Номер 80 в Германия zа мами "с" и "беz" ВИШЕ

• 14 889
  • 294
  •   1
Отговори
# 165
Евала на Майра! Четох я в темата за бременните чужбинки, че май няма да дочака термин, щото корема и бил паднал последните дни.
Честито! Името е страхотно! Мерките повече от манекенски.Да сте живи и здрави!  bouquet
Чакаме репортаж. Hug

Мише, и аз щях да те питам същото като Татяна. Ние имаме за щерката Genussrechte към Spardabank за 7 г с лихва 4,15% (ама това го направихме преди цели 5 г и тогава лихвите бяха такива). Огледай се и за други подобни предложения.

# 166
Честито на Майра   bouquet Да расте zдрава и да радва всички в къЩи  newsm59

# 167
   Хайде, още една рожденичка днес! Да са и розови и пълни бузките! newsm30 
Майра, правилно не дойде вчера. Laughing Бързо възстановяване!

# 168
Страхотна новина, браво на Майра, честито бебе и бързо завръщане!
 Hug

# 169
МиШке, ти специален продукт zа деца ли търсиШ? Или просто искаШ неЩо дългосро4но с добра рендита? Дай джокер  Wink

Как да дам, като не знам? Затова питам. Ние си го представяхме по-скоро като дългосрочен депозит с определена месечна или годишна сума, пък каквото бабите и дядовците дадат отгоре, също да се влее.

Три пъти ура за Канада, три пъти шайсе за Хамбург. Последно къде отивате/оставате?

# 170
  • в сърцето на един мъж...
Ееее, честита бебка на Майра! Да й е жива и здрава Ноеми, да слуша и да расте!  bouquet На Майра бързо възстановяване!

# 171
Мале,ако zнаете каква   граду6ка удари тук.На снимката под дървото не са zветове от дървото,ами топчета с 2 см.диаметър  ooooh! Добре,че колата е в гаража. А Чико умря горкият от страх  hahaha

# 172
МиШке, ти специален продукт zа деца ли търсиШ? Или просто искаШ неЩо дългосро4но с добра рендита? Дай джокер  Wink

Как да дам, като не знам? Затова питам. Ние си го представяхме по-скоро като дългосрочен депозит с определена месечна или годишна сума, пък каквото бабите и дядовците дадат отгоре, също да се влее.

Три пъти ура за Канада, три пъти шайсе за Хамбург. Последно къде отивате/оставате?

Тук оставаме, дори zа парцел и строеж пак се навихме  Mr. Green

Зна4и, специалните продукти zа децата са маркетингов трик, теzи продукти 4есто нямат добра рендита.
В дългсро4ен план най добре си остават инвестиционни фондове, макар 4е от 1.1.2009год. има АбгелтунгсЩойер, но тъкмо днес говорих с наШия 4и4о в МЛП по тоzи въпрос и според него въпреки данъка, фондовете в дългосро4ен план си остават най добрата инвестиция.
Оба4е, това е само zа хора които нямат нужда от парите в то4ен ден. Примерно преz последните месеци курсовете паднаха и ако сега то4но имахме нужда от парите, Щяхме да бъдем ако не на zагуба, то пе4албата няма да е висока. А междувременно бях с 30% на пе4алба, мамка му  Twisted Evil Та с фондовете трябва да си по флексибел. Помни 4е в дългосор4ен план борсата поzнава само една посока и тя е все на горе  Wink  но винаги има и смуЩения. За това не става и zа инвестиции в краткосро4ен план.
Ако искаШ оЩе днес да zнаеШ колко пари Ще има Ханна на 18тия РД, примерно, то тогава ти трябва по сигурен продукт както спестовен влог, БундесШатцбрийф или дори Тагесгелд.
Ако се спираШ на инв. фондове ти препоръ4вам да
1. си купиШ списанието "Финанцтест" в което има таблици с оценки на фондове
2. си направиШ депо примерно в Консорс, където депото е беzплатно и мнооого фондове са с дисконтиран АуzгабеауфШлаг (което дефакто ти увели4ава рендитата). Пове4ето фондове стават и zа ФондШпарплан. ПравиШ си Шпарплан zа х?/месец, винаги можеШ и иzвънредно да влагаШ пове4ко пари, винаги можеШ да го спреШ Шпарплана, да направиШ друг с друг фонд, да ги продадеШ, каквото си искаШ, не си обвърzана по никакъв на4ин.  Peace
Просто трябва да реШиШ до коя степен искаШ предскаzуемост или риск  Wink

# 173
Честита дьщеричка на Майра. Името е страхотно.
Да расте здрава и щастлива.

ЧРД на Мирел, и тя да е жива и здрава и много кьсмет.

# 174
Честито на Майра. newsm67  ura Нека малката Ноеми расте здрава и щастлива и да радва всички. А на Майра бързо възстановяване.

Веч и твоята щерка да е много здрава и усмихната и да прави умерено пакости  Tada

Благодаря на всички за съветите за местенето. Малко ме поуплашвате с това колко е трудно да се намери жилище за българин с бременна жена. Обаче ние едно време като студенти успяхме да си намерим 4ма българи ВГ, е вярно, че повечето съседи не можеха дума немски да обелят newsm61. И затова се надявам и сега да успеем, само дето имаме 4ри дена за търсене и не ми се виждат кой знае колко, но ще се борим.

# 175
Майра, честито! Направо нещо ми трепна, като прочетох Ноеми, Малик беше една планирана Ноеми Blush Да ви е жива и zдрава, умна и добра, весела и щастлива
  bouquet

# 176
Под щастлива звезда са родени Мирел и Ноеми! Hug
Да са ви живи и здрави!
Наздраве!

# 177
Честита радост на Майра! Още много такива моменти! Жива и здрава принцеса, бързо възстановяване на мамата!

# 178
Честита дъщеричка на мама Майра... Да е красавица, умна и лъчезарна да расте   bouquet  bouquet  bouquet

# 179
4естито на Майра. Вси4ко най-добро с новият 4лен семейство.

Общи условия

Активация на акаунт