Бебета ЮНИ 48

• 12 617
  • 283
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Аз искам да питам мамите с бебчета дали има някоя от вас, която не разчита на чужда помощ (баби и лели), а се справяте сами, само с таткото относно грижите за бебето?

Аз. Ама съм по-тежкия служай - и без мъж. Ще излиза в отпуск чааак след първата седмица на юли...

И аз ще съм така - съвсем сама ще се оправям. Само дето мъжа ми, когато излезе в отпуска изобщо няма да стои при мен.
Единствената ми помощ от бабите ще е, че каката ще е при тях цяло лято. Не съм я виждала вече почти месец  Tired

# 106
Честито на Вес77 и на Кори!Да са живи и здрави бебчетата!
Кори е надвила за името на бебчето Laughing
Аз искам да ви питам има ли такива, който все още имат бяло течение и лекуват ли го сега?А мамите, който имат вече бебета дали са имали преди раждането и как са го лекували?

# 107
Да са живи и здрави Георги на мама Кори и Андрей на мама ves 77!!! На щастливите мами пожелавам бързо възстановяване  Heart Eyes  bouquet Hug

Да се отчета набързо - преди малко се върнах от ЖК - докито беше на операция и се видях само с акушерката. само този път не сме се гледали на видеозон, а така ми се искаше да си го видя сладунчото  Rolling Eyes Мерене, теглене, кръвно, албумин, тонове - всичко е добре. Матката ми е спокойна  Simple Smile Още сме си височко и има вероятност да си чакаме и термина, а и след това - когато реши, тогава ще се появи  Naughty ритка си ме и поне по мои наблюдения не е сменил позата - още сме накриво. Другата седмица в четвъртък пак съм на консултация.
Позволете ми малко да ви се оплача - хорската простотия край няма - почти всеки ден неизвестни гамени ни озвучават с чалга и то в часовете за почивка, а аз си имам режимче - всеки ден дремуцам поне 2 часа  #Cussing out #2gunfire #Crazy

Хубав ден ви желая   bouquet

# 108
ПРити Галина и на мен това ми казаха днес  и ми олекна. Аз си го мислех също, но все пак да попитам.. Grinning
Иначе да ви кажа,че аз не кърмя. Нямам кърма-на 10-12 часа по 30-40 мл и сега я спирам с хапче . Това мисля ,че се получи от стреса , който преивях. Имам си и помпа на Авент и хиляда глупости от типа- кремчета , абсоратори и какво ли още не, ама какво да направя.
Не съжалявам! Радвам се, че Ванко е живи здрав и си хапва добре.
magi_bs , спокойно всичко ще мине  Peace Не се притеснявай. Операцията ще те боли малко време и после ще забравиш за нея  Wink
Sleeping Beauty, а ти какво чакаш още душице Grinning Направо ме уби! Уш контракции и ти от кое време, а си още с бебчето в корема. Аз се оправям почти сама. Но не на цяло. За сега майка ми помага с прането на дрешките и ми стерилизира шишетата, че съм от по-трудно подвижните. А останалото с бебчо си го правя аз, за да си свиквам- папка ме, акаме, преобличаме се... Много ми е приятно да се грижа за него !

# 109
влизам да съобщя най-хубавата новина
днес в 14.25 часа Ivelina80 роди момиченце Мариета с мерки 3500гр. и 51 см и двете се чувстват добре . Много радостни мигове им пожелавам и бързо възстановяване на мама Иве. Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 110
Ивелина80 се надяваше днес да роди и успя!  smile3501 Да й е жива и здрава момата!!!
Ето на това се казва като по учебник: изведнъж контракцийки и после хоп - бебче! Wink

Благодаря ви мамчета за отговорите! Ние също сами ще си гледаме бебето, нямаме никакъв опит и все си мислех, че съм прекалено самонадеяна, ама се надявам да не съм и да се справим подобаващо! Само се моля да се чувствам добре след раждането, но това не мога да го планирам...

ралли, този музикален терор и на мене нямаше да ми хареса... аз пък не мога да спя от шумове на камиони, кранове, валеци, чукове...  Crazy около нашата къща има 2 огромни строителни площадки.. Слава Богу, че се местим след месец!

Sleeping Beauty, а ти какво чакаш още душице Grinning Направо ме уби! Уш контракции и ти от кое време, а си още с бебчето в корема.
Ами, аз вече започвам да се замислям, че нещо бебето не е слязло достатъчно надолу, за да натиска шийката, което от своя страна да води до разкритие... Ако изобщо е такъв процеса на раждането де. И мойто бебе като на раллии и маги_бс е малко странично и си мисля, че това е причината. Иначе, при тези контракции, от които вече ми писна, да бях родила още преди 2-3 седмици, ама нейсе...  Confused Чак в понеделник съм на доки и тогава ще го накарам да предприеме по-драстични мерки. Че предния път нито плаценти гледа, нищо!!! А вече започвам малко да се притеснявам дали бебето е добре, защото понякога прекалено нервно рита... 

# 111
4естито на Ивелина80 да и е жива и здрава Мариета и много да я радва  на мама бързо възстановяване Hug  bouquet

# 112
честито на ивелина   bouquet

Ели 24,аз имах пак те4ение и онзи ден се обадсих на док и той ми каза да си взема пак онзи крем Гиназол,който ползвах и февруари месец.Взех си го в събота,поставих го  в неделя вси4ко изте4е и се про4истих.Док ми каза 4е е хубаво да се из4истя преди да се роди бебето .И така
оффффф искам ве4е да раждам  Rolling Eyes

# 113
panterkata66 мерси за отговора, чудех се как е при вас и аз слагам едни глобули ще видим резултата.
И аз искам вече да раждам, не ми се ще да ми слагат системи за предизвикване. Днес ходих при акушерката и тя каза, че 26 било късно да ме приемат, а то са едва 4 дни след термин(аз си мисля че е рано даже),ама аз ще си слушам доктора. Дано до тогава да родя.
Честито на Ивелина!
Преди малко разглеждах списъка и се сетих за Bu6onka, какво ли става с нея, а тя се спотаява на балкона и нищо не пише. Laughing

# 114
Честита Мариета на мама Ивелина80!! Жива, здрава и много щастлива да бъде момата!

И аз бях на консултация днес и всичко си е наред, тоновете са добри, бебка си е активна, явно скорошни признаци няма  Grinning Плацентата била 3 степен, ама може да изкара още поне седмица каза доки  Mr. Green

# 115
Ехо, Привет  Hug

Аз се прибрах с малкото пакетче  Mr. Green

Благодаря на всички за пожеланията много!!! На всички останали, които вече имат бебета - Честито! На мамите, които още чакат - пожелавам такова хубаво раждане като моето  Hug Не го мислете много-много Wink

Аз сега съм още в лек шок след изписването, успях да се разрева три пъти... единият - като ни даваха бебето и аз вместо да кажа на докторката каквото съм си намислила - захлипах като кученце и ревнах  Crazy ... Много я обичам  Heart Eyes

Малкото е засега почти само на кърма, от днес ще се опитам да е само на кърма, да видим до къде ще я докараме  Mr. Green

Ще чета малко, и после пак! Ще пусна нови снимки...
(ПП: какво  беше онова за 40-те дни... Ние днес вече бяхме на рИсторант  Mr. Green в нас няма място, и понеже малкия спи като разпран го избутахме с количката в ресторанта до нас, да се видим с бабите... Голям е кеф Simple Smile )

# 116
  • София
Честито на новите мами! Да са им живи и здрави бебоците!  Hug

# 117
Sleeping Beauty  лекарката ми каза че ако е бил разположен нормално да се е родил още преди 1-2 седмици ,но малкия мъж си стои надолу с главата но на страни иначе съм си с редовни контракции  но без разкритие и затова се налага секцио другия вариант който ми предложи е да пробваме нормално а ако видим че нестане да действаме много бързо със секцио но на мен като че ли не ми се рискува.

# 118
  • София
Sleeping Beauty  лекарката ми каза че ако е бил разположен нормално да се е родил още преди 1-2 седмици ,но малкия мъж си стои надолу с главата но на страни иначе съм си с редовни контракции  но без разкритие и затова се налага секцио другия вариант който ми предложи е да пробваме нормално а ако видим че нестане да действаме много бързо със секцио но на мен като че ли не ми се рискува.
magi_bs , мисля, че си решила да постъпиш правилно. На курсовете от сп. "9 месеца" ни обясниха, че при секцио по спешност се гледа най-вече бебето да бъде извадено възможно най-бързо, а не толкова прецизността на самата операция.
Успех!  Hug

# 119

маги_бс, аз си спомням, че беше писала и ти преди 1-2 дни за това. Последния път като говорихме с моя лекар, той каза, че тази позиция не би трябвало да е проблемна при самото раждане и не обсъждахме въобще вариант секцио. Ще видим какво ще ми каже в понеделник. То се е видяло, че ще чакам до тогава. Simple Smile

оффиоли, добре сте се завърнали вкъщи!  Hug Май ще е излишно да ти казвам, че чакаме с нетърпение да разкажеш за раждането Wink

ПП елли24, сигурна ли си, че това е бяло течение? Има едно, което е съвсем нормално по време на бременността, то също е бяло. Дължи се на повишено количество млечни (или не знам точно какви) бактерии. И аз имам такова, но доктора винаги ми казва, че няма нищо притеснително. Но, ако твойто доки ти е казал, че това е бяло течение наистина, тогава трябва да го лекуваш!  Peace

Последна редакция: чт, 19 юни 2008, 17:38 от Sleeping Beauty

Общи условия

Активация на акаунт