Номер 80 в Германия zа мами "с" и "беz" ВИШЕ

• 14 553
  • 294
  •   1
Отговори
# 210
Поzдрав zа теzи, които са се zапътили към българското 4ерноморие  Mr. Green

# 211
Татяна, имало някакъв трик, дето остеопатите го умеят, прочетох.
Утре обаче първо ще се засиля в болницата при акушерките.

Веч, не знам дали ще гледат на мен като рискова бременна и няма пак да ме пратят у дома да си почивам, а тогава нямам право да летя. Sad

# 212
Поздрав zа теzи, които са се zапътили към българското 4ерноморие  Mr. Green

Мисля че познавам лично лицето, описващо патилата си по българското Черноморие. Наистина не е геи човека  Joy Joy Joy

# 213
И аз бях по доктори.
След близо месец чакане за час при един прехвален ортопед седя си аз в чакалнята, минава почти час, без някой да ме извика. Усещам как всичките ми планове за деня червясват, мярвам някакъв ефеб, който подтичва между кабините и рехабилитира и решавам да му се отдера, както казваше баба ми. Обяснявам, че съм бясна и вбесявам и бебето, освен това ме боли, освен това не ми се чака месец и един час. Той ми се ухилва и невъзмутимо ме наритва там в един кабинет. Викам си, добре, поне дочаках да ме вкарат в кабинета. Оня пита какво можел да направи за мен, "ми пратете лекаря", казвам. "Ми на вашите услуги", казва той, "ако с това няма да вбеся още повече бебето".  Mr. Green

Дотук с веселата част. После правих едни странни движения, въртяха ме и ме сукаха, докато не ми причерня. Като резултат ми спестиха тъпите лечебни гимнастики и 20-минутни масажи, а от утре започвам акупунктура. После минаваме на остеопатия, ако иглите не помогнат. Оказа се, че пичът е и дипломиран остеопат, тапицирал беше стената на чакалнята с дипломи.

Обаче много хубав тоз доктор, с удоволствие ще му дам да ми забие две-три игли в задника. Ето как човек става мазохист.

# 214
  • в сърцето на един мъж...
Ми6ка, само игли ли бе Mr. Green

# 215
Татяна, имало някакъв трик, дето остеопатите го умеят, прочетох.
Утре обаче първо ще се засиля в болницата при акушерките.

Веч, не знам дали ще гледат на мен като рискова бременна и няма пак да ме пратят у дома да си почивам, а тогава нямам право да летя. Sad
Имат трикове, разпитах го и аз моя. Но акушерките са първа инстанция по темата.
Днес говорих с моята и тя ме успокои, че до средата на август имаме време. Ако дотогава не се е наместил пича, ще му помагаме с разни фенерчета, индийски мостчета и мукси. Да му мисли!

А ти защо точно ще те водят рискова? Аз съм рискова, ама ми разрешават да летя. Ако това те устройва?

# 216
А ти защо точно ще те водят рискова? Аз съм рискова, ама ми разрешават да летя. Ако това те устройва?

Е, тъкмо изясняваме понятието "риск" при мен. То няма все още нищо по-конкретно с разрешението да летя. Но ако съм в болнични, а аз реша да се мятам наляво-надясно по света, фирмата си има основателна причина да се освободи от мен и да освободи мен от нея. Mr. Green

Мишке, аз на една докторка пък с удоволствие бих ú забила двт-три игли в задника. Ето как човек става мазохист. Mr. Green

# 217
Dобър вечер дами....
Мач, а? Уж напрежение пък засега скука.

Мамун , вади фенера . Ако нямаш фенер , става със светлината на телефон. Или пробвай моя метод насочваш правилния изход към телевизора и викаш>" Глей ,мами, мач! "  Mr. Green Тези, ако не подействат, ще ти издам други тактики, също толкова интелЕгентни.

Гейо, кажи нещо повече де. Все по ред пише ни нищо. Как е в БГ?

Аз забравих да се похваля - Станах вчера леля.Сиреч роди се на брат ми момиче. Иначе немска леля съм многократно. Планирано секцио, по желание  Cry Уж се обадих да му честитя, а изпаднахме в полемика защо не съм му купила камера от тук , та трябвало да си вземе по-скъпа от бг и как шишетата трябва да са стъклени, понеже пластмасовите шишета били вредни. Подобно на вредата от безкабелния интернет , климатика и видеозона. Аз ли съм много критична? Стана ми криво понеже германците ме разбират и приемат каквато съм, а роднините в 20 мин разговор се опитват винаги да ми разяснят колко съм лоша. Писва ми от простотия. догодина няма да ходим в България и никой няма да каня  Sad

Последна редакция: ср, 25 юни 2008, 22:22 от rien

# 218
Риено, кво да ти кажа повече, дойдохме си и моя се тръшна болен, една седмица повръщане и разстройство. Сега излизам от тъмното ooooh! Горе-долу твойта история, щото ни го лепна и на нас. Иначе жега, мръсотия, селяния по всеместно и високи цени. Нищо розово Confused Вървя към вариантите почивка с нашите, далеч от БГ Thinking
Добре дошла в мойта група - моите роднини нищо не искат, кефят се на малкия и го гледат. Другата част все подаръци търси и разходки по света. Вече седмица сме в Търново не са се обадили да питат добре ли е и оправя ли се.... Не ми се говори...

# 219
Ей, ще ми спре сърцето бе хора! (бел. ред. мач )

# 220
мдаааааааааааа, прибирането на родна земя почти винаги е изпълнено с разочарования. човек бързо забравя как наистина не навсякъде живота е що годе уреден и мръсотията може да бъде наистина задушаваща.
гейски, ти па, търново било мръсно. иди в софия да ти се сгади. как няма да се разболее детето, като там бъка от бактерии с които не е свикнало. ще се аклиматизира. и аз задължително по веднъж хващам маген дарм. ще видим как ще е с алекс. може да я водя да играе тук на площадката, дето са кофите за боклук, та да придобие малко имунитет.  Mr. Green
в софия нямам намерение и ден да седим, като си отидем, директно се забивам на граматиково. там поне светът е още в орднунг и е много чисто.

въх, три на два за нас. кеф майка. детето не може да заспи от крясъци и викове.

# 221
Мистииии, живо ли си другарче? Laughing

# 222
Абе Мато, мислех си, че не е толкоз мръсно. Да не говорим Варна плажа как е Sick

# 223
Швере гебурт беШе тва ooooh! Дано Йоги да ги нарита таzи вечер да се стегнат малко младежите, че с Мистичната в неделя Ще пукнем окончателно, ако продължават така  hahaha

# 224
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Божееее Ейнджи дава интервю след мача  hahaha

защо винаги ЕМ и WM  са преди изпитите ми?
тази нощ пак няма да спя ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт