Желая ти много щастие, любов и късмет!

П.П. И да си намериш сандалките!
Здраве и много щастливи мигове с любимите ти хора 

Две години бяхме страхотен тамдем за всичко - наистина имам чувството, че страшно съм се подмладила, ако изобщо някога съм остарявала, може би просто позабравила....
Планувам сега една последна екскурзия в Родопите, пак двете, че Димитър милия така се е разработил, че няма време, а само огромно желание да ни придружи. Е, позволява си и той глътка свеж въздух и затова на концерт на Металика ще ходи човека. Пък ние с Йоанка няма тука да стоим я - отиваме с него. Утре тръгваме, но не знам колко време ще сме в София. Ако поостанем и уикенда, а не хванем към някой по-прохладен край ще да звънна да се видим. Ави, на теб ще звънна, че знам, че ти си "винаги готов" да си едната част от нужните две за среща
...
Честит Рожден ден на патерици на Ави и Плами!
Много положителни емоции и щастие около вас!
, коментира всичко, което вижда или прави с нейни си думи - неразбираеми за околните без превода на мама или тате. Още сме с памперс, но все по-често я оставям и по гащи, като редовно пишка в тоалетната, когато я поставя на седалката, но иначе сама рядко си казва може би се е случило 3-4 пъти.

почва моето монашество. Ох нахъсвам се от сега да се стягам и отслабвам бъъъъъър-зо!!!

Здраве, любов и благополучие

Нямате си на идея за какво става въпрос. Дали тук се лигави, защото в Стара Загора не че не прави така ама е по смирена
. Казвам ви толкова пъти ме е разплаквала и днес след изплюването също. На яслата такива шамари ще яде ми се струва, защото там не вярвам някой така да и позволява да прави.

Идеше ми да ги разстрелям...Но май май няма да ме огреее да си осъществя плановете. Мартин са го напънали в работата, отделно го пращат командировка в Румъния...та най-вероятно ще подраним с гостуването при майка ми...То не че има какво да правя там цял месец. Но и тук няма да е по-различно.
И не се притеснявай за червилата - Хриси редовно яде крем или тоалетно мляко. Добре че сапуна не му се услади, когато го опита.
Мимката радва ли се, че ще става кака. Нашия бате репетира усилено с кукленската количка...Страшна гледка сме-вървим по улиците и всеки си бута количката 
Препоръчани теми