Бебета ЮНИ 48

• 12 613
  • 283
  •   1
Отговори
# 120
  • София

magi_bs , мисля, че си решила да постъпиш правилно. На курсовете от сп. "9 месеца" ни обясниха, че при секцио по спешност се гледа най-вече бебето да бъде извадено възможно най-бързо, а не толкова прецизността на самата операция.
Успех!  Hug
Ако екипът е от професионалисти, не би трябвало да е така! Мога да твърдя от собствен пример, въпреки че аз не бях случай на нормално раждане, завършило със секцио, където вече нещата са доста по-екстремни!
А понякога наистина секциото е необходимото решение. И аз не го исках, но по-добре така стана. Не е толкова страшно в крайна сметка. Най-гадното минава в рамките на  един ден, след това е доста по-поносимо.

Сега да не забравя да честитя бебчетата на Кори, Вес 77 и Ивелина 80. Да са живи и здрави и много да радват мама и тати   bouquet

Бюти, на въпроса ти за помощта от баби, мога да кажа, че твърдо избягвам всяка помощ относно бебето. Сама си я преобувам, преобличам, къпем я с мъжа ми. Много по-спокойно ми е така. Все пак аз девет месеца съм се подготвяла за всички тези процедури, а и мога да кажа, че наистина майката има най-добър усет към бебето - как да го гушне, откъде да го хване.
Давам им да ми помагат в домакинството, но и това ще е докато се възстановя напълно от операцията.

Аз взех да се притеснявам за моята кърма. Не се отказвам, все още се надявам, че ще дойде... Бебка почти всеки път успява да засмуче, но понякога е мързелива и повече се лигави отколкото да суче. След това си я нахранвам с АМ и се цедя, но изцеждам само по няколко капки. Педиатърката ме успокои, че хубаво кърмата идвала понякога към 15-ия ден, така че се надявам да има прогрес...

Офиоли, добре я започвате с ресторантчета  Grinning Нека да свиква момчето!

# 121
  • София
Ами, признанието беше направено от гинеколог, все пак. Ако въпросът е да извадят бебето възможно най-бързо, за да го спасят, сигурно наистина така процедират...

# 122
Честито на Ivelina80   bouquet много да я радва малката-голяма Мариета   Heart Eyes Hug  bouquet

offioly, добре завърнали се   bouquet

Днес Вери не се е включвала  Thinking Изглежда е долетяло щъркелчето и при нея! Надявам се всичко да е минало по мед и масло  Praynig

Бюти, при мен има само една строителна площадка - строи се 16 етажен жилищен блок буквално под прозорците ни, ама с тях свикнах, т.к. преди тях завършиха на етапи 2 кооперации и една къща пак под носа ни  #2gunfire Не ми стига въздух вече  Twisted Evil Милото ми е обещало къща на село, но кой знае кога ще стане това  newsm78 Искам в горатааа Crossing Arms

# 123
Дойде му най-после времето Whistling

поздравявам всички родили,и всички завърнали се у дома в периода 15,06-до днес включително!
От утре започвам да следя внимателно темичката,ако Норка не реши друго. Очаквам  да пристигне количката и е възможно да се отдадем на разходки.

Offioli,добре дошла и на теб.Май моята новина ти докара родов процес и ти ме последва.
 За статистика няма да остане време,че освен Норка си имам и двама мъже за отглеждане TiredНо да са ми живи и здрави Praynig Peace

# 124
  • Вече в моята си приказка...
Здравейте, момичета, и от мен!
Благодаря на всички за поздравленията за новородената ми дъщеричка Калина!
Честито на всички нови майчета! Много здраве и късмет на всички малки бебончета!

При нас всичко мина добре! Имам малки корекции, относно килограмите на бебо - роди се 3.500, 50 см. в 9.45. Ама аз нали бях секцио, казаха ми данните, докато бях още под упойка! И с първият СМС до Офиори се поизложих... ooooh! - изпратих й празен.
Днес ни изписаха. С бебчо се кърмим на поискване, което си е почти през половин час. Обаче гърдите ми са меки, дано само си имам кърма! Това е най-големият ми страх!

Имам много да разказвам, имам и снимки да слагам в албумчето, ама няма да е днес, че съм поуморена, пък и Калинка-Малинка суче през пет минути  /такова чувство имам/.
Стискам палци на всички, на които предстои раждане, да мине всичко бързо и безпроблемно!  bouquet

П.П. Отивам да чета, че доста съм изпуснала Grinning

# 125
  • Philadelphia, USA
Здравейте,

Влизам и аз да се отчета - на 12 юни в 8:33 родих бебе Благовест с тегло 3300 гр и дължина 49 см. Много ще се радвам ако ни преместите в списъка с бебоците.

Поздрави,
Краси

# 126
Добре дошли на всички завърнали се у дома мами с бебоци!  Hug

Еърборн, честито и на теб, мила! Да ти е живо и здраво момченцето!   bouquet

Верито изчезна нещо.. Дано да се похвали скоро  Heart Eyes

Днес голямо затишие  newsm78

# 127
Здравейте мами.Аз съм мартенка и моето бебче вече няма колики.Останаха ми 2 неотворени опаковки инфаколик.Ако някои се интересува ги продавам на доставна цена 14 лв за опаковка.Тези капки са най-ефикасни...бях пробвала всичките видове на пазара.Ако някои има интерес да ми пише на лични. Simple Smile

# 128
Честито на новите майчета,много щастие,здраве и късмет  bouquet
Добре дошли и на завърналите се Hug
Оффиоли,чакаме разказа ти с нетърпение.Ние чак днес бяхме на рИсторант Mr. GreenОставихме каката на бабин дом и запрашихме към една горска кръчмица-бебка спа,ние ядохме-идилия(като се изключи,че бирата само я мирисах Mr. Green)

# 129
  • И аз не знам къде...
Здравейте и от мен за днес!

Честито на новите мамчета и добре завърнали се на изписаните   bouquet!

Ние днес бяхме на консултация и за три седмици, от изписването до сега, сме качили 1 100 гр. и вече сме 4350 и сме 54.5 см.  Wink! Сложиха ни ваксина и добре си поплакахме  Crazy! Тази вечер не трябва да го къпя и не знам как ще го приеме малкия мъж  Crazy! Това беше начина да заспи спокойно, ама сега няма! То и вода нямаме цял ден и още не е дошла. Чудя се от къде да му вземам вода да преварявам. Абе  да ги #2gunfire тези от ВиК  Twisted Evil! Пък аз на какво мириша от цял ден разходки по пътищата  #Cussing out ....... Сега ще изхабя мокрите кърпи на детко да мириша поне на тях  Sunglasses!

За помагането - майка ми идва сутрин за час, два да ми поизчисти и изглади, че с дребния пискун няма начин да го свърша  Crazy! Ако сме си в къщи обикновено пищим. Ако все пак ми остане малко време гледам да погледна и себе си. Успокоиха ме, че до втория, третия месец ще спре да се дере така  Crazy! Да е жив и здрав  Praynig ще разберем дали е вярно  Peace!

Чао за сега! Късмет на всички, които ще родят тази вечер  Hug!

# 130
Гледам от снощи има много нови бебета! Да са живи и здрави всички!
А Вери я няма - дано вече имат добри новини и всичко да е минало както тя се надяваше!

Последна редакция: нд, 22 юни 2008, 23:16 от Трънче

# 131
  • И аз не знам къде...

Дари, ама вие много сте порастнали, само за 3 седмици  Mr. Green (Не че си имам идея колко трябва да наддават бебоците, но 1100 гр ми звучи супер!)

Ами стандарта бил от 1000 до 1500 гр. на месец. Мисля, че съвсем добре си се движим и дано така да си върви  Praynig!

# 132
  • Бургас
А нашата педиатърка ни каза,че минимума е 600 грама за месец.Вероятно зависи дали бебока е сам на кърма и/или на АМ.Ние също се кърмим на поискване. newsm78
Честито на новите мами  bouquet

# 133
добро утро на всички в Бургаската темичка са пуснали щъркеловата новина че - вчера Вери е родила момче Ясен, 4300 гр., 53 см това май е нашето мамче

# 134
Чесит Благовест на Еърборн и Ясен на Вери,да са им живи и здрави момчетата.

За помоща вкъщи аз се оправям напълно сама,таткото ни беше вкъщи само 3 дни.Единственото за което ми помага свеки,че взима Дани от градина и ми го води вкъщи.
Днес сме на консултация да видим колко е наддал за една седмица.

Общи условия

Активация на акаунт