Топъл пясък и хавлии-привличат варненскИ фурии!!

• 11 556
  • 285
  •   1
Отговори
# 180
Петя,честита ти първа баня,ПОчвам да ти ги броя Mr. Green

Няма да са много това лято за съжаление   Cry  Но от понеделник го дават много топло, надявам се да успеем да слизаме на плажа след 16:00 ч. Дано не духа вече така, че да можем да си поплжуваме макар и с малките.

# 181
 Joy охх кът ва знам как плажува те на 100м от плажа с бири4ка Whistling

# 182
Морска на годинката пак ще почерпиш, не се стискай Joy Днес ходих при грудев, добър проект хареса ми.  Peace
Моето чадо много ме мори, няма сядане на пейка или бутам количката или го гоня по градинките и пейките, ама така ще е. Откакто спим 1 път на ден, ми идва мн нанагоре.
Абе тази мойта свекърва как може нейните деца да са най-...  #2gunfire
цитирам:играели ли сами по цял ден(а тя уж домакинствала), на възрастта на Коко - правили изречения като големи хора, ходили на гърне, не пиели мляко преди сън и заспивали сами. Абе аз за нищо не ставам. Може ли да оставам Коко по цял ден в кошарата, ами не още в първите минути ще подивее. Бъбори си нещо ама по бебешки, не ходим на гърне, пием мляко и заспиваме сами в кошарата ама мама да стои на пост докато заспи.
Ани-бани, направих твоята торта преди малко, утре ще кажа как е Mr. Green
Мъжо ми се оплаква че не съм приготвяла отдавна сладкиши, щото ми остава толкова свободно време.
Май мн писах, сигурно бирата е в повече  Joy

# 183
Тони,парата колко е Thinking

Кажи на свекървището си,да се хвърли  в  морето Twisted Evil

# 184
Тони,парата колко е Thinking

Около 3
Незнам дали ще се хвърли, ама аз може да й помогна с бутането

# 185
Абе тази мойта свекърва как може нейните деца да са най-...  #2gunfire
цитирам:играели ли сами по цял ден(а тя уж домакинствала), на възрастта на Коко - правили изречения като големи хора, ходили на гърне, не пиели мляко преди сън и заспивали сами. Абе аз за нищо не ставам.

Хич не я чакали ам ти я митни в морето. Знаем ги ни тез дейни и много можещи свекърви, дето ако им оставиш детеето си за малко да го гледат, като си го вземеш направо се чудиш къде е било и какво му се е случвало... #2gunfire #2gunfire

Ей за този плаж умирам, ама кога да намеря време, кой луд да намеря да гледа бебата, че и аз да се почуствам малко човек. Ама проблема не е само този. Днес отидох уж за зеленчуци до пазара и се възползвах да обиколя дет що имаше магазини из Чаталджа за бельо. Няма и няма бански -гигант като за мен. С тез цомби или нямат размер или модела не стои. Ще се гръмна. Sick

Айде лека вечер на всички Laughing

# 186
Тони 3 с кви профили Thinking, много ми се вижда newsm78 кухнята ти колко е голяма? това цената с мивката и батерията ли е?

офф много питам Crazy

лягам си,утре ще ми кажиш   упсс, в понеделник де Mr. Green

# 187
Валя профилите са български, ама е по добре от др фирма - там е към 4
Деси може по моно на плажа Mr. Green

айде мацки, аз си лягам, че мача свърши (не се го гледам от компа) Wink
опа не е свършил, ама си лягам smile3524

# 188
Добро утро  Hug

Много ми се спиииииииииии  #Crazy Малката цяла нощ не спа  #Cussing out Мята се като прани гащи от зъби. Горният ми се видя, че е цепнал ама то криво не дава да го видиш, стиска устата. Сега ми е толкова зле направо ще припадна  Tired

Хайде приятен ден на всички за сега  Hug

# 189
Добрутруу.аз пък се наспах в 8 и 30 станах,Теди се събуди в 8и 40 Party

# 190
ДНЕС НА МАМА СЛЪНЦЕТО СТАВА НА ПОЛОВИН ГОДИНКА. newsm44 newsm38  bigdance2

ПОЧЕРПЕТЕ СЕ ОТ НАС

# 191
Малеее,и този разбойник порасна,ква малка буба беше Heart Eyes 4естита ви половин годинка  bouquet

# 192
  • морето и сините вълни :)
хай от мен

аз от 6 съм станала,моя дивчо се събуди  и гледам колко е часа и викам брях укъсняхх с млякото
направих ама тои изпи 60 мл...до 8 го лъгах с бисквита hahaha

утре ако пропусне пак  ще се лъжим до 8 с нещшо newsm78

# 193
привет мами Simple Smile

аз нищо че не пиша често влизам да чета когато мога Simple Smile

имам отново въпросче - мажете ли бебоците с някъв слънцезащитен крем като излизате на разходки или просто избягвате слънцето, ама то май пак си трябва де... и с какъв крем ги мажете?

# 194
Мажем,да!задължително даже Peace аз ползвам мустела 50 фактор,другите мами д акажат какво ползват Peace

Кака Мая ,я кажи с каква коли4ка возиш малките сладури Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт