Топъл пясък и хавлии-привличат варненскИ фурии!!

• 11 563
  • 285
  •   1
Отговори
# 165
Моята щерка продължава да търси мляко нощем, поне веднъж, но свикнах и не ми пречи Hug
Зорът явно е първите сто години да свикнеш, после безсънните хилядолетия не ги  броиш Laughing

# 166
Валя, честита ви месечинка и да почерпиш не само тук, че слюнките ми потекоха  Joy

# 167
Валя, честита ви месечинка и да почерпиш не само тук, че слюнките ми потекоха  Joy

Ша по4ерпя на годинката Laughing

# 168
Привет на новите дами във форума   bouquet
Валя , честита месечинка. Grinning

# 169
Аз явно съм щастлива мама защото въобще не усетих нощно хранене. Още от родилното ми я върнаха такава - до сега максимум 1-2 пъти да се е събуждала през ноща към 4, но обикновено е хапвала за последно към 6-7 вечерта та за това. Ако хапне в 8.30 - 9.30, заспива до 10.30 и спи до към 6. Да не дърпам дявола за опашката, но за сега проблем нямам.

# 170
Къде сте бе кокони Whistling

# 171
ей,Морска красавице....Winkи аз днес се боядисах в салона...и ми махнаха цъфналото...Wink

ама много си хубава на новата снимка - пу- пу...Wink това бански в комплект със шапка ли е??
 Whistling

утре да не се зари4ам - ще караме колело с каката или плаж...ама накуп вси4ки... #Crazy

# 172
ей ме на и мен

за барчето на Летния.открихме го още в петък-два часа след като отковиха кафененцето.
Та там нес -кафенцето си е 1.40.. newsm7 8как ви се струва.Иначе ми хареса доста...има много камъчета за пренасяне ,има много неща за hahahaлапане ,развиване и дърпане.Все любими нещица на Виктор bowuu
Айде до скиФФФ

# 173
Добър вечер  Hug
Как сте, мили мами ? Къде сте се покрили днес  newsm78 На дълбока сянака можеби   newsm78 Компютрите да не са ви на слънце  #Crazy , че не сте писали  Joy

Я бързо една проверка, кой къде е скитал и какво е видял  Mr. Green , децата слушали, ли са?  #Crazy

# 174
рапортувам-аз съм на линия.Всички днес ме слушаха hahahaнай-много свекито.Затова днес отцепихме с мъжо самосиндикално ,пиФме биричка ,,рибка...суперСКО.

Петс ,ти какво правиш???

# 175
  • морето и сините вълни :)
добър вечееееррр,аз съм ваща ЛЕЛЯ Joy Joy Joy
ухх  прАжих рибжа до ся,кълцах салата..
Вече съм изкъпана и Не миризлива на  риби,миби и т.н Sick
тъййй днеска мие мноо умряло д ави кажа..сигурно щото спах   когато и Влади спеше.предиобяд  одрънках 30 мин и слетобяд одрънках цял час Mr. Green
Ни моА са освестя,,то детето зе да с екатери по мене та ме събуди hahaha Joy
Заспала Гана #Crazy
ама ми хареса-та си мисля да зем аси полягвам тъй с него..беким са понаспя  и си наваксам часовете за тез 10 месеца неспане hahaha Joy hahaha
айде лека и доходна да ви е таз вечер Heart Eyes

# 176
утре в 11 съм в салона за измиване,4е ма мързуни нещо Crazy

деша спиш ма Аниии,без таквиз ний д ане би да спим,безззззззззззз таквиз Naughty

# 177
  • морето и сините вълни :)
утре в 11 съм в салона за измиване,4е ма мързуни нещо Crazy

деша спиш ма Аниии,без таквиз ний д ане би да спим,безззззззззззз таквиз Naughty
Shocked Shocked Shocked Shocked

ти кво бе,мързи та да си измиеш косата ли Shocked Shocked Shocked
ти напрау ма заби

аз всяка вечер мия от горе до долу,и горната и "долната" hahaha Joy hahaha

# 178
Днес откраднах малко време и за мен. Ходих на плаж макар и за малко ама пак е нещо. Цопнах се в моренцето суууууууупер. Водата много яка. После с мъжо обикаляхме за лятна количка, уж харесахме една и утре той ще отиде да я купи. После отидохме да си вземем звяра  hahaha  от вилата докат още имаше някой който да я гледа и не е избягал от нея  Joy

# 179
сега иа  зда са похваля,Теодор (РАЗБИРАЙ ДЪРТИ)  хареса коли4ката,сега ще 4акаме да дойде към 30 или малко след 30 4исло демек ,края на юни на4алото на юли Peace

и ние ще сме с ново возило Crazy

Ани ни мъ мързи, ама не мога да са издуфам сама Flutter

Петя,честита ти първа баня,ПОчвам да ти ги броя Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт