Номер 80 в Германия zа мами "с" и "беz" ВИШЕ

• 14 912
  • 294
  •   1
Отговори
# 105
Добре дошла, Сиу Simple Smile
Майната му на нета, наблягай на секса, че до другата събота знаеш ли колко много време има Joy Да не си мислиш, че всеки ден ще е така hahaha Wink

Против гейовете нямам нищо напреки, даже са ми симпатични, обаче си признавам най-чистосърдечно, че като видях един швулен колега на мъжа ми, миналата година на зомерфеста, как целува приятеля си на 2 метра от мен и ми стана едно такова... незнам как да обясня- странно Simple Smile добре, че не ми се налага да ставам по-често свидетел на този род нежности, иначе не ми пречи какво си правят насаме Laughing

# 106
и мен всякакъв вид нежности ме правят ферлеген, хомо или хетеро. гнявенето на обществени места ми е принципно странно. говоря за мазни и блажни целувки с език, и бъркане по дупките Mr. Green
не че съм от свенливите, ама просто ми става странно.
обаче хомофобията в българия ме плаши. странното е, че всички наблягат на пустия секс, като че ли по улиците са се юрнали полуголи гейове и гейки и се онождат на всеки ъгъл.
ако един политик е много кадърен, но евентуално е гей, провалът при избори му е в кърпа вързан. ще изберат някой хетеро-педал. странно мислене, странна логика.........

абе, къде изчезна нашата приятелка, дет искаше да идва в немачко с мажО. да не ни се е обидила, а Twisted Evil

# 107
Отиде да легалиЗира димпломата на мъжо, че тука не я приЗнават веднага (каЗвам го от личен опит  Simple Smile)...

# 108
Здравейте!
Първо искам да ви се извиня, че ви навлизам в територията, но наистина се надявам някой да може да ми помогне.
Проблемът ми е следният - лятото съм на бригада в Германия или по-точно в Мюнхен и исках да ви попитам как мога да си намеря някаква що-годе прилична квартира за 2 месеца, за двама човека, максимум 400 евро. Търся в разни сайтове, но там не мога да се вредя до някоя добра оферта, веднага се взимат. Надявам се да можете да ми помогнете и благодаря предварително за отделеното време.

# 109
ами най-разумно е да се свържеш със студентската общност в мюнхен. там се дават през лятото стаи за по един, два месеца. остави ми на лични координатите си, тоест мейл, ще питам една приятелка, която живее в студ град. напиши ми и какви сте, мъже, жени.........

# 110
ами най-разумно е да се свържеш със студентската общност в мюнхен. там се дават през лятото стаи за по един, два месеца. остави ми на лични координатите си, тоест мейл, ще питам една приятелка, която живее в студ град. напиши ми и какви сте, мъже, жени.........

Много ти благодаря! Изпратих ти информацията на лично съобщение.

# 111
  • в сърцето на един мъж...
хаха, матоооо, тоя блог добре ти стои в подписа Joy иначе за обратните - кефят ме, не ми предизвикват стрес, и те са хора като останалите

# 112
на мен сичко убаво ми седи, щото съм красотница. лелееееееееее, опекох се. и щото съм малоумна, се хванах да гладя на 32 градуса жега Mr. Green
то не може всичко да има човек, при такваз хубост, нема начин и акъл. едното винаги е за сметка на другото.........

# 113
Да взема да се включа и аз към края на тоя жешки ден. При нас стана май 34 градуса. Едва издеяних.
За гейовете какво да кажа.. Приятели нямам такива. Преди няколко години като бачках на една бензиностанция имаше една гейска двойка дето също там работеха, ама нямах проблеми да се разбирам с тях. Ама по-близки отношения не съм имала, ама то и как, нали са гейове  Wink
Ох аз два дена се побърках да правя показ на жилището ни. Нали се изнасяме и търсим нахмиетер за това от 1.8. Леле заляха ме с обаждания, после всеки като дойде и много му харесва и все питат защо сме се изнасяли. карам ги да си попълват селбстаускунфт и после ще ги давам на хазяйката. И тя ми каза да съм и казала, кои са ми симпатични и кои не. Обаче вчера дойдоха двойка икономисти и не искаха да пишат колко получават и искаха още на 27.7 да се нанесат, а ние искаме някой дето може и на 5.8 да се нанесе,  ако ние намерим от 1.8. И от вчера са ми звънели 5 пъти. Накрая решиха да ми кажат колко получават и да съм написала. Аз обаче ги бях отписала, заради датата на местене. Обаче мъжът май усети и ми звъни за пореден път и вика, ама ние и на 5.8 може да се нанесем  Sunglasses. И сега се чудя как да избера някой. Имаме един приятел на гости от БГ и той вика да ги питам, кой ще ми даде 500 евро, за да го предложа на хазайката.  Laughing
Оф абе с 2 думи ми писна почивните дни да се занимавам с това и реших да си го излея. А като си представя, че търсенето сигурно ще е още по-досадно ми става още по -горещо и се потя Close Twisted Evil

# 114
Това zа 500? го има наистина.Не zнам как е там,но тук са ни искали пари на ръка (става6е въпрос zа повече пари),zа да ни предложат нас  Twisted Evil. Или другото е да кажат,че апп.е само zа теzи,които направят абльоzе н.р.на кухнята,с която хаzяите нямат ниЩо обЩо.Но само който е съгласен идва на въпрос  Close

# 115
Ама по-близки отношения не съм имала, ама то и как, нали са гейове  Wink

Освен ако имаШ предвид интимни отноШения, не мога да раzбера това иzкаzване.
Абсолютно ниЩо нямам против гейовете, ама ниЩи4ко. Не ме zасяга кой с кого си ляга и какво върШат под zавивките, и никой не zасяга с кого си лягам аz и какви ги върШа. Важното е хората да се уважават и оби4ат.
Имам приятели гейове, от които единия ми е блиzък. Мислим еднакво, много си пасваме, мнооого 4есто каzваме едно и съЩото в един и съЩи момент  Shocked Заедно с мъжът му дойдоха zа кръЩенето на Милена във Варна миналото лято  Heart Eyes

А zа 500те ?, не, не бих го направила никога. ЗаЩо да се гавря с хората, zаЩо да се правя на интересна да ги искам? И преz ум не ми е минавала подобна идея.
Ина4е, Петке, препоръ4вай теzи които смятаШ, 4е са добри наематели. То не е каzано 4е хаzайката Ще ги иzбира то4но тях. И с право искат да zнаят колко полу4ават, нали трябва да си правя сметката, дали биха могли да си поzволят апартамента. Е във Франция например трябва да докаzваШ 4е доходите са поне 3пъти по високи от наемът  Peace

# 116

А zа 500те ?, не, не бих го направила никога. ЗаЩо да се гавря с хората, zаЩо да се правя на интересна да ги искам? И преz ум не ми е минавала подобна идея.

А и аз никога не бих го направила. Иначе наистина съм сигурна, че има възможност да се изкарат пари. Но все пак аз другата седмица, ще съм в тяхното положение на търсеща и няма да ми е никак приятно някой да направи така с нас.
И аз мисля, че ако не си даде човек доходите, хазяйката няма как да разбере дали могат да си покриват наема. Едни писаха генуг и си мисля, че по този начин директно отпадат.
Аз ще и дам всички информации, ще и кажа кой са ми са сторили свестни, макар че някъде 70 % от интересуващите се са учители, така че повечето бяха симпатични и млади. Но нека хазяйката решава.
Това zа 500? го има наистина.Не zнам как е там,но тук са ни искали пари на ръка (става6е въпрос zа повече пари),zа да ни предложат нас  Twisted Evil. Или другото е да кажат,че апп.е само zа теzи,които направят абльоzе н.р.на кухнята,с която хаzяите нямат ниЩо обЩо.Но само който е съгласен идва на въпрос  Close
Ние също имаме някакви нови гардероби в килера дето пасвам много добре и  искаме да ги продадем, ама им казах само ако искат никой не задължавам. Просто искам багажа да намаля. Ако не искат здраве да е. Все ще намерим къде да ги сложим.

Това със жилищата си е малко като мафия, особено като се намесят маклери. А сигурно в Мюнхен битката ще е оше по-голяма #2gunfire, но като сме се хванали на хорото ще играем до край. newsm68   

# 117
Здравейте и от мен! Чак днес сколасах да почета малко.

И се включвам да кажа за жилищата....в Мюнхен. Петка, ако нямате много сериозни доходи, дори и агенциите не могат да ви помогнат. Аз тьрся  повече от година и все още не сьм намерила това което искам. Наистина е много трудно, тук цените на наемите ги нямат за нищо.

# 118
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Асе,ти от Пловдив ли си? ´95 и ´96 работих във Флорида. Мале,сега като се zамисля ве,е са минали 13 год.от тогава,а все едно бе6е преди 2/3  ooooh!

живеех до Флорида  Wink
Гаро е от махалата hahaha
всеки ден се засичахме в Градската като си разхождахме кучетата, той имаше сив дог.
един ден мернах, че козината на кучето е нацапана с червило hahaha, като от целувка Thinking

и ти ли си пловдивчанка?

# 119
ахамн, аз затова съм се окопала като недоубит фашист в моето жилище. кутийка, кутийка, ама за 600 евро варм 50 квадрата в швабинг няма да намеря скоро. и ако не се местим на село, умиргам, ама тук оставам. със сегашните си доходи на хартия и гараж няма да ми дадат Mr. Green
аз маклер уважавам, ама не ми се е налагало да ползвам. жилището тук го взех преди почти 15 години и то от приятел като нахмитер, но пак платих провизион.
определено ги нямат за нищо парите, тез капиталисти.

Общи условия

Активация на акаунт