Номер 80 в Германия zа мами "с" и "беz" ВИШЕ

• 14 892
  • 294
  •   1
Отговори
# 150
Мате,вече í е време сама да яде. На Мартин не му раzре6авах до късно и сега на Томи пак,че ако ги оставя сами да ядът хептен малко Ще бъде,а и ние като го храним е 1ч,а ако е сам Ще са 2ч и 1/3 от това,когато го храним.Но до колкото zнам вие нямате теzи проблеми,така,че оставяй я сама.Нека цапа.Сега трябва да се научи,Щом вече иска.Ако не и раzре6ите после Ще ви е трудно да я научите.Имах една съученичка,която до 2.клас баба í я хране6е  Shocked
За облеклото и аz се притеснявах,но Томас се съблича при отворен балкон и 11 град по гаЩи.Вече не се и опитвам да го обличам,но това е сега проблемът в БГ.При 30 град.майка ми тича да облича Томи  ooooh!,че Ще иzтине и Щефан í zабранява  Laughing Така,че оставяй я да яде сама,вzемай пример от Татяна zа памперса и zапочвай и ти сега,докато е топло,сега е най_удобният момент.  Wink
Ми6ка,ние искахме да отворим влог (може би така се каzва),където на месец да пестим и ако недай си боже неЩо стане с мъжът ми таzи "zастраховка"да плати обучението като/ако тръгнат да учат. За съжаление на нас откаzаха,тъй като мъжът ми има6е рак  Twisted Evil Сега пестим в унион инвестмент.

# 151
Вечке, да ти расте все така жива и любопитна малката кукла, честит ви празник и много радост в днешния ден!   bouquet

Мата, време е да яде сама, много ясно, че ще се цапа.

Ей тук малко снимки от пиянския следобед на мистик и асялайн в Страсбург  Mr. Green

СНИМКИ

# 152
абе не се караме пред детето, ние впрочем никога не се караме. аз казвам Twisted Evil не обичам да се повишава тон пред деца, по какъвто и да било повод.
ами тя инак си се храни много добре и сама за около 15 минути изяжда две трети от закуската си - плод с каша. останалата една трета е в лигавника и по нея, ама това не е дерт. верно е, че си играе, ама...........
за пампата незнам. тя още за акото даже не си казва, няма абсолютно никакво отношение към гърнето, преди поне го носеше като шапка. мисля, че не е готова още, дано до края на лятото втасаме. не я и дразни пълния памперс, явно се чувства уютно Mr. Green

# 153
  • Германия
Мата, в яслата ни оставят децата от 11 месечна възраст сами да се оправят с манджата; в педиатърски наръчник четох, да се насърчава и изисква самостоятелно хранене поне от 1г. +6 м. Мартин по неволя се хранеше(мацаше) сам някъде на 1г+2м. Репликата на възпитателката беше"Оставяш го на масата пред яденето и лъжичката и като гледа другите и види, че никой не го храни, само започва да се обслужва" Бях  Shocked като го чух. Добре, че не пускат вътре в групите, иначе кой знае още за колко неща да съм се шашкала....
Мартин вчера тръгна да слага "пфластер" на устата на Фабиан, защото плаче. Питам го, откъде го видя това, той каза, че в градината възпитателките така правят. Който вдига шум получава пфластер на устата. Не знам дали е било само закана или наистина е ставало нещо... newsm78 Сега се чудя как да разпитам и възпитателките за това  Thinking

# 154

Мартин вчера тръгна да слага "пфластер" на устата на Фабиан, защото плаче. Питам го, откъде го видя това, той каза, че в градината възпитателките така правят. Който вдига шум получава пфластер на устата. Не знам дали е било само закана или наистина е ставало нещо... newsm78 Сега се чудя как да разпитам и възпитателките за това  Thinking
#Crazy
Te това направо не разби! Непременно да разпиташ!

Мате, пускай го "таткото" да пасе и да си приказва. Много бързо почват да "разбират" от гледане на деца.
А Алекс нека се цапа.

# 155
  • weiter, weiter, ... weiterstadt

аз имам отвратителни спомени от детската градина, с кеф се махнах от там.
на нас ни казваха, че който говори високо или крещи ще му сложат тиксо на устата.
не са слагали на никой, ама други гадости помня  ooooh!

# 156
  • в сърцето на един мъж...
Вечи, да ти е жива и здрава принцесата, да расте все така  красива и усмихната!  bouquet

# 157
Мате, аз не познавам дете с вродено умение за хранене с прибори. Освен това, смятам всички ще се съгласят, лигавникът е място, ОКОЛО което се цапа. После стените се мият, килимите и дрехите се перат. Важното е ентусиазмът, а Алекс го има, нека си го ползва със здраве.

Това с тиксото на устата е тъпо и не смятам, че има място в детското ежедневие независимо дали е заплаха или реалност в ДГ. И точно така бих го казала на възпитателката.

Чика, за специален детски влог в UI ли говориш? Дай малко инфо. Чакам и другите да се включат, питах ви нещо одеве.
Офф - Чика, надявам се проблемите със здравето на мъжа ти да са минало.

# 158
мдам, много разбира от гледане на деца, откакто роди Mr. Greenявно това, че не кърми го прави нервен Twisted Evil
абе не мога да се оплача, страхотно я гледа наистина, обаче я смята за рохко яйце и се вижда явното му желание да остане винаги бебе.
кат се сетя какви ги говореше преди 2 години, как ни бебе иска, кви били лигави, как памперс не можел да погледне, камо ли да смени.
нейсе. докато е едно детето е така, а женските бащи малко маняци си падат, особено кат са по-дъртички.
ще се оправя с него, обаче поради щото е дърт ерген е малко трудоемко.

# 159
  • Германия
Вече, честит ви празник!

# 160
Мате, никак не й е рано, потвърждавам. Милена се храни сама, вярно 4е отнема пове4е време, но какво от това. Лигавника се мие, дрехите се перат, пода се бърШе, детето доволно, аz съЩо  Wink

Моята пералня пак ми прави номера, май трябва да отложа Тьопфхентренинга  Sad

МиШке, ти специален продукт zа деца ли търсиШ? Или просто искаШ неЩо дългосро4но с добра рендита? Дай джокер  Wink

Аz похвалих ли ви се ве4е? Няма да ходим у Канада  Party  Party  Party  Grinning Не ни напрваиха нова оферта  Grinning А и Хамбург няма да стане  Sad zаЩото мъжът ми работеШе деноноЩно и не можа да отиде на интервюто  Sad Здраве да е, нали си има работа  Wink

# 161
МАЙРА има бебееееееее Simple Smile
НОЕМИ, днес в 13:14- 3580 гр. 55см
Да расте здрава и щастлива малката кукла и да радва цялото семейство Simple Smile
Мама да се възстановява бързо и чакаме снимков материал  bouquet

Вечке, от догодина с Майра ще си делите почерката  Laughing

Последна редакция: пн, 23 юни 2008, 15:56 от Biba Sparrow

# 162
УРААААААААААААААААААААА  Party   Party  Party
4естито на мама Майра, да е жива и zдрава малката принцеса, и много да слуШа кака си  Hug Майра, на теб бърzо въzстановяване  Hug

Кога е родила, кога е пратила ве4е СМС  Crazy

Е това може само една Швабкиня да каже  Joy

# 163

Е това може само една Швабкиня да каже  Joy

Икономията икономична- дело на всеки Joy
Първо си мислех да предложа двойна почерпка, ама викам ще си помислят хората, че съм нахаланица и предложих икономично решение Mr. Green Laughing

# 164
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
честито на Майра  Hug

бързо въстановяване   bouquet

чакам снимки на бебешорчето  Party

Общи условия

Активация на акаунт