да се видим на вашите срещи, поне на тези в София.
Пожелавам ви весело лято, много слънце, море  и веселба Hug

# 184
  Здравейте от Варна. Тия дни бяхме на гости на майка и татко и те не могат да ни се нарадват! Освен това багажи, пране, почистване, влизам само за да поздравя нашата Плами!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ПЛАМИ.
                  БЪДИ ВСЕ ТАКА УСМИХНАТА И ЧАРОВНА.

Денис, ще се опитам да се възползвам от пожеланието. Току виж сме започнали да ходим по-често на плаж.
 Да си кажа, че и нас ни има на снимките на Тонита.
 tony1166, добре дошла!

Последна редакция: нд, 20 юли 2008, 13:04 от Amaretto

# 185
  • София
Пламиии, честит рожден ден !!! Желая ти по-често отчитане тук Simple Smile
Тони, радвам се, че се престраши да видиш какви са ни готини наборчетата Simple Smile
Днес Хриси скалъпи едно от първите си изречения, което не е много благоприятно за нас с баща му - Мамо, дай паички hahaha Покрай тия люлеещи колички ще вземе и да проговори Joy
Амаретка, значи вече сте си във Варна Simple Smile Сега е време да идете и вие на плаж, поздрави на ДВВ( ДЗ де) и я поагитирай за общия рожден ден. Тя отдавна не е писала как са Бетите и Ники Simple Smile
Марлелка, ай де де-покажи малко американски красоти Joy Да погледаме паркове и ние като хората, че ако ви покажа снимки на нащия парк и единствената градинка в квартала...то сигурно на сметището в Суходол е по-чисто. Ама с това самосъзнание-дето всеки хвърля и троши...
ЦветиР, радвам се, че се разписа Simple Smile А къде се губи ЦветиБ, да разкаже и тя как върви бременеенето Simple Smile
Денис, страхотно е това, че Арен не чувства липсата ви и ходи на пътешествия с бабите. Хриси с тукашната баба няма проблеми-не се и сеща за мен. Но ми се искаше примерно да го оставя за няколко дни при нашите-без мен няма да стои-нали ги вижда 3-4 пъти годишно и не стои сам при тях. Много искам този период да отмине, но да видим...
Днес в брошура на Хиполенд мернах един батут за около 50 и няколко лв беше - има ли някой наблюдения от него? Защото ми хареса като идея за подарък за рождения ден на Хриси, но нямам реална представа колко е голям - могат ли поне 2 деца да играят в него...
Кузманка, разминахме се ние с тебе и среща в Пещера...Засега се очертава да си ходим към септември...
Ох, мацки отивам да полегна, че следобед сме пак на рожден ден ( и сутринта бяхме Simple Smile )

# 186
 Ха малко снимки като ви е зор... http://www.snimka.bg/album.php?album_id=265733 малко са около 50 , но не се отекчавайте - весели са
 АЙде до после

# 187
  • София
Мегиии, ще ти дърпам ушите - къде видя, че е дебел Лаци и защо сте му одрязали косицата Simple Smile И мнозинството в къщи искаха такава прическа за Хриси, ама аз не давам Simple Smile

# 188
Честит рожден ден на рожденика, когото не познавам! Щастие, щастие...

tony1166,   bouquet

Меги
, не съм почитател на морето кой знае колко (предпочитам планината), ма така ми се дощя да се бухна, че... Sad

И с вас да споделя, че довечера ще пригласяме на Брайан Адамс и Форинър в един парк наблизо.  Wink

# 189
  • гр.Русе
Хей,момичета мили,благодаря ви!  Hug
Чета ви и мисля пожеланието на Доника да сбъдне и да съм по-често сред вас както преди!

Летен коктейл за мое здраве!
Имам спомен,че и Ави днес е рожденничка.Ако не бъркам-мила,Ави,честит празник!Бъди обичана и глезена,както от съдбата,така и от твоите трима скъпи мъже!!!
Целувки на всички и до скоро  Heart Eyes

# 190
Ние се завърнахме  Hug
Ники три дни се на бяга ,на игра и на дивя. Лягаше в 23ч и ставаше в 6.30  Crazy Храни зайчета и пилета .Гони котето  и агнето.Полива с прабаба си .
И ни спря тока 4 възрастни ни направи на криви гъби Crazy
Много бърбори . Любимото му беше да яхне някоя пръчка за конче и да крещи бягайки *Даба Дуууу* /т.е. Яба даба ду от Флинстоун/
Това е за сега от нас.Ники вече спи а аз разпускам от почивката Mr. Green

# 191
ехооо

Благодаря ви отново за пожеланията за РД на Ичи Разбира се вълненията бяха много, започна се на 17 сутринта и още не се е свършило, още разопаковаме и разхвърляме подаръци из цялата къща ooooh! За това време непрекъснато валяха подаръци, и всичко под Мотото на Костенурките Нинджа  ooooh! Който го попита какво иска за РД разбира се отговора вече ви е ясен  Laughing А купона с дечица беше вчера... за мен най-важното беше, че той много се забавлява, защото вече е истински осъзнат празник и го чакаме ехеееее от кога Mr. Green А, имаше и аниматорка, която ги забавлява според възрастта им (му-4г) и дори Ивайло, който иначе не се включва особенно в такива организирани игри участва... абе като се видим, ще ви разказва  Mr. Green

С таз Марлелка никога не е скучно бреее  Laughing

Доника, какво искаш от Меги, ако критерия и за дебел са нейните 44кг с мокри дрехи  Laughing то ясно, защо здравеняка Лаци и се вижда дебеличък  Laughing Иначе той вярно спокойно се омешва с африканците  Mr. Green много е сладък, абе за завиждане сте си вие, Мегиии  Wink

Плами, ЧРД на патерица и от мен  Hug Ави не потвърди рожденичка ли е, но не пречи пък да почерпи и тя  Laughing   bouquet

Ех, този Ники много оправен  hahaha

Тонита, много е сладка Никол, ех как ми припомни това местенце от плажа, на което и ние две години припичахме кълки  Laughing

Денис, натоварена му е програмата на твоето дете, нооо е страхотно, че той с такава лекота и удоволствие я приема  Hug

Добре дошла на новата мама  Hug

С говоренето... ми на мен ми е далеч това повтаряне на Боян на някой лесни за него думички от говорене, но пък започна да повтаря, което си е цяло постижение... а песничката, която изпя за РД на батко си, Ирини, бе единствената, която знае, и с която всички много се забавляваме... "Мама ми, ку-ка-ти..."  Mr. Green

# 192
Здравейте летни пеперуди!!!
Липсвате ми, но чета и бягам на хладно.
АВИ дано скоро се видим по кварталному.Къде се разхождате/ Тези дни ще са прохладни.
Денис права си идва и моя ред за новенинкоте човече Heart Eyes Вълнувам се Flutter мисля и си правя програамки но без програматорчето Laughing
Ирини смело с отделната стая Peace, а и вече сте готови - супер. Предполагам Спаси са го возили на ситняковския нов ливт и е запленен, кактто Ванката бещше тези дни-всъщност и нан нас мн. ни хареса.
Доника как е коремчето?

Намерила съм една детегледачка от района и търся още една пак на 6часов ден.Това ми отне доста време, но все пак се намират свестни хора.

Взех си нов кош за куиинито,но едно колело е за подмяна от шасито Wink Накупих толкова летни дрешки-пусти мерак...Взех и хипоалергенна храна за вс. случай. остава Токуда раждането като тези дни влизам в деветия месец.Направих в алергологията и теста за упойки.ванката има повеение на по-голям въпреки че не е по-едър за възрастта.Сега изследваме колко нагоре излитат предметите и запушваме с ръка пуснати чешми Mr. Green Машинките за комарите са обект на приказки.
Това около нас!
Целувам ви сърдечно и безконтактно/заради жегите/
Прохладни и весели летни дни.

# 193
Плами,честит рожден ден на патерици!   bouquet Желая ти много любов от всички твои близки хора.Какво става с плановете за Австралия?
Алфии,радвам се да те "видя"Почва очакването на малкото предполагам лъвче.При кого ще си в Токуда?Радвам се,че си намерила жена за гледане и помагане у дома.Дано намериш и втора,която да ти е наистина отмяна.
Ирини,как мина посрещането на Спаси?Радвали ви се?Излапахте ли дружно тортата?
Меги,не съм виждала по-хубаво черно,якичко морско момче,ядящо пясък.Сташен е красавец той.Целувки от нас.Искам и аз да си скучая на онези столчета на брега.... Laughing
Rени ,много голямо веселие се вижда от снимките.Представих си Бобо как я пее тази песен "Мама ми, ку-ка-ти..."   Laughing
DZ ,истински флинстоун си имате у вас хи-хи-хи-хи.
Марлелка,как мина пригласянето и припявките в парка?Идеята ти много ми хареса за дигиталната рамка,ще я ползвам  Heart Eyes
Доника много ориентиран хриси с тези "паички" Нямам идея за батута.Ние сме намислили да вземем едно столче което се прикрепя отзад за колелото,за да можем дружно да си караме велосипеди привечер в парка.
Прегръдкиии

# 194
Здравейте мили мами! Hug
Изкарахме супер уикенд с мъжа ми,два дни лежане на плажа,разходки и хубави ресторантчета.Лошото е ,че снощи като се  върнахме ни изненада неприятно болен Ради.Майка ми каза,че покашлял,но вечерта вече вдигна и висока Т и се наложи по спешност да го водя на лекар.Оказа се,че има бронхит и му изписаха антибиотик,което му е за втори път от както се е родил,но в рамките на 1 месец Tired Много съм притеснена,явно имунитета му е паднал доста след гадния вирус в началото на месеца ooooh! Преди малко заспа,имаше 38.6 Т. Добре,че Дари държи фронта и досега не се е стигало да пие АБ Praynig Ами това е,съжалявам за поста,просто си изплаках притесненията.Дано оздравее бързо и живот и здраве август като ги заведем на море да им подейства добре климата. Praynig
На всички много прегръдки и дано няма болнички! Hug Hug Hug
П.П. Уговарям татито живот и здраве на 20.09. да сме в София Wink

Общи условия

Активация на акаунт