Номер 80 в Германия zа мами "с" и "беz" ВИШЕ

• 14 552
  • 294
  •   1
Отговори
# 225
Швере гебурт беШе тва ooooh! Дано Йоги да ги нарита таzи вечер да се стегнат малко младежите, че с Мистичната в неделя Ще пукнем окончателно, ако продължават така  hahaha

Да. В неделя освен някакъв опиат да вземем преди мача, щото с тая игра наистина е опасно за здравето  Laughing
Хайде, аз лягам да сънувам. На празнуващите казвам "наздраве", ние с мъжа ми сме в транс, ама сме изтощени до припадък. Лека.

П.С. Поне ще спим тая нощ, защото на миналата турска победа се гърмя до 1 сутринта  Mr. Green

# 226
  • weiter, weiter, ... weiterstadt

П.С. Поне ще спим тая нощ, защото на миналата турска победа се гърмя до 1 сутринта  Mr. Green

тук вече улиците са задръстени, изкараха специални тромби....
няма да се спи  Tired

# 227
ръцтатаръцтата, ляляляляляля.
ади, на финала сме.

гея, хич не искам и да знам душко. ако искам на море, ходя в испания. на велека си имам плаж кат слънце, да не съм улава да си къпя детето в таз гнус, наречена море. освен ако не искам да правим лечебни фекални бани Mr. Green

# 228
Финаааале, о о, финале, о о о о  Mr. Green

Кофти играхме, ама победихме, се ла ви, дето се вика.

Гея добре доШла в клуба  Tired  То4но на съЩото мнение съм, само дето баЩа ми откаzа да дойдат в Анталия. Ми да дойдат при нас в ХюнЩетен тогава  Laughing И тук Ол Инклуzив, ама няма рум сервиz  Crossing Arms Но ние таzи година сигурно няма да пътуваме пак, да оставяме цените zа билетите, ама в 3.50 4аса преz ноЩа да иzлитам и zа 50? няма да стане  Stop 

Риен, да е жива и zдрава племени4ката   bouquet  И аz се 4удя zа вредните ШиШета, в БГ голяма паника, тук ниЩо не се 4ува  Thinking А zа таzи така популярната Дюканова диета съЩо не се 4ува абсолютно ниЩо тука, а в БГ 50% от населението се стопява  Thinking Има неЩо гнило, май.

# 229
Да, всички играят футбол,
а накрая немците печелят.

Наздраве за Ноеми! Честито
на Майра и семейството й!!!

Последна редакция: чт, 26 юни 2008, 02:55 от Liska

# 230
Да, всички играят футбол,
а накрая немците печелят.
Gary Lineker?  Simple Smile

# 231
Вчера под прозорците ни беше ад... Ние живеем в центъра на Ландсхут, вече ни писна и на двамата, обаче осте не можем да съберем сили да се пренесем. Слава Богу, дечица спят непробудно. Те си имат Закалката на детската болница от първите седмици... Peace На отсрестната страна на улицата се намираше турският стаб, то не бяха маанета, мотори, голи до кръста пехливани...
АЗ Заложих на братята немци, Застото си мислех, че такава е логиката и познах. Сега утре аз сте ходя на сопинг, а мъжа сте гледа децата, понеже има почивен ден и понеже Загуби баса  Laughing
Миналото лято бях в София само когато се налагаше, иначе през цялото време бях на къщата на нашите извън града. Нямам думи в какво се е превърнала столицата... 

Риен, честита племенница   bouquet  bouquet  bouquet Да расте жизнерадостна и Здрава и само радост да ви носи...

По повод роднините  Peace моите помагат с каквото могат, подариха ни повечето неста За бебетата, обаждат се, радват се на децата, страхотни са...  Praynig Немските ми роднини са по сдържани по отношение на децата, само дават съвети как да ги дисциплинирам  ooooh! Да не говорим, че свеки е разочарована от факта, че имаме близнаци, Застото много товаря сина и. Сега постоянно му натяква да не вземе пак да ме Забремени и пак близнаци  Shocked Страх...

# 232
Ха ха ха ха
Риен, страхотна идея. Ще пробвам на финала, че вчера за срамотите заспах около 70-та минута. Confused
Тъкмо ще сме на гости. Ще съм номерът на вечерта. Joy

# 233
Да не говорим, че свеки е разочарована от факта, че имаме близнаци, Застото много товаря сина и. Сега постоянно му натяква да не вземе пак да ме Забремени и пак близнаци  Shocked Страх...
Shocked това сериоzно ли???

# 234
Лале, признай си, че това с близнаците беше пъкления ти план, да опънеш вратните жили на съпружето и да поядосаш свеката hahaha
Следващия път, когато някой от двамата те ядоса, ги заплаши най-сериозно, че ще родиш още две Wink. Ама ха, нека да ги е страх hahaha Laughing

# 235
# 236
 Joy Лале, zащо не му вzемеш и едно куче и една котка и майка ти да "помага" и не пратиш свеки да пасе?

видяхте ли темата zа гей парада в южния парк, горкичките дечица, простата държава и какви ли не глупости в нашите деца?

# 237
Лале, свекито германката да не се е пошегувала , пък ти да се връзваш. Хич не ми се вярва, честно. Да говорим за българска свекърва от село Долно Нанагорнище , разбирам. ама немкините и селянки се държат на положение.  newsm78
а пък мъжът ти не го съжалявай.Работа, работа и пак работа. Магарето го товарят , колкото носи. Докъто вземе да преплита краката. Моят на времето, след 9 месеца безсънни нощи за мен, а той спи като кърт, ми съобщи, че не може да спи спокойно.  Той, дет се наспиваше и все още се наспива до 11 сутринта, ако може. Я на тръстиката!

# 238
Бре хора, пишете повече де Wink Аz уча и току поглеждам дали няма нещо написано да ме раzведри, а вие си траете нарочно. Вдругиден ми е иzпита, а днес детето вдигна 39,4. Почти го очаквах Rolling Eyes

# 239
Серди, успех! Ох, да оздравява бьрзо малчо.

Общи условия

Активация на акаунт