ето ни и нас

Ави, радвам се, че си се сетила къде се изгубихме.
Всъщност миналата седмица си бяхме в къщи, но много задачки имах. Откакто Ивето е ваканция/цял месец/, все по-малко време имам за компютъра, а и желание толкова нямам. Предпочитам да прекарвам повече време с тях, тъй като стоенето пред бюрото ги ощетява откъм внимание. А тази седмица откарахме на гости при моите родители ,пак в София , но на другия край. И аз като Меги, искам да сменя за малко обстановката, но като се случи това и бързо ми доскучава. Така или иначе, макар да бяхме при тях, целият ден прекарвах почти сама с децата и отмяна не почувствах никаква.
Ирини, и Алекс е от непроговорилите. Никакви думички не ще да каже, преди годинка казваше мама, тата, кака...сега нищо. Всичко разбира и върши, но само се чува ЪЪЪЪЪЪЪЪ. Успокоявам се с това, че Ивето проговори към 2 г и 3 мес, но все пак преди втората си годинка казваше по някоя думичка, сега не мога да й затворя устата, разбира се. Въпреки това, чакам с нетърпение Алекс да говори. Емоциите с апартамента напълно ги разбирам , на мен ми се случи същото, бременна с Ивето, разбиха ни дома в промеждутък от 3 часа, в които не сме си били в къщи, и в най-натовареното време, когато се прибират хората от работа/на 1 етаж сме.
Дано всичко с малката балеринка е добре и най-важното ти желание да се сбъдне.

Марлелка, Чочи, радвам се, че сте пътували добре и вече сте си по чужбинските домове
, с любимите хора.Марлелка, притесненията ти за Мими относно походката се отнасят за мен и Ивето, а притесненията ти за кривогледството- за мен и Алекс!

Меги, Марианка, Йоанка, приятно прекарване на морето и наистина да е релаксиращо!

Тонита, Ивелина, страхотни дечица си имате!
Денис, радвам се, че Арен се чувства толкова добре извън къщи, аз не си представям някой да вземе децата ми за по-дълго време от 1 ден

МарияФ, Ави, знам, че ви е трудно сега, но след няколко месеца ще се чувствате значително по-уверени и улеснени, дечковците ще си играят заедно, само да разбират малко повече бебоците. А щом са и еднополови, няма как да не направят хубава игра!
Рени, с малко закъснение, Честит ти рожденник! Много здраве и късмет и безгрижно детство!

Успех в начинанието за новия дом/ и по-късно и в другото начинание!

Доника, неприятно е това със съседите, но съм сигурна, че си намирате и приятна компания. Нали не би искала такива дребнави хора да са твои приятели?
За общ рожден ден сме ЗА! Това е денят след рожденият ден на Алекс!
Ако някой има идея как и къде да го направим, нека сподели!
Аз ставам, пописах си повечко, но толкова време не бях се вясвала.
Прегръдки и целувки на всички сладури!

, щото долната й черупка се "чупеше" и затваряше към горната, така че костенурката хич не се виждаше. Егати немската каска, фабрична си беше.
Супер беше, на връщане минахме през курорта Св. Константин и Елена и през едно параклисче да запалим по една свещичка и хайде в къщи да спим. Беше чудесно. След обеда ходихме в едно близко село да субират калеко ми една слива а ние с Дани поливахме цветята и играхме на шадраванчевто в двора, пак беше забавно, а бе общо взето на всички ни е много хубаво тук.
Сега ще пълним басейна на терасата и ще има плаж, водната жабка ще има да църка от радост... По късно ще се включа и със снимки.
Приемате ли още септемвриийчета

Покрай тия люлеещи колички ще вземе и да проговори 

Много съм притеснена,явно имунитета му е паднал доста след гадния вирус в началото на месеца
Ами това е,съжалявам за поста,просто си изплаках притесненията.Дано оздравее бързо и живот и здраве август като ги заведем на море да им подейства добре климата.