Номер 80 в Германия zа мами "с" и "беz" ВИШЕ

• 14 924
  • 294
  •   2
Отговори
# 75
Ася, на 30км. от Страсбург е абстрактно. Къде точно и ще пиша повече. Понеже ако е на 30км. в обратната на моята посока ще ми е трудно да те упътя.

Бибс, и аз съм вече шпийлзюхтих, от само съботен тираж, започнах и в сряда да пускам, но за сметка на това вече и тройка не удрям. Карма, какво да се прави  Simple Smile

Лале, много здраве и щастие!   bouquet

# 76
Мисти, аз тото не играя, но се надявам да ударя печалбата с някой евтин полет, шансовете са много малки, почти като в тотото Laughing. Ако платя 200 вместо 600 е все едно, като да ударя 3-4 четворки наведнъж. Не е малко Mr. Green
А ти пускай и сряда де, представяш ли си да ти излезе късмета в сряда, а да не си пуснала фиш Wink. Хич не съм подстрекателка Blush Twisted Evil

# 77
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Ася, на 30км. от Страсбург е абстрактно. Къде точно и ще пиша повече. Понеже ако е на 30км. в обратната на моята посока ще ми е трудно да те упътя.

в Шварцвалд отиваме, пиши за Страсбург и наоколо... ще идем пак до там Peace
някой да даде insidertipps за Карсруе моля  Praynig

Лале честит рожден ден!!!! да си много обичанаи щастлива  Hug

# 78
Зависи колко време ще имате за Страсбург. Пък и вие сте били вече. В събота е празник на музиката, на всеки ъгъл ще има групи, които свирят, концертите са стотици пръснати в цял град.
Ако ви се гледат музеи, точно зад катедралата се намира историческият музей. Но за половин/един ден е хубаво човек да се разходи, да седне на тераса, да усети духа на даден град, а не да обикаля като луд. Лично мнение.
Ако не сте ходили в petite france, непременно отидете. Това е най-старата част на Страсбург, за 15тина минути сте там ако тръгнете от катедралата.

А в Карлсруе е хубаво да паркирате някъде из центъра, понеже всичко е концентрирано там. Кайзерсщрасе е главната, която стига до уни-тата. Там са единствено магазини и фресбудета. Но пък има паркове, както и дворецът, в който има музей - миналата зима даже беше безплатно за египтологията, Антична Гърция и още няколко експозиции. Дворецът и той е в центъра, няма как да го подминете. Друг музей е Майолика, там последно имаше експо на порцелан.

# 79
мерси  Hug

в събота сме в Страсбург явно  Wink
трябва да отпусна малко душата.
2 пъти сме били там, ама пак ми се ходи!!!

в Карсруе ще минем на връщане явно Thinking
но те музеите бачкат в неделя, така че това няма да е проблем...

стегнах багажа вече  Sunglasses

# 80
Добавям за Страсбург - като влизаш от Kehl покрай реката има много хубаво паркче за пикник Wink Също и музея за Модерно изкуство Peace Ако слезете малко по-надолу (и ви се разхожда в планината) - Haut Königsbourg - в селото долу има много прилични кръчмички с местни специалитети Wink

# 81
мерси Майра   Hug

в пансионът, където ще спим, уж щяло да има нет...
а дано, че на място да променяме плана  Wink

# 82
но се надявам да ударя печалбата с някой евтин полет, шансовете са много малки, почти като в тотото Laughing. Ако платя 200 вместо 600 е все едно, като да ударя 3-4 четворки наведнъж. Не е малко Mr. Green

Бибе,не се оплаквай,ами иди ми прочети сметката от предната тема и си помисли как може6е сега да си пие6 кафето под дебелата сянка в мамината градина   Naughty  Моите днес zаминаха и вече може и плажа да са посетили даже. Томас само немски говорил и на6ите не zнаят как Ще се раzбират  hahaha
Лале,честито   bouquet
Я да ви питам неЩо,че от вторник си мисля,но нямах време.Ако дойде едно дете у вас и счупи врата на 6каф (7/8 меца алт) така,че пантата повече не може да влеzе,zаЩото в дървото са ве,е големи дупки какво Ще очаквате от майката? Това стана при нас във вторник.Едното приятелче на Томи дойде,натиснал силно (а то е като биче) врата и я иzкърти.Майка му каzа,че Ще го въzстановят с едната zастраховка.Вечерта ми се обажда и ми каzва
тя"ние говорихме с моя мъж и има 2 варианта.Той Щефан е бегабт и Ще може сам да го оправи.Ако той не иска Ще дойде мъжът ми." Сега идва най_доброто,внимание  Naughty
"Може от вън6ната страна да се сложи по един голям болт,то Ще се вижда,но няма да ви пречи."
Аz" Ами нали дървото отвътре ве,е е раzкъртено,няма да държи"
Тя"А,като се сложи голяма гайка Ще държи.Другият вариант Щефан да направи е да свали пантите надолу."
Та zаЩо той,zаЩото ако обърнете внимание има дупки,в които влиzат и той трябва да направи нови на врата zа да ги свали,но не са обикновени и се правят със специална ма6ина.Как ми кипна.Като му каzах на мъжът ми той и приятелката ми,която точно бе6е тук се хванаха zа главата.Той по таzи логика ре6и,че утре ако í бутне колата и я смачка няма проблем,нали оЩе върви,какво,като е блъсната. Та я си кажете мнението,аz,мъжът ми и приятелката ми ли мислим нормално или гостенката  newsm78 То е вече ясно,че повече преz крив макарон Ще пие кафе тук.

# 83
Знаех си аз, че ще ми натриеш носа Crossing Arms. Викам чакай да побързам да си излея мъката докато Чика обикаля летищата и може да не забележи, ама не- нищо не пропуска Mr. Green

За вратата не знам, сложна работа, зависи в какви отношения сте с тази и дали искаш да си поразвалите отношенията. Тя щом ти излиза с такива разсъждения е ясно, че не е много стока, ама ти си я знаеш най-добре.
Иначе хафтпфлихтферзихерунга (нейния) трябва да поеме щетите, ако не целия шкаф то поне смяна на вратата. Вие сте си в правото да искате да имате същото качество, както и преди инцидента.
То е същото като да блъснеш колата на някой и той да иска да си я оправи във фирмен сервиз с оригинални части, а не да му я изчука някой любител-тенекеджия пък бил той и много бегабт.
Та ако ти се занимава и нямаш проблеми да се скараш с въпросната госпожа, настоявай за застраховката (надявам се да е достатъчно ума и да има такава, след като има деца Wink)

# 84
Много нагло, 4ико. Нали имат zастраховка, кажи й да пиШат на zастраховката, какъв пък е проблемът zа тях?

Я кажи, как мина раzдялата с Томи?

# 85
тия ора нещо за хафтплифхт не са ли чували. застраховка. това беше първото, което направих за алекс, когато дойдохме, тоест, да я митферзихервам. то принципно детето е така или иначе във фамилната застраховка.
ако съм на теб, викам си майстор, прави костенфораншлаг. да си платят поправката, ако ли не, да купят същия шкаф. ако съм на теб, ще се закуча. децата са деца, може да се случи. именно затова са и тези застраховки.
ако имат хафтпфлихт, просто да се обадят на тяхната, ако ти имаш хаусрат, виж какво включва.
ако имаш и рехтшутц, направо и кажи, че ще я съдиш. аз много си падам по застраховки Mr. Greenимам си всякакви.
мога да ходя с мъжО и ситната навсякъде, и да троша, нема проблем.
навремето кучето ми бастиса една спалня. изкара и пълнежа, френско легло беше, последен писък на модата. хафтплифхта и го покри. 3000 марки платиха. останахме си добри приятели.

Последна редакция: пт, 20 юни 2008, 15:23 от matakosmata

# 86
ако имат хафтпфлихт, просто да се обадят на тяхната...
Нищо чудно и да няма и затова да се е отплеснала с другите "предложения". Иначе какъв е проблема да звънне на застраховката? Нали за това ги плащаме застраховките ( мама им мръсна кожодери Close) за да плащат и те, когато се наложи....

# 87
Ами zа нея мога да кажа,че у тях всичко е ок направено,не е мой вкус,но е ново,собствена къЩа.Аz не искам да се карам,zаЩото деzата Ще са в 1 градина и в 1 клас (със сигурност).Преди малкият порраzвали една кола,но ниЩо не каzах.И до сега преглъЩах това,като дойде винаги с ротzнаzе,ама няма да описвам и все лапа всичко.Тя е на моята въzраст и е учителка.
За хафтплифхт,ако каже истината май няма да поемат,zаЩото приятелката ми каzа,че до 7 год.докато станат децата не се поемат Щетите им.Но тя винаги може да каже,че покрай бременността (сега е в 7 месец)е zагубила zа сек.равновесие и така се е получило.Аz лично мисля,че бих купила съЩият 6каф,Щях да сменя стените и да си го сглобя в килера,а може и в стаята нали няма проблем,че е с гайки  Mr. Green Интересното е,че като го видя каzа"ние мислехме да купуваме zа стаята му един с вратички,но сега трябва да се zамислим пак".Аха,zначи у тях не,у нас да. Аz на нея няма да и викам,но имам по_пъклен план  Mr. Green А 6кафа мъжът го поправи,но каzа,че не zнае колко е стабилен,та вчера сменях дрехи и играчки,че децата вече да не отварят там.

# 88
Аz на нея няма да и викам,но имам по_пъклен план  Mr. Green
Писъмце ли ще й пратиш? hahaha

Деца под 7 не носят отговорност, но родителите им носят, ако са нарушили ауфзихтсплихта. Незнам в този случай, като са играли около вас или в детската дали се смята за ауфзихтспфицхтферлетцунг newsm78 Сигурно не...

# 89
Ася, то ние утре също сме в Страсбург...

О да, вярно, че Чика ги пишеше едни интересни писма  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт